- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
aa evet öyleymiişşşsenin doğum şeklin bellimi ? hayırlısı ile kucağımıza alalım
Günaydın kızlar.
Söz verdiğim gibi bebeğimin odası bitmemiş olsada paylaşıyorum.
Beşiğin üzerine koyulan komidinin parçalarında sıkıntı çıktığı için fabrikaya geri gönderip yenisini istemek zorunda kaldık.
Çoğu kıyafetimiz anneanneye gidecek valizimin içinde olduğu için dolabın yerleşmiş halinide gösteremiyorum şimdilik.
İnşaallah doğumdan sonra herşey tamamlanınca tekrar paylaşacağım resimleri.
Eki Görüntüle 394679
Eki Görüntüle 394680
Eki Görüntüle 394681
Eki Görüntüle 394682
günaydıınnn kızlarcımmm
Zeynepyus ; 2 gün sonra büyük buluşma gerçekleşebilir demekkkçok duygusal yaa Allahım sağlıkla bebeklerimize kavuştursun
Günaydın annişler geçmişi anca okuyup bitirdim.Dün kontrole gittik ve kontrol sonucunca doktor yarın sabah inşaallah sezaryenle doğuma alacak.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur hayırlısıyla alalım inşaallah bebeklerimizi.24 saatten bile az zaman kaldı düşündükçe heyecanlanıyorum.
Günaydın kızlar.
Söz verdiğim gibi bebeğimin odası bitmemiş olsada paylaşıyorum.
Beşiğin üzerine koyulan komidinin parçalarında sıkıntı çıktığı için fabrikaya geri gönderip yenisini istemek zorunda kaldık.
Çoğu kıyafetimiz anneanneye gidecek valizimin içinde olduğu için dolabın yerleşmiş halinide gösteremiyorum şimdilik.
İnşaallah doğumdan sonra herşey tamamlanınca tekrar paylaşacağım resimleri.
Eki Görüntüle 394679
Eki Görüntüle 394680
Eki Görüntüle 394681
Eki Görüntüle 394682
evet canım evdeki halimizi görmelisin biri ütü yapıyor biri dolap siliyor malum 1 ay oldu taşınalı bugün de perdeciler gelip perdeleri takacaklar avize kaldı sadece o da çok umurumda değil oğlum gelsin yeterrr
ben de bu arada bi acayip hallerdeyim sanki şimdi sadece benimdi doğunca herkesin olcak gibi bi de doyamadım sanki hamileliğime daha çok okusaydım daha düzenli yeseydim bebeğimin az fotoğrafını çektiöm fln bin türlü şey geçiyor aklımdan :26:
kızlar ve fındıkları kocaman günaydınlar:)
bugün içim içime sığmıyor heyecandan kalbim büyüdü sankiii dr kontrolum ve catı muayenem var ve doğum şekline karar verilcek lütfen aban dua edermisiniz...karnım sanırım aşağıya düşmeye başladı hergün ölçüyorum parmaklarımla koca kafalı kızım beni ürkütüyor:) neden bu kadar panik yaptım bilemiyorummmm:18::18:
Evet canım daha önce miyom ameliyatı geçirdiğim için sezeryan olucam. Senin nasıl olacak. Doktor 18 ile 20 mayıs arasında olabilir dedi. Bakalım inşallah vaktinde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi canım.
Ooo iyi fikir bencede..Bende duvara raf yapmak isterdim..Bazı mobilyalarda duvar rafı da var ama bizimkinde yok çok sinir oldum ben bu işe
Günaydın annişler geçmişi anca okuyup bitirdim.Dün kontrole gittik ve kontrol sonucunca doktor yarın sabah inşaallah sezaryenle doğuma alacak.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur hayırlısıyla alalım inşaallah bebeklerimizi.24 saatten bile az zaman kaldı düşündükçe heyecanlanıyorum.
Allah kolaylık versin inşallah güzel haberlerle dönersin... bize bilgi ver şu çatı muayenesi ne imişbenimde haftaya salı günü :18:
slm ben kubra cok az kalmıs heran dogum olabılır allah yardım etsın normalmı dogurcan ılk bebekmı senın yerıne benı heycan bastı :)
günaydın hanımlar ben de bugun dr kontrolune gideceğim heyecanlıyımmdogum ile ilgili konusacagız
cnm bebişim aslında normal pozisyonunda ama bir türlü kanala girmedi normalde 39da kanalda olması gerekirmiş
o nedenle suyum gelse bile normal doğurmam zor şu an
yarın tekrar bakıcaz cuma gecesi dua edin bana nolur. eğer yine girmemişse sez. olacak cumartesi günü.
Ooo iyi fikir bencede..Bende duvara raf yapmak isterdim..Bazı mobilyalarda duvar rafı da var ama bizimkinde yok çok sinir oldum ben bu işe
kızlar ve fındıkları kocaman günaydınlar:)
bugün içim içime sığmıyor heyecandan kalbim büyüdü sankiii dr kontrolum ve catı muayenem var ve doğum şekline karar verilcek lütfen aban dua edermisiniz...karnım sanırım aşağıya düşmeye başladı hergün ölçüyorum parmaklarımla koca kafalı kızım beni ürkütüyor:) neden bu kadar panik yaptım bilemiyorummmm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?