2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok heyecanlandım okuyuncaaa!!allah hayırla kurtarsın hemencecik sağlıkla bebeğinle kavuşman dileğimle

canım yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişsin benim ablamda bu sorunu yasadı ve 38inci hafatsında dogum yaptırdılar sezeryan diye ve sapasaglam 3.120gr bebişimiz dogdu yani 30haftalık falan olsa tamam dicem ama 17günün kalmıs sezeryanla alabilir doktorun[/QUOTE]
canım çok saol moral verdin. doktorum çok inatçı 39. haftaya kadar almıyo tam sınırdasın dedi sınırın altına inersem alıcak bebişi. bana da stresle beklemek kalıyo napiyim. sağlıklı olsunda beklerim. yarın gidicem kontorole bakalım ne diyecek doktor

Elija Lingerie Önden Açılan Emzirme Sütyeni - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

kızlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? emzirme sütyeni alacam ama içinde ince de olsa singer yada destekleyici bişe bulunsun istiyorum çünkü tamamen penye olanları dolduramıyorum ya sırttan dar geliyor ya önü boş kalıyor o yüzden biraz dolgulu bişe alayım diyorum hem göğüs uçlarıda belli olmaz bölece...bu ürün hakkında bilgisi olan yada aradığm tarzda bi marka bile varsa paylaşabilir mi yaaaaa.....

bu tarz bir sütyen ben kullanıyorum hem emzirme sütyeni hemde günlük hayatta kullanılabilen birşey ben mothercare den almıştım çok rahat ediyorum uzun zamandır kullanıyorum ben teli falan yok çok rahat

bu tarz bir sütyen ben kullanıyorum hem emzirme sütyeni hemde günlük hayatta kullanılabilen birşey ben mothercare den almıştım çok rahat ediyorum uzun zamandır kullanıyorum ben teli falan yok çok rahat

sitede varsa ekler misin canım nasıl bişe bi de singeri var mı içinde sirf penye olmasın istiyorum...

Senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun güzelim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ay heyecanlandım valla darısı başımıza artık.

Günaydın kızlar.
Söz verdiğim gibi bebeğimin odası bitmemiş olsada paylaşıyorum.
Beşiğin üzerine koyulan komidinin parçalarında sıkıntı çıktığı için fabrikaya geri gönderip yenisini istemek zorunda kaldık.
Çoğu kıyafetimiz anneanneye gidecek valizimin içinde olduğu için dolabın yerleşmiş halinide gösteremiyorum şimdilik.
İnşaallah doğumdan sonra herşey tamamlanınca tekrar paylaşacağım resimleri.

Eklentiler

• $DSCF4193.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSCF4194.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSCF4195.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSCF4196.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 64

güle güle kullanın canım,,,çok güzel görünüyor....hayırlı uğurlu olsun inş...

turuncu güle güle kullan canım odan çok güzel olmuş ayrıca cevabını aldım çok teşekkürler..

maşallahh canım çok güzel sade ve şık inşallah oğluşunlar güzel zamanlar geçirirsiniz bu şirin odada sağlıkla kullanmanız nasip olsun

Kıslar herkese günaydınnnnnnnnnnn,

Turuncu, bebeğinin odası çok cici olmuş..Beşiğin fotosunu çekeli baya oldu ama yükmeyi atladım sorry :26: Eşime beşiğin duvar tarafına gelen kısmını çektirdim.Dediğin gibi açık kalıyor..Çekmeceler o kadar uzun olmadığı için o kısım boş canım...

Bende temizliğimi yapıp son birkaç düzeltmeden sonra odasının fotosunu tekrar çekerim....

turuncu oda çok hoş olmuş.ne gzel temizlikler bitiyor.hazırlıklar tamamlanıyor.ben daha hiçbişey yapmadım ya
sanki doğurmayacam. neyi bekliyorum bilmiyorum ama bi yorgunluk halsizlik aldı beni gidiyor.hayırlısı bakalım

Teşekkür ederim canım.
O dediğim kısmın boş kalması çok şaşırtmıştı beni.Acaba montajında bi hata mı yaptık diye düşünmüştüm ama demek ki böyle olması gerekiyormuş.
Gerçi benim komidinin parçalarında sıkıntı çıkmıştı.Fabrikadan yeni parça istedik ve bazı sıkıntılı parçaların bizde kalabileceğini söylediler.
O parçalarıkestirip beşiğin o boş olan kısmını kapatacak eşim ki toz falan girmesin.
Diğer elimizde kalan parçalarlada duvara raf yapıp bebişimin oyuncaklarını falan dizeceğiz

Ooo iyi fikir bencede..Bende duvara raf yapmak isterdim..Bazı mobilyalarda duvar rafı da var ama bizimkinde yok çok sinir oldum ben bu işe

Yaa kizlar, melegimi gordum ruyamda :) cook guzel bi duygu :) emziriyodum gercegini yasayinca deliricem sanirim. Hala etkisindeyim. Nasil bisey bu yaa... Hic gormedigin biseye asik olmaktan da ote derin bi bag kurmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…