Umarım hepimizin bebekleri çok sağlıklı olur. Benim bebeğim 49 günlük ve ara ara hırıltılı nefes alıyor özellikle de uyanıkken, evimiz çok sıcak, mecburen pencere açıyoruz, üşütüyormuyuz acaba bebişibebeğinde böyle bir problem olan var mı doktora götürdünüz mü?
kızlar tecrübelerinizden yararlanarak sormak istiyorum.Bugün gebeliğimin 34+7. günü,bebeğimi hep aşağıda taşıdım hatta ilk başta plasenta aşağıdaydı ve kanamam oluyordu sonra 24.haftada yer değiştirdiler oğlumla.Doktorum hep dikkat ediceksin ağır kaldırma iş yapma yok dedi ve ben aylardır hiç bişi yapmadım dinlendim bol bol.2 gün boyunca kasığıma ağrı oturdu dün gittim doktor şok oldu kafası çıktı çıkacak şaşırdı resmen adam.Açılmaya baktı yok dedi nst de hafif bi sancım yoklamış,kalkmayacaksın dedi bi dk bi gün bile kardır.Neyse çok uzattım yatıyorum duyduğumdan beri ne kadar dayanabilirim sizce böyle ne kadar daha durur oğlum,küçük daha toparlansın istiyorum 2660 gr çıktı dün ki herkes usg fazla çıkarıyor diyor
canım inş sag salim bebegini kucagına alırsın doktoruna güveniyorsan yat dinlen ama güvenmiyorsan baska doktora git onaylat biz şimdi ne desek dogru olur bilemem
kızlar tecrübelerinizden yararlanarak sormak istiyorum.Bugün gebeliğimin 34+7. günü,bebeğimi hep aşağıda taşıdım hatta ilk başta plasenta aşağıdaydı ve kanamam oluyordu sonra 24.haftada yer değiştirdiler oğlumla.Doktorum hep dikkat ediceksin ağır kaldırma iş yapma yok dedi ve ben aylardır hiç bişi yapmadım dinlendim bol bol.2 gün boyunca kasığıma ağrı oturdu dün gittim doktor şok oldu kafası çıktı çıkacak şaşırdı resmen adam.Açılmaya baktı yok dedi nst de hafif bi sancım yoklamış,kalkmayacaksın dedi bi dk bi gün bile kardır.Neyse çok uzattım yatıyorum duyduğumdan beri ne kadar dayanabilirim sizce böyle ne kadar daha durur oğlum,küçük daha toparlansın istiyorum 2660 gr çıktı dün ki herkes usg fazla çıkarıyor diyor
kızlar merhaba,
benim de minik meleğim bugun 45 günlük oldu, ama uzamış sarılığımız var ve hala geçmedi.. tüm tahlillerimiz yapıldı, herşey normal fakat bir sonuç yok... başına böle bir şey gelen ya da bilgisi olan arkadaşların, emzirmem dışında yapmam gerekenleri söylemesini rica ediyorum. Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın... Eki Görüntüle 448963
2 ay muayenemiz için bugün doktora gittik.
Maaşallah oğlum çok sağlıklı
26 günde kilosu 4200 den 5410 olmuş.1210 gr almış.
Boyuda 53.8 cm iken 55 cm olmuş.
Pamukçuk yokmuş ağzında ama eğer olursa karbonatlı su ile ağzının için temizlememi söyledi.
Başında konak oluşmaya başlamıştı.Onun için banyo öncesi saç diplerini yağ ile ovalayıp sonra yıkamam gerekiyormuş.
Rota virüs aşısını 3.ayda kesinlikle önerdiğini ve çok başarılı olduğunu söyledi.
Anne sütü sağılıyorsa ısıtılıp verildikten sonra eğer kalırsa buzdolabında 6 saat daha muhafaza edip sonra tüketilmesi gerekiyormuş.
Mama eğer içilmediyse 4 saat kadar daha buzdolabında saklanabilirmiş.
2. ay aşısı için ateş düşürücüyü aşı olduktan sonra ateşi kontrol ederek vermemizi söyledi.
Böylece ateş çıkmayacaksa boşuna ilaç vermemiş olursun dedi.
Gaz sancıları için nurse harveysi kendi bebeğinde de kullandığını ve önerdiğini söyledi.
