- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
canım teskkürler ..çok mutluoldum bunu okurken..ALLAH BİLİYOR YA SİMDİ DOLDU GÖZLERİM EZAN OKUNUYOR...bunu yazarken insallah hayırlı evlatlar oluda dinlerler bizi ne diyeyim ALLAH KORUSUN YAVRULARIMIZI..TAMEMEN ANNELİK İÇ GÜDÜSÜYLE YAPIYORUM İNANIN.BEN KIYAMIYORUM AÇ KALINMASINA...........
Arkadaslar konunuza dalmis olacagim ama cok uzuldum.... Bu sut kardesligi mevzuu yuzunden bir bebegin anne sutu emmesini engelliyorsunuz. Evet mama ile de buyuyor bebek ama o mamalari almak herkesin harci degil. Her butceye uygun degil. Sirf bu yuzden minnacik bebek inek sutu ile besleniyor anne sutu icemiyor oyle mi? Esefle kiniyorum bu dusunceleri. Evlenirseler gunah olur demek yerine, ac kalmis bir bebegin sagligina mani olmayin. 25-30 yil sonrasinin muammasi icin bugununu ziyan etmeyin. Akraba evliliginin, lisedeki kizin evlenmesinin, evlatlik kizinla evlenmenin normal oldugu duzene karsi cikin. Sut kardesinle velhasil evlenirlerse ne olur? Kalpleri temiz, vicdanlari temiz olsunlar... Unutmayin sevap 10 gunah 1 yazilir. Siz bebeklerimizin ac kalmasina sebep olmayin da denk gelip evlenmeleri beri dursun.
gunaydın kızlarrrr
benim bebegimde 35 gunluk oldu şimdilik gee uykumuz duzenli gündüz ise hiç bi şekilde oyalıyamıyorum bebeğimi.
sadece kucakta sessiz kalıyo onun dışında kucağımdan ındırıdığımde en fazla 5 dakıka sonra basıyor yaygarayı.
sadece emzıkle susuyor. veriyorum ağzına eme eme bakınıyo etrafa bi sure sonra gözleri kayıyo uykuya geçiyo
emzik düşünce gene yaygara :) her znmda kucak ta dursun istemiyorum hem alışmasın hemde ben gün içinde
evini işini gücünü yapabılmelıyım. sizinkide böylemi ne biliyim emzik alınca cok rahatım ama acaba normalmi
canım teskkürler ..çok mutluoldum bunu okurken..ALLAH BİLİYOR YA SİMDİ DOLDU GÖZLERİM EZAN OKUNUYOR...bunu yazarken insallah hayırlı evlatlar oluda dinlerler bizi ne diyeyim ALLAH KORUSUN YAVRULARIMIZI..TAMEMEN ANNELİK İÇ GÜDÜSÜYLE YAPIYORUM İNANIN.BEN KIYAMIYORUM AÇ KALINMASINA...........
bakın eski kadınlar tarlalarda calısıyor diye inek sütüne su katıp bebege vermek için bebegini sırtına baglayıp yola cıkıyorlarmıs bunu bizzat tanıdıgım biri yapıyordu onlar öle büyüttüde cocuk salakmı oldu Allah askına kardesinle evlenirmisin bu konu okdar önemli bizim miletimiz artık ensest ilişkiyi normal karsılayacak kadar azdıysa ben ona bişey diyemem ama sütüm olmasaydı senin gibi konuyu masumlastırıp minareyi calan kılıfını hazırlar konumuna getircegime param yoksa inek sütünü vermiştim o saglıkla büyüsünde bana yeter ilerde olabilecekleri şimdiden engellemiş olurum o bana ilerde niye inek sütü verdin dediginde yoktu sütümde paramda diyebilirim ama ben su kızı seviyorum neden beni o kadına emzirttirdin derse yıkılırım anladınmı Allahım bunu uygun görmemişse biz bunu kendi kafamıza göre ay bebege yazık falan diyerek yok sayamayız benden bukadar ben ogluma bunu yapamam beslemek için cok yöntem var o konunun geri dönüşü yok ve ben akraba evliligini yada evlatlık kızınla evlenmeyi onaylamıyorum hem zaten dinimizce evlatlıkta günah cünkü evlatlık alınan kızsa babaya haram erkekse anneye haram ama para yardımı edip bakabilirsin darülacizelere falan nese cok uzun oldu ama biraz arastır istersen öle konus
Arkadasim seni tebrik ediyorum. Gercekten duyarli bir yurdum insanisin. Bunun sevabi sana ve bebegine muhakkak yarayacaktir. Allah yavruna yardim edecktir. Insallh geri donus olur da birilerine faydan dokunur. Bebegini saglikla buyutmek nasip olsun sana. Unutma herseyin bir sebebi vardir. Senin sutunun fazla olmasi da bundandir belki. O sutu veren allah belki senin birilerine yardim etmeni buyurmustur.
Allah herkesin gonlune gore versin insallah........
bnde kullanıyorum canım yoksa dedigin gibi durmuyor kimi emzik verecegine emzir diyor ki emziriyorum zaten kimide emmesi kuvvetlenir ver diyor ben verenlerdenim canım[/QUO
aynen ya yoksa durmuyo şekerim illaki emzik vericem. ozamanda 5 dakika emiyor sonra gozler kayıyo uyku moduna geçiyoemzigi düşene kadar uyuyo sonra gene uyanıyo oylemi seninkide
merhaba bende mayıs annesiyim
aranızda kanguru kullanan var mı?varsa ne zaman başladınız kullanmaya.biz bugün 42 günlük olduk.kimi kullan diyor,kimileri daha çok erken diyor.ne yapacağımı şaşırtım.şimdiden teşekkürler.sağlıkla bebeklerinizi büyütmeyi nasip etsin Rabbim...
