2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Biyolog bizde basladik yatarak veriyorum memeyi bende..bugun denedim iyi oluyor oglan cok agirlasmisti artik kollarim yorulunca bunu deniyim ama gece biraz tehlikeli gibi mi ne uyur muyuruz mazallah

Pinarcim seninde kirkin hayirli olsun ins ..guzel niyetlerinin kabul gormesini dilerim ..bence yapacaklarin yeterli gerci demissin guzel niyetlerle iste bence en onemli olan bu

sagolun kızlar.. yıkamayı yaptık biz, 40 felak nas fatiha okuruz bizde :)) bizimki de böyle olsun artık

yatarak mı emiyo otururken bile emzirince uykum geliyo benim..

gelsin cnm uyumazsın merak etme ama ben memeyi ağzna veriyorum burun boslugunu mutlaka hizalıyorum ....elimle tutmuyorum yatarken ama otururken tutmam gerekiyor cıkıyor meme agzından.... benm yengem ablam hep öyle verirdi..annemde öyle yaparmıs ben cok yoruluyordum otururken annem gösterdi ogün bugundür öyle veriyorum....tavsiye ederim...

ben kizimi emzirireken iki elimi kullaniyorum tek elimde kizimi digeriyle gogsumu tutuyorum yoksa agzindan cikiyo kizimin siz nasil yapiyosunuz gogus ucunuz buyuk o zaman

aksine meme ucum sıfır....emerse cıkıyor dümdüz ama vakumluyor zaten komple agzına sokuyor ucunu emmezki bebekkkk

Kızlar bebek şekeri alanlar nerden ve nasıl bişey aldılar? İnternet üzerinden alanlar varmı bana akıl verebilirmisiniz. Yada kendileri evde yapan varmı? Nasıl yaptınız?

Tarif veren arkadaşım deneyeceğim verdiğin tarifi sonuçlarını yazarım.

canım gruptayız hep aslında. haklısın canım, insan bu süreçte tıpkı hamilelikte olduğu gibi kendisiyle aynı şeyleri yaşayan insanlarla daha çok rahat ediyor, daha mutlu oluyor.

senin yavru epey kucakçı herhalde, bizimki ana kucağı hastası çok şükür bizimki de odada yalnız kalınca ağlıyor, başında biri olacak sürekli ve ana kucağında onu sallayacak, ki o birisi de ben oluyorum

bir de son zamanlarda kakasını yapma süresi seyreldi. bazen 3-4 günü buluyor

bu arada canım sen de benim gibi regl oldum mu olmadım mı tereddütünü yaşıyorsun. benim de geçen bi kanama oldu herhalde regldi ya da değil miydi bilmem

öpüyoruz hepinizi

bu hafta sonu aldım, örneğin resmini çekmiştim.. aslında yapabilsem keçeden yapardım ama çoook uğraştırırdı.. valla ben çok uyguna almadım, istanbuldamısın, bir dükkandan aldım.. internette dedim daha ucuzlar sanki.. onlar göründüğü gibi değil dedi tabi.. neyse dolaşamadık daha fazla ordan aldk artık, arkasında magneti ve lavantası da var.. bakalım mevlidi ne zaman yapıcaz..

Eki Görüntüle 452722 Eki Görüntüle 452722 bu model cok kullanıslı canım ben rahat ediyorum yoksa 2 dklık uykularla duruyor umarım seninde işine yarar

teşekkür ederim canım.. memnunsun demek, bizde ona bakalım bu haftasonu o zaman.. yoksa halim yaman

HERKESLERE SELAMLAR.LÜTFEN BANA DÖNÜN ÇÜNKÜ BENCE HER ANNE İÇİN ÖNEMLİ YAZDIKLARIM

ŞÖYLEKİ ben sütümü sağıyorum ve dondurucuya koyuyorum benim minik ya çok emmiyor yada bende süt çok bilemedim bana yardımcı olun ve şimdiden 50.60 paket ortalama 150.200 ve bazen birazıda 200.300cc olan sütlerim var.artık dondurucuda yerim yok ben ne yapacağım sizlerin de öylemi.dondurucu alsam mı ne tavsiye edersiniz bu konuda...

bide ben ihtiyacı olan minik bebeğe ara ara süt vermek isterim sizler ne düşünürsünüz.. ve internet stesine basvuru yaptım.... anne diye bir ste.ama dönen yok..

