herkese merhaba
bendeki bilgisayar bozuluyor zor açıyorum o yüzden raht giremiyorum anlayacağımız bir adet bilgisayar lağzım olacak gibi:)
bizim dün kont vardı.boyumuz 51 cm ve kılomuz da 3250 olduk.benim yatiş işlemeleri 24 nisan salı.heycanlı ve gerginim .aslında daha da beklemek isterdim ama illa ki alalım diyor..ben anlamadım yahu.gayet iyiyiz bizzz:26::26::26:
daha cumartesi e:26: temizlene:26:c:26:ek çanta hazırlanacak offffffff:
kendinize iyi bakın
kızlar bişey sorcam hastane çantası olarak ne kullandınız ben hep şu çekçekli valizlerin en küçüğünü gördüm kullananları omu yoksa bebek çantasınamı hazırlasam yoksa el valizinemi aslında en rahatı çok cepli, olmasından dolayı çekçeklilier değilmi abes olurmu bilmiyorum
Kızlar hastanede bebek için neleri vereceksiniz hemşirelere , tecrübeli anneler varsa onlarada soruyorum
merhaba kızlar,
ben de 37+2 haftalık hamileyim. geçen hafta bebeim 3100 gr. ölçüldü. bu cts bakalım kilosuna göre doğum şekli belli olucak. ben normal doğum istiyorum dedim doktora. o da 10 gün içinde doğurursan çok rahat olur ama haftasını beklersen iri olabilir ben de risk almak istemiyorum dedi. kararsız kaldım. iki doktora gidiyorum ben diğeri de 15 gün sonra gel bakalım dedi. bence normal doğum yaparsın dedi. iyice kafam karıştı. sizin bebişlerin kilosu nedir ve hangi yolla doğum olacağı belli mi
Arkadaşlar mrb, moralim bozuk ve çok üzgünüm sizinle paylaşmak istedim.Bebeğimde az da olsa bir gelişim geriliği var.kilosu çok düşük.Pazartesi günü riskli gebelikler uzmanına gittik 2300 gr çıktı bebeğim.karın çevresi 2 HAFTA GERİDEN GELİYOR.DOKTOR ILIMLI BİR GERİLİK DEDİ.DOĞUNCA KÜVEZE GİRER MUTLAKA DEDİ.DOĞDUKTAN SONRA SAĞLIK SORUNU OLUR MU DEDİK BELLİ OLMAZ DEDİ.DÜŞÜK KİLOLU OLACAĞI İÇİN NORMAL DOĞUM SANCISINA KALBİ DAYANAMAZ BU YÜZDEN SEZERYANLA ALIRIZ DEDİ.((((HERTÜRLÜ TEST, KAN AKIMI, SUYU HERŞEYİ İYİ YANİ GELİŞİM GERİLİĞİNE SEBEB OLAN ŞEYLERE BAKILDI AMA BİRŞEY TESPİT EDİLMEDİ İYİ DE BESLENİYORUM FAKAT BEBEĞİM KİLO ALAMIYOR.
kızlar günaydın, uykusuz bir gecenin daha sabahına doğurmadan ayıldık=)
dün doktor muayenem vardı ve oldukça uzun sürdü
NSTde bebek bir an olsun durmadığı için sağa dön sola dön bir de böyle deneyelim derken 1saati buldu
kilosu 3700ü geçmiş kafamız da yine haftaya göre büyüktü
normalde 38.haftada fln kanala girmesi bekleniyormuş ama benimki kafası tam rahim ağzında olmasına rağmen kanala girmemiş hala
doktorum bu nedenle sez. ile almayı önerdi çünkü suyum gelip de doğum başlasa bile bebek kanala girmeden normal doğuramazmışım ve sez. olmam gerekirmiş. paldır küldür sez. olmandansa planlayalım öyle ol dedi.
ben nasılsa 6günü daha var diye beklemek isteyince cuma günü tekrar bakıp karar verelim dedi.
cuma günü de kanala girmemişse doktorum riske girmek istemiyor. kafası büyük olduğu için girememiş olabilir diyor.
hayırlısı artık. Rabbim içimi biliyor ben bebeğim için sağlıklı olan neyse ona hazırım ve hep hayırlı olan için dua ettim.
doktorum kafa çapı ve kilodan da çekiniyor sanırım. bakalım cuma gününe kadar bizim oğlanı ikna edemezsek cumartesi sabahı inşallah kokusuna kavuşacağım
günaydın kızlar.sağ salim bi kurtulsak.kızım sabah beni çok üzdü.benim ahlayıp uhlamamdan oda etkileniyormuş meğer.sabah bana ane seni rüyamda gördüm karnın ağrıyodu sen ölmüşsün ben sana dua ettim iyileştin diyor.kreşte bütün gün öğretmenine benden bahsediyor.çok duygusal bi çocuk ona hiç kıyamıyorum çok nazlı biri değilim ama ağrılarım 2 aydır var ve artık dayanılmaz olmaya başladı belimdede kayma var zaten onunda ağrısı başladı.bunlarda mesleğin getirdikleri.geç zaman çabuk geç( 55:
dün hemşireyle konuştum hastane çıkışını ve bebek bezini verecekmişiz o zaten yeşil hastane çarşafında geliyor gittiğim tüm doğpumlarda öyleydi
ben çantama 1 pazen kundak 1de kadife battaniye koydum
günaydın kızlar.sağ salim bi kurtulsak.kızım sabah beni çok üzdü.benim ahlayıp uhlamamdan oda etkileniyormuş meğer.sabah bana ane seni rüyamda gördüm karnın ağrıyodu sen ölmüşsün ben sana dua ettim iyileştin diyor.kreşte bütün gün öğretmenine benden bahsediyor.çok duygusal bi çocuk ona hiç kıyamıyorum çok nazlı biri değilim ama ağrılarım 2 aydır var ve artık dayanılmaz olmaya başladı belimdede kayma var zaten onunda ağrısı başladı.bunlarda mesleğin getirdikleri.geç zaman çabuk geç( 55:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?