biz mutlu sona gece ulaştık canım:)
gece altını değiştiriyordum azıcık kaka yapmış seviniyordum
altını temizlerken benim böcük tekrar yapmaya devam etti
bizim yataklar çarşaflar battı hep:) yapsında varsın batırsın ortalığı
amin canım Allah dermansız dert vermesin inşallah
benim oğlum 24 saat yapmayınca hemen doktoru aramıştım,çünkü böcüğüm her bezinde mutlaka kaka yapardı
çok korktum,fitil söyledi yarım fitil verdim sonra yaptı,aradan 24 saat geçti yine bu sefer kendisi yaptı
sizde mutlu sona ulaşın inşallah canım ALLAH şifa versin
bende 16 mayısta doğum yaptı oglum oldu çok gazlı bir bebek ve bu kadar ıkınmanın tıkınmanın sonucu sağ kasık fıtıgı amelıyatı oldu yavrum 24 gunluktu atlattık derken şuan sol tarafta cıktı persembe tekrar amelıyata gırcek yavrum ben zaten mahvolmuşum onun için dıyecegım gaz deyıp gecmeyın ekek bebek anneleri kontrol edin...
Hanımlar acil yardım!Kızım dünden beridir gündüz hiiiç uyumadı gece 12 ye kada.Daha da önemlisi beslendikten sonra gazını çıkarmak için kucağımda dik pozisyonda tutup sırtına hafif hafif vurup sıvazlıyorum tam yatırayım derken kızım gazını çıkarasıyla kusması bir oluyor,bugün gene öyle oldu dünden beri hem çok iştahsız hem de yediğini çıkarıyor bu gün topu topu 200 cc beslendi zavallım.Yarın doktora götüreceğim zaten fakat nedeni konusunda fikriniz var mı?
tşk ederim canım ben bu kez soğuk kanlı davrandım.tam 6 günün sonunda bugün iki kez kaka yaptı oğluşum ama ne kaka:)bir haftanın acısını çıkarttı yani:) üstelik hiç bir müdehalede bulunmadım.kendi haline biraktim.ama 7.gün de yapamasaydı fitil verecektim.doktorumun söylediğine göre sütüm bebeğe yaradığı ve vücut sütü kullandığı için çıkartacak bişi olmuyomuş.bir haftaya kadar telaşa gerek olmadığını sonrasında fitil kullanabileceğimi söyledi.zeytinyağı filan kesinlikle yapma dedi. ancak gaz sorunumuz ve ıkınmalaramız malesef devam ediyor
canım çok geçmiş olsun.Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin bebişine. bu fıtık nasıl anlaşılıyor?benim oğlum da oldukça gazlı ve sürekli debelenip ıkınıyor. korktum şimdi.
19 mayısta doğum yaptım bebeğimi 20 gün kadar anne sütü ile besleyebildim şu anda devam sütü sadece verebiliyoruz. Bir şey sormak istiyorum bu keçi sütünden yapılan mamalar var onlar için bir fikri olan var mıdır arkadaşlar...
Kizlar merhaba uzun zamandir giremedim.bebişim büyüyor.geçen perşembe kontrolümüz vardi.kizim 6 kilo 58cm.olmuş
mevlüt daha yapmadik ramazan gelmeden yapmak istiyorum.sizlep ne yaptiniz mevlütü
Kızlar herkese selamlar,
Bebişlerimiz günden güne büyüyor,
artık onlarla bir düzen oturtmaya başladık sanırım,bakıyorumda forma ilk günlere nazaran daha sık girebilmeye başladık,doğru mu düşünüyorum?
Bu arada herkes hamilelk takvimini bebişinin doğumuna göre güncellese mi diyorum.
Ayına haftasına göre bakıp daha doğru bilgi aktarabiliriz birbirimize.Çünkü yaşadığımız problemler ve çözümleri haftasına göre değişebiliyor.
kızlar rota virüs aşısını yaptıracak olan varmı ben kararsız kaldım
yaptirma tabiki, bend e bu konulari su siralar yogun bir sekilde arastiriyorum, almanyada asilardan dolayi ileriki yillarda agir zihin ve sinir hastaliklarina yakalanmis ailelerin dernegini gordum, avusturyada doktorum bir asi bilgilendirme brosuru verdi isinde son 10 yilda viyanada 8 milyon asidan 17 tanesei agir donusu olmayan hastaliklara neden olmus, (o 17 cocuktan biri de bizim cocugumuz olabilirdi) Isvicre Zurichte saglik bakanligi asisiz cocuklarin asili cocuklara gore daha saglikli oldugunua aciklamis. Anlayacaginiz Asilar cocuklarin savunma sistemine uzun vadede zarar veriyor. amerikada avrupada asilar zorunlu degil, ve yeni nesil doktorlar asilari onermiyorlar. sadece rota ve su cicegi gibi hafif hastaliklarin degil butun asilarin zarar verdigini bu yuzden yapilmamamsinin daha iyi oldugunu ogrendimilk ogluma asilarini yapmistim ve cok uzuldum keske bunlari daha once arastirmaya baslasaydim. Bilincli anne olmayinca hic bir doktor hastasini bilinclendirmiyor. ha simdi turkiyede doktorum asi yaptirmam gerektigini soyledi diceksiniz cunku maalesef bizim doktorlar dunxyayi her zaman geriden takip ediyor.
yaptirma tabiki, bend e bu konulari su siralar yogun bir sekilde arastiriyorum, almanyada asilardan dolayi ileriki yillarda agir zihin ve sinir hastaliklarina yakalanmis ailelerin dernegini gordum, avusturyada doktorum bir asi bilgilendirme brosuru verdi isinde son 10 yilda viyanada 8 milyon asidan 17 tanesei agir donusu olmayan hastaliklara neden olmus, (o 17 cocuktan biri de bizim cocugumuz olabilirdi) Isvicre Zurichte saglik bakanligi asisiz cocuklarin asili cocuklara gore daha saglikli oldugunua aciklamis. Anlayacaginiz Asilar cocuklarin savunma sistemine uzun vadede zarar veriyor. amerikada avrupada asilar zorunlu degil, ve yeni nesil doktorlar asilari onermiyorlar. sadece rota ve su cicegi gibi hafif hastaliklarin degil butun asilarin zarar verdigini bu yuzden yapilmamamsinin daha iyi oldugunu ogrendimilk ogluma asilarini yapmistim ve cok uzuldum keske bunlari daha once arastirmaya baslasaydim. Bilincli anne olmayinca hic bir doktor hastasini bilinclendirmiyor. ha simdi turkiyede doktorum asi yaptirmam gerektigini soyledi diceksiniz cunku maalesef bizim doktorlar dunxyayi her zaman geriden takip ediyor.
Kizlar merhaba uzun zamandir giremedim.bebişim büyüyor.geçen perşembe kontrolümüz vardi.kizim 6 kilo 58cm.olmuş
mevlüt daha yapmadik ramazan gelmeden yapmak istiyorum.sizlep ne yaptiniz mevlütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?