Uzman tv de diktoru izledim az once 3 ayinda bebegin annenin iki gogsunu 6/7 dakika emmesi normaldir diyor. Yani azaliyor drmek ki emme sureleri . Uzman tvde "3.ayda. Bebek nasil beskenmeli " diye aratirsan dokyor vahap anlatiyor. Yani kilo alimi iyi ise problem etmiyorlar canim.
kızlar oruç tutuyormusunuz ben tutmak istiyorum ama sütüm azalır ya da kesilir diye korkuyorum
Bir önceki yazımı okuyup merak edersiniz diye sonraki gelişmeleri yazıyorum...
9 Temmuzda taburcu olduk, iki dikişi vardı; 12 ve 16 Temmuzda birer birer alındı dikişler. 18 Temmuz'da ameliyat olduğumuz Çocuk Hastanesi'ndeki İmmunoloji bölümüne gittik ve testlerin bir kısmının Üniversite Hastanesi'nde yapılacağını söylediler. Ben de kuzumun canı iki kez yanmasın diye hepsini Üniversite Hastanesi'nde yaptırmaya karar verdim ve orada çalışan bir çocuk doktoruna ulaştık. Muayenehanesine gittik ve başımıza gelenleri bir bir anlattık. Defne Karen'in gelişiminin çok güzel ilerlediğini söyledi ve immün sisteminde bir sıkıntı olduğunu düşünmediğini; göbeğinin akıntısıyla alakalı olduğunu düşündüğünü belirtti. Ancak her ihtimale karşı tedbir amaçlı testleri yaptırmamızı önerdi. Biz de ertesi gün hastaneye gittik. İmmunoloji Kliniği'ndeki doktor da Defne'yi muayene etti ve diğer professörle aynı fikirde olduğunu söyledi. Tabii ki içim rahatladı... Ama yine de kan aldılar kuzumdan, ağlattılar yine. Evimize geldik nihayet...
Yalnız çok kızgınım ilk götürdüğüm çocuk cerrahisindeki doktorun bu durumu öngörmesi gerekmez miydi? Tedavisi yakıp eve yollamak mıydı? "Bi daha olursa gel" demenin bedelini çok ağır ödedik. Umarım hepsi bu kadarla bitmiş olur. 7 Ağustos'a randevu aldık. Tahlil sonuçlarını gösterip mutlu haberleri vereceğim size umarım :)
çok çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın defnemizi öp bizim için
Ah canimm cok sagol :) uyaninca operim :)
9 Temmuzda taburcu olduk, iki dikişi vardı; 12 ve 16 Temmuzda birer birer alındı dikişler. 18 Temmuz'da ameliyat olduğumuz Çocuk Hastanesi'ndeki İmmunoloji bölümüne gittik ve testlerin bir kısmının Üniversite Hastanesi'nde yapılacağını söylediler. Ben de kuzumun canı iki kez yanmasın diye hepsini Üniversite Hastanesi'nde yaptırmaya karar verdim ve orada çalışan bir çocuk doktoruna ulaştık. Muayenehanesine gittik ve başımıza gelenleri bir bir anlattık. Defne Karen'in gelişiminin çok güzel ilerlediğini söyledi ve immün sisteminde bir sıkıntı olduğunu düşünmediğini; göbeğinin akıntısıyla alakalı olduğunu düşündüğünü belirtti. Ancak her ihtimale karşı tedbir amaçlı testleri yaptırmamızı önerdi. Biz de ertesi gün hastaneye gittik. İmmunoloji Kliniği'ndeki doktor da Defne'yi muayene etti ve diğer professörle aynı fikirde olduğunu söyledi. Tabii ki içim rahatladı... Ama yine de kan aldılar kuzumdan, ağlattılar yine. Evimize geldik nihayet...
