Eki Görüntüle 455474 teyzeleri benim kız balerin olacak galiba:)
arkadaşlar oğlum bugun 1 aylık oldu pipisinin ucunda biraz kızarıklık var acaba neden olmuştur,erkek anneleri siz böyle bir durumla karşılaştınızmı.ne yapmalıyım.
valla bütün kaynanalar aynı galiba benim kayın validem bana iyi davranır oğluna kötü davranır sorun yaratır. hastaneden eve geldim 2 gün sadece yanımda durdu kaynanam benim annem yok bu yasadığım sehirde babamdn başka kimsem yok kayın validem 2 gün yanımda kaldı 3. günün sabahı cekti gitti neye gittiğinide anlamadım küçücük bebekle yalnız kaldım evde. sonradan anlaşıldı neden gittiği oğlu yani eşim sabah kalktığında annesinin yüzüne bakmamış günaydın dememiş diye cekmiş gitmiş. daha neler neler en ufak bişeye alınıyo konuşmuyo evine gidiyoruz bize küsse kapıyı bile açmıyo oyle bi insan herkezin nedir cektiği bu kaynanalardan ve ilginç bişey söyliyim size kaynanamla gecen gün oturuyoruz konusuyoruz bana dediki torunumu senden bile kıskandım senin eline almanı istemiyorum hep bende dursun dedi sasırdım kaldım kadın oğlunu kıskanmıyo benden torununu kıskanıyo değişik bi insan
hehe benımkıde ne dedı bılıomusun?aklıma geldı solıyım sende gul bana bak oglumu alır gıderım haaa dedıı torunundan bahsedıo onada oglum dıo bende dedımkı bana bak degıl sen babası bıle alamaz oglumu elımden dedım heheheehe:))))))))))))))))))))))))
ya sorma insanlar bazen cok dusuncesiz olabiliyor.ben 53kg ile hamile kaldim 64 kg ile doguma girdim.normal dogum yaptim,cikista bebegi emzirmeye calisiyorum,kayinvalidem karninda 2.bir bebek mi unuttular ki deyip haha guluyor,aklinca espri yapiyor.dogumdan 2-3gun sonra vucudumda oyle bir odem oldu ki ayaklarim davul gibi uzuluyorum neden boyle oldu diye,kv ayni gun uzerindeki hamile kotun mu yoksa eski kotlarina girebiliyor musun diye sordu.hamile kotum dedim konuyu kapattim.annem surekli ye kizimsutun olsun diyor,kv hamilellikte az kilo aldim diye seviniyordun bakalim emzirirken de zayifim diye sevinebilecek misin diyor.1 haftalik lohusayim,sac bas dagilmis uykusuzluktan gozumu acamiyorum bu seferde puanli bir elbisen vardi ona girebiliyor musun diye sordu.dogurmadan once mi yoksa simdi mi dedim ama bir bakisim var boyle saskin saskin bu kadar da olurmu bakisi.dogurmadan once degil canim simdi dedi gayet norml bisey soyluyormus gibi.artik tutamadim kendimi,anne sen benimle dalga mi geciyorsun dedim,sasirdi oyle bir tepki beklemiyordu.1 haftalik lohusayim disimi fircalamaya vakit bulamiyorum eski elbiselerimi denemeye vaktim mi var.kaldi ki halimi gormuyor musun olmayacagi o elbisenin asikar degilmi dedim.kivirmaya basladi bensaka yaptim da o elbise sana cok yakisiyodu da-elbise de 4 senelik elbise bu arada-ustelik dedim sen de bir kadinsin sen del ohusa oldun,halden anlaman lazim.30 sene gecmis ustunden nasil hatirlayim diyor.hafizasi cok iidir herseyi hatirlar,esim bebekken nasilmis,gunde kackez kaka yapaarmis,daha bir suru sey.bu olayin uzerine kim kotu oldu dersiniz esimin gozunde ben tabi ki annecigi saka yapmis cok alinganmisim ben.aman neyse gece gece sinirim bozuldu yine.dahacok sey var da ben onu allaha havale ettim bana yasattiklariyla ilgili.saygimi gosteriyorum ama sevgi diye bisey birakmadi icimde.hakkimi da helal etmiyorum ozellikle lohusa halimde bana yasattiklari icin
arkadaşlar oğlum bugun 1 aylık oldu pipisinin ucunda biraz kızarıklık var acaba neden olmuştur,erkek anneleri siz böyle bir durumla karşılaştınızmı.ne yapmalıyım.
