Kendisini merak ettiğini ilettim o da selam söyledi sana.Buradan atılmasına neden olan grupta aktif olarak yazıyor canım desertflower.kızı da kendisi de çok iyi maşallah. kızı hızla toparlıyor kilosunu.Gruba katılmak isterse bekleriz dedi.
cnm çok sevindim iyi olmasına. a.s. valla hangi grup bilmiyorum. bana yazarsanız grubu katılırım tabi seve seve.. merakımı ilettiğin ve bana dönüş yaptıın içinde sanada çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada bebeğimi emzirirken ve sonrasında dünden beri karnı gurulduyo. sizlerdede oluyomu? bilgisi olan varmı? havalar sıcak diye soyuyorum, üşüttümmüki diorum, yoksa gazımı var yada karnımı aç bilemedim..
Eki Görüntüle 450628 teyzeleri kızım ece gülücüklerini yolluyor size
bugün 40 ımız çıktı teyzoşlarrrr
kızlar bugün bebişim 40 günlük oldu.:))
size sormak istediğim birşey var bebişleriniz uyuduklarında kaç saat uyuyorlar benim bebiş 1,5- 2 saat uyuyor bazı arkadaslar bizimki bir yattımı 4-5 saat yatardı diyolar benim bebişim az mı uyuyor sizce ...
merhaba taze annişler
epeydir buraya giremedim. ama hepimiz aynıyız sanırım, bebişlerimizin etrafında döndürmeye çalışıyoruz dünyalarımızı
ben de bazen "az mı emziriyorum, ihmal mi ediyorum yavrumu" endişesini taşıyorum:44:
bütün teyzelerimizi yanaktan, bebecikleri de alınlarından öpüyoruz
cnm maşallah allah nazarlardan korusun.
hepsinin mincik yüzü ağzı burnu var ama hepsi birbirinden farklı ve güzel bebeklerimiz.. allahım size bağışlasın.. kocaman öp bnm yerime ellerinden
Ece miz cok datluymus masallahallah anali babali buyutsun canim ..kime benziyor cok sana mi babasina merak ettim
çok sağol teyzesi bizimki tam bir karma:) burun ve gamzeler benden, gözlerin çekikliği tatar olan babamdan, yüz yapısı, dudaklar, çene babadan. bakalım değiştikçe nolur bilmem tabi:)
çocuk büyütürken bunların oldugunu hiç bilmezdim biri üşür giydir der biri terler soy der biri bukadar küçük bebek hergün banyo yaptırılı mı der biri çocuk rahat uyur yaptır der biri camı ac hava girsin der biri çarpılır kapa der biri üzerini ört biri aç der biri çıkar gezdir alışsın biri ilk zamanlar evde otur sonra gezersin der bu karmasanın içinde cocuk karaktersiz olur yahu bikarşmayın buda benim kurallarımla bölebüyüsün sıkıldım daraldım yaa herkes uzman bi ben bilmiorumm bişi
çocuk büyütürken bunların oldugunu hiç bilmezdim biri üşür giydir der biri terler soy der biri bukadar küçük bebek hergün banyo yaptırılı mı der biri çocuk rahat uyur yaptır der biri camı ac hava girsin der biri çarpılır kapa der biri üzerini ört biri aç der biri çıkar gezdir alışsın biri ilk zamanlar evde otur sonra gezersin der bu karmasanın içinde cocuk karaktersiz olur yahu bikarşmayın buda benim kurallarımla bölebüyüsün sıkıldım daraldım yaa herkes uzman bi ben bilmiorumm bişi
evet canım bnde bıktım herkez karışıyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım benim bu cocugun annesi herkez anne kesildi basıma 2dk tutamazlar ama saatlerce konusurlar yakındır patlıcam cok bilyosanız dogurun bakın dicem ama sunu bilin bnde illallah ettirene kadar karısıcam öffffff
Valla haklisiniz kizlar size tamemen katiliyorum ben olsam kiricam diye dusunmem direk soylerim "cok biliyorsaniz dogurunda kendinize gore bakin" diye sizler yine iyi dayanmissiniz ..onceleri tek basimayim nasil bu cocugu buyutcem diye cok endiseleniyordum ama simdi cok sukur iyiki oylemis diyorum bazen esim bile birsey diyimce kuplere biniyorum bir de baskalari dese ne olurdu kim bilir ( dalardim herhalde)
Allah sabir versin kizlar bence icinizde birsey saklamayin soyleyin ne varsa hem olan size olur sonra sutunuz azalir sikintidan bu yuzden hic cekinmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?