ben ankaradayım ..öyle işteee.artık eskisi gibi kimseler takılmıyormu biraz canlansa bu topik...veye baska stelerde mi kızlarrr.........

iyi akşamlarrr

ben ankaradyım ama kargoyla istbldan geldi şekerlerim hemde tanesi 130 krşa geldi sekeralp.com netten bak adrese teslim ptt kargoyla hemen yolluyorlar

iyi akşamlar canım, maşallah .. bebeğin doymasa ağlar, aranır heralde.. derin dondurucu dersen annemin boş marka var :)) kendimi bildim bileli çalışıyo, onun da maşallahı var.. kızlar önceden bi site demişti, ihtiyacı olan gelip alıyomuş sütü, valla iyi olur, anne sütü ememeyen bir bebek senin şifalı anne sütünü içmiş olur ..

slm..öncelikle maşallah süttüne..benim oğlum memeyi tutmuyor...sağıp veriyorum...sütüm şimdilik yetiyor...bende derindondurucuya koymak istiyorum...bişey sorcam...hangi pompayı kullanıyorsun ve ne kadar aralıklarla sağıyorsun merak ettim de....

Ayy seni tekrardan gordugun icin cok sevimdim canim daha sik gel ki iki lafin belini kirak
Ben valla regl oldum buna eminim artik, gerci bir daha olana kadar bunu bilmek zor ama neyse benim icin sorun yok cunku korunma yonteminide secip baslattik yani kazaya gitmeyiz herhalde bundan sonra
Benim oglan valla seviyor anasini bir turlu ayrilamiyor ...eskiden klavyem 10 parmak superdi simdi 5 parmak gelisti tek elle cok sey yapar oldum anlayacagin..
Biz de seni opuyoruz

Canim benim bebek sekerlerini aldigim yerin linkini gonderiyorum sana internetten siparis vermistim , odeme hemen yaparsan bir gun sonra elinde olabiliyor once arayip bilgi almistim sonrada e maille order verdim ,guzel yapiyorlar hem badem sekerleride cok taze ve lezizdi valla oneririm sanada..
simdiden hayirli olsun allah kabul etsin mevludunuzu
BEBEK ŞEKERİ MODELLERİ - Oya Organizasyon - 0212 225 97 59

kıralım tabi tüm lafların belini

regl mevzusuna ben çok şaşırdım, beklemiyordum daha

doğumdan önce arkadaşlarım hep derdi, insanın çocuğu olunca yaptığı işler fazlalaşıyor ama yine de her işe zaman ayırma fırsatını bulabiliyormuşsun. gerçekten öyle sanırım. iki arada bi derede uğruyoruz buraya

canım ben 24 nisanda doğum yaptım.hemsire bana medala yı önerdi.350.380 tl c.varı taksıtle aldık..doğumdan sonra tanıdıklardan buluruz diye 10 gün bekledim.ama almış oldum o ara.steril olan malzemeleri iade edemiyoruz haberin olsun..süt sağmayıda değişiyor.bazen 4.5 saat bazende 7 saat sonra sağıyorum.bide benim süt olmayan gögsümü vermeye basladım onda artmaya basladı ..bende onu verip diğer göğsümü sağıyorum.3.4 dk emince yetiyor ona çünkü almıyor..

kılosuda her ay 1 kılo almaya basladı böyle emdği halde.ben bu markadan memnunum fakat baslığı na taktığım giriş ucu hafıf oturduğu için ara ara süt kaçırıyor çok .iyi oturtması lağzım..aslında sıkıntı olduğu zaman servisi çok iyi alıp götürüyorlar.yanı servis açısından iyi be fena değil emme işlemi.bebeğin emme gücünde..

diğer markalar nasıl bilemem.arkadaslar bizede anlatırsa öğrenmiş oluruz..
ben 3 ay ücretsiz aldım.basladı simdiden zamanım.bu zamana kadarda bayağı süt sağarım heralde..simddiden 60 paket var.biğ o kadar daha olur heralde..haaaa bu arada medalanın swiming i unutmadan...bol sütler herkese:)

arkadaslar ben sütünü baska bebege verme taraftarı degilim süt kardes diye bisey var onlar ilerde birbirini sever evlenirse dogru olmaz cnkü Allah katında kardesler ve her annenin sütü kendi bebegine göreymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…