kızlar ve fındıkları kocaman günaydınlar:)
bugün içim içime sığmıyor heyecandan kalbim büyüdü sankiii dr kontrolum ve catı muayenem var ve doğum şekline karar verilcek lütfen aban dua edermisiniz...karnım sanırım aşağıya düşmeye başladı hergün ölçüyorum parmaklarımla koca kafalı kızım beni ürkütüyor:) neden bu kadar panik yaptım bilemiyorummmm:18::18:
canım ya...bu geceyi senin için düşünemiyorum...çok yoğun duygular yaşıyorsundur...rabbim yüreğini ferahlaştırsın...dualarım seninle...Günaydın annişler geçmişi anca okuyup bitirdim.Dün kontrole gittik ve kontrol sonucunca doktor yarın sabah inşaallah sezaryenle doğuma alacak.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur hayırlısıyla alalım inşaallah bebeklerimizi.24 saatten bile az zaman kaldı düşündükçe heyecanlanıyorum.
ikea da lack duvar raflarından yararlanabilirsin .. yada çerçeve rafı diye bir raf var 20 tl civarı onlara bir bak istersen
günaydın hanımlar ben de bugun dr kontrolune gideceğim heyecanlıyımmdogum ile ilgili konusacagız
hayırlısı olsun canım...bu park yatakların hangisinden aldın bi de bebek yatağı tercihin ne oldu canım ben çok kararsız kaldım..visko-lateks-yaylı organik yataklar arasında hangisi iyi acaba...amin cnm inşallahh kalbim fırlıcak sanki.dr dan sonra park yatak ve araba siparişi vermiştik geldiyse onları alıp koşa koşa foruma girip anlatıcam inşallahhh... gecede rüyamda doğum kolaylaştıran şeker varmış ondan alıyordum pazardan kızlar ya kırmızı ve yeşil vardı ama hangisi geçti elime hatırlayamıyorum ... çok garip rüyalar uykusuzluk korku sevinçç....
Allah hayırlısını nasip etsin canım..sen be bebişin iyi olunda normalmiş sezeryanmiş kafaya takma fazla...Allah kolaylığını verir inş...cnm bebişim aslında normal pozisyonunda ama bir türlü kanala girmedi normalde 39da kanalda olması gerekirmiş
o nedenle suyum gelse bile normal doğurmam zor şu an
yarın tekrar bakıcaz cuma gecesi dua edin bana nolur. eğer yine girmemişse sez. olacak cumartesi günü.
canım inş güzel haberlerle gelirsin...ben de irileşen kızım için endişeleniyorum...nasıl dünyaya getireceğim diye...ama baksana takvim yaprakları düşüyor bir bir...ve inş hep beraber mutlu sonlara ulaşırız...
canım inş güzel haberlerle gelirsin...ben de irileşen kızım için endişeleniyorum...nasıl dünyaya getireceğim diye...ama baksana takvim yaprakları düşüyor bir bir...ve inş hep beraber mutlu sonlara ulaşırız...
hayırlısı olsun canım...bu park yatakların hangisinden aldın bi de bebek yatağı tercihin ne oldu canım ben çok kararsız kaldım..visko-lateks-yaylı organik yataklar arasında hangisi iyi acaba...
