2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi bu kadınlar kıskanç..Aynı salak espriyi bana yaptı ki gülmeyi bile bilmez

2.bebek var gibi dedi :) Beni orda kesmiş biçmişler onun derdi benim götüm,göbeğim töbe töbeee

Hepsi aynı salak sohbetleri yapıyorlar aman olmamaları olmalarından iyiymiş

Yakın olmak en büyük hataymış :)

valla hem hamileliğimde hem loğusalığımda beni üzen kayınvalidemi Allaha havale ediyorum ne insanlıktan ne kadınlıktan nasibini almamış bu insanlar bir de utanmadan çocuğumu seviyorlar bu konuda eşimle çok zorlanıyoruz böyle giderse sonumuz olmaz gibime geliyor

öfff sinir bana da diyorlar..ben de 15 kilo aldım 10'u gitti kaldı 5.. şimdi 64 kiloyum bana öyle diyenlere kiloma göre karnım normal..doğum karnım kalmadı indi diyorum ya da yaa ewet kaldı deyip hayıflanmamak lazım..bnm bebeğim 2 aylık en az bir yılım var iner deyip söyleyenlerin lafını yedirmek lazım....:)))))

hem bize göbeğin kalmış diyenlere ayna tutmak istiyorum kendileri çok mu normal...36 beden manken ölçülerindeler mi yani....senin kendi göbeğine bak ,basenlerine bak diyesim geliyor ama olmuyor...

şekerim ben plates yapmaya başladım bile bir hafta oldu faydası da oluyor gibime geliyor...bebeğim 2 aylık oldu ve sezaryenle doğum yaptım...domatessuyu.com da bütün videolar var gün gün ordan takip edebilirsin...

Ben de aynı şeyi düşündüm :) Yani onlara kızıp eşimden ayrılsam mı diye aklıma geldi...Gelmekle kalmadı karar bile vermiştim

Ama daha çok taze anneleriz...Lohusalık dönemimiz kimimizin geçti kimi hala lohusa, o yüzden hislerimiz sürekli değişiyor

Boşver ben kendime geldim,el için dangalak konuşmalar için vazgeçmek, hele de daha yeni aile olmuşken olmaz

Dayak,küfür,azarlama,aşağılama yoksa....Değmez...Bizi sevmeyenleri mutlu etmeye cidden değmez...

ben ergo baby kullanıyorum çok rahat.takamsı çıkarması çok basit sırt çantası gibi.ama biraz pahalı.sanal bebek mağazasından aldım kk ya özel indirimi vardı 150 tl ye aldım.ama mei tai var onuda çok kullanlar ve memnunlar.mart annelerıne danış istersen bu konuda baya uzmanlar

arkadaşlar oğlum bugun 1 aylık oldu pipisinin ucunda biraz kızarıklık var acaba neden olmuştur,erkek anneleri siz böyle bir durumla karşılaştınızmı.ne yapmalıyım.

selam herkese

süt sağma ile ilgili birşey soracağım kızlar.. ben şimdiden başladım sağmaya ve dondurucuya atmaya hiç bir sağdıgım sütü diğeri ile karıştırmıyorum ama nette okuduklarıma gore aynı gun sagılan sutlerın ısılarının aynı olması şartı ile birleştirilebileceği söyleniyor... sizin bu konuda ki görüşleriniz nedir acaba ? bazen 20 cc bazen 50 cc oluyor hepsini ayrı poşetliyorum :44:

cnm ben hazıran annesıyım söle bı bakıyım bu mınıkler 40 ı cıktıktan sonra uykuları duzene gırıormu acep dedım senın yazını okudum sınırlendım kv ler neden bole bılmıorum benımkıde bı enteresan geldı bıze kalmak ıcın annem bu arada sadece bende 5 gun kalabıldı kaldıgındada saolsun yemegımden tutun temızlıgıme cocuga kadar baktı ben sadece emzırmek ıcın kalktım neyse kv gelınce dogal olarak annem gıtmek zorunda kaldı
kv telefondan dıodu ben gelınce merak etme sen hep yatıcaksın bebege ben bakıcam vsss vss cocuk zırıl zırıl zırıldadı kız bı bakıyım demıo dedım anne hanı telde bole bole dıyodun guluoo bana bakıp enteresan neyse yemegı ben yapıorum kadın bıde onune sofra kurmamı beklıo temızlık yapıyım yardım eder dıorum kadın dısarlara atıo kendını esımde yanımdaydı bende ona solendım annen söle böle dıye hıc bısey demedı benımkı ama doldum agladım resmen he sadece sey dedı anacı sey cocuk agladıgında ne yapsın kadın dıo emzırsın mı bende dedım annem burda kaldıgında emzırıomuydu bakıodu dedım püff(
bı hafta kaldı bende suan eltımde yarın gelıcekmıs pers kadar yıne bende kalıcak pers bıletı almıs gıdıo pers kadar sabır dıorum (

kızlar yaa emzırme duzenınız nasıl kac saatte bır emzırıosunuz?ben saat bası emzırıorum bazen 2 saat ama benımkı cok yorgun olursa yoksa yarım saatte bırde kalkabılıo uyanıkken sureklı meme ıstıo ne zaman duzene gırer su 40 ını beklıorum bosa mı beklıorum

