2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Düzeltme biyolog86 :)))) mış ben 87 yazmışım....tekrar hayırlı olsun canım...

bizim şirket yaptırıyor canım ama acıbadem koçallianz yapıkredi asya gibi özel sigorta yapan kurumlar var
gebelikten önce yaptırmış olmak gerekiyor faydalanabilmek için

ay zeynep sende 7 gün kaldı yazısını görünce ben çok heyecanlanıyorum ya :)

gününü geçersede beklicenmi canım normal doğumu? bi sorun cıkmadığı sürece?

kızlar alakasız bişi sorcam 6dan beri ayaktayım unutulmaz diye bişr dizinin tekrarı başladı dünden beri
daha önce izleyen oldu mu bu hakkı mıdır harun mudur neden sevdiği halde ayrılıyor edadan?
çatlıcam araştırıyorjum eski bölümleri izlemeye başladım sıkıntıdan

Zeynepyus hic o diziye bulasma derim. Cok sinir bozucu, 2-3 sene once komsum seyreddiyodu, esim nobetciyken arada oturuyoduk beraber. Allahim o salak kiz aglamaktan oldurdu beni... Zaten dizinin basindan son bolume kadar aglamakla geciyo, herkes salya sumuk...

Kıslar günaydın...
Nursavaskan ve biyolog odalar çok cici olmuş bayıldım..Güle güle büyüsün kuzucuklar.
Emzirme yastığı ve yan yatırma yastığı çok ihtiyaç olan birşey mi?? Alıp almama konusunda kararsız kaldımda.

bizim şirket yaptırıyor canım ama acıbadem koçallianz yapıkredi asya gibi özel sigorta yapan kurumlar var
gebelikten önce yaptırmış olmak gerekiyor faydalanabilmek için

anladım canım. teşekkür ederim. sen desene ben treni kaçırdım :))
sana da şimdiden kolay ve hayırlı bir doğum dilerim. Doğumdan sonra tecrübelerini aktarmanı bekliyorum.
bu arada jimerde kime gidiyordun?

Ben almıştım emzirme yastığı ilk bebişte ama emzirirken kullanamadım hiç.Çok rahatsız bişey çünkü.Onu beline oturtmaya çalışırken bebeği tutamıyosun.
Emzirirken kullanmadım ama sonrasında işime yaramıştı. Destekli oturmaya başladığında koyuyodum içine devrilmiyodu.Bi de yüzüstü koyunca kolları ile destek alarak kafasını kaldırma egzersizleri yapabiliyodu.
Yan yatırma yastığı bence çok gereksiz bişey.Arkasına bi yastık koyarak yan yatmasını sağlayabilirsin. Ama ben kullanmadığım için böyle düşünüyorum.Belki kullananlar çok memnundur :)
Emzirme yatıklı resimlerimizden ekleyim buraya belki fikir olur :)

ay zeynep sende 7 gün kaldı yazısını görünce ben çok heyecanlanıyorum ya :)

gününü geçersede beklicenmi canım normal doğumu? bi sorun cıkmadığı sürece?

sorma ya ben hala inanamıyorum gerçekten 7gün içinde anne mi olacağım diye
son gittiğimizde oğlumun keyfi yerindeydi açılma yoktu kasılmalar da makul seviyedeydi ama biraz iriymiş ve boynunda gevşekçe kordon varmış o nedenle bugün çatı ölçümüne göre sez. mı olacak yoksa normali mi bekleyeceğiz karar vereceğiz

yaa size de oluyor mu be n inanamıyorum gerçek olduğuna

ya evet daha ilk bölümden belli de ben sadece neden ayrılmış nolmuş da ablasıyla evlenmeye karar vermiş sadece onu merak ediyorum hayatta izlemem

anladım canım. teşekkür ederim. sen desene ben treni kaçırdım :))
sana da şimdiden kolay ve hayırlı bir doğum dilerim. Doğumdan sonra tecrübelerini aktarmanı bekliyorum.
bu arada jimerde kime gidiyordun?

