Günaydın Canlarım....
Nursavaşkan ve biyolog87 arkadaşlarım;
odalarınız o kadar güzel görünüyor ki her şey ince ince düşünülüp oya gibi işlenmiş resmen odalara bebişleriniz çok şanslı.....Allah hayırlısıyla kullanmanızı nasip etsin güzel günlerde...
:) :) :) biz de bebişimle yatak odasında takılacaz teyzeleri...beşik koydum daha eksiklerim var...tamamlayacam inş...inş dua edin tayinimiz çıksın da biz de bi düzen kuralım bi yerde tabii bu memleketimde Bursa da kendi evimde olursa ekstaradan mutluluk katacak hepimize...
Allah herkese gönlüne göre nasip etsin kızlar....
bir arkadaşım orada doğum yaptığında gördüm bende odalarını ve beğendim açıkçası. özel sigorta dediğin nasıl bişey canım ve ne zaman yaptırdın bu sigortayı? kusura bakma ben bu işlerden pek anlamamda ondan soruyorum
kızlar alakasız bişi sorcam 6dan beri ayaktayım unutulmaz diye bişr dizinin tekrarı başladı dünden beri
daha önce izleyen oldu mu bu hakkı mıdır harun mudur neden sevdiği halde ayrılıyor edadan?
çatlıcam araştırıyorjum eski bölümleri izlemeye başladım sıkıntıdan
bizim şirket yaptırıyor canım ama acıbadem koçallianz yapıkredi asya gibi özel sigorta yapan kurumlar var
gebelikten önce yaptırmış olmak gerekiyor faydalanabilmek için
Kıslar günaydın...
Nursavaskan ve biyolog odalar çok cici olmuş bayıldım..Güle güle büyüsün kuzucuklar.
Emzirme yastığı ve yan yatırma yastığı çok ihtiyaç olan birşey mi?? Alıp almama konusunda kararsız kaldımda.
ay zeynep sende 7 gün kaldı yazısını görünce ben çok heyecanlanıyorum ya :)
gününü geçersede beklicenmi canım normal doğumu? bi sorun cıkmadığı sürece?
Zeynepyus hic o diziye bulasma derim. Cok sinir bozucu, 2-3 sene once komsum seyreddiyodu, esim nobetciyken arada oturuyoduk beraber. Allahim o salak kiz aglamaktan oldurdu beni... Zaten dizinin basindan son bolume kadar aglamakla geciyo, herkes salya sumuk...
anladım canım. teşekkür ederim. sen desene ben treni kaçırdım :))
sana da şimdiden kolay ve hayırlı bir doğum dilerim. Doğumdan sonra tecrübelerini aktarmanı bekliyorum.
bu arada jimerde kime gidiyordun?
iyi günler kızlar geçmişi okudum odalarınız kıyafetleriniz harika güle güle kullanın arkadaşlar. dün temizliğimin hepsi bitti buggün halılarım gelecek kadın aldım sagolsun yetiştirdi dip köşe çok rahatladım artık ondan öncekş gece çok sancım vardı nerdeyse doguma gidecektim aman dedim temizlik bitsin neyseki gece geçti sancılarım temizlikte bitt ohhhh. annemde yolda malum 16 saat sürüyor çanakkale kayserri heran dogum olabilir demişti dr annemde geliyor kaynanamdan iş yok 3 saat mesafe var aramızda bana daha şuzaman geliriz demedi bende annemi çagırdım gelicek dedim aaaa niye çagırdın dogurursan biz atlar geliriz dedi bende komşularlamı gitcem dedim doguma yok biz geliriz dedi görümcem aradı oda hamile annenleri bekliyorum dedin oda ayyy eşim kursa gitcek 5 günlüğüne ben onlarda kalıcam dogum olursa gelirler yanlız kalırım filan dedi bende kızdım aneme daha önceden gelme kaynanamlar gelick galiba demiştim annemde tamm dedi görümcem öle değince çık gel dedim neyseki bugun yola çıktı kayınvalideme güvenemedim ben evden doguma giderken yanlız gitmek istemiyorum başımdda biri olsun istiyorum arkadaşlar sizinkiler gelmek için can atıyor benimkide gelmemek için can atıyo çok sinirliyim onlara en iyisi başımda annem olsun herkes kendi kızınaymış o baksın kızına orda sinir kadın. ben diyecem annem geldi gelmek isterseniz buyrun dogumdan sonra gelirsiniz diyecem
kızlar.... bebısımın odasının son haliii cibinliğini yeni taktımm ütüsüzz artık sora ütülerimmm
Eki Görüntüle 393016 Eki Görüntüle 393026 Eki Görüntüle 393024 Eki Görüntüle 393023 Eki Görüntüle 393022 Eki Görüntüle 393021 Eki Görüntüle 393020 Eki Görüntüle 393019 Eki Görüntüle 393018 Eki Görüntüle 393017 Eki Görüntüle 393008 Eki Görüntüle 393027 Eki Görüntüle 393029 Eki Görüntüle 393015 Eki Görüntüle 393014 Eki Görüntüle 393013 Eki Görüntüle 393012 Eki Görüntüle 393007 Eki Görüntüle 393010 Eki Görüntüle 393011 Eki Görüntüle 393006 Eki Görüntüle 393032 Eki Görüntüle 393031 Eki Görüntüle 393009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?