2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ve fındıkları kocaman günaydınlar:)
bugün içim içime sığmıyor heyecandan kalbim büyüdü sankiii dr kontrolum ve catı muayenem var ve doğum şekline karar verilcek lütfen aban dua edermisiniz...karnım sanırım aşağıya düşmeye başladı hergün ölçüyorum parmaklarımla koca kafalı kızım beni ürkütüyor:) neden bu kadar panik yaptım bilemiyorummmm:18::18:

aa evet öyleymiişşş senin doğum şeklin bellimi ? hayırlısı ile kucağımıza alalım

Evet canım daha önce miyom ameliyatı geçirdiğim için sezeryan olucam. Senin nasıl olacak. Doktor 18 ile 20 mayıs arasında olabilir dedi. Bakalım inşallah vaktinde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi canım.

Çok güzel olmuş turuncu emeklerinize sağlık minik bebeğin sağlıkla büyüsün güzel odasında canım

Günaydın annişler geçmişi anca okuyup bitirdim.Dün kontrole gittik ve kontrol sonucunca doktor yarın sabah inşaallah sezaryenle doğuma alacak.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur hayırlısıyla alalım inşaallah bebeklerimizi.24 saatten bile az zaman kaldı düşündükçe heyecanlanıyorum.

günaydıınnn kızlarcımmm

Zeynepyus ; 2 gün sonra büyük buluşma gerçekleşebilir demekkk çok duygusal yaa Allahım sağlıkla bebeklerimize kavuştursun

evet canım evdeki halimizi görmelisin biri ütü yapıyor biri dolap siliyor malum 1 ay oldu taşınalı bugün de perdeciler gelip perdeleri takacaklar avize kaldı sadece o da çok umurumda değil oğlum gelsin yeterrr

ben de bu arada bi acayip hallerdeyim sanki şimdi sadece benimdi doğunca herkesin olcak gibi bi de doyamadım sanki hamileliğime daha çok okusaydım daha düzenli yeseydim bebeğimin az fotoğrafını çektiöm fln bin türlü şey geçiyor aklımdan :26:

Dualarımız seninle canım inşallah sağ salim hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.

ayy prensin odası çok güzel olmuşş Allah içinde huzurlu sağlıklı günler göstersin inşallah!!
halılarımız aynı ben çok sevdim yumuşacık dizleri acımadan emeklerler =)

günaydın kızlar,doğumu yaklaşanların Allah yardımcısı olsun şimdiden,benimde c.ertesi randevum var,doğum şekli ilgili şimdilik hiçbişey belli değil,nasıl olcak çok merak ediyorum,doktorların kararı da bana çok güven vermiyor,ama güvenmek zorundayız galiba,hayırlısı neyse o olur inşallah....

evet haklısın bende hergün aynı şeyleri düşünüyorum demekki doğuma yakın daha çok düşünücemmm :18: bende sürekli anı yaşamaya çalışıyorum bazen işe dalıp unutuyorum sonra benım yavrum var içimde deyip okşuyorum onu ama çok güzel geçirdik bu zamanları bence ne eksik kaldıdan ziyade ne güzel zamanlar geçirdik demek lazım çok şükür sağlıkla bugünlere geldik hepbirlikte önemli olan bu

Allah kolaylık versin inşallah güzel haberlerle dönersin... bize bilgi ver şu çatı muayenesi ne imiş benimde haftaya salı günü :18:

amiiin inşallaahh benim belli değil haftaya salı çatı muayenesi olucam ona göre kesinleşecek :18:

ayyy çok heyecanlııııı :18::18: Allah yardımcın olsunnn hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına al bebeğini

Allah kolaylık versin inşallah güzel haberlerle dönersin... bize bilgi ver şu çatı muayenesi ne imiş benimde haftaya salı günü :18:

amin cnm inşallahh kalbim fırlıcak sanki.dr dan sonra park yatak ve araba siparişi vermiştik geldiyse onları alıp koşa koşa foruma girip anlatıcam inşallahhh... gecede rüyamda doğum kolaylaştıran şeker varmış ondan alıyordum pazardan kızlar ya kırmızı ve yeşil vardı ama hangisi geçti elime hatırlayamıyorum ... çok garip rüyalar uykusuzluk korku sevinçç....

slm ben kubra cok az kalmıs heran dogum olabılır allah yardım etsın normalmı dogurcan ılk bebekmı senın yerıne benı heycan bastı :)

cnm bebişim aslında normal pozisyonunda ama bir türlü kanala girmedi normalde 39da kanalda olması gerekirmiş

o nedenle suyum gelse bile normal doğurmam zor şu an

yarın tekrar bakıcaz cuma gecesi dua edin bana nolur. eğer yine girmemişse sez. olacak cumartesi günü.

günaydın hanımlar ben de bugun dr kontrolune gideceğim heyecanlıyımm dogum ile ilgili konusacagız

canım sana özelden msj attım cvplayabilirmisin cvp atarsan sevinirim allah yardımcın olsun bu arada dualarım seninle..

hakkinda hayirlisi canim,gzel haberler alirsin insallh..

allah yardimcin olsun canimne guzel mubarek cuma gunu doguracaksin ,dualarim seninle,saglikla gelsin kuzucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…