2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım allah kimseye muhtaç etmesim iyikide ailem varmış çıkıp geliyorlar zaten kardeşim ve annem ilk başlarda mide bulantısından 3 ay baktılar bana kaynanam gezdi deniz sefası yaptı şimdide öle ama artk agzıma geleni sölücem tut tut nereye kadar daha bir eksiğiniz varmı demedi bilezik bekliyorum kendisinden takmassa bak ben neyapacam onlara çirkefleşmiyeyim diyorum ama zorluyorlar anam bide küçük altın takıyomuş valla almam istemem senin olsun derim öff allahım ben nie böle oldum ama onların yüzüne hep bana yeri geldimi ha kızım ha sen demesini biliyor ya gördük diyecem kayseride iki yanlız hamişiz diyecem ama cnm neyseki annem geliyor

günaydınlar.dün akşam dr a gittimnst çekildi her zamanki gibi ağrılar görülüyor.usg ile doğum kanalına bakıldı daha silinme yok bekleyelim dedi.
bakalım dr 5 mayıs diyor ama bekleyebilecekmiyiz.

günaydınlar.dün akşam dr a gittimnst çekildi her zamanki gibi ağrılar görülüyor.usg ile doğum kanalına bakıldı daha silinme yok bekleyelim dedi.

,nşlh zamanında gelir bebişin bendede agrılar var heran dogurabilirim yarın nstye gitcem bakalım sancım çıkacakmı hastanedemi yatıyosun cnm

,nşlh zamanında gelir bebişin bendede agrılar var heran dogurabilirim yarın nstye gitcem bakalım sancım çıkacakmı.

Merhaba kizlar bu aralar fazla giremiyorum kaynanamlar gelip gidiyo bizim evde internet yok anca onlar gidince anneme geliyorum burdan girebiliyorum.
odalarinin resmini koyan arkadaslar hayirli olsun çokciciler.
zeynepyus arkadasim 7 günün kalmiş hadi hayirlisi benimde 20 gün var ama kizlar erken gelir diyolar bende cok heyecanliyim:18:

bende kayınbabamdan bi burmalı koparmayı düşünüyom ama nasıl yapacam bilemedim görümcemin kulağına bi fısıldıcam..
annemi de şimdi çağırsam gelmeye niyetlenir ama kıyamiyorum babamda şu sıralar rahatsız ege üniversitesinde tedavisi tahilleri sürüyor ablam gelecek ilk zaman çalıştığı halde tabi bizim oğlan erken gelmezse..
canım bu arada hastanede ebelerle görüştünmü neler alalım yanımıza vs gereksiz şeyler taşımak istemiyorum...herşey var diyip faturayı kabartıyolarsa götüreyim herşeyimi..

BİYOLOG bebişinin odası çok güzel olmuş güle güle yatsın içinde bebişin.

cnm cok teşekkr ederim...kızlar ya ben bişe dicem...onca zaman aman dogum olmasın diye uğraştık sona yaklaştıkça heycan bastı beni birde kız diye(hoş kızlar coğunlukta evde kalcaklar valla)
dün ev temizledim,2 saat durmadan yürüdüm yetmedi eve gelmeden eltime gittik,geldim gece foto cektm yükledim vs vs....durmadan hareket ediyorum ki başlasın sancılar gelsn kuzum diye korkunç merak ediyorum:) ben mi çok sabırsızım yoksa benim gibi çaktırmadan girişimlerde bulunanlar var mı??? eşim diyorki gezerken doğurcaksın çocuğuu diye korkuyorum lütfen tek başına cıkma dısarı falan

canım seni çok iyi anlıyorum.benimde hamileliğim boyunca annem hep yanımda oldu hastaneye bile o götürüp getirdi benim yerime sıralarda bekledi.ama kaynanam doğumuma bi ay kala tuttu memleketten geldi.hemde evi taşıdığım gün! benim tam dinlenmeye,ayaklarımı uzatmaya ihtiyacım olduğu zaman.onların yanında uzanamıyorum.tesettürlüyüm.kayınbabamın yanında açık durmuyorum yatamıyorum.üstelik geldiği zaman bırak yardım etmeyi yemek yap getir götür iyice yoruluyorum.sağolsun eşim çok anlayışlıdır!!! onlar gidelim dese bile yok burda kalacaksınız diyo.başka kardeşleride var burda bende çok kalmıyolar ama yinede yoruluyorum.üstelik ben lohusayken yanımda kalcak napcam bilmiyorum bi yardımı dokunmadığı gibi bi sürü iş çıkıyo.ya ben erkek olsaydım önce eşimin rahatını düşünürdüm hemde böyle bi durumda.niye erkekler böyle anlayışsızdır anlayamıyorum.zaten hamileliğim hiç güzel geçmedi bi gün gezmeye götürmedi eşim hakkımı helal etmicem bu dönemde hiç yardımı dokunmadı bana aksine hep ağlatıp strese soktu.Allah sorsun diyorum.offf kızlar yine başınızı ağrıttım içim dolmuş

Son düzenleyen: Moderatör:

Takma canim ya, cunku taksan da oluyo takmasanda, o yuzden sen at gitsin dertleri dusunme, bebisini dusun ferahla, Allah yardimcin olsun, zor biliyorum, bu erkekler ahhh birde kaynanalar, Allah a havale

ya biri sancılı nst kagıdını gösterebilirmi ben 4 kere girdim hep iyi dedi bende bakıyım anlamıyorum

2 gündür kayınvalideleri çekiştirme günü olmuş.Valla hepiniz çok haklısınız,benim de derdim var ama konuştukça,aklıma getirdikçe daha çok sinirlenip kendimi ve bebeğimi üzüyorum o yüzden herkesi Allaha havale ediyorum iyisiyle kötüsüyle.Benimki iyiliğine çok iyidir de kötü anına denk gelme.Siz de düşünüp moralinizi bozmayın,siz üzülseniz de sinirden çatlasanız da bişey değişmeyecek.Bebeğinize ve kendinize yazık.Bu zamanlar bi daha gelmeyecek.

kızlar son günlere yaklaşıyoruz ya... bebişlerin yeri azalıyo... sizdede tekmeleri acıttığı oluyomu.... benim şuan öyle bi tekmeliyoki, az önce korktum noluyo ya dedim sancı fln olmasında

kızlar son günlere yaklaşıyoruz ya... bebişlerin yeri azalıyo... sizdede tekmeleri acıttığı oluyomu.... benim şuan öyle bi tekmeliyoki, az önce korktum noluyo ya dedim sancı fln olmasında

hemde nasıl bağırıyorum resmen :)) bir de dirseklerini görüyorum yaaa mucize gibi bişey sipsivri ve küçücük dirsekler,dizler aman Allahım o ne tatlılık artık gelsinlerde öpüp koklayalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…