sabahın köründe kalktım haIrlandım kızımı hazırladım eşim işe gitmedi aşıya gidicez diye:)
herşeyi hazırladım tam çıkıcaz aşı karnesini alayım dedim bir de baktım ki aşımız 12 sindeymiş:)
bende bari kızımın resimlerini çekeyim dedimm:)
bakın benim sabah şekerime teyzeleriiiiEki Görüntüle 460663 Eki Görüntüle 460664 Eki Görüntüle 460665 Eki Görüntüle 460666
kızlar burnu tıkanınca pamuğu yada peçeteyi kıvırıp hafif ıslatıp burnuna sokarak alabilirsiniz toka falan kullanmayın
bebekler çok şeker 41 kere maşallah benim evim soğuk ve ben hala oglumu şöle kısa kollu giydiremedim ve hala zıbın takımlarını giyiyoruz sizler normal kıyafetlere geçmişsiniz bile ne güzel özeniyorum valla
canım endişelenme benim kızıda öyle 1 buçuk aylık olduk hala hergece 10 da banyo yaptırırım 11 buçuğa doğru uyur ancak. doktoruma sorduğumda üzülme şanlı annlerdensin demişti ne güzel işte bırak uyusun sakın beslemek için uyanırma kendi uyanığında doyur bebekler hem gece gunduz farkını yapabılsın hemde gelişimi için gece uykusunun önmli olduğunu söylemişti . bende gece 11 buçuk gibi uyuyo kızım 4 e doğru mırın kırın ediyo yatağında alıyorum uyandırmadan emziriyorum hemen altını bile açmıyorum dağılmasın diye uykusu. sonra koyuyorum yatağına sabah 8 de uyanıyo tam olarak şanşlıyız biz canım tü tü tü maşallah 41 buçuk kere dilini ısırzaten aç olsa mutlaka uyanır yıkar ortalığı geçen doktora gitmem gerekti kızımı anneme bıraktım gündüzleri 3 saatte bir emziriyorum 4 saate çıktı o gun çıkamadım hastaneden evde yıkmış ortalığı ağlamaktan kuzum :) yani emin ol açıksa öyle bir ağlarki gündüz uykusunda bile saati gelince otomatik ağlayarak uyanıyo valla
cnm sanırım ben beceremiyorum ya, bu sabahta damlattım ama bnm kızın burnundan hiçbişey çıkmıyo yaa..iyice taktım bu işe.
bu arada geçenlerde bi hapşurduğunda sümüğü biraz çıktı gibi oldu burun temizleyicisiyle alayım dedim gelmedi. inanırmısın bnde tel tokanın arkasıyla aldım. tabi tel tokayı bi güzel temizledikten sonra. demekki kafalar aynı çalışıyo :))
bnm bu serum fizyolojiği bayaa burnunun içine sokmam gerekiyo heralde. sen öylemi yapıosun? bnm kızda damlattıktan bi kaç dk. sonra hapşurdu çnk ama hiçbişey çıkmadı. bendede bebedorun burun temizleyicidi var ama bi işe yaramadı yaa. aksine gördüğüm pisliği iyice geriye itti. azmediyorum bakalım inşallah hallederim.
slm tecrübeli anneler bişey sormak istiyorum adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyo ama bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45,00 çok düşük dediler tam olarak hamilesin diyemeyiz dediler 2 gün içinde yükselmesi gerej,yomuş bilgisi olan yaşayan duyan var mı
Canim benimde hala 5 kilo fazlam var.on gün önce benimde ablam evlendi gittik valla üzerimiye bisey yakistirip.su kalan kilolarda bi gitseydi ama emzire emzire 8 kilo verdim bensiyahlale25 maşallahbebeğine benimki küçücük geldi gözüme
kızlar bu arada kalan kiloları me yapıcaz emziriyorum diye diyette yapamıyorum
9 kilo fazlam var eylülde kardeşim evleniyo ne yapıcam bilmiyorum
canim bin maşallah çook tatli prensesim benim öp benim yerime annesiisabahın köründe kalktım haIrlandım kızımı hazırladım eşim işe gitmedi aşıya gidicez diye:)
herşeyi hazırladım tam çıkıcaz aşı karnesini alayım dedim bir de baktım ki aşımız 12 sindeymiş:)
bakın benim sabah şekerime teyzeleriiiiEki Görüntüle 460663 Eki Görüntüle 460664 Eki Görüntüle 460665 Eki Görüntüle 460666
kızlar bebekleriniz çokgüzeller masalllahhhhhhhhhh
bana fikirverin lütfen...ben artık dayanamıyorumçok uykusuz sürekli mızmız biçoçuk oldu ...yataırınca deli gibiağlıyor.kucakata susuyorrr.birde sürekli uykusu yok..nerde sabah 8 e kadar uyymalar...öğlen hiç uyumuyor.gece anca 1de oda 1.2saatttt mahvoluyorummm.sizlerikıskandımvallaaaaaaaaa
bende hiçiş yapamıyorum.bırakın yemek içmek bir yana...ama evi böyle düzensiz görüncede deliriyorum..illaki bir süpürege tutmak istiyorumamaimkansızzz.bu yüzden aranızda kanguru kullanan varmı ...özellikle sunu tercih et dediğiniz ve fiyatı...barikanguruyla iş yapayım diyorummm...
