aranıza yeni katıldım bütün gece uykusuz geçincene zaman bulgur plavı yesem gaz sancısı oluyor bunu yeni fark ettim. bebeğim 2 aylık uyku eğitimine ne zaman nasıl başlamalıyım hiç bilmiiyorum fikri olan var mı
selam hanımlar!
bebeğim bir aylık oldu biraz üşütmüş burnu ve genzi tıkalı zor nefes alıyor..ne yapsam geçer ..pişiik önleyici olarak ne kullandınız büchemin ürünlerinden kullandım ama fayda etmedi..önerilerinizi bekliyorum.
maşallah fıstığaKizimin son hali teyzeleri
bişey yok canım onda, yarım su bardağı suyu, yarım çay kaşığı kimyonla kaynat ver bebişe..kızlar sabahtan beri gaz sancısı çekiyoruz gaz ilacımız işe yaramadı şu kimyon çayı nasıl yapılıyordu tarif edermisiniz
dr da çocuğun kilo alımından önce iştahsızlığına, kusmasına baksın.. reflüsümü var, başka bişey mi onu araştırsın canım..
evet bulgur gaz yapıyor, ama ben dün kuru fasulye bulgur yedim :18: onu yeme, bunu yeme vitaminsiz kalcaz resmen
geceyi öğrensin diye akşamları doğduğundan beri hep gece lambasıyla uyuttum kızımı.. şimdilerde gece uykusu iyi, fakat sabahları günün ilk ışıkları ile birlikte saat 5 gibi ayakta bizimki.. ben biraz daha uyumak isterken o etrafa gülücükler saçıyor..
aynen bizimki de böyle huzursuz oluyo.. gezersek iyiyiz.. emmek istemeyip elini ağzına götürünce emzik istiyor diye düşünüp emziği veriyorum, onu alıyor..
daha erken değil mi diş için.. gazı olmasın cnm.. bunların sorunları biticeğine artıyo resmen.. Allah kolaylık versin..
Eki Görüntüle 459858 evet karşınıza bizim tosbamız
masallah nekadarlık bebegin kaç kg çok tatlı nasılda gülüorEki Görüntüle 459858 evet karşınıza bizim tosbamız
Eki Görüntüle 459879 Eki Görüntüle 459880 bu da benim meleğim NİSAN'ım.
41 kere maşallah nasıl da masum bakarmış kıyamam ben ona. o dudaklarını yesinler. kendi gibi bahtı da güzel olur inşallah
41 kere maşallah nasıl da masum bakarmış kıyamam ben ona. o dudaklarını yesinler. kendi gibi bahtı da güzel olur inşallah
merhaba,
ben de mayıs annesiyim, topiğinize ara sıra bakıyor ama yazmıyordum ama artık dayanamıycam, cevap vermek zorundayım:
Ben isviçre'de yaşıyorum, burada tüm doktorlar tüm aşıları ısrarla tavsiye ediyor. Bize verdikleri çocukların sağlık cüzdanında tüm aşıların tarihleri belli, neden yapılmaları gerektiği vs herşey yazıyor. Ayrıca zürich'te sağlık bakanlığı yok, iddia ettiğiniz istatistiği içeren herhangi bir araştırma yok. Siz yaşadığınız ülkede aşı zorunlu değilse o ülkelerde bu güne kadar aşılanmayla bu hastalıkların kökü kazındığı içindir, aşı zararlı olduğu için değil. Kendi çocuğunuzun canını kendi sorumluluğunuza alarak aşı yaptırmayabilirsiniz, ama lütfen insanların hayatlarıyla oynamayın. Bu aşıların türkiyede zorunlu olma sebebi türkiyede bu hastalıkların halen aktif olması, ve her çocuğun hastalanıp hayatını kaybetme veya kalıcı etkilerle hayatını sürdürmek zorunda olma riskiyle karşı karşıya olmasıdır. Buradan insanlara birşeyler tavsiye etmeden, hatta ısrar etmeden önce lütfen söylediklerinizin sonuçlarını gözden geçirin.
Bir diğer önemli nokta da şu: Aşıların otizme yolaçtığı iddiası tamamen çürütüldü. Eğer iddia ettiğiniz gibi araştırma yapmış olsaydınız bundan da haberdar olurdunuz. Sözkonusu iddiayı ortaya atan adam, yaptığı deneylerde verilerle oynadığını, gerçekte elinde böyle bir bilgi olmadığını kabul etti. Bu yüzden de doktorluk mesleğinden bile ihraç edildi. çok kısa bir google aramasıyla bile bu dediğim bilgiler ortaya çıkıyor, bakın mesela cnn türk'ten haber: kkk aşısı-otizm ilişkisi "bilimsel bir hata" çıktı cnnturk.com
arkadaşlar, avrupa'da da, amerika'da da tüm doktorlar aşıları mutlaka tavsiye ediyor. çocuğunuzun hayatını saçma sapan bir doğal yaşam merakıyla riske atmayın. Aşıları mutlaka yaptırın.
Eki Görüntüle 459879 Eki Görüntüle 459880 bu da benim meleğim NİSAN'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?