Çok şükür 2.ay kontrolümüzüde atlattık.Darısı 3.ay kontrolümüze
Umarım hepimizin bebekleri çok sağlıklı olur. Benim bebeğim 49 günlük ve ara ara hırıltılı nefes alıyor özellikle de uyanıkken, evimiz çok sıcak, mecburen pencere açıyoruz, üşütüyormuyuz acaba bebişibebeğinde böyle bir problem olan var mı doktora götürdünüz mü?
doğru diyorsun canım ama insan bi umutla cvp arıyor işte doktoruma güvenmiyor değilim ama acaba böyle ne kadar durabilirr bebeğim onu merak ediyorum
Canim benim kizimin sariligida bayagi bi uzadi.ölçtürmüstük 8.5 cikmisti dr.önemli degil dedi ama neden bu kadar uzadi diye kendime soruyodum hep.sonra hep güneslendirdim.aksamlari işik acik yattik karanlikta birakmadim hic.bir de su cok iyi geliyor her gün banyo yaptir canim rengini açiyor.
Bu arada bebisin cok tatli maşallah,subhanallahbenimki gibi sacli seninki de.öpüyorum melegini annesi muah
kızlar merhaba,
benim de minik meleğim bugun 45 günlük oldu, ama uzamış sarılığımız var ve hala geçmedi.. tüm tahlillerimiz yapıldı, herşey normal fakat bir sonuç yok... başına böle bir şey gelen ya da bilgisi olan arkadaşların, emzirmem dışında yapmam gerekenleri söylemesini rica ediyorum. Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın... Eki Görüntüle 448963
MERHABA KIZLAR
aslında dün çok gergindim ve çok sinirliydim sebebi ise çok çaresiz kalmamdı..
sizde aynı duruma düşmeyin diye uyarmak istedim.....dün miniğimin 2 ci ay aşısı vardı kont.vardı.aslında uzun uzun yzamak isterim ama çok huzursuz
dün aşılarını yaptırdık karma verem ve çocuk felciydi sanıırım hatırlamıyorum herneyse.hemsiresine sordum sıkıntısı olur mu atesi falan diye oda bana dediki yok bişey olmaz sadece azıcık huzursuz olabilir kalpol kullanabilirsiniz dedi..
bende zaten hep huysuz olduğu için önemli değil idare ederim demiştim ..bu arada 58 cm ve 4800 olmus benım fıstığım:)
vel hasıl aşı sırasında ki ağlamalarını geçiyorum çünkü hepiniz aynı üzüntüyü yasamışşınızır çok ağlayınca insan dayanamıyor...
biz eve geldik güzelce emdi 2.3 dk ..her zamanki gibi az emer.öyle 5.10 dk diğer bebekler gibi emmez..keşke emse..
sonra kızımı yatırdım iyi dedim masallah gayet güzel gidiyorrr iyice uyuyacak kesin dedim...demez olaydım 10 dk sonra çığlık çığlığa uyanmalar ama nasıl bir ağlama durmuyor kızlar mümkün değilll ..
okadar çarasizdim ki o ağlıyor ben ağlıyorum elimden bişeyde gelmiyorrrr.ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh
kocamı aradım a cilllll karpol getir diye.oda 5.10 dk sonra geldi o sandıkı her zamani ağlamalar o da çok şaşırdı o bile durduramadı..neyse zorla sakinleşti kucağımda 1saat uğraştım ççağladığı için ilaç vermekte mümkün olmadı...
kuzucum ağlamaktan yorulunca anca verdik çay kaşığı karpolü.sonra 3 saate bir verdim ..ateşi çıktı basında ıslatılmış mendıllerle koltuk altını sildim sürekli.derecesi 37.4 kadar çıktı düşürdük bişekilde...
aslında yazılacaklaar varda işte kabaca böylee.ben sizlerinde böyle bişey yaşamayın demek istedim ..çok zor bir durumdu umarım bunu atlatırsınız kolayca..
kuzumun hiç sesi çıkmadı dün bütün gece...o gür sesli kızımn
herkese sevgilerrr:)
kızlar yaa aklıma takıldı. uzun zamandır yazayım diyorum unutuyorum. desertflower arkadaşımızdan haberi olan varmı? merak ediyorum kendisini :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?