sizler rahat kullanışlımı ne bileyımiş yapabiliyormuzunuzzzzz..
fiyat arlıkları 50 den baslıyorr.500 kadargidiyor..bende iiiiiiiibişey alayımdiyorum hani 500 lük değilde ortaları..kraftın falanda 80 falan var.bilemedimmmm
herkese kolay gelsinnnnnnnnnn
ayy cnm valla içim rahatladı allah razı olsun senden. başta olabilir dedim kendi kendime, bazende saatlerce hiç uyumadığı oluyo sonuçta dedim. ama dün bi programda bi dr. demişki gece mutlaka 2 saatte bi uyandırıp emzirin. yoksa kan şekeri düşer oda uyku yapar, siz 2 saatte emzirmezseniz vakit uzadıkça iice kan şekeri düşer ve çocuk daha çok uyur demiş. kuzenim arayıp söyledi. bende bu kez öyle bişeymi olduki dedim? valla her dr. ayrı söylüyo napcağmızı şaşırdık.. tü tü tü maşallah ozaman deyim bnde
sabahın köründe kalktım haIrlandım kızımı hazırladım eşim işe gitmedi aşıya gidicez diye:)
kızlar bişey sorucam size.. dün gece kızımı 9da yıkadım ve 10a doğru uyudu. gece kendim 3.5ta emzirdim uyanmadığı halde. her sabah 6ya doğru muhakkak uyanırken yine uyanmadı artık 8de zorla uyandırdım. yani hiç dokunmasam 10 saat kesintisiz uyumuş olacaktı ve belkide bıraksam dokunmasam kimbilir daha uyuyacaktı.. sizdede böyle olduğu oldumu hiç. ne bileyim tüm gün uyumasa alışığız garibime gitmiyoda, bu kadar çok uyuyunca şaşırdım.. :44:
kızlar bebekleriniz çokgüzeller masalllahhhhhhhhhh
bana fikirverin lütfen...ben artık dayanamıyorumçok uykusuz sürekli mızmız biçoçuk oldu ...yataırınca deli gibiağlıyor.kucakata susuyorrr.birde sürekli uykusu yok..nerde sabah 8 e kadar uyymalar...öğlen hiç uyumuyor.gece anca 1de oda 1.2saatttt mahvoluyorummm.sizlerikıskandımvallaaaaaaaaa
bende hiçiş yapamıyorum.bırakın yemek içmek bir yana...ama evi böyle düzensiz görüncede deliriyorum..illaki bir süpürege tutmak istiyorumamaimkansızzz.bu yüzden aranızda kanguru kullanan varmı ...özellikle sunu tercih et dediğiniz ve fiyatı...barikanguruyla iş yapayım diyorummm...
fiyat arlıkları 50 den baslıyorr.500 kadargidiyor..bende iiiiiiiibişey alayımdiyorum hani 500 lük değilde ortaları..kraftın falanda 80 falan var.bilemedimmmm
bizimde aabamız yok ve ne kadar pasette olsa dolmuşta aç kapa zor oluyo bende kanguru zararlı diye ne zamandır sling araştırıyordum ve bunu buldum karar verdim alıcam Slingo HUG fiyatı 109 tl bana çok geldi ama sıkılmadan dışarıya çıkmak istiyorum artıkkızlar bebekleriniz çokgüzeller masalllahhhhhhhhhh
kızlar sağolunnn.ancak birbirimizden anlıyoruz valla..artık ben bizim minik gece uyuyunca biraz bişeyler yaptımmm.benım dengem artık kalmadı.zaten gün içinde 3.4 saatlık uykuyla duruyorummm.bide uyku zamanımdan iş yapmak için çalıyorum delirmek üzereyiimmmmmmmmm
topikte çıldıran biri varsa o da benım haberiniz olsunnn...
bende kanguru almaktan vazgeçmek üzereyim ..sanki dediğin daha kullanıslı...olmazsa takılırızz.bu aradaa dün kayınvalıdem geldi.ank dısındaydıı..bebek sabahtan aksama kadar hiç uyumamıstı.bizimde eşimle işimiz vardı..hemen o gelince attım bebeğimi...yaaaaaa varya artık benım sıpa 2.saat uyudu...bıde emzirdimmm.sonra 3.4 satt uyudu...ağlar diye bende onlardaydımm flım falan izledikk.hasret kaldığım uykudan da oldummm.ama ben bunalınca atcam valla yukarıyada bakalım..
kendımden utanıyorum nasıl yapıyoda uyuyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?