- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Mrb annişler. Bebişlerinin odalarının fotolorını koyan arkadaşlar hayırlı olsun hepsi çok şekerler. Sağlıkla büyüsünler inş. Evim küçük, ben de odasını o kadar hazırlayamadım, şimdilik yanımda yatırırım diye küçük bi beşik aldım. Bide beyaz bi şifonyer.
Evet benim oğluşum da bazen çok acıtıyo tekmeleriyle ama akşam uzanınca dirseğini, dizini falan itiyo ya hayran kalıyorum. :)
İş yerindeki herkes karnımın çok aşağıda olduğunu erken doğcağını söylüyo, umarım çok erken gelmez, daha mayıs 9 a kadar çalışıcam. Çok zor sabahın köründe kalkmak, inş. dayanabilirim, yardıma gelen de yok bana maşallah, izne çıkınca kadın tutayım diyorum temizlik için. umarım sancılar geldiğinde evde yalnız olmam...
adresi yapıştırmayı unutmuşum:."Doumda NefesTeknikleri,Kolay Doum Douma Yardm" e-gebelik.net..:
evet canım benimde var sağ göğüs altımda kızım kaburgalarımı deliyor sanırım:) rahim genişledikçe kaburgalara baskı yapıyor, sanırım seninde tarif ettiğin bu...günaydınnnnn....
Nursavaskan ve biyolog odalarınız süper süper olmuş:)
Allah güle güle bebişleri uyutmayı nasip etsin..
kızlar size bişi sorucam.. bi kaç gündür sol göğsümün altından bişi batıyor sanki... garip bişi ..ara ara oluyor..
böle bi durum yaşayan varmı..?
bencede hiç bulaşma zeynepcim ben uzun bi süre seyrettim, hem saçma geliyo ama izlemektende vazgeçemiyosun, ben orda edanın hamileliğinden çok etkilenmiştim...kızlar alakasız bişi sorcam 6dan beri ayaktayım unutulmaz diye bişr dizinin tekrarı başladı dünden beri
daha önce izleyen oldu mu bu hakkı mıdır harun mudur neden sevdiği halde ayrılıyor edadan?
çatlıcam araştırıyorjum eski bölümleri izlemeye başladım sıkıntıdan
ay bu ne şirinlik böle ya hele o son fotodaki bakışa bakın hele yerim ben onu maşallah arkadaşım çok tatlı...Ben almıştım emzirme yastığı ilk bebişte ama emzirirken kullanamadım hiç.Çok rahatsız bişey çünkü.Onu beline oturtmaya çalışırken bebeği tutamıyosun.
Emzirirken kullanmadım ama sonrasında işime yaramıştı. Destekli oturmaya başladığında koyuyodum içine devrilmiyodu.Bi de yüzüstü koyunca kolları ile destek alarak kafasını kaldırma egzersizleri yapabiliyodu.
Yan yatırma yastığı bence çok gereksiz bişey.Arkasına bi yastık koyarak yan yatmasını sağlayabilirsin. Ama ben kullanmadığım için böyle düşünüyorum.Belki kullananlar çok memnundur :)
Emzirme yatıklı resimlerimizden ekleyim buraya belki fikir olur :)
Eki Görüntüle 393192 Eki Görüntüle 393193 Eki Görüntüle 393194
...doktorum hiç bahsetmedi canım silinme diye birşeyden belki bakıyodur ama beni bilgilendirmedi bu konuda.. bende 30 haftalıkken ağrıyla gitmiştim o zaman erken doğum riski olduğunu söylemişti açıklık olduğu için canım.. bende vajinal yoldan progesteron kullanıyorum bide 2 defa iğne oldum ama ismini bilmiyorum
bana günde 3 defa progestan vermişti (fitil olarak) giderek azalttı, birazdan gidicem kontole sanırım bugün bıraktıracak fitili,,,senin daha önce yani 30. haftada başladığı için iğne falanda vermiş, bana vermedi, progestanla idare ettik şükür bugüne geldik, bakalım bundan sonra hayırlısı artık, hepimiz için,,,,kontrole gidip geliyim yazarım ayrıntıları...
kız bende öle yaptım Allahtan yatak odam büyük benim yemek odam var onun oldugu yere yapabilirdim ama kullanmıycak zaten yanımda olcak diye es gectim ama bir odam daha olsa yapardım yapan arkadasları onaylıyorum
ay bu ne şirinlik böle ya hele o son fotodaki bakışa bakın hele yerim ben onu maşallah arkadaşım çok tatlı...
bende kayınbabamdan bi burmalı koparmayı düşünüyom ama nasıl yapacam bilemedim görümcemin kulağına bi fısıldıcam..
annemi de şimdi çağırsam gelmeye niyetlenir ama kıyamiyorum babamda şu sıralar rahatsız ege üniversitesinde tedavisi tahilleri sürüyor ablam gelecek ilk zaman çalıştığı halde tabi bizim oğlan erken gelmezse..
canım bu arada hastanede ebelerle görüştünmü neler alalım yanımıza vs gereksiz şeyler taşımak istemiyorum...herşey var diyip faturayı kabartıyolarsa götüreyim herşeyimi..
kızlar.... bebısımın odasının son haliii cibinliğini yeni taktımm ütüsüzz artık sora ütülerimmm
WALLA ÜŞENMEDİM BU SAATTE FOTO ÇEKTİM YETMEDİ TEK TEK JPEGLEDİM VE YÜKLEDİM:)KAPI SÜSÜ VE FON PERDE DIŞINDAKİ EKSİKLERİ GÖRMEZSEK BUDA BENİM FINDIĞIMIN ODASI
günaydınnnnn....
kızlar size bişi sorucam.. bi kaç gündür sol göğsümün altından bişi batıyor sanki... garip bişi ..ara ara oluyor..
böle bi durum yaşayan varmı..?
Kıslar günaydın...
Nursavaskan ve biyolog odalar çok cici olmuş bayıldım..Güle güle büyüsün kuzucuklar.
Emzirme yastığı ve yan yatırma yastığı çok ihtiyaç olan birşey mi?? Alıp almama konusunda kararsız kaldımda.
kızlar son günlere yaklaşıyoruz ya... bebişlerin yeri azalıyo... sizdede tekmeleri acıttığı oluyomu.... benim şuan öyle bi tekmeliyoki, az önce korktum noluyo ya dedim sancı fln olmasında
Nursavaskan ve biyolog odalarınız çok çok güzel olmuş. hayırlısıyla güle güle kullanın inşallahböyle odalara bakmak bile heyecanlandırıyor beni
pembevemaviler ikimizin doğum tarihi aynı, 3 mayıs. hayırlısıyla doğururuz inşallah
zeynepyus bugün muayene olacaktı sanırım :44: naptı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?