2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biz bugün tam 40 günlük olduk
maşallah mayıs kuzularına büyüdüler artık
benim 2 gündür tekrar kanamam başladı acaba normal bir durum mu
böyle bişey yaşayan oldu mu,doktora gitmem gerekir mi:18:

bende aynı durumdayım biz bugün 48 günlüğüz 40 ım çıktı 2 gün donra az az kanama oldu acaba ne kanamasıki bu anlamadım

selam kizlar insallh herkes iyidir bebisleriyle bizde iyiyiz sukur buyuyoruz gece uykularimiz sanki duzene giriyor gibi duzen dediysem 3 kadar oturmuyoruzda 1 veya 2 gibi uyuyoruz bunada sukur,yanliz benim kizim gezmeyi hic sevmiyor disari cikinca arabada uyuyor iner inmez uyanip mizmizlaniyor bana hic cekmemis gezme konusunda

sagol canim deniycem umarim bende ise yarar ..

buyuk ihtimal regl oldun cnm

Anam ne ediyim baska:18: bu cocukla ancak buraya girip yazabiliyorum baska is tututuramiyorum ki normalde siz neler yapiyorsunuz sut emzirirken veya sallarken benimkisi sikintidan canim aslinda iyi de geliyor forma takilmak dertlesiyoruz guzel oluyor valla

merhaba mayıs anneleri.. bizim 40 ımız çıktı bugün .. bişeyler yapılıyomuş, ben normal bebeğimi yıkadım, annem geldi kızdı bana, ben yıkayacaktım diye .. bende ne gerek var dedim, ama aklıma takıldı. ben bebişi yıkadım, bir de kendim abdest aldım o kadar.. siz neler yapmıştınız..

bir de süt için ben kayısı-üzüm kompostosu ve pekmezi fark ettim.. gerçekten bunları yiyince artıyor.. yediklerimiz önemli sakın sıkı diyet yapmayalım, zaten ben yapmadığm halde süt vermekten olsa gerek haftada yaklaşık 1 kilo gidiyor..

hayırlı olsun canım.. günlerimiz aynı demek.. siz ne yaptınız bugün. benim de 35 günlükken kanamam kesildi, ertesi gün hafiften yine başlamıştı.. annem adet oldun heralde dedi.. bugün varla yok arasında var, yarın biticek gibi.. bir kaç gün geçsin istersen canım.

Allah hayirli kilsin kirkinizi ins, ne nice guzel omurler dilerim anali babali..
Ben 5. haftaligimda ayni regl agrisi gibi ile kanaman basladi ve regl suresi kadar surup bitti bunu doktora sordum bana regl olmusssun dedi fakat baska bir ihtimal daha varmis oda bazen cok hareket edildiginde veya yoruldugunda da dogumdan kalan birikmis kanda atilabiliyormus ama benim fikrim regl oldugum uzerine cunku belirtiler aynisinin tipkisiydi

oyy canim sanada merhaba da pek kimse yok buralarda issiz ada gibi oldu artikin ...neyse annelerimiz benim gibi deemek cok ugrasiyorlar bebekleri ile
oncelikle kirkin hayirli olsun bugun demek kirki cikanlarin gunu saka bir yana allah guzel gunler daim eder ins bebeginizle,,
Ben kirki cikarirken 40 fasulyenin her birine fatiha, nas ve felak okutup suya attim daha dogrusu esim yapti ve o suyla yikadik bebisi , kalan fasulyeleride topraga gomduk canim

bizde bebegi yıkadık son suyu 40 kasık bir tasa koyduk okuyarak onu bebegin üzerine döktük cıkardık aynı sekilde bende niyet edip abdest aldım son 40 kasık suyu üstüme döktüm buarada 40 basmasın diye 38 yada 39da kırklanırlar benim bildigim ama herkezin farklı olabiliyormus internetten okudum

:)bende telden giriyorum emzirirken...yatarak emiyor benim fındıgım:) teldende üyelimi bir türlü giremedim ya hep şifre yanlış diyoo yine kk dayım ama cvp yazamıyorum ama okuyorum sürekli..gece emerkende uyuyakalmamak için acıyorum bi forum öyle bakınıyorum sürekli uzanma halindeyiz:)

benimde ablam orda canım eniştem denizci astsubay eniştemleride çagırmışlar ama son anda onların gemisi iptal olmuş aksaz dimi sizin tatilde gelmeyi düşünüyoruz benim eşimde karacı subay şimdiden allh sabır versin bian önce gelsinler gerçi denizcinin seyiri bitmez

cnm ben casaul ev tipi ana kucagını kullanınyorum çok memnunum tavsiye ederim benim ogluşum hep onda yatmak istiyor gündüzleri hep onda yatıyor altına yastık koyuyorum yatak gibi yapıp titreşiminide açıyorum kendi kandine bakınıyo

sagolun kızlar.. yıkamayı yaptık biz, 40 felak nas fatiha okuruz bizde :)) bizimki de böyle olsun artık

yatarak mı emiyo otururken bile emzirince uykum geliyo benim..

ben merkez lojmanlarındayım canım valla tatile geliceksinizde habire sallanıp duruyor marmaris bugün yine deprem olmuş arkadaşlarım arayıp söyledi Allah korusun hepimiz. sabredelim bakalım sağ salim gidip gelsinlerde

selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...

canım seni ümitlendirmek istemem ama bende adet olacakmıs gibiydim hamileligimi bilmeden ve gögüslerimdeki damarlar belirginleşmişti asırı uykum vardı ben şimdiye 50tane test yapmıştım ya cıkarsa diye

ben kizimi emzirireken iki elimi kullaniyorum tek elimde kizimi digeriyle gogsumu tutuyorum yoksa agzindan cikiyo kizimin siz nasil yapiyosunuz gogus ucunuz buyuk o zaman

Ben 4 gun gecikmisken idrar testi yaptim cikmadi, ama 5 gunlukken yaptirdigim kan testinde sonuc pozitifti. Allah gonlune gore versin.

daha gecikmeden yaptığımda silik çizgi çıktı uyku hali göğüslerde asırı hassasiyet susama hissi bunlardan şüphelendim meger karnımda bimelek varmıss

Bugün kırkımız çıkıyor hayırlısıyla,ben de kızım da güzelce yıkanacağız.Ben güsul abdesti yapıp yıkanacağım kızımı da duayla ve güzel niyetlerle yıkayıp kırkımızı çıkarmayı düşünüyorum.Sizce de yeterli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…