canım ben evkurdan taksitle alıyorum araba ve park yatağı baby2go vardı en iyi içine henüz yatak almadım onu daha sonra kısmetse ama e bebek mağazasında visco vardı sanırım.... ama odasındaki beşik için ortopedik yaylı yatak aldık....ben yumuşak olmayan yatak yeterli diye biliyorum visco su yaylısı lateksi çok farketmiyor sanırım:18:
herkes çekmece içlerinin fotosunu çekip koymuş ya...bende kıskandım çekeyim dedim:)))
not;son çekmece 3-6 aylık olduğu için çok düzenli değil şimdilik
Eki Görüntüle 394850 Eki Görüntüle 394851 Eki Görüntüle 394852 Eki Görüntüle 394854 Eki Görüntüle 394855 Eki Görüntüle 394856 Eki Görüntüle 394857 Eki Görüntüle 394858
canım çok saol moral verdin. doktorum çok inatçı 39. haftaya kadar almıyo tam sınırdasın dedi sınırın altına inersem alıcak bebişi. bana da stresle beklemek kalıyo napiyim. sağlıklı olsunda beklerim. yarın gidicem kontorole bakalım ne diyecek doktor[/QUOTE]canım yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişsin benim ablamda bu sorunu yasadı ve 38inci hafatsında dogum yaptırdılar sezeryan diye ve sapasaglam 3.120gr bebişimiz dogdu yani 30haftalık falan olsa tamam dicem ama 17günün kalmıs sezeryanla alabilir doktorun
herkes çekmece içlerinin fotosunu çekip koymuş ya...bende kıskandım çekeyim dedim:)))
not;son çekmece 3-6 aylık olduğu için çok düzenli değil şimdilik
Eki Görüntüle 394850 Eki Görüntüle 394851 Eki Görüntüle 394852 Eki Görüntüle 394854 Eki Görüntüle 394855 Eki Görüntüle 394856 Eki Görüntüle 394857 Eki Görüntüle 394858
canım çok saol moral verdin. doktorum çok inatçı 39. haftaya kadar almıyo tam sınırdasın dedi sınırın altına inersem alıcak bebişi. bana da stresle beklemek kalıyo napiyim. sağlıklı olsunda beklerim. yarın gidicem kontorole bakalım ne diyecek doktor[/QUOTE]canım yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişsin benim ablamda bu sorunu yasadı ve 38inci hafatsında dogum yaptırdılar sezeryan diye ve sapasaglam 3.120gr bebişimiz dogdu yani 30haftalık falan olsa tamam dicem ama 17günün kalmıs sezeryanla alabilir doktorun
çoooooookkkk güzel olmuş canım iyi günlerde kullan inş...bu arada kapalı kutularına da bayıldım çok hijyenik olmuş eşyalar böyle. nerden almıştın canım int falan ulaşılabilir mi aynısına acaba? :)
Canım işe devam edebilmeniçin 32. haftadan sonra çalışabilir raporu almışsındır. Doktorlar bunu 37. haftaya kadar veriyorlar, istediğin zamanda işi bırakabilirsin diyorlar.
Ama senin işi bıraktığını devlete belirtmen için de çalışamaz raporu alıp yine iş yerine vermen gerekiyor. Bıraktığın gün raporu vermen lazım ....
Kızlar hepinize selmalar,
Benim artık işler çığırından çıkmış durumda olduğundan çok çok geriden geliyorum ve ancak yazılanları okuyorum...
Göbekler süper, odalar harika... Doğum yapanları okudukça heyecanlanıyorum... Bizimde sıramız geliyor diye...
Sevgicim okuyunca ben bile acaip sinirlendim. Sonuna kadar haklısın bence artık 1 değil 2 değil bu kaç defa konuşuldu kaç defa sözler verildi. Tamda doğuma bu kadar yaklaşmışken gerçekten zor bir süreç seni bekliyor. En doğru kararı yine sen vereceksin. Bence ailene vs anlatmadan önce kendini bir daha dinle veya yabancı olayların dışında olan profesyonel birinden destek al. Belki sen bir şekilde olayları sindirip unutursun ama ailen siz tekrar iyi olsanız bile onu asla affetmeyecektir.
Benim sorumda bu çalışamaz raporu ile ilgili. Ben 32. haftada raporumu aldım iş yerime verdim. Şimdi 37. haftada ayrılınca tekrar devlet hastanesine gidip çalışamaz raporu mu alıcam, yoksa doğum izni dosyası mı açtırıcam, herhangi bir devlet hastanesi olur mu? bize kayıt açıldığına dair birşey verecekler mi, onu tekrar şirkete mi getireceğiz... Offf hamile hamile bu işlerle ne diye uğraştırırlar anlamıyorum. E-devlet dediler aldık şifreleri oturduk yapılsa ya bu işlerde oradan...
Şeker'ci arkadaşlar bebek şekeri ürünlerimize ve fiyatlarımıza buradan ulaşabilirsiniz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?