kızlar günaydın, uykusuz bir gecenin daha sabahına doğurmadan ayıldık=)
dün doktor muayenem vardı ve oldukça uzun sürdü
NSTde bebek bir an olsun durmadığı için sağa dön sola dön bir de böyle deneyelim derken 1saati buldu
kilosu 3700ü geçmiş kafamız da yine haftaya göre büyüktü
normalde 38.haftada fln kanala girmesi bekleniyormuş ama benimki kafası tam rahim ağzında olmasına rağmen kanala girmemiş hala
doktorum bu nedenle sez. ile almayı önerdi çünkü suyum gelip de doğum başlasa bile bebek kanala girmeden normal doğuramazmışım ve sez. olmam gerekirmiş. paldır küldür sez. olmandansa planlayalım öyle ol dedi.
ben nasılsa 6günü daha var diye beklemek isteyince cuma günü tekrar bakıp karar verelim dedi.
cuma günü de kanala girmemişse doktorum riske girmek istemiyor. kafası büyük olduğu için girememiş olabilir diyor.
hayırlısı artık. Rabbim içimi biliyor ben bebeğim için sağlıklı olan neyse ona hazırım ve hep hayırlı olan için dua ettim.
doktorum kafa çapı ve kilodan da çekiniyor sanırım. bakalım cuma gününe kadar bizim oğlanı ikna edemezsek cumartesi sabahı inşallah kokusuna kavuşacağım
nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.
Elija Lingerie Önden Açılan Emzirme Sütyeni - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
kızlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? emzirme sütyeni alacam ama içinde ince de olsa singer yada destekleyici bişe bulunsun istiyorum çünkü tamamen penye olanları dolduramıyorum ya sırttan dar geliyor ya önü boş kalıyor o yüzden biraz dolgulu bişe alayım diyorum hem göğüs uçlarıda belli olmaz bölece...bu ürün hakkında bilgisi olan yada aradığm tarzda bi marka bile varsa paylaşabilir mi yaaaaa.....
bu tarz bir sütyen ben kullanıyorum hem emzirme sütyeni hemde günlük hayatta kullanılabilen birşey ben mothercare den almıştım çok rahat ediyorum uzun zamandır kullanıyorum benteli falan yok çok rahat
sitede varsa ekler misin canım nasıl bişe bi de singeri var mı içinde sirf penye olmasın istiyorum...
kızlar günaydın, uykusuz bir gecenin daha sabahına doğurmadan ayıldık=)
dün doktor muayenem vardı ve oldukça uzun sürdü
NSTde bebek bir an olsun durmadığı için sağa dön sola dön bir de böyle deneyelim derken 1saati buldu
kilosu 3700ü geçmiş kafamız da yine haftaya göre büyüktü
normalde 38.haftada fln kanala girmesi bekleniyormuş ama benimki kafası tam rahim ağzında olmasına rağmen kanala girmemiş hala
doktorum bu nedenle sez. ile almayı önerdi çünkü suyum gelip de doğum başlasa bile bebek kanala girmeden normal doğuramazmışım ve sez. olmam gerekirmiş. paldır küldür sez. olmandansa planlayalım öyle ol dedi.
ben nasılsa 6günü daha var diye beklemek isteyince cuma günü tekrar bakıp karar verelim dedi.
cuma günü de kanala girmemişse doktorum riske girmek istemiyor. kafası büyük olduğu için girememiş olabilir diyor.
hayırlısı artık. Rabbim içimi biliyor ben bebeğim için sağlıklı olan neyse ona hazırım ve hep hayırlı olan için dua ettim.
doktorum kafa çapı ve kilodan da çekiniyor sanırım. bakalım cuma gününe kadar bizim oğlanı ikna edemezsek cumartesi sabahı inşallah kokusuna kavuşacağım
çok şükür canımsen nasılsııınnn
Günaydın kızlar.
Söz verdiğim gibi bebeğimin odası bitmemiş olsada paylaşıyorum.
Beşiğin üzerine koyulan komidinin parçalarında sıkıntı çıktığı için fabrikaya geri gönderip yenisini istemek zorunda kaldık.
Çoğu kıyafetimiz anneanneye gidecek valizimin içinde olduğu için dolabın yerleşmiş halinide gösteremiyorum şimdilik.
İnşaallah doğumdan sonra herşey tamamlanınca tekrar paylaşacağım resimleri.
Eki Görüntüle 394679
Eki Görüntüle 394680
Eki Görüntüle 394681
Eki Görüntüle 394682
sağol canım ben de iyiyim çok şükür. Aaaa seninle satlarımız aynıymış ne güzel.
Günaydın kızlar.
Beşiğin üzerine koyulan komidinin parçalarında sıkıntı çıktığı için fabrikaya geri gönderip yenisini istemek zorunda kaldık.
Çoğu kıyafetimiz anneanneye gidecek valizimin içinde olduğu için dolabın yerleşmiş halinide gösteremiyorum şimdilik.
Eki Görüntüle 394679
Eki Görüntüle 394680
Eki Görüntüle 394681
Eki Görüntüle 394682
Günaydın kızlar.
Eki Görüntüle 394679
Eki Görüntüle 394680
Eki Görüntüle 394681
Eki Görüntüle 394682
Günaydın kızlar.
Eki Görüntüle 394679
Eki Görüntüle 394680
Eki Görüntüle 394681
Eki Görüntüle 394682
Kıslar herkese günaydınnnnnnnnnnn,
Turuncu, bebeğinin odası çok cici olmuş..Beşiğin fotosunu çekeli baya oldu ama yükmeyi atladım sorry :26: Eşime beşiğin duvar tarafına gelen kısmını çektirdim.Dediğin gibi açık kalıyor..Çekmeceler o kadar uzun olmadığı için o kısım boş canım...
Bende temizliğimi yapıp son birkaç düzeltmeden sonra odasının fotosunu tekrar çekerim....
Turuncu, bebeğinin odası çok cici olmuş..Beşiğin fotosunu çekeli baya oldu ama yükmeyi atladım sorry :26: Eşime beşiğin duvar tarafına gelen kısmını çektirdim.Dediğin gibi açık kalıyor..Çekmeceler o kadar uzun olmadığı için o kısım boş canım...
Bende temizliğimi yapıp son birkaç düzeltmeden sonra odasının fotosunu tekrar çekerim....
Teşekkür ederim canım.
O dediğim kısmın boş kalması çok şaşırtmıştı beni.Acaba montajında bi hata mı yaptık diye düşünmüştüm ama demek ki böyle olması gerekiyormuş.
Gerçi benim komidinin parçalarında sıkıntı çıkmıştı.Fabrikadan yeni parça istedik ve bazı sıkıntılı parçaların bizde kalabileceğini söylediler.
O parçalarıkestirip beşiğin o boş olan kısmını kapatacak eşim ki toz falan girmesin.
Diğer elimizde kalan parçalarlada duvara raf yapıp bebişimin oyuncaklarını falan dizeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?