2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

zeynepyus hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin meleğin inşallah bende çok istedim normal doğumu ama kısmet değilmiş bende 30 nisana gün aldım nasipse sezeryan olacak yeterki sağlıklı olsun kuzucuklarımız hayırlısı böyleymiş demekki

zeynepus hayırlısıyla bebeğini al kucagına sağlıkla yeni bi yolculuk başlayacak senin için darısı tüm hamilelerin başına agrısız sızısız kurtul inşallah

allah yar ve yardimcin olsun canim..

bize ve butun bebek bekleyen annelere hayirli, saglikli dogumlar diliyorum ..

dogumdan sonrada girmeye calis merak ederiz seni ve koca kafali oglusunuda bizim yerimize op kokla olur mu

ya korkunç sevindim Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin cnm...benim bebekte seninki gibi demiştin son durumda kaç kiloydu acaba birde seninde kafası 2 hafta önde gidiyordu sanırım değilmi:) umarım fırsat bulabilirsinnnnnn cvp içinnnnnnn

Sen bence devam ederese dokotunla en azından teelfonda bir görüş ne olur ne olmaz canım. İnşallah hemencecik geçer ağrıların.

yarın randevum var die bekliyorum cnm doktorum telefonla arayınca biraz fırça atıyo bana telefonda doktorluk olmaz gel dio:) ben de o yüzden bekliyorum temizlik yaptım bide bir sürü bu gece doğurmazsam iyidir:)
bu arada ZEYNEPYUS hayırlısı olsun cnm yavrunu kucağına alıp kavuşucaksın darısı başımıza, gözlerim doldu..

canımm benimm yaaa nasılda duygulandım anlatamam
allah kazasız belasız bebeğini kucağına alıp
sevmeyi nasiip eder inşallah canım inşallah ağrısız bi şekilde geçer bitanemm

kızlar darısı hayırlı şekilde bizlerin başına inşalla

cnm cok guzel sade ve hos gule gule kullanınn
kızlar bu son haftalarda midesi bulananlar varmı ?

beennnn aynı ılk baslardakı gıbıyımm

zeynepyus cnm hayırlı dogumlar dılıyorummmm

Slm kızlar nasılsınız ben cok halsız mutsuzum bıran once kurtulmak ıstıyorum bu ıskenceden bogazlarım agrıyor ıcıcek ılacım yok oglumda hasta bıde bu halımle onla ılgılenıyorum keske bakıcak bırı olsaydı bu gurbet nekadar zor gafurların arasuında

ayy okuyunca çok duygulandım inş. bebeğini hayırlısıyla kucağına almıştır sağlıklı bir şekilde. benim gece uykularım kaçtı artık daha 2 hafta var ama geceleri hep uykum kaçıyo hele son gün nasıl geçer bilmiyorum ben bütün geece gezerim artık sizde de varmı gece uyku bozuklukları arkadaşlar..

bende kendi deneyimimi paylaşmak isterim ciğer çok süt yapıyor ben ilk kızımda sıksık ciğer kavurup yiyordum onu yedikten sonra göğüs petleri bile yetmiyordu okadar çok sütüm oluyordu

olmaz mı olmaz mı.... uyuyorum sonra uyanıyorum uyuyana kadar canım çıkıyor....uyursam bir daha kendime gelemiyorum....tekrar uykuya dalamazsam bugünkü gibi elimi bile kaldırcak halim kalmıyor...zaten wc ye git su iç tekmeye uyan derken bu hale geliyorum ben

kızlar herkese hayırlı günler....evim kalabalık...bir kaç gündür hem geziyorum hem de misafirim var...sanki hiç doğurmuycam:) gezmelere geç kaldığımda hemen telefon" noldu doğurdun mu " gibi laflar... bu arada sunduğunuz listeler çok işime yarıyor kızlar...şimdiden teşekkür ediyorum...

hiç sorma canm yaa arkadaşlarımda beni arıyo kız
sesin çıkmıyo doğummu yaptın diyolar
öyle bişey olursa haber ver diyolar herkesin gözü bizde şuan

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)

EDAN, nelleporter, biyolog86, bursa1634, shainy, ferezya, selocans

senin adına çok sevindim zeynepcim...doğacak kızımın adı da inş zeynep olacak...güzel haberler bekliyoruz senden...darısı bütün anne adaylarına...edan çiçekler için çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…