2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok sevindim iyi olmasına. a.s. valla hangi grup bilmiyorum. bana yazarsanız grubu katılırım tabi seve seve.. merakımı ilettiğin ve bana dönüş yaptıın içinde sanada çok teşekkür ederim.

kızlar bu arada bebeğimi emzirirken ve sonrasında dünden beri karnı gurulduyo. sizlerdede oluyomu? bilgisi olan varmı? havalar sıcak diye soyuyorum, üşüttümmüki diorum, yoksa gazımı var yada karnımı aç bilemedim..

canım benim sıpamında karnı gur gur ediyor sürekli ama bakıyorum onda tık yok bişey yapmıyorum...
yani gazını çıkarıyorum sonra bir sıkıntı olmuyor.zaten olsa emin ol mahveder bizi ve bi şekilde ağlar

merhaba taze annişler

epeydir buraya giremedim. ama hepimiz aynıyız sanırım, bebişlerimizin etrafında döndürmeye çalışıyoruz dünyalarımızı

ben de bazen "az mı emziriyorum, ihmal mi ediyorum yavrumu" endişesini taşıyorum:44:

bütün teyzelerimizi yanaktan, bebecikleri de alınlarından öpüyoruz

kızlar bugün bebişim 40 günlük oldu.:))
size sormak istediğim birşey var bebişleriniz uyuduklarında kaç saat uyuyorlar benim bebiş 1,5- 2 saat uyuyor bazı arkadaslar bizimki bir yattımı 4-5 saat yatardı diyolar benim bebişim az mı uyuyor sizce ...

kıslar selam,
bebekler malüm hepimizi esir aldılar..şuanda bile zor yazıyorumm bizimki emiyorda diğer taraftan...
ben çok dertliyim benim gibi olan var mı? bizim ufaklık gündüzleri çok mızmız gerçi geceleride öyle ama gündüz daha fena...emziriyorum uyuyor yerine koyuyorum hmn uyanıyor ya da 1-1,5 saat sonra hiç öyle uzun uyumuyor..uyandğındada ağlıyor sürekli emmek istiyor..kucağımda oyalayım diyorum durduramıyorum..Sık emdiği için göğüslerimde şişmiyor...Acaba diyorum doymuyor mu..Mama vermek istemiyorumm..çok mutsuzum evde sadece onla ilgilenmek işim başkada hiçbişi yapamıyorum...Bu böyle gitmez inş..

bugün 40 ımız çıktı teyzoşlarrrr

Hayirli olsun kizlar kirkiniz ..allah ins bundan sonra bebeklerinizle huzurlu gunler nasip eder sizlere dertsiz, gazsiz ve bol sut dilerim

Sahmaran canim uyuma sureleri bebekten bebege degisiyor bazi bebekler uzun sureli uyuyor ama guzel olan 2 veya 3 saatte bir uyanip emmeleri bu yuzden cok kafani takma

Sukur seni gorene nerdesin sen kuzun yaa bizde de bebek var ama ayaklarimda onu sallarken bir yandan da burada dertlerimizi paylasiyoruz ..
Unutturma kendini arada birde olsa ugra canim:26: biliyorum cok zor oluyor ama bizlerinde rahatlamaya, dertlesmeye, ogrenmeye ve bilmeye ihtiyacimiz var di mi

Ece miz cok datluymus masallah allah anali babali buyutsun canim ..kime benziyor cok sana mi babasina merak ettim

çok sağol teyzesi bizimki tam bir karma:) burun ve gamzeler benden, gözlerin çekikliği tatar olan babamdan, yüz yapısı, dudaklar, çene babadan. bakalım değiştikçe nolur bilmem tabi:)

çok sağol teyzesi bizimki tam bir karma:) burun ve gamzeler benden, gözlerin çekikliği tatar olan babamdan, yüz yapısı, dudaklar, çene babadan. bakalım değiştikçe nolur bilmem tabi:)

hehe bizinkisi gibi desene , gozleri cekik gorunce sorum dedim kime benzemis diye ..benim oglaninda gozleri cinliler gibi cekik malum babamiz turmen asilli ona cekmis ve cene ayni baba bir de cenede gamzemiz var ..benden ise birsey almayi nerdeyse unutmus bu oglancagiz:26: ..cok inceledim bir tek ayak bas parmagini buldum benzerlik :44:buna da sukur oglum uzmedi annesini bir hatira almis yinede

şaka gibi kızlar eşim deniz astsubayı marmariste oturuyoruz dün akşam suriye yüzünden gemiye çağırdılar apar topar yola çıktılar 1 ay yoklar kızından ayrı kalacak annemlerde izmirden yola çıktılar beni almaya geliyorlar yalnız kalamam diye sinirden sütüm gidecek

çocuk büyütürken bunların oldugunu hiç bilmezdim biri üşür giydir der biri terler soy der biri bukadar küçük bebek hergün banyo yaptırılı mı der biri çocuk rahat uyur yaptır der biri camı ac hava girsin der biri çarpılır kapa der biri üzerini ört biri aç der biri çıkar gezdir alışsın biri ilk zamanlar evde otur sonra gezersin der bu karmasanın içinde cocuk karaktersiz olur yahu bikarşmayın buda benim kurallarımla bölebüyüsün sıkıldım daraldım yaa herkes uzman bi ben bilmiorumm bişi

evet canım bnde bıktım herkez karışıyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım benim bu cocugun annesi herkez anne kesildi basıma 2dk tutamazlar ama saatlerce konusurlar yakındır patlıcam cok bilyosanız dogurun bakın dicem ama sunu bilin bnde illallah ettirene kadar karısıcam öffffff

Valla haklisiniz kizlar size tamemen katiliyorum ben olsam kiricam diye dusunmem direk soylerim "cok biliyorsaniz dogurunda kendinize gore bakin" diye sizler yine iyi dayanmissiniz ..onceleri tek basimayim nasil bu cocugu buyutcem diye cok endiseleniyordum ama simdi cok sukur iyiki oylemis diyorum bazen esim bile birsey diyimce kuplere biniyorum bir de baskalari dese ne olurdu kim bilir ( dalardim herhalde)
Allah sabir versin kizlar bence icinizde birsey saklamayin soyleyin ne varsa hem olan size olur sonra sutunuz azalir sikintidan bu yuzden hic cekinmeyin

elimde olsa binkez begene bascam ama 1kez oluyor sölücem bundan sonra yok olmuyor böle bakamıyormuşum gibi davranılması krize sokuyor beni neyse savulun ben geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…