2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasıl durumlar normal dogum epıdural yapan yapacak varmı lutfen ozelden msj atarmısnz tavsıye edıyrmsnz cok korkuyrm nasıl dogurcam off ya kadınlrn ısıde cok zor

uykum gelmiyor icim daraliyor yaa ,artik cok zorlaniyorum beeen,

oysa cok yorgun ve halsizim nerde bu uyku ,sabahta erken uyanacagim ufff:84:

tamam anneye saygı lazım ama eşini takdir ettim cnkü sen bir anne adayısın ve dinimizce hamile olana saygı gösterilmeli ve elinden bişey aldıgında ikram falan gibi iki kez helallik istenmeli valla ben 9 aydır hiç durmadım yeri geldi kayınvalidemin evini bile süpürdüm kırılmasınlar diye cagırdıkları yerlere gittim saygımı gösterdim bazen agzımdan sitemli laflar cıkmıstır ama ben ailemden daha cok onların sülalesini gezdim hamile halimle yani kayınvalidemin hakkını asla yiyemem kadın bana herseyde yardım etti ona laf söletemem bazen kırıldıysakta birbirimize yinede iyi biri oldugunu biliyorum ve kayınvalidemi seviyorum inş sizinde kayınvalideleriniz size anlayış gösterir ve herzaman arkanızda durur kalbinizi kırmaz hamile hamile son dualarımızı edelim arkadaslar herkeze kolay dogumlar nasip etsin Allahım

cibinligimiz aynı canım ikeadan dimi güle güle kullansın fındıgın ben bütün odalara bayılıyorum yav hepsinin içinde sıcaklık var anne sıcaklıgı

maşallah kızlar ya ben bebeğime oda bile yapmadım kendi odamıza bi beşik koyduk o kadar.

kız bende öle yaptım Allahtan yatak odam büyük benim yemek odam var onun oldugu yere yapabilirdim ama kullanmıycak zaten yanımda olcak diye es gectim ama bir odam daha olsa yapardım yapan arkadasları onaylıyorum

canım helal olsun eşine, kayınvalide ve eş arasındaki durumu gerginleştirmemek birazda eşlere düşüyor, ama her erkek bunun bilincinde değil...

benim aşağı yukarı 32-33. haftalardan beri yani erken doğum riski çıktı dediğim zamanlardan beri herhafta çağırdı ve hep vajinal ultrason baktı, sana sorduğum serviks buydu, ama bu çatı muayenesi olmuyor ve açıklığı ölçmüyor....
TÜM KIZLAR İÇİN SÖYLÜYORUM BELKİ BİLİYORSUNUZDUR AMA silinme diye bişey var yani rahim ağzının incelmesi, vajinal ultrasonla serviksin yani rahim ağzının silinmesini ölçüyor, bu sayı düştükçe rahim ağzı siliniyor ve 0 a geldikten sonra esas açılma başlıyor, ve bu sefer açılma rakamı gittikçe yükseliyor ve doğum başlıyor...benimki 2 ye kadar silinmişti, en son gittiğimde 2.7 dedi, yarın tekrar gidicem artık, progestanı kesecek, çünkü 37. haftam bitiyo, riskim kalmadı şükür....
bu arada sana progestan verdimi doktorun istirahatten hariç, ne verdi??
WALLA ÜŞENMEDİM BU SAATTE FOTO ÇEKTİM YETMEDİ TEK TEK JPEGLEDİM VE YÜKLEDİM:)KAPI SÜSÜ VE FON PERDE DIŞINDAKİ EKSİKLERİ GÖRMEZSEK BUDA BENİM FINDIĞIMIN ODASI

Son düzenleme:
Of yaa... Calar saat gibi ayaktayim... Babamizi yolcu ettik simdi; o ise gitti biz de yatakta takiliyoruz kizimla :) amaaa uyumuk istiyorum ben biraz olsun. Nur ve biyolog; odalariniz cok guzel olmus, mobilden cok detayli bakamadim ama pc den tekrar bakicam:) gunaydin herkese ne diyim

Son düzenleme:
Allah tek nefeste kurtarsın ıınsallah arkadasım . sana bısey soracagım . ben 27 hafta oldum . 22 de 23 de daha fazla tekmelıyordu . sımdı cok az tekmelemeye basladı zaman gectıkce daha az mı tekmelıyor bebek? bılgı verırsen sevınırım