Yalnız çok kızgınım ilk götürdüğüm çocuk cerrahisindeki doktorun bu durumu öngörmesi gerekmez miydi? Tedavisi yakıp eve yollamak mıydı? "Bi daha olursa gel" demenin bedelini çok ağır ödedik. Umarım hepsi bu kadarla bitmiş olur. 7 Ağustos'a randevu aldık. Tahlil sonuçlarını gösterip mutlu haberleri vereceğim size umarım :)
kızlar trt de izlemiştim bi profdu bebeklerin 40 ı çıktıktan sonra gece 6 saat kadar beslenmeselerde olur dedi vucutlarının sindirim sistemlerinin rahatlaması dinlenmesi için artık ne kadar doğru bilemiyorum ama ben şuana kadar kendi uyanmadıkça hiç uyandırıp emzirmedim gerçi önceden 10 dk uyanırdı ama şimdide bazen istisnada olsa 4 saat uyanmasada uyandırmıyorum büyüklerimde uyuyan çocugu uyandırma dedi hep uykuya daha çok ihtiyacı varmışşş
birde oğlum uyurken iç çekior bazen uyanma aşamasında nasıl anlatsam nefesini toparlayamayıp kısa kısa hıçkırık gibi bişeyler oluyor sanki boğazına bişey gelmişde yutamamış gibi bende bakıyorum öyle geçmesini bekliyorum bazende kaldırıyorum zor çocuk büyütmekkk allah bebişlerimizi korusunn
cnm sen resminimi degiştirdim cok gecmiş olsun canım inş mutlu haberlerle gelirsin benim yerimede öp defne bebişi
Cok gecmis olsun , ins defne kizimiz biran once saglik bulur annesi dularimiz sizinle
Çok geçmiş olsun.
Tesekkurler hepinize :) beykozcum degistirdim evet, bugun belki guzel bi foto koyarim, bi de takvim yapmam lazim :)
kızlar oruç tutuyormusunuz ben tutmak istiyorum ama sütüm azalır ya da kesilir diye korkuyorum
kızlar benim merak ettiklerim var, aslında belki geçmiş yazılarda vardır ama geçmişe her defasında dönmek zor oluyor bebişle
benim kızım ilk ay 1 kg yakın aldı, 2. ayda 600 gr aldı, boyu da 60 cmdi...
besleyemiyorum die çok üzülüyorum. sizin gelişimleriniz nasıl...
birde, otomatik sallanan ev tipi ana kucağı almak istiyorum, sizler ne kullanıyorsunuz. gerçi herkesin memnuniyeti farklılık gösterebiliyor. oyun halısında oldugu gibi kiminiz begenmiş, kiminiz basit bulmuş... yardımcı olursanız sevinirim.. okumakta belki geçikirim, şimdiden teşekkür ederim...
sıcaklardan mı bilmiyorm benm kuzu bi kaç gündür emmeyi azalttı beni emerken çok terliyo bu yüzdden emmeyi istemiyo diye düşünüyoruömdün gece 3 de uyudu az önce uyandı biraz emmi uyumaya devam:)
Gunaydin kizlar ogluum bugun cok uykucu ogun atladi resmen uyurken
Birkac soru soran olmus toptan yazayim dedin
Gelisimleri sadece kiloyla takip edilmiyor boy bas cevresi bingildak acikligi da var kilo icin 600 - 1000 arasi normal o yuDen prob. Etme bence. 3. Aydan sonra daha az alirlar dedi doktorumuz bize.
Ben o kendinden sallananlari buyuk buldugum icin almadim onun yerine fischerpricein basit bir salincagi var uzerinde ioyuncaklari olan onu kullaniyorum ve oglum cok keyifli vakit geciriyor
Gece uykumuz 6 saat kesintisiz oluyor ve ben uyandirmiyorum doktorumuz da gerek yok dedo
2gundur ishal vardi eger ates kusma ve idrarda kan iltihap fln yoksa doktorumuz normal dedi
Simdilik bu kadarr omer uyandi cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?