2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

allah yardimcin olsun canimne guzel mubarek cuma gunu doguracaksin ,dualarim seninle,saglikla gelsin kuzucugun[/QUOTE]

teşekkür ederim canım amin inşaallah.20 nisan peygamber efendimizin doğum gününe de denk gelmiş olcak hayırlısıyla inşaallah.

herkes çekmece içlerinin fotosunu çekip koymuş ya...bende kıskandım çekeyim dedim:)))
not;son çekmece 3-6 aylık olduğu için çok düzenli değil şimdilik

Son düzenleme:

canım inş güzel haberlerle gelirsin...ben de irileşen kızım için endişeleniyorum...nasıl dünyaya getireceğim diye...ama baksana takvim yaprakları düşüyor bir bir...ve inş hep beraber mutlu sonlara ulaşırız...

canım ya...bu geceyi senin için düşünemiyorum...çok yoğun duygular yaşıyorsundur...rabbim yüreğini ferahlaştırsın...dualarım seninle...

ikea da lack duvar raflarından yararlanabilirsin .. yada çerçeve rafı diye bir raf var 20 tl civarı onlara bir bak istersen

Fikrin için tşk ederim yavrukedi bakarım dediğin rafa..

günaydın hanımlar ben de bugun dr kontrolune gideceğim heyecanlıyımm dogum ile ilgili konusacagız

Doğum tarihlerimiz aynı canım..Bakalım benim kontrol 36+0 da o zaman konuşuruz herhalde. Hayırlı haberlerle gel inş.

Kıslar bu arada iş yerinden bir arkadaşım 22 haftalık hamile..Ayrıntılı ulst.girecekti cmrt günü.. Bebeğin beyniyle ilgili açıklık görmüşler..Kromozun eksikliğimiymiş neymiş. Tam detayıda bilmiyorum kendisi 1 hafta izin almış. Bende başka birinden duydum..Doktoru heyete göndermiş..Ne demek oluyor bu acaba? İnş. iyi haberlerle döner onun adına çok üzüldüm..

Yine iş yerinde birinin yakınının bebeği 8,5 aylıkken yine beyinde hasar görülmüş..Özürlü doğacak denmiş..Onlarda doğmasına karar vermiş...ayy 2 gündür ne kötü haberler duyuyorum..Allahım sen koru yarabbim..Sen sağlıklıca yavrularımıza kavuşmayı nasip et (amin)

hayırlısı olsun canım...bu park yatakların hangisinden aldın bi de bebek yatağı tercihin ne oldu canım ben çok kararsız kaldım..visko-lateks-yaylı organik yataklar arasında hangisi iyi acaba...
Allah hayırlısını nasip etsin canım..sen be bebişin iyi olunda normalmiş sezeryanmiş kafaya takma fazla...Allah kolaylığını verir inş...

valla zaman geçtikçe endişe ve korkularımız heyecanımız da artıyor sanırım...Allah cümlemizin yardımcısı olsun..bi şekilde hepimiz sağ salim doğurup bebişlerimizi kucaklayacaz inş...

amin inşallah sürekli dua edelim bence koca kafalı kızlara

canım inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına.mutlu sona ulaşmaya 24 saatten az var belki.ne kadar mucizevi bir durumu yaşayacaksın.sırasıyla bizler de yaşayacağız inş..onu öpeceksin,koklayacaksın,emzireceksin.Allahım gelsin kızım zaman çabuk geçsin.biran evvel kavuşmak istiyorum

canım çok saol moral verdin. doktorum çok inatçı 39. haftaya kadar almıyo tam sınırdasın dedi sınırın altına inersem alıcak bebişi. bana da stresle beklemek kalıyo napiyim. sağlıklı olsunda beklerim. yarın gidicem kontorole bakalım ne diyecek doktor[/QUOTE]

inş canım hayırlı haberlerle gelirsin sag salim bebişine kavusursun bizde burda heyecanla haberini alır seviniriz

çoooooookkkk güzel olmuş canım iyi günlerde kullan inş...bu arada kapalı kutularına da bayıldım çok hijyenik olmuş eşyalar böyle. nerden almıştın canım int falan ulaşılabilir mi aynısına acaba? :)

Merhaba arkadaşlar inşallah herkesin keyfi yerindedir.
Dün dr kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yerinde eşi suyu olması gerektiği gibi kilomuz 3,100 boyumuz 50 cm olmuş. Nst'yede girdik onda da herşey yolunda... Haftaya çarşamba tekrar gideceğim yine nst ve sezeryan için tahlillerim yapılacak 1 Mayıs da da tekrar gideceğim ve kesin güne karar vereceğiz. İyice heyecan bastı karma karışık duygular içindeyim. Biryandan kuzumu kucağıma alacağım onun heyecanı diğer yandan kızımla ilk defa 2 gün ayrılacağız onun üzüntüsü
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder inşallah...