jimerde cenk beye gittim baştan, sonra normal doğum gibi olunca türkan hanıma geçtim
normal doğumu erkek doktorla yapmaya çekindim
cenk beye bayıldım kesinlikle süper bi doktor türkan da çok iyi acıbademdeki cemileyi 10a katlarlar

iyi günler kızlar geçmişi okudum odalarınız kıyafetleriniz harika güle güle kullanın arkadaşlar. dün temizliğimin hepsi bitti buggün halılarım gelecek kadın aldım sagolsun yetiştirdi dip köşe çok rahatladım artık ondan öncekş gece çok sancım vardı nerdeyse doguma gidecektim aman dedim temizlik bitsin neyseki gece geçti sancılarım temizlikte bitt ohhhh. annemde yolda malum 16 saat sürüyor çanakkale kayserri heran dogum olabilir demişti dr annemde geliyor kaynanamdan iş yok 3 saat mesafe var aramızda bana daha şuzaman geliriz demedi bende annemi çagırdım gelicek dedim aaaa niye çagırdın dogurursan biz atlar geliriz dedi bende komşularlamı gitcem dedim doguma yok biz geliriz dedi görümcem aradı oda hamile annenleri bekliyorum dedin oda ayyy eşim kursa gitcek 5 günlüğüne ben onlarda kalıcam dogum olursa gelirler yanlız kalırım filan dedi bende kızdım aneme daha önceden gelme kaynanamlar gelick galiba demiştim annemde tamm dedi görümcem öle değince çık gel dedim neyseki bugun yola çıktı kayınvalideme güvenemedim ben evden doguma giderken yanlız gitmek istemiyorum başımdda biri olsun istiyorum arkadaşlar sizinkiler gelmek için can atıyor benimkide gelmemek için can atıyo çok sinirliyim onlara en iyisi başımda annem olsun herkes kendi kızınaymış o baksın kızına orda sinir kadın. ben diyecem annem geldi gelmek isterseniz buyrun dogumdan sonra gelirsiniz diyecem

canım az kalmış sıkıntı etme bende de aynı durum var..kaynanamın gelmeye niyeti yok..hamileliğimin en zor zamanları burdaydı 2 3 ay kadar kaldık ama bana bakmaya gelmedi tabi vanda görevliler deprem olunca ondan geldi..şimdi hertaraf durulunca gelmeye niyeti yok..annesi gelsin birazda o kalsın demiş eltilerine sanki kendi bana bakmaya gelmiş gibi deprem olmasa hayatta gelmezdi zaten ilk geldi 1 hafta kaldı canım sıkılıyo diye 2 yetişkin oğlunuda hasta halimle bana bıraktı gitti.2 gün çadırda kalınca can sıkıntısı neyim kalmmaış hemen döndü geldi..şimdi her aradıgında annen gelmiyomu diye soruyo..görümcemde akıl veriyo neymiş annem 1 ay önce gelseymişmiş....neyse çok uzattım çok dertliyim bu konuda Allah kimseye muhtaç etmesin bizi...

Günaydın güzel mayıs anneleri,
Benim de ptesi annemler geldi,o günden beri babamla birlikte hummalı bir şekilde temizlik yapıyolar.Dolaplarımı elden geçirdiler,şimdi sıra duvarlarda.Allah razı olsun onlardan.10 günde bir temizlikçi alıyodum ama kadın tabi yarım yamalak yapıp gidiyordu. Temizlikçi alan arkadaşlar ne kadar sıklıkta alıyosunuz ve geldiğinde 1 günde neler yapıyor?Ben kadına laf da söyleyemiyorum,paramla hem rezil hem sinir oluyorum.Değiştircem sanırım.

herkese günaydınnn.. hava çok kötü ankarada bunaltıcı....

bebıslerının odasını koyanlar olmuss ay bayıldımm vallaa oda yapmadım ama özendım onları görünce güle güle yatsın bebıslerınızzz

ben uykuya düştüm bu aralarrr aksamları hemen uyuyuverıom vallaaa

herkese kocaman kocaman teşekkür ediyorum kızlar ve bu miss gibi havada kocaman bir günaydın diliyorummmmmmemir_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…