ArkadaSlar mhb,aranıza bugün katıldım. 49 günlük bir oğlum var. 20 gün sonra calışma hayatıma geri dönmek zorundayim. Aranızda gogus pompasi kullanan ya da alamayı düşünen anneler varsa yardım bekliyorum. Cok kararsız kaldım.
ıyı geceler kızlar belkı konuyla alakası olmıycak ama bende sızın gıbı bu aylarda dogurdum bebgım ıkı aylık ıkıncı cocukgum ben cocuklarımı buyuturken esımın bana yaptıgı ıhanettı yıne gordum yanı ılk degıl yaptıgı yalanlar ben yokken evıme kadın getırmesı ve herseferınde benı yalancı cıkarması benı dovmesı vs yanı bız kadınlar herseyı ceken gecelerı bebeklerın basınada uyuklayan hastalıklarında yıne bız baslarında sabahlayan evı temızle yemek yyap cocuk bak kendıne bak kocana ıyı saygılı davran hep sus otur ya neden bukadar seye ragmen karsılıgı boyle oluyor neyım eksık neden bırakıp gıdemıyorum onu herseye ragmen neden bukadar ıstıyorum bırakamıyorum moskovada yasıyorum ve herseferınde cık gıt dıyor bana ben ısrarla bırakmam senı dıyorum napcam boyle hep kavag edıyoruz cocuklrında psıkolojısı bozuluyor 4 yasındakı oglum babasına cok duskun onsuz nefes alamıyor okadar babacı onu nasıl babsından ayırcam canım acıyor kafam cok karısık sızde bı annesınız yorumlarınız benım ıcın cok onemlı elımde bır ıspatta yok aılesı hep onu koruyor sen durmuyorsun kurcalama gormemezlıkten gel ya ınsanın guvenını yıkılınca hep ters davranınca tabıkı ınsan kurcalıyr goruyr dua edın bana burda gece 3.30 ve ben hala uyamadım stresten ve sut verıyorum bebegıme allah yanına bırakmasın bunları o mısıl mısıl uyurken ben onun hatalırı yuzunden kahedıyorum kendımı allah boyle erkegı perısan etsın ıkı gozunu kor etsın ıns. dertlesmek ıstedım k.bakmayın bıraz uzun oldu
kızlar kesinlikle aynı fikirdeyim keşke küçük bir kızıma yarasa süt ama diğer ufaklığada dayanamam.tabiki hepimiz de anneyiz.lütfen kendi bebeğiniz mişşşşşş gibi düşünün.çünkü sizinkide mama almasını istermisiniz?ben dayanamıyorum..ben doğum yaptığımda yan odam dakı kadını sütü yetmiyordu..o minik sabahlara kadar ağlıyordu.şimdiki tecrübem olsa sorardım şstermisin diye.ama bende ilk defa tyasadım bu tecrübeyi.içim el vermiyor atmaya bir bebeğin aç kalmasına.
o kadar okuyorum anne sütü az olanları çok üzülüyorum.bende bilmiyorum ama anneleik iç güdüm ağır basıyor.benim 1 yasında yiğenim var oda 5 ay anneyi emdı sonra emmedi.arasıra ona yolluyorum o da kız ..ama yinede minik bebeklere dayanamam.birazda benim tarafımdan bakın lütfen
allah insaalah yardım eder öyle evlilik düşünmezler ne diyeyim hem kısmet
anladığım şeyden mi bahsediyosunvalla biz daha yeltenmedik, benimki doktora gidelim sonra diyor, bana kalsa böyle iyiyiz aslında
Daha tecrube etmedik ama internetten okumustum bir ara sut veren annelerde oluyormuz yani normal anlayacagin bu da bizim cilemizin hic bitmeyecegini gosteriyor :26:diger taraftan benim halan dikis yerlerimde hafif hafif agrillarim oluyor boyle igne batmasi gibibu yuzden kendimi iyice iyilesmis hissetmeden denemeye kalkmayi dusunmuyorum canim
eskisi gibi olmuyor agrili oluyor kizlar,sut salgiladigimiz icin oluyormus sanirim
selam kızlar ben 10 gün önce normal doğum yaptım dikişim kesi iyileşmeden erimeye başlamış açıklık varmış geçmezse tekrar dikilecek dikilmezse yeni evliyim o şekilde kalması beni korkutuyor sizde de aynısı oldumu bana yardımcı olun lütfen bunalıma girdim =(
ArkadaSlar mhb,aranıza bugün katıldım. 49 günlük bir oğlum var. 20 gün sonra calışma hayatıma geri dönmek zorundayim. Aranızda gogus pompasi kullanan ya da alamayı düşünen anneler varsa yardım bekliyorum. Cok kararsız kaldım.
bnde kullanıyorum canım yoksa dedigin gibi durmuyor kimi emzik verecegine emzir diyor ki emziriyorum zaten kimide emmesi kuvvetlenir ver diyor ben verenlerdenim canım[/QUO
aynen ya yoksa durmuyo şekerim illaki emzik vericem. ozamanda 5 dakika emiyor sonra gozler kayıyo uyku moduna geçiyoemzigi düşene kadar uyuyo sonra gene uyanıyo oylemi seninkide
evet canım aynen öle cok cektiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?