biz bugün tam 40 günlük olduk
maşallah mayıs kuzularına büyüdüler artık
benim 2 gündür tekrar kanamam başladı acaba normal bir durum mu
böyle bişey yaşayan oldu mu,doktora gitmem gerekir mi:18:
kızlar biyologdan tavsiyelerrr varr:)
bu sıcak havalarda minik popoları yıkayın kızlar silmeyin pişik olmasınlar..zaten bir badi bir corap vardır üstlerinde yıkayıverin çeşmenin altında hatta cok huysuzlandıgında ben boyundan asagısını tek elle şampuanla yıkıyorum rahatlamasını saglıyor:) dr. tavsiyesi her gün yıkayacaksın dedi ve akşam yatarken yıkayın ki uzun uyusun gece gündüz ayrımı yapabilsin... hatta dr.um bir kereden fazlada yıkayabilirsin dediii....mümkünse eşlerinizle yıkayın ve babaları en az bir kere bebegin altını değiştirsin babalık duygusu için cok önemli ve bebek altını değiştirene güven duyarmış anne baba ayrımını yapabilirmiş mümkünse altını anne ve babadan başkasına değiştirtmeyin:) biz bugün 48 günlük olduk...hergün başka problemlerimiz var elbbette mesela bugunda kaka yapamıyoruz tam 22 saat oldu:) muhtemelen bu akşam 11. kez dr.a gidicez..10 tanesi gaz içindi....
korkunç gaz sancılarımız var her dr farklı ilaç verdi...en son nurse harveys de karar kıldım fakat kullananlar kaç kaşık veriyorsunuz günde her dr ve her eczacı farklı miktar söylüyorlar kullananlar cvp verirse sevinirm hemde cok...
süt için bir tarif vericemmm ne zamandır tam yazıcam Asya ağlıyor girip yazamadım...öyleki benm sütüm çok geldi acilde yattım bir gece:
2-3 tane elma kırmızı yeşil farketmez
5-6 tane kuru kayısı
5-6 kuru incir hepsini gelişigüzel doğruyoruz elma kabuklarıyla 3-4 litre suda kısık ateste 45 dk felan kaynatıyoruz isterseniz sekerde ekleyin ben tatlı içemiyorum ve 2 günde ılık ılık tüketin zaten hava sıcak dısarda ılık kalıyor...cok beklerse bozuluyor...devamlı yapın için bana dr yasakladı süt cok geliyor içme diye hastanelik oldum....
işinize yararmı blmiyorum ama ne zaman semizotu yesem yine cok sütüm geliyor şişiyor göğüslerim tam zamanı pişirin pişirin yiyin kızlar hemde faydalı
ayrıca süt birazda genetik cok takmayın kafanızı lütfen....
umarım faydam dokunurrr...
i
günlük kaka ve çiş miktarını sayıcaksın canım doyup doymadıgını başka türlü anlayamazsın google dan arat aylık durumuna göre yapması gereken miktarı takip et...zaten biraz daha geçsin doyunca emmeyecek bırakacak kendi kendine oynamaya başlayacak:)
walla bende dalacakmış gibi bakıyorum insanların yüzüne hahahahah:) ben ilk eve geldim hastaneden yatak odam dolu her kafadan bir ses...anneme döndüm dedim ki çocukla ilgili tavsiyeye açığım ama ısrar etme anne kalbini kırarım dedim:) anne sana söylüyorum kv sen anlasüper yapmışım...şimdi bile hala ay corabını cıkar diyene ben bilirim ne yapıcamı diyorum sadece....herkes ister istemez iyi veya kötü niyetli karışıyorlar hatta eşim bile bişe dese gel kendin bak yada sus otur diyorum akşam işten geliyo 7 den yatana kadar Allah sabır versin diyorki 2 kişi oluyorz ben tüm gün tek başıma bakıyorum:):) haliyle sesini çıkaramıyor ....
meleğim 34 encokta sen takılıyorsun forumda walla:)
merhaba mayıs anneleri.. bizim 40 ımız çıktı bugün.. bişeyler yapılıyomuş, ben normal bebeğimi yıkadım, annem geldi kızdı bana, ben yıkayacaktım diye .. bende ne gerek var dedim, ama aklıma takıldı. ben bebişi yıkadım, bir de kendim abdest aldım o kadar.. siz neler yapmıştınız..
