2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:) ne tatlılar yaaaaaa offf kuzucuklarrrrrrrr kıyamam yaaa karnımızda daha görmediğimiz bir canlıyı nasılda seviyoruz benim sanki burnuma kokusu geliyorrr:)

kızlar bişey sorcam hastane çantası olarak ne kullandınız ben hep şu çekçekli valizlerin en küçüğünü gördüm kullananları omu yoksa bebek çantasınamı hazırlasam yoksa el valizinemi aslında en rahatı çok cepli, olmasından dolayı çekçeklilier değilmi abes olurmu bilmiyorum
kaynanalardan konu açılmış bizimki 9 ay boyunca bebek nasıl diye sormadı nasılsın diyo okadar doğuncada benden çok sever huyudur uzaktayken unutuyo görünce kanı kaynıyo herhal

valla benim kayınvalidede karnıma elini koyuyo çok beklemiyo tabi hissedemiyo bişey... beni sevmicek herhalde deyip duruyo... önceden yargılarsan başına o gelir... valla iyiliğine iyi kadın herşeyi düşünüyo hiç ayrımcılık yapmamaya çalışıyo ki bu kaçınılmaz bişey, tabikide çocukları öncellikli olcak... ama bana bi kere bişe yaşattı ondan sonra bidaha eskisi gibi olamadım ona karşı napim elimde değil içimden gelmiyo

selam kızlar nasılsınız ben artık çok girmiyorum nete.umarım herkes iyidir.bu hafta sonu cumartesiçatı muayenem var.korkuyorum biraz.normal doğum istiyorum ondan da korkuyorum.nolur dua edin bana korkularım gitsin.doğum için işe yarayacağını düşündüğüm bir yazı buldum umarım unutmayız da faydalanırız.bu hafta sonu ultrasona da gircem bakalım oğlum kaç kg kaç cm olmuş çok merak ediyorum.inş herkesin sağlığı da bebeği de iyidir.hepinizi öpüyoruz

slm mayıs anneleri ve datlumu datlu bebişleri

Nursavaskan ve biyolog odalarınız süper allah iyi sağlıklı günlerde kullanmayı nasıp etsin

Mrb annişler. Bebişlerinin odalarının fotolorını koyan arkadaşlar hayırlı olsun hepsi çok şekerler. Sağlıkla büyüsünler inş. Evim küçük, ben de odasını o kadar hazırlayamadım, şimdilik yanımda yatırırım diye küçük bi beşik aldım. Bide beyaz bi şifonyer.

Evet benim oğluşum da bazen çok acıtıyo tekmeleriyle ama akşam uzanınca dirseğini, dizini falan itiyo ya hayran kalıyorum. :)

İş yerindeki herkes karnımın çok aşağıda olduğunu erken doğcağını söylüyo, umarım çok erken gelmez, daha mayıs 9 a kadar çalışıcam. Çok zor sabahın köründe kalkmak, inş. dayanabilirim, yardıma gelen de yok bana maşallah, izne çıkınca kadın tutayım diyorum temizlik için. umarım sancılar geldiğinde evde yalnız olmam...

benımde evim küçük olduğu için oda hazırlıyamadım şimdilik yanımıza beşik yapcak işlaa pazar günü gelcek süslücez

cuma günü nst var gene kaçtır giryom erken doğumda olabilir dio dr kısmet bakalım yat derse cuma günü eşim hazırlar artık bebişim yatağını

okudum aynı siteye arada bende bakıyordum saten hesaplayısılarına felan ama evde tekim prova yaparken ya doğursam şimdilik okumakla kaldım tşkr

selam kizlar doguran yok mu,

biz hastaneden geldik,anestezi doktoru mayene etti,hangi cesit uygulayalim diye konustuk,sipinal ve epudural kombine uygulanacak ama acil durumda genel anesteziye gecilebilir dedi,

anestezi doktoru anestezinin risklerinden bahsetti,bel agrisi yapabilirmis,eger iyi uygulanmassa yetrli uyusma saglanamazmis ama korkma hersey guzel olacak dedi,

allah yardimcimiz olsun bakalim:18:,bu arada kizlar bilenler vardir su dua cok faziletli bu gunlerde okursak iyi olur,

rabbi yessir ve-la tuassir ,rabbi tem-mim b'il hayr(rabbim kolaylastir,zorlastirma,rabbim hayirla sonuclandir).

