canım az kalmış sıkıntı etme bende de aynı durum var..kaynanamın gelmeye niyeti yok..hamileliğimin en zor zamanları burdaydı 2 3 ay kadar kaldık ama bana bakmaya gelmedi tabi vanda görevliler deprem olunca ondan geldi..şimdi hertaraf durulunca gelmeye niyeti yok..annesi gelsin birazda o kalsın demiş eltilerine sanki kendi bana bakmaya gelmiş gibi deprem olmasa hayatta gelmezdi zaten ilk geldi 1 hafta kaldı canım sıkılıyo diye 2 yetişkin oğlunuda hasta halimle bana bıraktı gitti.2 gün çadırda kalınca can sıkıntısı neyim kalmmaış hemen döndü geldi..şimdi her aradıgında annen gelmiyomu diye soruyo..görümcemde akıl veriyo neymiş annem 1 ay önce gelseymişmiş....neyse çok uzattım çok dertliyim bu konuda Allah kimseye muhtaç etmesin bizi...
günaydınlar.dün akşam dr a gittimnst çekildi her zamanki gibi ağrılar görülüyor.usg ile doğum kanalına bakıldı daha silinme yok bekleyelim dedi.
bakalım dr 5 mayıs diyor ama bekleyebilecekmiyiz.
günaydınlar.dün akşam dr a gittimnst çekildi her zamanki gibi ağrılar görülüyor.usg ile doğum kanalına bakıldı daha silinme yok bekleyelim dedi.
canım helal olsun eşine, kayınvalide ve eş arasındaki durumu gerginleştirmemek birazda eşlere düşüyor, ama her erkek bunun bilincinde değil...
benim aşağı yukarı 32-33. haftalardan beri yani erken doğum riski çıktı dediğim zamanlardan beri herhafta çağırdı ve hep vajinal ultrason baktı, sana sorduğum serviks buydu, ama bu çatı muayenesi olmuyor ve açıklığı ölçmüyor....
TÜM KIZLAR İÇİN SÖYLÜYORUM BELKİ BİLİYORSUNUZDUR AMA silinme diye bişey var yani rahim ağzının incelmesi, vajinal ultrasonla serviksin yani rahim ağzının silinmesini ölçüyor, bu sayı düştükçe rahim ağzı siliniyor ve 0 a geldikten sonra esas açılma başlıyor, ve bu sefer açılma rakamı gittikçe yükseliyor ve doğum başlıyor...benimki 2 ye kadar silinmişti, en son gittiğimde 2.7 dedi, yarın tekrar gidicem artık, progestanı kesecek, çünkü 37. haftam bitiyo, riskim kalmadı şükür....
bu arada sana progestan verdimi doktorun istirahatten hariç, ne verdi??
kızlar.... bebısımın odasının son haliii cibinliğini yeni taktımm ütüsüzz artık sora ütülerimmm
Eki Görüntüle 393016CANIM ODALARINIZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ İYİ GÜNLERDE KULLANISIN YAVRUSLARINIZ
doktorum hiç bahsetmedi canım silinme diye birşeyden belki bakıyodur ama beni bilgilendirmedi bu konuda.. bende 30 haftalıkken ağrıyla gitmiştim o zaman erken doğum riski olduğunu söylemişti açıklık olduğu için canım.. bende vajinal yoldan progesteron kullanıyorum bide 2 defa iğne oldum ama ismini bilmiyorum
aynen canım allah kimseye muhtaç etmesim iyikide ailem varmış çıkıp geliyorlar zaten kardeşim ve annem ilk başlarda mide bulantısından 3 ay baktılar bana kaynanam gezdi deniz sefası yaptı şimdide öle ama artk agzıma geleni sölücem tut tut nereye kadar daha bir eksiğiniz varmı demedi bilezik bekliyorum kendisinden takmassa bak ben neyapacam onlara çirkefleşmiyeyim diyorum ama zorluyorlar anam bide küçük altın takıyomuş valla almam istemem senin olsun derim öff allahım ben nie böle oldum ama onların yüzüne hep bana yeri geldimi ha kızım ha sen demesini biliyor ya gördük diyecem kayseride iki yanlız hamişiz diyecem ama cnm neyseki annem geliyor
BİYOLOG bebişinin odası çok güzel olmuş güle güle yatsın içinde bebişin.
ya evet daha ilk bölümden belli de ben sadece neden ayrılmış nolmuş da ablasıyla evlenmeye karar vermiş sadece onu merak ediyorum hayatta izlemem
ben hiçbirşeyi idare etmicem canım. edecekse eşim etsin.
kendi ailemi tanıyorsan bebiş toparlanıp biz düzene girince evlerine dönerler. zaten yakın olduğumuz halde haftasonları fln sürekli görüşelim gelelim gidelim demiyorlar başbaşa kalın bu hafta da diyorlar
muhtemelen benim annem gider kayınvalidemle 40ımı çıkarırız.
insana şu dönemi bile rahat geçirtmiyorlar.
eşimle tartıştık zaten az önce. annem zaten gelcem diye tutturmuyor bize soruyor. eşime sürekli geleyim mi diye sorması aynı şey değil sanki.
canım seni çok iyi anlıyorum.benimde hamileliğim boyunca annem hep yanımda oldu hastaneye bile o götürüp getirdi benim yerime sıralarda bekledi.ama kaynanam doğumuma bi ay kala tuttu memleketten geldi.hemde evi taşıdığım gün! benim tam dinlenmeye,ataklarımı uzatmaya ihtiyacım olduğu zaman.onların yanında uzanamıyorum.tesettürlüyüm.kayınbabamın yanında açık durmuyorum yatamıyorum.üstelik geldiği zaman bırak yardım etmeyi yemek yap getir götür iyice yoruluyorum.sağolsun eşim çok anlayışlıdır!!! onlar gidelim dese bile yok burda kalacaksınız diyo.başka kardeşleride var burda bende çok kalmıyolar ama yinede yoruluyorum.üstelik ben lohusayken yanımda kalcak napcam bilmiyorum bi yardımı dokunmadığı gibi bi sürü iş çıkıyo.ya ben erkek olsaydım önce eşimin rahatını düşünürdüm hemde böyle bi durumda.niye erkekler böyle anlayışsızdır anlayamıyorum.zaten hamileliğim hiç güzel geçmedi bi gün gezmeye götürmedi eşim hakkımı helel etmicem bu dönemde hiç yardımı dokunmadı bana aksine hep ağlatıp strese soktu.Allah sorsun diyorum.offf kızlar yine başınızı ağrıttım içim dolmuş
Takma canim ya, cunku taksan da oluyo takmasanda, o yuzden sen at gitsin dertleri dusunme, bebisini dusun ferahla, Allah yardimcin olsun, zor biliyorum, bu erkekler ahhh birde kaynanalar, Allah a havale
ya biri sancılı nst kagıdını gösterebilirmi ben 4 kere girdim hep iyi dedi bende bakıyım anlamıyorum
kızlar son günlere yaklaşıyoruz ya... bebişlerin yeri azalıyo... sizdede tekmeleri acıttığı oluyomu.... benim şuan öyle bi tekmeliyoki, az önce korktum noluyo ya dedim sancı fln olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?