2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 455474 teyzeleri benim kız balerin olacak galiba:)

Oyy oyy masalllah kizin valla gunden gune daha mi cok guzellesiyor ne, talipleri bu yastan basladi bile hehehe

arkadaşlar oğlum bugun 1 aylık oldu pipisinin ucunda biraz kızarıklık var acaba neden olmuştur,erkek anneleri siz böyle bir durumla karşılaştınızmı.ne yapmalıyım.

Canim bizimkinde yok kizariklik ama bir doktora baktir sen, belki enfeksiyonel bir durumdur allah muhafaza ne olur ne olmaz .gerci bizimkininde sisini yaparken zorlanmasi var bende idrarini bir kucuk tupe koyup kontrole vericem bakalim sisini bir yakalabilirsem

Kizlar valla sizlere yapilanlari kiniyorum ve ayrica kaynanam olmadigi icin bir kez daha mutlu oldum gerci belki ayni degildir simdi gunahlarina girmeyeyim ama cogunluk fena herhalde ..neyse kizlar bu kadinlar mutsuz bu yuzden bu kadar sacmaliyorlar soyle bir hayatlarini incelerseniz cok acikca ortaya cikacaktir dertleri

arkadaşlar oğlum bugun 1 aylık oldu pipisinin ucunda biraz kızarıklık var acaba neden olmuştur,erkek anneleri siz böyle bir durumla karşılaştınızmı.ne yapmalıyım.

enfeksiyon olabilir.
Dr.a götür bence.

Süt sağma kaplarından al.Mesela sütünü sağdın ve 50 cc çıktı.Onu al buzdolabına koy.2 saat sonra diyelim tekrar sağdın ve 20 cc çıktı.Onuda al başka bir süt kabına koy.2 saat sonra yine sağdın ve 30 çıktı.Bu sefer o önceden koyduğun iki kutunun soğukluğu aynı olduğu için ikisini birleştir,boşalan kutuyada tekrar bu 30 cc yi koy.Günün sonunda toplam 100 cc olan sütü birleştirerek buzluğa at.
Miktarı öylesine yazdım örnek olsun diye.

Bu kadar çok meme istemesi ya karnının doymuyor olmasındandır ya da seni emzik niyetine kullanıyor olmasındandır.
Emerken her seferinde yutkunuyor mu yoksa sadece ağzında emer gibi mi yapıyor ?
Eğer emer gibi yapıyorsa emziğe alıştır derim...Böylece seni emzik niyetine kullanmaz ve sen de emzirme işini bir düzene koyablirsin.

Sağmayı denesen ?Yani içindeki miktarı öğrenirsen sütünün yetip yetmediğini daha iyi anlarsın.
Ya da 3 gün mama vermeden sağlık ocağından kilo takibi yapabilirsin.

hepimizinkinle beraber bahtıda güzel olur inşallah . valla taliplerinede sözüm yok ileride kızıma kolaylık olur seç beğen al derim:)

evet cnm bnm kızımda öyle ağzından köpürcükler falan çıkıyor ama henüz dr.a sormadım:)
demek diştenmiş..desene ben gün sayıyorum koliğimiz geçsin diye o bitcek diş başlıcak vayyy başıma gelennnn:):)

maşallah dicek kelime bulamadımmmm tam tontiş annesi buuuu:)

buda benim fındığım ASYA...annesiyle aşk tazelerkennnn:)

hepimizinkinle beraber bahtıda güzel olur inşallah . valla taliplerinede sözüm yok ileride kızıma kolaylık olur seç beğen al derim:)

şaka maka derken, düşünüyorum da, bu bebekler, Allah ömür versin, aynı dönemlerden geçecekler. belki okulda sınıf arkadaşı olacaklar, belki sıra arkadaşı. belki aynı kıza, erkeğe aşık olacaklar belki dost olacaklar içlerinden bazıları.... kader ne getirecek, hangilerini nerede nasıl tanıştıracak bilmiyoruz... bildiğimiz aynı zamanlarda dünyayı paylaşacakları...

bundan da ne ders çıkartmak gerekiyooor?
hem fiziken, hem de ruhen, yani psikolojik olarak sağlıklı çocuklar yetiştirme sorumluluğumuz var... birbirimize karşı da bir sorumluluk üstlenmiş oluyoruz aslında değil mi? çocuklarımızı iyi yetiştirelim ki, bir diğerimizin çocuğuna kaliteli arkadaş olsun :13:

:))))Maşallah,kız bu dediğin gibi bildiğin sarışın olmuş,bizimkisi hala kara kafalı,alttan kumralımsı saçlarımız çıkıyo ama:)))Bizde kıskandık,koyayım bari meleğimin fotosunu

Eklentiler

• $Fotoğraf0493.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoğraf0514ff.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0531.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 35
biyolog86 ve mutluyum maşallah bebişlerinize miniklerimiz ne güzel büyüyor .. Allah bağışlasın, ikisi de birbirinden tatlı, birbirinden güzeller.. talipleri çok olucak kesin benim miniği biyologunkine benzettim biraz :)).. gözleri nasıl masmavi mi yoksa biraz koyu mavi mi?