Buyudukce azaliyor ama sertlesiyor, ama doktoruna sormalisin bunu... Mesela benimki genelde aksamlari daha hareketli, gunduz normal... Mutlaka sor doktora ihmal etme...

cnm masallh cok cok guzelll Allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsınnn ınss

carsamba itibariyle safak 14 canim

ayy cnm hıc bıse kalmadı yaaa Allah sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın ıns cnmm

canımmm coookk ama coookkk guzel olmus o duwardakı yerde olan alt acmamıı acaba cok begendım nerden we kaca aldın canım

evet cnm o alt acma valla mothercare den kaynanam aldıı bıraz yuksektı fıyatı ama hatırlamıyorum tam cnm sıtesınden bakabılırsın
Masallah pek guzel olmus mavis mavis, gule gule kullanin insallah bebisinle

hay maaşallah bebek olasım geldi

Günaydıııınnn kızzzlaaaarrrr biz geldik kızımla kahvaltımızı ettik oh miss
nasıl karamsar bir havaaa vaarr anlatamam üff

sizler iyisiniz inşallahhh Nursavaskan ve biyolog çok beğendim odalarınızı maşallah emeğinize sağlık hiç bir eksik kalmamış gibi görünüyor darısı başımıza

günaydınnnnn....

Nursavaskan ve biyolog
odalarınız süper süper olmuş:)
Allah güle güle bebişleri uyutmayı nasip etsin..

kızlar size bişi sorucam.. bi kaç gündür sol göğsümün altından bişi batıyor sanki... garip bişi ..ara ara oluyor..
böle bi durum yaşayan varmı..?

Nurcum, odanız çoook güzel olmuş O kadar yoğunum ki bugün, sırf senin odayı göreyim diye girdim hemencecik. Güle güle büyütmek kısmet olsun inşallah. Senin halıdan ne kadar çok kişi almış öyle :)

Seninki de çok güzel olmuş canım, senin kuzun da güle büle büyüsün odasında.

maşallah kızlar ya ben bebeğime oda bile yapmadım kendi odamıza bi beşik koyduk o kadar.

Üzülme tatlım, sen de ilerde yaparsın. Hem belki o zaman kuzun kendi beğenir odasını :)))

uykum gelmiyor icim daraliyor yaa ,artik cok zorlaniyorum beeen,

oysa cok yorgun ve halsizim nerde bu uyku ,sabahta erken uyanacagim ufff:84:

Canım bizim neşeli pembevemaviler gitti yerine somurtkan şirin geldi. Senin asıl derdin bence eşini arkanda bırakmak. Üzülme, hemen geçecek vakit ve bir bakmışsın bebişin kucağında eşin yanında. Bütün sıkıntı, dertler gitmiş. Azıcık sabır canım benim.

cibinligimiz aynı canım ikeadan dimi güle güle kullansın fındıgın ben bütün odalara bayılıyorum yav hepsinin içinde sıcaklık var anne sıcaklıgı

Benim cibinliğim de aynısı :)))

Canım, zorla uyut kendini, kıymetini bil bakayım dğum izninin :))) Ben her sabah nerdeyse ağlayarak kalkıyorum yataktan. İnsaoğlu ters işte, iş olmasa kesin ben de iş saatinde cin gibi kalkarım

günaydın annecikler odalara bayıldım ya bebişler cok Şanslı

Size de günaydın bitanemo ve yavrukedi.

Günaydın Canlarım....

Nursavaşkan ve biyolog87 arkadaşlarım;

odalarınız o kadar güzel görünüyor ki her şey ince ince düşünülüp oya gibi işlenmiş resmen odalara bebişleriniz çok şanslı.....Allah hayırlısıyla kullanmanızı nasip etsin güzel günlerde...

:) :) :) biz de bebişimle yatak odasında takılacaz teyzeleri...beşik koydum daha eksiklerim var...tamamlayacam inş...inş dua edin tayinimiz çıksın da biz de bi düzen kuralım bi yerde tabii bu memleketimde Bursa da kendi evimde olursa ekstaradan mutluluk katacak hepimize...

Allah herkese gönlüne göre nasip etsin kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…