kızlar bebeğim kucaktan inmiyor, özellikle rahatsız olduğu zamanlar.. kanguru kullananız var mı, bi öneriniz?
ben kullanıyorum canım onda uyuyor bnde kalvaltımı yapıyorum etrafı düzeltiyorum kucakcı benimkide canım
:)bende telden giriyorum emzirirken...yatarak emiyor benim fındıgım:) teldende üyelimi bir türlü giremedim ya hep şifre yanlış diyooyine kk dayım ama cvp yazamıyorum ama okuyorum sürekli..gece emerkende uyuyakalmamak için acıyorum bi forum öyle bakınıyorum sürekli uzanma halindeyiz:)
Bugün kırkımız çıkıyor hayırlısıyla,ben de kızım da güzelce yıkanacağız.Ben güsul abdesti yapıp yıkanacağım kızımı da duayla ve güzel niyetlerle yıkayıp kırkımızı çıkarmayı düşünüyorum.Sizce de yeterli mi?
sagolun kızlar.. yıkamayı yaptık biz, 40 felak nas fatiha okuruz bizde :)) bizimki de böyle olsun artık
yatarak mı emiyootururken bile emzirince uykum geliyo benim..
ben kizimi emzirireken iki elimi kullaniyorum tek elimde kizimi digeriyle gogsumu tutuyorum yoksa agzindan cikiyo kizimin siz nasil yapiyosunuz gogus ucunuz buyuk o zaman
Sukur seni gorene nerdesin sen kuzun yaa bizde de bebek var ama ayaklarimda onu sallarken bir yandan da burada dertlerimizi paylasiyoruz ..
Unutturma kendini arada birde olsa ugra canim:26: biliyorum cok zor oluyor ama bizlerinde rahatlamaya, dertlesmeye, ogrenmeye ve bilmeye ihtiyacimiz var di mi
bu hafta sonu aldım, örneğin resmini çekmiştim.. aslında yapabilsem keçeden yapardım ama çoook uğraştırırdı.. valla ben çok uyguna almadım, istanbuldamısın, bir dükkandan aldım.. internette dedim daha ucuzlar sanki.. onlar göründüğü gibi değil dedi tabi.. neyse dolaşamadık daha fazla ordan aldk artık, arkasında magneti ve lavantası da var.. bakalım mevlidi ne zaman yapıcaz..Kızlar bebek şekeri alanlar nerden ve nasıl bişey aldılar? İnternet üzerinden alanlar varmı bana akıl verebilirmisiniz. Yada kendileri evde yapan varmı? Nasıl yaptınız?
Tarif veren arkadaşım deneyeceğim verdiğin tarifi sonuçlarını yazarım.
Eki Görüntüle 452722 Eki Görüntüle 452722 bu model cok kullanıslı canım ben rahat ediyorum yoksa 2 dklık uykularla duruyor umarım seninde işine yarar
HERKESLERE SELAMLAR.LÜTFEN BANA DÖNÜN ÇÜNKÜ BENCE HER ANNE İÇİN ÖNEMLİ YAZDIKLARIM
ŞÖYLEKİ ben sütümü sağıyorum ve dondurucuya koyuyorum benim minik ya çok emmiyor yada bende süt çok bilemedim bana yardımcı olun ve şimdiden 50.60 paket ortalama 150.200 ve bazen birazıda 200.300cc olan sütlerim var.artık dondurucuda yerim yok ben ne yapacağım sizlerin de öylemi.dondurucu alsam mı ne tavsiye edersiniz bu konuda...
bide ben ihtiyacı olan minik bebeğe ara ara süt vermek isterim sizler ne düşünürsünüz.. ve internet stesine basvuru yaptım.... anne diye bir ste.ama dönen yok..
ben ankaradayım ..öyle işteee.artık eskisi gibi kimseler takılmıyormu biraz canlansa bu topik...veye baska stelerde mi kızlarrr.........
iyi akşamlarrr
HERKESLERE SELAMLAR.LÜTFEN BANA DÖNÜN ÇÜNKÜ BENCE HER ANNE İÇİN ÖNEMLİ YAZDIKLARIM
ŞÖYLEKİ ben sütümü sağıyorum ve dondurucuya koyuyorum benim minik ya çok emmiyor yada bende süt çok bilemedim bana yardımcı olun ve şimdiden 50.60 paket ortalama 150.200 ve bazen birazıda 200.300cc olan sütlerim var.artık dondurucuda yerim yok ben ne yapacağım sizlerin de öylemi.dondurucu alsam mı ne tavsiye edersiniz bu konuda...
bide ben ihtiyacı olan minik bebeğe ara ara süt vermek isterim sizler ne düşünürsünüz.. ve internet stesine basvuru yaptım.... anne diye bir ste.ama dönen yok..
ben ankaradayım ..öyle işteee.artık eskisi gibi kimseler takılmıyormu biraz canlansa bu topik...veye baska stelerde mi kızlarrr.........
iyi akşamlarrr
canım gruptayız hep aslında. haklısın canım, insan bu süreçte tıpkı hamilelikte olduğu gibi kendisiyle aynı şeyleri yaşayan insanlarla daha çok rahat ediyor, daha mutlu oluyor.
senin yavru epey kucakçı herhalde, bizimki ana kucağı hastası çok şükürbizimki de odada yalnız kalınca ağlıyor, başında biri olacak sürekli ve ana kucağında onu sallayacak, ki o birisi de ben oluyorum
bir de son zamanlarda kakasını yapma süresi seyreldi. bazen 3-4 günü buluyor
bu arada canım sen de benim gibi regl oldum mu olmadım mı tereddütünü yaşıyorsun. benim de geçen bi kanama oldu herhalde regldi ya da değil miydi bilmem
öpüyoruz hepinizi
Ayy seni tekrardan gordugun icin cok sevimdim canim daha sik gel ki iki lafin belini kirak
Ben valla regl oldum buna eminim artik, gerci bir daha olana kadar bunu bilmek zor ama neyse benim icin sorun yok cunku korunma yonteminide secip baslattik yani kazaya gitmeyiz herhalde bundan sonra
Benim oglan valla seviyor anasini bir turlu ayrilamiyor ...eskiden klavyem 10 parmak superdi simdi 5 parmak gelisti tek elle cok sey yapar oldum anlayacagin..
Biz de seni opuyoruz
slm..öncelikle maşallah süttüne..benim oğlum memeyi tutmuyor...sağıp veriyorum...sütüm şimdilik yetiyor...bende derindondurucuya koymak istiyorum...bişey sorcam...hangi pompayı kullanıyorsun ve ne kadar aralıklarla sağıyorsun merak ettim de....
iyi akşamlar canım, maşallah.. bebeğin doymasa ağlar, aranır heralde.. derin dondurucu dersen annemin boş marka var :)) kendimi bildim bileli çalışıyo, onun da maşallahı var.. kızlar önceden bi site demişti, ihtiyacı olan gelip alıyomuş sütü, valla iyi olur, anne sütü ememeyen bir bebek senin şifalı anne sütünü içmiş olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?