Son düzenleme:
evet canım benimde var sağ göğüs altımda kızım kaburgalarımı deliyor sanırım:) rahim genişledikçe kaburgalara baskı yapıyor, sanırım seninde tarif ettiğin bu...
bencede hiç bulaşma zeynepcim ben uzun bi süre seyrettim, hem saçma geliyo ama izlemektende vazgeçemiyosun, ben orda edanın hamileliğinden çok etkilenmiştim...
ay bu ne şirinlik böle ya hele o son fotodaki bakışa bakın hele yerim ben onu maşallah arkadaşım çok tatlı...

daha 34 haftadayım bebeğim 2 200 civarı dönmüş durumda dr rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi çok sevindim odası herşeyi tamam ama zaman geçmek bilmiyor bende bol bol kitap okuyorum umarım annesi gibi erken doğmaz karnıma o kadar dikkat ettim ama göbek deliğime kadar çıktı çatlaklarım neyse önemi yok isterse vücudum paramparça olsun yeterki kızım iyi olsun

kız bende öle yaptım Allahtan yatak odam büyük benim yemek odam var onun oldugu yere yapabilirdim ama kullanmıycak zaten yanımda olcak diye es gectim ama bir odam daha olsa yapardım yapan arkadasları onaylıyorum

boş odam var cnm ama ben şimdilik beşikle idare eder, 2 yaşına falan geldiğinde tam takım çocuk odası yaparım die düşündüm. o yüzden beşik haricinde komodin bile almadım kendi gardırobumda yer ayırdım bebeğimin eşyalarını oraya koydum.

mrb arkadaşlar hastaneden taburcu olduk eve geldik az önce.dr artık daha fazla zorlamayalım bebek erken gelmek istediğine göre belkide içerdebi problem vardır dedi.gizli bir enf.olabilir dedi.zaten ilaçlar daha uzun süre kullanılamıyormuş.benim kalp dolaşım sistemimi bozmaya basladı.şimdi evde son hazırlıkları tamamlıyoruz bekliycez bakalım e zman gelirse nasip...ağrılarım 100 ün üstünde 10 dk da bir geliyor ama 3 e falan düşmesini bekliycem 5 gündür böyle sürdü belki de günlercede böyle sürer.

pokahontas;olipps;Elifjoyyy;alyel16;papatya2507;denizdery;ilkim81; kızlar hepınıze cok tsk ederızzzzzz olippss cnm avizeyi kadıkoyden aldım boganın ordakı avızecıden fıyatı 85tl.idi

evet cnm görüştüm hiç birşey getirmenize gerek yok dedi bebek için burdan hepsi dedi ama kirlenir filan hastane çıkışı olsun dedi kendinede bol iç çamaşırı gecelik pijama dedi okadar sigorta paketinin içinde hepsi die biliyorum ama yinede teyit ettirmek gerek

nihayet internet geldi ve girebildim,bi çırpıda geçmişi okudum...tabi atladıklarımda çoktekrar net gitmeden cevaplayım da.....

kızlar.... bebısımın odasının son haliii cibinliğini yeni taktımm ütüsüzz artık sora ütülerimmm

WALLA ÜŞENMEDİM BU SAATTE FOTO ÇEKTİM YETMEDİ TEK TEK JPEGLEDİM VE YÜKLEDİM:)KAPI SÜSÜ VE FON PERDE DIŞINDAKİ EKSİKLERİ GÖRMEZSEK BUDA BENİM FINDIĞIMIN ODASI

kızlar odalarınız çok güzel olmuş walla,çok beğendim.o odalarda büyüdüklerini görelim.biyolog;bez poşetimiz aynı:)ve çekmeceleriniz dolap içlerinizin resmini çekmişiniz,kıskandım.ben niye çekip koymadım ki oda resimlerini yayınlarken

günaydınnnnn....

kızlar size bişi sorucam.. bi kaç gündür sol göğsümün altından bişi batıyor sanki... garip bişi ..ara ara oluyor..
böle bi durum yaşayan varmı..?

muhtemelen rahimin büyümesi göğüs kafesine baskı yapıo o yüzden ağrı batma nefes alırken zorlanma oluodur...

ben ikisini de aldım canım.yan yatış yastığı;arkasına bi havluyu rulo yapıp koysanda aynı işi görür.emzirme yastığı ise bana pahalı geldi.ben de kendim yaptım.e bebekte yedek kılıfları

satılıyo ondan aldım 15 tl ye.tanıdıgımız bi pşkocuya verdim sağolsun içine kılıf dikti silikon doldurduk...40-60 tl lik şeyi 15 tl ye mal ettim:)

kızlar son günlere yaklaşıyoruz ya... bebişlerin yeri azalıyo... sizdede tekmeleri acıttığı oluyomu.... benim şuan öyle bi tekmeliyoki, az önce korktum noluyo ya dedim sancı fln olmasında

ayağını böbreğime öyle bi dayamış geçen gece uyanıp ağladım resmen.böbrek taşı düşürüom sandım yine...ve sol kaburgayı çürütmüş o minik ayaklarıyla dışardan bile dokununca acıyodu kaburgam...

Nursavaskan ve biyolog odalarınız çok çok güzel olmuş. hayırlısıyla güle güle kullanın inşallah böyle odalara bakmak bile heyecanlandırıyor beni

pembevemaviler ikimizin doğum tarihi aynı, 3 mayıs. hayırlısıyla doğururuz inşallah

zeynepyus bugün muayene olacaktı sanırım :44: naptı acaba?

benim de 5 mayıs ama haftaya gittiğimde 3 üne aldırmak için uğraşçam,söylicem dr a...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…