bugün yarın gelir gelir gelmez seni bilgilendiririm canım.
sorma ya ben hala inanamıyorum gerçekten 7gün içinde anne mi olacağım diye
son gittiğimizde oğlumun keyfi yerindeydi açılma yoktu kasılmalar da makul seviyedeydi ama biraz iriymiş ve boynunda gevşekçe kordon varmış o nedenle bugün çatı ölçümüne göre sez. mı olacak yoksa normali mi bekleyeceğiz karar vereceğiz
yaa size de oluyor mu be n inanamıyorum gerçek olduğuna
Nursavaskan ve biyolog odalarınız çok çok güzel olmuş. hayırlısıyla güle güle kullanın inşallahböyle odalara bakmak bile heyecanlandırıyor beni
pembevemaviler ikimizin doğum tarihi aynı, 3 mayıs. hayırlısıyla doğururuz inşallah
zeynepyus bugün muayene olacaktı sanırım :44: naptı acaba?
benim de 5 mayıs ama haftaya gittiğimde 3 üne aldırmak için uğraşçam,söylicem dr a...
herkese merhaba
bendeki bilgisayar bozuluyor zor açıyorum o yüzden raht giremiyorum anlayacağımız bir adet bilgisayar lağzım olacak gibi:)
bizim dün kont vardı.boyumuz 51 cm ve kılomuz da 3250 olduk.benim yatiş işlemeleri 24 nisan salı.heycanlı ve gerginim .aslında daha da beklemek isterdim ama illa ki alalım diyor..ben anlamadım yahu.gayet iyiyiz bizzz:26::26::26:
daha cumartesi e:26: temizlene:26:c:26:ek çanta hazırlanacak offffffff:
kendinize iyi bakın
Merhaba, genel olarak bir bilgi geçseniz..Eşimle birlikte düşünmüyor değiliz...Ücreti hk. ve nasıl saklandığı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar mrb, moralim bozuk ve çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim.Bebeğimde az da olsa bir gelişim geriliği var.kilosu çok düşük.Pazartesi günü riskli gebelikler uzmanına gittik 2300 gr çıktı bebeğim.karın çevresi 2 HAFTA GERİDEN GELİYOR.DOKTOR ILIMLI BİR GERİLİK DEDİ.DOĞUNCA KÜVEZE GİRER MUTLAKA DEDİ.DOĞDUKTAN SONRA SAĞLIK SORUNU OLUR MU DEDİK BELLİ OLMAZ DEDİ.DÜŞÜK KİLOLU OLACAĞI İÇİN NORMAL DOĞUM SANCISINA KALBİ DAYANAMAZ BU YÜZDEN SEZERYANLA ALIRIZ DEDİ.((((HERTÜRLÜ TEST, KAN AKIMI, SUYU HERŞEYİ İYİ YANİ GELİŞİM GERİLİĞİNE SEBEB OLAN ŞEYLERE BAKILDI AMA BİRŞEY TESPİT EDİLMEDİ İYİ DE BESLENİYORUM FAKAT BEBEĞİM KİLO ALAMIYOR.
Arkadaşlar mrb, moralim bozuk ve çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim.Bebeğimde az da olsa bir gelişim geriliği var.kilosu çok düşük.Pazartesi günü riskli gebelikler uzmanına gittik 2300 gr çıktı bebeğim.karın çevresi 2 HAFTA GERİDEN GELİYOR.DOKTOR ILIMLI BİR GERİLİK DEDİ.DOĞUNCA KÜVEZE GİRER MUTLAKA DEDİ.DOĞDUKTAN SONRA SAĞLIK SORUNU OLUR MU DEDİK BELLİ OLMAZ DEDİ.DÜŞÜK KİLOLU OLACAĞI İÇİN NORMAL DOĞUM SANCISINA KALBİ DAYANAMAZ BU YÜZDEN SEZERYANLA ALIRIZ DEDİ.((((HERTÜRLÜ TEST, KAN AKIMI, SUYU HERŞEYİ İYİ YANİ GELİŞİM GERİLİĞİNE SEBEB OLAN ŞEYLERE BAKILDI AMA BİRŞEY TESPİT EDİLMEDİ İYİ DE BESLENİYORUM FAKAT BEBEĞİM KİLO ALAMIYOR.
.merhaba kızlar bugün doktora gittim son tahlillerim yapılmıştı sağlık ocağında.....onlarıda yanımda götürdüm...doktor tiroidin çıkmış dahiliyeci görsün dedi....ben şaşırdım çünkü sağlık ocağındaki aile hekimim gebelikten değişmiştir değerlerin doğurduktan sonra bakalım tekrar dedi geçti....dahiliyeci bir moralimi bozdu son bir yıldır normal değer diye gözüken 4 doğru değilmiş 2,5 ta bile tedavi görmesi gerekiyormuş hamilelerin.....yoksa çocukta zeka geriliği oluyormuş bana ilaç yazdı ama ben endişelendim çünkü 1 aylıkken yapılan tiroid testlerinde 2,28 çıkmış değerlerim bir daha da bakılmamış...arada ne zaman değerim 5 olmuş bilmiyoruz....yani zeka geriliğine yol açacak bir zaman olmuş mudur ?yoksa yeni mi olmuştur muamma...bebeğin kilosunda bir düşüklük yükseklik varmı dedi yok dedim haftasıyla uyumlu 2950 çıktı dedim tamam 40 çıkana kadar kullan bu ilacı zaten çok az normal değerlerin dışında ölçümlerin dedi...... düşük doz veriyorum sonra tekrar kan tahliliyle bakalım dedi...ama ben çok kötü hissediyorum kendimi....o kadar 2li 3lü 4 lü test boşuna mı yaptırdık sadece 3 ayda bir tiroid testimi yaptırmamız lazımdı anlamadım ki....annem 4 aylıkken öğrenmiş tiroidi olduğunu bana hamileyken o zaman hamileyken tedavi yokmuş beni doğurduktan sonra tedavi olmuş...telefonda olsan sen gerizekalı olurdun diyip beni rahatlatmaya çalışıyor yinede inanılmaz mutsuzum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik....bu çıktı...
merhabalar bugün kontorlümüz vardı bebeğimm 2800 gr olmuş..başı aşağıda..doktorum sen normal mi yapacaktın dedi bende bilmiyorum ki dedim peki haftaya çatı muayenesi yapar belirleriz dedi..daha 1 ayım var bebeğim 2 haftada 500 gr alıyor..eğer böyle giderse tam haftasında 3800 gr falan olur kabataslak..ve bilmiyorum nasıl olur normal doğum..korkmaya başladım ben :18: sağlık ocagındaki hemşirede uyardı iri olacak gibi bebek normal doğum için çok ısrar etme dedi..benim en büyük korkum bebeğin doğum anında kanalda sıkışması,havasız kalması..allah korusun hepimizi..en hayırlı nasıl olacaksa öyle olsun bakalım haftaya belli olacak..heyecan ve korku hat safhada..:18:
cnm nst kağıdında toco var alttaki çizgiler yani senin sancını gösterir 60-70in üstündeyse doğum yakın demektir
kızlar çok ama çok moralim bozuk 1 haftadır kafayı yemek üzereyim. Doktor amniyosentez sıvısında azalma var tam sınırda dedi. Netten neden azaldığına dair birşeyler okudum okumaz olaydım moralim yerlerde. Bu sorunu yaşamış olan varmı acaba aranızda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?