Eki Görüntüle 455474 teyzeleri benim kız balerin olacak galiba:)

maşallah şuna tam ısırmalık valla, annesi sen nası tutuyosun kendini

canım ben sağıyorum dolabın altına koyuyorum, sonra sağarsam birleştirip akşam buzluğa atıyorum.. böyle 2 poşet gitmez en azından ..
bu kayınvalideler hep böyle heralde, bunu böyle mi kabul etsek ne, en azından bu kadar sinirlenmeyiz.. benimkide hamileliğimde ev işine yardıma gelmişti güya, 1 hafta kendisine hizmet ettirip gitti.. gelmesinler daha iyii ..

valla bütün kaynanalar aynı galiba benim kayın validem bana iyi davranır oğluna kötü davranır sorun yaratır. hastaneden eve geldim 2 gün sadece yanımda durdu kaynanam benim annem yok bu yasadığım sehirde babamdn başka kimsem yok kayın validem 2 gün yanımda kaldı 3. günün sabahı cekti gitti neye gittiğinide anlamadım küçücük bebekle yalnız kaldım evde. sonradan anlaşıldı neden gittiği oğlu yani eşim sabah kalktığında annesinin yüzüne bakmamış günaydın dememiş diye cekmiş gitmiş. daha neler neler en ufak bişeye alınıyo konuşmuyo evine gidiyoruz bize küsse kapıyı bile açmıyo oyle bi insan herkezin nedir cektiği bu kaynanalardan ve ilginç bişey söyliyim size kaynanamla gecen gün oturuyoruz konusuyoruz bana dediki torunumu senden bile kıskandım senin eline almanı istemiyorum hep bende dursun dedi sasırdım kaldım kadın oğlunu kıskanmıyo benden torununu kıskanıyo değişik bi insan

keskkeeee nerde bıseyde dıyemıosun nede olsa oglumun evı dıyıp nerdeyse sureklı kalcak ya gel bı hafta dur gıt degılmı yoooo o kalıcak
telefonda bırıyle konusurken dedıkı temmuzun 16 sında gelıcem vss ooo dedı cok kalıcaksın dedı telefondakı telı kapattı bana soruyoo cok mu kalıcam kız dıo bende ne bılım sen bılırsın dedım (

neyse bazende dusunuorum sımdı bızımde bebeklerımız var ne hallerle buyutuoruz bazen sıkıntı bazen psıkolojık bunalımlar vss onceden nasıl buytmusler ustelık teknolojıde ılerde degılde bezler ellerde yıkanırdı vss amann dıyorum sesını cıkarma sırf kadın kırılmasın yazıktır annedır dıorum o yuzden tum susmalarım yoksa agzımı acarım herkes bılırtanır benı
ama bır anne sonucta oda evladını gormeye gelıo benı cok cok dusunmesede bazen dusundugude oluyo ıste ole bole esımın annesı sonucta dıyıp sesımı kesıp yemegımıde yapıorum onlerıne de koyuyorum Allah bılsın ne dıyım

faydasını gördüysen bende hemen başlıyayım valla etrafımda bu lafları söyleyen herkez 85 kilonun üstünde onde göbek arkada popo davul gibi olan insanlar ama işte kendilerine bakmıyorlar

hehe benımkıde ne dedı bılıomusun?aklıma geldı solıyım sende gul bana bak oglumu alır gıderım haaa dedıı torunundan bahsedıo onada oglum dıo bende dedımkı bana bak degıl sen babası bıle alamaz oglumu elımden dedım heheheehe:))))))))))))))))))))))))

yürü be güzelim kim tutar seni hepimizin adına çok güzel söylemişsin ağzına sağlık:)

çok sağol teyzesi şimdilik öpüyoruz ama ısırmaya az kaldı:)

benim ebebğim 50 günlük ama yani neredeyse 2 ayı bitecek 1 kilo almış çok canım sıkılyor beni emiyor sonra mama veriyorum bakalım alacakmı doyduyssa zaten almaz mamayıda içiyor nasıl oluyor anlamadım emmeyi bırakınca mememi sıkıyorum süt çıkıyor off cok canım sıkılyor yaaa

faydasını gördüysen bende hemen başlıyayım valla etrafımda bu lafları söyleyen herkez 85 kilonun üstünde onde göbek arkada popo davul gibi olan insanlar ama işte kendilerine bakmıyorlar

ben faydasını gördüm cnm hatta bir haftada...önceden inanmazdım bu plates işine ama bir hafta devam ettim ve inandım inceldiğime...popomdan 2,belimden 4 cm incelme oldu....:))) bir haftada 1,5 kilo verdim tabi yediklerime de dikkat ettim hiç tatlı,hamur işi yemedim akşam yemeğinden sonra bişey yemedim... günde 4 lt su içtim ve gitti...))
zaten tatlıların bize bi faydası yok...bnm sütüm bol su içince bide dinlenince oluyor..sütümü de etkilemediğini görünce devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…