cnm benimkininde burnu her sabah tıkalı uyanıyo serum fizyolojık damlatıp temizliorum koca pislikler sümük kalıntıları minik deliği tıkıo tabi neyle temizliorum burun aspiratörü ama bazen o pisliği geri itior en güzeli minik çengelli iğnenin arkasıyla temizliorumkızlar hepinize iyi akşamlar.. uzun zamandır giremiyodum ama geçmişi okudum ve bebeklerinize bayıldım.. hepimizin evladını allah bağışlasın, nazarlardan korusun
size bi sorum olacak.. benimde bebeğimin burnu ara ara tıkanıyo. serum fizyolojik damlatmaya çalışıyorum ama sanırım beceremiyorum. çünkü nette okuduğumda (forum sitelerinde) damlattıktan sonra acayip sümük çıkıyo foşş boşalıyo vs. aynen böyle yazmışlar. bnm kızımda bu hiç olmuyo. iyice burnuna sokmammı lazımki? ozamanda ya bi kaç damladan fazla giderse diye yapamıyorum yukardan damlatıyorum. sanırım oda fayda etmiyo. siz nasıl yapıyorsunuz? yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
hepinize bol sütlü uykulu, gazsız günleerrr
kızlar hepinize iyi akşamlar.. uzun zamandır giremiyodum ama geçmişi okudum ve bebeklerinize bayıldım.. hepimizin evladını allah bağışlasın, nazarlardan korusun
size bi sorum olacak.. benimde bebeğimin burnu ara ara tıkanıyo. serum fizyolojik damlatmaya çalışıyorum ama sanırım beceremiyorum. çünkü nette okuduğumda (forum sitelerinde) damlattıktan sonra acayip sümük çıkıyo foşş boşalıyo vs. aynen böyle yazmışlar. bnm kızımda bu hiç olmuyo. iyice burnuna sokmammı lazımki? ozamanda ya bi kaç damladan fazla giderse diye yapamıyorum yukardan damlatıyorum. sanırım oda fayda etmiyo. siz nasıl yapıyorsunuz? yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
hepinize bol sütlü uykulu, gazsız günleerrr
anammmm boğa burcu mayıs fındıklarına bakın maşallah hepside tombalakk,,köfte dudaklı,ay gibiler aman maşallahhh
kızlar birkaç sorum war: yarın sabah aşıya gidiyoruz 2. ay aşıları forumun yeni gündemi malum:)
yaptıranlar bebekleriniz çok huysuzlandımı, çok ateş yaptımı,gerçekten 3 gün yıkamamak gerekiyor bu sıcakta sıkıntı oldumu?
ben hergün yıkıyorum kızımı yıkamazsam uyumuyor öglenleride tek oldugumdan boyundan asagısını yıkıyorum neredeyse günde 2 kere yani...yıkanmayınca nasıl olcak ki yahuuuu
iyi geceler herkese..
talay, canim0735, azraece maşallah bebişlerinizeAllah nazarlardan saklasın.. hepsi birbirinden tatlı ve masum kuzular.. benim kızımında saçı çok az :)).. yine de bebiklerimiz çok şirin ..
kızlar bebeklerinizin emme süreleri ne kadar.. benimki 2-3 saatte bir 3-5 dakika emiyor.. sonra versem almıyor. uyurken emerse biraz daha uzun sürüyor.. benim kızımında mı iştahı azaldı acaba.. geçen ay 1.400 gr almıştı, bu ay ne kadar alcak meraktayım..