bir de süt için ben kayısı-üzüm kompostosu ve pekmezi fark ettim.. gerçekten bunları yiyince artıyor.. yediklerimiz önemli sakın sıkı diyet yapmayalım, zaten ben yapmadığm halde süt vermekten olsa gerek haftada yaklaşık 1 kilo gidiyor..
hayırlı olsun canım.. günlerimiz aynı demek.. siz ne yaptınız bugün. benim de 35 günlükken kanamam kesildi, ertesi gün hafiften yine başlamıştı.. annem adet oldun heralde dedi.. bugün varla yok arasında var, yarın biticek gibi.. bir kaç gün geçsin istersen canım.
oyy canim sanada merhaba da pek kimse yok buralarda issiz ada gibi oldu artikin ...neyse annelerimiz benim gibi deemek cok ugrasiyorlar bebekleri ile
oncelikle kirkin hayirli olsun bugun demek kirki cikanlarin gunusaka bir yana allah guzel gunler daim eder ins bebeginizle,,
Ben kirki cikarirken 40 fasulyenin her birine fatiha, nas ve felak okutup suya attim daha dogrusu esim yapti ve o suyla yikadik bebisi , kalan fasulyeleride topraga gomduk canim
Anam ne ediyim baska:18: bu cocukla ancak buraya girip yazabiliyorum baska is tututuramiyorum ki normalde siz neler yapiyorsunuz sut emzirirken veya sallarkenbenimkisi sikintidan canim aslinda iyi de geliyor forma takilmak dertlesiyoruz guzel oluyor valla
şaka gibi kızlar eşim deniz astsubayı marmariste oturuyoruz dün akşam suriye yüzünden gemiye çağırdılar apar topar yola çıktılar 1 ay yoklar kızından ayrı kalacakannemlerde izmirden yola çıktılar beni almaya geliyorlar yalnız kalamam diye sinirden sütüm gidecek
Ev tipi ana kucağı kullanan var mı arkadaşlar, ben k... T markalı dondy ürününü almak istiyorum fakat biraz pahalı olduğu için kullanışlılığı açısından şüphe duyuyorum. çevrenizde kullanan yada tecrübeli olan arkadaşlar engin bilgilerinizle beni aydınlatır mısınız... şimdiden hepinize teşekkürler...
oyy canim sanada merhaba da pek kimse yok buralarda issiz ada gibi oldu artikin ...neyse annelerimiz benim gibi deemek cok ugrasiyorlar bebekleri ile
oncelikle kirkin hayirli olsun bugun demek kirki cikanlarin gunusaka bir yana allah guzel gunler daim eder ins bebeginizle,,
Ben kirki cikarirken 40 fasulyenin her birine fatiha, nas ve felak okutup suya attim daha dogrusu esim yapti ve o suyla yikadik bebisi , kalan fasulyeleride topraga gomduk canim
bizde bebegi yıkadık son suyu 40 kasık bir tasa koyduk okuyarak onu bebegin üzerine döktük cıkardık aynı sekilde bende niyet edip abdest aldım son 40 kasık suyu üstüme döktüm buarada 40 basmasın diye 38 yada 39da kırklanırlar benim bildigim ama herkezin farklı olabiliyormus internetten okudum
:)bende telden giriyorum emzirirken...yatarak emiyor benim fındıgım:) teldende üyelimi bir türlü giremedim ya hep şifre yanlış diyooyine kk dayım ama cvp yazamıyorum ama okuyorum sürekli..gece emerkende uyuyakalmamak için acıyorum bi forum öyle bakınıyorum sürekli uzanma halindeyiz:)
benimde ablam orda canım eniştem denizci astsubay eniştemleride çagırmışlar ama son anda onların gemisi iptal olmuş aksaz dimi sizin tatilde gelmeyi düşünüyoruz benim eşimde karacı subay şimdiden allh sabır versin bian önce gelsinler gerçi denizcinin seyiri bitmez
selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...
:)bende telden giriyorum emzirirken...yatarak emiyor benim fındıgım:) teldende üyelimi bir türlü giremedim ya hep şifre yanlış diyooyine kk dayım ama cvp yazamıyorum ama okuyorum sürekli..gece emerkende uyuyakalmamak için acıyorum bi forum öyle bakınıyorum sürekli uzanma halindeyiz:)
selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?