2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çalışma hayatındn sonra ilk defa evde kalınca bende kadın programlarına sardım tabiki yararlı olanlarına bi programda uzmanın bi tanesi çocuk isteyince memeyi verin uyandırmayın acıkınca kendisi ister demişti uyku büyümek için çok önemliymiş hemşimdi yeni yeni alışıyolar o yüzden farklılıklar normal bence bizde bazen çok uyuyoruz fırsattan istifade tabiki bende

masallah Asya bebege , ne guzel buyumus annesi, valla kocaman olmus tam bir lady iyi yapmissin resimlerini cekmekle, hele burda bizlerle paylasman daha da guzel olmus, ben baktikta bu findiklarin resimlerine icim aciliyor bizlere cok buyuk moral yaa

:) Senin evin soguk bizim burda hem ev, hem disarisi, uzulme kisa kollu giydiremedin diye valla beterin beteri var derler ya ben ogluma halan yun yeleklerle ve batiklerle gezdiriyorum. evin icinde boyleyiz disari cktigimizda nasiliz sen dusun artik ..ama yinede cok sicak olmasindan daha iyi baksana bebekler sicaktan pisik olmuslar onun caresi hic yok en azindan bizler ustunu siki giydirip koruyabiliyoruz , bosver boylesi daha iyi dimi

kızlar bebekleriniz çokgüzeller masalllahhhhhhhhhh
bana fikirverin lütfen...ben artık dayanamıyorumçok uykusuz sürekli mızmız biçoçuk oldu ...yataırınca deli gibiağlıyor.kucakata susuyorrr.birde sürekli uykusu yok..nerde sabah 8 e kadar uyymalar...öğlen hiç uyumuyor.gece anca 1de oda 1.2saatttt mahvoluyorummm.sizlerikıskandımvallaaaaaaaaa

bende hiçiş yapamıyorum.bırakın yemek içmek bir yana...ama evi böyle düzensiz görüncede deliriyorum..illaki bir süpürege tutmak istiyorumamaimkansızzz.bu yüzden aranızda kanguru kullanan varmı ...özellikle sunu tercih et dediğiniz ve fiyatı...barikanguruyla iş yapayım diyorummm...
sizler rahat kullanışlımı ne bileyımiş yapabiliyormuzunuzzzzz..
fiyat arlıkları 50 den baslıyorr.500 kadargidiyor..bende iiiiiiiibişey alayımdiyorum hani 500 lük değilde ortaları..kraftın falanda 80 falan var.bilemedimmmm
herkese kolay gelsinnnnnnnnnn

ayy cnm valla içim rahatladı allah razı olsun senden. başta olabilir dedim kendi kendime, bazende saatlerce hiç uyumadığı oluyo sonuçta dedim. ama dün bi programda bi dr. demişki gece mutlaka 2 saatte bi uyandırıp emzirin. yoksa kan şekeri düşer oda uyku yapar, siz 2 saatte emzirmezseniz vakit uzadıkça iice kan şekeri düşer ve çocuk daha çok uyur demiş. kuzenim arayıp söyledi. bende bu kez öyle bişeymi olduki dedim? valla her dr. ayrı söylüyo napcağmızı şaşırdık.. tü tü tü maşallah ozaman deyim bnde

slm tecrübeli anneler bişey sormak istiyorum adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyo ama bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45,00 çok düşük dediler tam olarak hamilesin diyemeyiz dediler 2 gün içinde yükselmesi gerej,yomuş bilgisi olan yaşayan duyan var mı

Benim otri bebenin hem serum fizyolojisi hem de burun aspiratörü var önce her iki buruna birer damla damlatıyorum sonra kucağıma dik duracak vaziyette alıyorum .Bazen 5-10 dk sonra aspiratörle iyice çekiyorum bazen de bırakıyorum kendi akıversin en azından burnundaki mukozalar yumuşar.Sonra da kulak çöpüyle temizliyorum.Eşimin biir arkadaşı elektrk süpürgesiyle çekiyormuş,tabi süpürgrnin başlığına takılacak bir aparatı varmış.Ben cesaret edemem doğrusu...

evet canım ama gec döllenmeden dolayı düşük olabilir yani öyleyse yükselir ben ezberden okudum yazını tecrübeli anneleri 2.ci okuyuşumda farkettim bizim kızlardan biri hamile kaldı sandm heyecan yaptm bu bebiş bnde kafada bırakmadı algılayamıyorm

slm kızlar,ben de çok uykusuzum...oğlumun kakasında kan var ve de sulu ve sümüksü..dr un dediğine göre ishalmiş..birkaç tane ilaç verdi...kakasını yaparken zorlanıyordu...ishal olması ihtimali hiç aklıma gelmemişti...ilaçları hiç kullanmak istemiyorum ama oğlum kıvranıyor..ishal bebeklerde çok tehlikeli diye biliyorum...korkuyorum...dua edin kızlar inşallah en kısa zamanda geçer...bir de siz bebişlerinize su veriyormusunuz...