selam herkese
süt sağma ile ilgili birşey soracağım kızlar.. ben şimdiden başladım sağmaya ve dondurucuya atmaya hiç bir sağdıgım sütü diğeri ile karıştırmıyorum ama nette okuduklarıma gore aynı gun sagılan sutlerın ısılarının aynı olması şartı ile birleştirilebileceği söyleniyor... sizin bu konuda ki görüşleriniz nedir acaba ? bazen 20 cc bazen 50 cc oluyor hepsini ayrı poşetliyorum :44:
kızlar yaa emzırme duzenınız nasıl kac saatte bır emzırıosunuz?ben saat bası emzırıorum bazen 2 saat ama benımkı cok yorgun olursa yoksa yarım saatte bırde kalkabılıo uyanıkken sureklı meme ıstıo ne zaman duzene gırer su 40 ını beklıorum bosa mı beklıorum
benim ebebğim 50 günlük ama yani neredeyse 2 ayı bitecek 1 kilo almış çok canım sıkılyor beni emiyor sonra mama veriyorum bakalım alacakmı doyduyssa zaten almaz mamayıda içiyor nasıl oluyor anlamadım emmeyi bırakınca mememi sıkıyorum süt çıkıyor off cok canım sıkılyor yaaa
Oyy oyy masalllahkizin valla gunden gune daha mi cok guzellesiyor ne, talipleri bu yastan basladi bile hehehe
Canim bizimkinde yok kizariklik ama bir doktora baktir sen, belki enfeksiyonel bir durumdur allah muhafaza ne olur ne olmaz .gerci bizimkininde sisini yaparken zorlanmasi var bende idrarini bir kucuk tupe koyup kontrole vericem bakalim sisini bir yakalabilirsem
arkadaslar bazı doktorlar ve ebeler bebek emdikten sonra ağızları temizlensin ve pamukcuk olmasın diye bir iki damla su verin diyorlar. Bebek su ihtiyacını anne sütünden alıyor ama ağzı Sutlu kalabiliyor, mantıklı gibi geldi. Sizce ??? birde benim mınızın ağzının suyu akmaya başladı, doktor erken başlamış sorun dişleri biraz erken çıkar dedi. sizdede varmi böyle bir problem?