canım çok saol moral verdin. doktorum çok inatçı 39. haftaya kadar almıyo tam sınırdasın dedi sınırın altına inersem alıcak bebişi. bana da stresle beklemek kalıyo napiyim. sağlıklı olsunda beklerim. yarın gidicem kontorole bakalım ne diyecek doktor[/QUOTE]

inş canım hayırlı haberlerle gelirsin sag salim bebişine kavusursun bizde burda heyecanla haberini alır seviniriz

teşekkür ederiz:)))pembe kutuları diosun sanırım.burda bi züccaciyeden aldım maalesef netten diil...

Kızlar hepinize selmalar,

Benim artık işler çığırından çıkmış durumda olduğundan çok çok geriden geliyorum ve ancak yazılanları okuyorum...

Göbekler süper, odalar harika... Doğum yapanları okudukça heyecanlanıyorum... Bizimde sıramız geliyor diye...

Sevgicim okuyunca ben bile acaip sinirlendim. Sonuna kadar haklısın bence artık 1 değil 2 değil bu kaç defa konuşuldu kaç defa sözler verildi. Tamda doğuma bu kadar yaklaşmışken gerçekten zor bir süreç seni bekliyor. En doğru kararı yine sen vereceksin. Bence ailene vs anlatmadan önce kendini bir daha dinle veya yabancı olayların dışında olan profesyonel birinden destek al. Belki sen bir şekilde olayları sindirip unutursun ama ailen siz tekrar iyi olsanız bile onu asla affetmeyecektir.

Benim sorumda bu çalışamaz raporu ile ilgili. Ben 32. haftada raporumu aldım iş yerime verdim. Şimdi 37. haftada ayrılınca tekrar devlet hastanesine gidip çalışamaz raporu mu alıcam, yoksa doğum izni dosyası mı açtırıcam, herhangi bir devlet hastanesi olur mu? bize kayıt açıldığına dair birşey verecekler mi, onu tekrar şirkete mi getireceğiz... Offf hamile hamile bu işlerle ne diye uğraştırırlar anlamıyorum. E-devlet dediler aldık şifreleri oturduk yapılsa ya bu işlerde oradan...

Nursavaskan, biyolog87, ferezya, turuncu hepiminiz odaları birbirinden güzel, sade ve şık... Rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı da nasip eder inşallah...
ZeynepYUS seninde iyice azalmış şurda cumaya ne varki... İnşallah senin ve meleğin için en hayırlısı ve sağlıklısı neyse olur.

canım ben de şuan çalışabilir raporuyla mesaideyim...ben de senin gibi pek nasıl olduğunu bilmiyorum bi işlerin ama dr bana istediğin zaman çalışamaz raporu veririm demişti...demek ki öle bi rapor var...ama ayrıntılı bilemiyorum canım yaaa..

Herkese hayırlı doğumlar,hanımlar benim bebiş mayısın başlarında doğacak inşallah.Şu an 35-3 haftalığım doktorum bebeğinin gelişimi gayet iyi dedi bu gidişle kilolu doğacağa benziyor dedi.Oyüzden normal doğum senin için sakıncalı sezaryen olursun büyük ihtimal dedi.Çünkü aksi halde yırtılmalar ilerisi için kalıcı hasarlar olabilirmiş.Sizce de 4 kiloya yaklaşmış veya gelmiş bir bebek normal doğamaz mı?Ben kendimi buna hazırlamıştım,en azından hem süt problemi yaşamam hem de hemen ayağa kalkarım diye düşünmüştüm(Doğum da ve sonrasında eşim hariç kimsecikler yanımda olmayacak,çok istesem de
Bu arada arkadaşların bebek odaları ve aldıkları harika güle güle kullanır bebeğiniz inşalah.

Şeker'ci arkadaşlar bebek şekeri ürünlerimize ve fiyatlarımıza buradan ulaşabilirsiniz.:)

Merhaba,ben bebek şekeri siparişi vermek istiyorum kızım olacak hayırlısıyla..şeker çeşitlerinize ,fiyatlara nasıl ulaşabilirim?Az evvel şeker-ci diye bir sayfa açtım fakat ayrıntılara giremedim,Nasıl iletişim kuabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…