Canim benimde hala 5 kilo fazlam var.on gün önce benimde ablam evlendi gittik valla üzerimiye bisey yakistirip.su kalan kilolarda bi gitseydi ama emzire emzire 8 kilo verdim ben
canim bin maşallah çook tatli prensesim benim öp benim yerime annesii

Canim sanki beni anlatmissin yemek bile yiyemiyorum uykuyu gectim artik evime bakiyorum kendimden utaniyorum evi daginik görünce psikolojim bozuluyor sinir oluyorum napicaz bilmiyorum hic bi is yapamixorum ya of

Ilk 1 ay bizim dr gece 3,gunduz 2 saati gecmesin beslenme araliklari demisti,bu ayki kontrolunde gece 5 saat,gunduz 3 saati gecmesin dedi.Gece uykusu buyumesi icin onemli,kendi istemedigi surece gece 5 saatten once uyandirmayin dedi.Doydugundan eminsen 2 saatten sik emzirme dedi,bu sefer emer ,agladiginda kucagina alip sakinlestirmeye calis dedi.

oy masallah sari sekerrr

bi kez olmustu ama bu kadar degildi en fazla 4 saatti

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar:)

ben bol bol foto çekiyorum kızıma...hatta hergün sabah uyanınca burun temizliği fln yapıyoruz masajlar falan sonra giydiriyorum tokalar bantlar sonra bol bol foto bu sırada konuşup güldürüyorum:)

kimsemiz yokki gezmeye gidelim kendime süslüyorum kızımı hahahaha

sürekli koyarım resimlerini çok teşekkürler tekrar....

ben kullanıyorumkanguru bence çok pahalı bir şey almaya gerek yok civilim sitesinden aldım ben vardem marka şuan hala kampanyada bi bak istersen

bizimde aabamız yok ve ne kadar pasette olsa dolmuşta aç kapa zor oluyo bende kanguru zararlı diye ne zamandır sling araştırıyordum ve bunu buldum karar verdim alıcam Slingo HUG fiyatı 109 tl bana çok geldi ama sıkılmadan dışarıya çıkmak istiyorum artık

Allahım sabah neşesini yesinler Asya'nın:) tütülü taytı, topuklu ayakkabısıyla da çok havalı 41 kere maşallah

kızlar sağolunnn.ancak birbirimizden anlıyoruz valla..artık ben bizim minik gece uyuyunca biraz bişeyler yaptımmm.benım dengem artık kalmadı.zaten gün içinde 3.4 saatlık uykuyla duruyorummm.bide uyku zamanımdan iş yapmak için çalıyorum delirmek üzereyiimmmmmmmmm

topikte çıldıran biri varsa o da benım haberiniz olsunnn...
bende kanguru almaktan vazgeçmek üzereyim ..sanki dediğin daha kullanıslı...olmazsa takılırızz.bu aradaa dün kayınvalıdem geldi.ank dısındaydıı..bebek sabahtan aksama kadar hiç uyumamıstı.bizimde eşimle işimiz vardı..hemen o gelince attım bebeğimi...yaaaaaa varya artık benım sıpa 2.saat uyudu...bıde emzirdimmm.sonra 3.4 satt uyudu...ağlar diye bende onlardaydımm flım falan izledikk.hasret kaldığım uykudan da oldummm.ama ben bunalınca atcam valla yukarıyada bakalım..
kendımden utanıyorum nasıl yapıyoda uyuyo anlamıyorum

canım kendinden utanma benim bebekte gittigi yerde yada hiç ummadıgım kişilerde uyuyor yani senle alakalı degil seni tanıyor bebegin ve ortamın aynı artık tanıyor dısarıda yada baskasında uyuması bence senin beceremedigin anlamına gelmiyor hava degişikligi diyelim yoksa benim kayınvalidem 2 cocuk büyütmüs o uyutamıyor cogu zaman hiç bebek büyütmemiş evli bile olmayan kız kardesimde uyuyor bunu anlamak bebekleri anlamk cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…