evet cnm bnm kızımda öyle ağzından köpürcükler falan çıkıyor ama henüz dr.a sormadım:)
demek diştenmiş..desene ben gün sayıyorum koliğimiz geçsin diye o bitcek diş başlıcak vayyy başıma gelennnn:):)
maşallah dicek kelime bulamadımmmm tam tontiş annesi buuuu:)
Eki Görüntüle 455843
buda benim fındığım ASYA...annesiyle aşk tazelerkennnn:)[/QUOT
en büyük en güzel aşkımız onlar bizim. 41 kere maşallah Asya'mızada o da beyaz kuzulardan desene annesi:) gözleride hala bizimkisi gibi ne zaman değişecekde öğrenicez biz bunların gözünün rengini:)
hepimizinkinle beraber bahtıda güzel olur inşallah . valla taliplerinede sözüm yok ileride kızıma kolaylık olur seç beğen al derim:)
evet cnm bnm kızımda öyle ağzından köpürcükler falan çıkıyor ama henüz dr.a sormadım:)
demek diştenmiş..desene ben gün sayıyorum koliğimiz geçsin diye o bitcek diş başlıcak vayyy başıma gelennnn:):)
Eki Görüntüle 455843
buda benim fındığım ASYA...annesiyle aşk tazelerkennnn:)
:))))Maşallah,kız bu dediğin gibi bildiğin sarışın olmuş,bizimkisi hala kara kafalı,alttan kumralımsı saçlarımız çıkıyo ama:)))Bizde kıskandık,koyayım bari meleğimin fotosunu
:))))Maşallah,kız bu dediğin gibi bildiğin sarışın olmuş,bizimkisi hala kara kafalı,alttan kumralımsı saçlarımız çıkıyo ama:)))Bizde kıskandık,koyayım bari meleğimin fotosunu
biyolog86 ve mutluyum maşallah bebişlerinizeminiklerimiz ne güzel büyüyor .. Allah bağışlasın, ikisi de birbirinden tatlı, birbirinden güzeller.. talipleri çok olucak kesin benim miniği biyologunkine benzettim biraz :)).. gözleri nasıl masmavi mi yoksa biraz koyu mavi mi?
Kuralım valla canım,bizimkiler doğana kadar canımızı okudular,az beklemedik:)))amanda ne güzel forum renklendi bebeklerimizin resimleriyle gözümüz gönlümüz açılıyor:) sen ben biyolog normal isteyipte 40 haftadan sonra sezeryan olan kız anneleri grubunu kuralım:) mutluyum 41 kere maşallah bandanasını yesinler onun zeytin gözleriyle pırıl pırıl bakıyor...
Valla canım aynen benimde kaç gündür hep aklımdan geçiyorsun mesaj atayım bari diyorum tam bişey çıkıyo,bir de kaç gündür diş ağrısyla uğraşıyorum,geçende bi kalktım dişim sızlıyo boğazıma yutkunmama kadar iltihap yapmış,emziriyorum diye ilaçta alamadım minosetten başka,sonra dayanamadım dün doktora gittim kanal tedavisine başladı,düşük dozda antibiyotik alıyorum,hala sızlıyo ama,kanal tevadisi için uyuşturdu bi de dün Damlayı 5 saat emziremedim,anasının memesi olmadan zor durdu canavar:)))Bu arada doğru diyosun canım bana çok benzetiyorlar Damlayı,benim koyu saçlı halim,gerçi benimde bebekken koyuymuş ,açılacak heralde saçları filan.Senin bıdıkta maşallah sarı kafa:))Anasını da maşallah bu arada güzel çıkmışsınız.sorma cnm gitti sarı oldu başıma:) senin prensesinde maşallahı war,kocaman olmuş annesi cadınnn:) sana benziyo cnm sanki damla yaaa ben mi yanılıyorum:) bu arada kaç gündür seni arıcam tam teli alıyorum elime hatta cuma tusladım asya bagırdı kapadım:) artık gelin bursayadaaaa bi mıncıklayalım sıpacanlarııııı:)
açılıyo cnm göz rengi daha değişmez diyorlar bebek mavisi değil çünkü açıldı...babasıyla ben ela gözlüyüz ama benm ailem kp tarafım sırf mavi yada yeşil göz...kaçınılmazdı yaniii bizimkinin göz rengi:) gel görki bende kara saçlı kara gözlü bir kız bebegi hayal ederken dogumda şoke olmuştum:)
talipleri bilmem aama asya ve damla birçok konuda arkadaş olcaklar buna emnim:) karnımızdayken paylaşımları çoktu
Ayy ne sekerler masallah allah askinizi daim etsin canlar hic ayrilmayin kuzucuklarinizdan ins .
Bu arada mayis kizlarimiz pek guzellermis pek hoslarmis sevdim bu isi
Eki Görüntüle 455843
buda benim fındığım ASYA...annesiyle aşk tazelerkennnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?