:))))Maşallah,kız bu dediğin gibi bildiğin sarışın olmuş,bizimkisi hala kara kafalı,alttan kumralımsı saçlarımız çıkıyo ama:)))Bizde kıskandık,koyayım bari meleğimin fotosunu

amanda ne güzel forum renklendi bebeklerimizin resimleriyle gözümüz gönlümüz açılıyor:) sen ben biyolog normal isteyipte 40 haftadan sonra sezeryan olan kız anneleri grubunu kuralım:) mutluyum 41 kere maşallah bandanasını yesinler onun zeytin gözleriyle pırıl pırıl bakıyor...

sorma cnm gitti sarı oldu başıma:) senin prensesinde maşallahı war,kocaman olmuş annesi cadınnn:) sana benziyo cnm sanki damla yaaa ben mi yanılıyorum:) bu arada kaç gündür seni arıcam tam teli alıyorum elime hatta cuma tusladım asya bagırdı kapadım:) artık gelin bursayadaaaa bi mıncıklayalım sıpacanlarııııı:)

açılıyo cnm göz rengi daha değişmez diyorlar bebek mavisi değil çünkü açıldı...babasıyla ben ela gözlüyüz ama benm ailem kp tarafım sırf mavi yada yeşil göz...kaçınılmazdı yaniii bizimkinin göz rengi:) gel görki bende kara saçlı kara gözlü bir kız bebegi hayal ederken dogumda şoke olmuştum:)

talipleri bilmem aama asya ve damla birçok konuda arkadaş olcaklar buna emnim:) karnımızdayken paylaşımları çoktu

nasılsınız güzel anneler ve kuzucuklar uzun zamandır giremedim kızım bütün zamanımı alıyor neredeyse zor ama dünyanın en güzel mesleğiymiş annelik bunu bana nasip eden rabbime şükürler olsun sizin yaramazlar ne alemde umarım herkes iyidir fırsat buldukça girmeye çalışıyorum tabi sizlerinde benden farkı yok tabi aman kuzucuklar iyi olsunlarda burdan daha onların yaramazlıklarını huylarını daha bir çok güzel şeyi konuşacağız inşallah

Eki Görüntüle 455843

buda benim fındığım ASYA...annesiyle aşk tazelerkennnn:)

Ayy ne sekerler masallah allah askinizi daim etsin canlar hic ayrilmayin kuzucuklarinizdan ins .
Bu arada mayis kizlarimiz pek guzellermis pek hoslarmis sevdim bu isi

Kuralım valla canım,bizimkiler doğana kadar canımızı okudular,az beklemedik:)))
Valla canım aynen benimde kaç gündür hep aklımdan geçiyorsun mesaj atayım bari diyorum tam bişey çıkıyo,bir de kaç gündür diş ağrısyla uğraşıyorum,geçende bi kalktım dişim sızlıyo boğazıma yutkunmama kadar iltihap yapmış,emziriyorum diye ilaçta alamadım minosetten başka,sonra dayanamadım dün doktora gittim kanal tedavisine başladı,düşük dozda antibiyotik alıyorum,hala sızlıyo ama,kanal tevadisi için uyuşturdu bi de dün Damlayı 5 saat emziremedim,anasının memesi olmadan zor durdu canavar:)))Bu arada doğru diyosun canım bana çok benzetiyorlar Damlayı,benim koyu saçlı halim,gerçi benimde bebekken koyuymuş ,açılacak heralde saçları filan.Senin bıdıkta maşallah sarı kafa:))Anasını da maşallah bu arada güzel çıkmışsınız.

masallh canim am isirmalik bu fistik

masallah size cok tatlisiniz ,senin gozler de cok guzelmiss

cok tatli esmer guzeli masallh

maSALLAH NE TATLI BEBISLER BUNLAR BAYILDIM BENIM OGLUMA GELIN ARIYORDUM BIRSURU GUZEL VAR HANGISINI ALSAM BILMEMKI:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…