ooo maasallah canımbenimkide gecen ay 1580gr almıstı tek ana sütü veriyorum bu ay 1kilo almıs ama sütüm eskisi gibi degil canım azaldı sanki
Herkese günaydın...Benim kız üşütmüş olacak herhalde burnu tıkalı,ara ara öksürük ve hapşırık var.Bu yüzden mi iştahsız ve yediğini kusuveriyor anlamadım?Ateşi henüz çıkmadığı için doktora götürme gereği duymadım.İnşallah iyileşir bir an önce kuzucuğum...Bu arada benim kız 16 mayıs doğumlu ve kilosu da 5 kilo 200 gram.İyi mi sizce?Doktorum daha fazla alması gerekir ilerde kilo alımı yavaşlar çünkü,ne kadar alırsa kar dedi.İyi de ben istemez miyim daha iyi kilo almasını,kızım iştahsız ve sütüm de çok kaliteli değil demek ki.Elimden geleni yapıyorum zaten üç gündür doğru dürüst beslenmiyor kusuyor sürekli...
Kizla 3-4 gündür kizim cok huysuz.hic böyle degildi meme emdikten sonra bile elini agzina göürüp şap şap emiyor hatta yiyor resmen.sütüm de var cok sükür.gazini cikariyorum,kaka yapiyo,alti temiz,banyo yaptiriyorum ama ardindan rahatlayacaghna ciglik cigliga agliyor.bikac gündür böyle.sadece kucagima alip gezdirince susuyor. Annem dis cikariyo galiba damagi şişmiş diyor ablam da 2 aylikkem cikarmis ondan mi elini agzina sokuyo acaba kasimaya mi calisiyo:44:
selam hanımlar!
bebeğim bir aylık oldu biraz üşütmüş burnu ve genzi tıkalı zor nefes alıyor..ne yapsam geçer ..pişiik önleyici olarak ne kullandınız büchemin ürünlerinden kullandım ama fayda etmedi..önerilerinizi bekliyorum.
seninkinin de maşallahı varne güzel almışş.. bu ayda öle olur inşallah.. zaman zaman bende azalıp arttığını fark ediyorum.. ama az çok anlamışsındır nelerin sütünü artırdığını.. mesela bana komposto ve su iyi geliyor.. bi de zencefil, nane ve mısır sütü azaltıyormuş haberiniz olsun :26:..
cnm sanırım ben beceremiyorum ya, bu sabahta damlattım ama bnm kızın burnundan hiçbişey çıkmıyo yaa..iyice taktım bu işe.cnm benimkininde burnu her sabah tıkalı uyanıyo serum fizyolojık damlatıp temizliorum koca pislikler sümük kalıntıları minik deliği tıkıo tabi neyle temizliorum burun aspiratörü ama bazen o pisliği geri itior en güzeli minik çengelli iğnenin arkasıyla temizliorum
Canım,benim kızın da burnu tıkalı serum fizyolojikten birer damla damlatıyorum biraz bekliyorum sonra otri bebenin aspiratörüyle çekiyorum.Aslında tam sonuç aldığımı göremedim çünkü benim kız hapşırdığı için burnu kendiliğinden akıveriyor ben de hemen çekiyorum ardından kulak çöpüyle temizliyorum.
sabahın köründe kalktım haIrlandım kızımı hazırladım eşim işe gitmedi aşıya gidicez diye:)
herşeyi hazırladım tam çıkıcaz aşı karnesini alayım dedim bir de baktım ki aşımız 12 sindeymiş:)
bende bari kızımın resimlerini çekeyim dedimm:)
bakın benim sabah şekerime teyzeleriiiiEki Görüntüle 460663 Eki Görüntüle 460664 Eki Görüntüle 460665 Eki Görüntüle 460666
kızlar bişey sorucam size.. dün gece kızımı 9da yıkadım ve 10a doğru uyudu. gece kendim 3.5ta emzirdim uyanmadığı halde. her sabah 6ya doğru muhakkak uyanırken yine uyanmadı artık 8de zorla uyandırdım. yani hiç dokunmasam 10 saat kesintisiz uyumuş olacaktı ve belkide bıraksam dokunmasam kimbilir daha uyuyacaktı.. sizdede böyle olduğu oldumu hiç. ne bileyim tüm gün uyumasa alışığız garibime gitmiyoda, bu kadar çok uyuyunca şaşırdım.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?