Günaydın guZel anneler. Bizimde pusetimizle başımız dertte bebek arabası ve puseti graco almıştık ama acayip terletiyor. Bız bursadayiz araba ile 15 dakikalık yolculuk bile çekilmiyor su gibi oluyor sırtı yavrumun tabi hemen ustunu degistiriyoruz. Kısa bir tatile çıkmayı düşünüyoruz ama yolda nasıl olacak bu terleme ile bilemiyorum. İcine çarşaf koydum olmadı. Çukurda kalmasın biraz yukarıda dursun diye bel destegi aldım o da olmadı neyi denediysem olmAdi yani. Kızımda öyle çok yetmeyen bı çocukmda değildir. Bı arkadasimizdada aynı model puset var ve o da aynı konudan şikayetçi. Sizin kullandığınız pusetlerdede aynı problem var mı? Yada bunların hangisi terletmiyor bilen var mı?
şekerim bizimkide öyle valla su gibi oluyo bu sıcaklarda. yapıcak bişy yok valla biz dayanamıyoruz bu sıcaklara onlar napsınlar
kızlar bu arada kızabılirisiniz bana ama merak ediyorum aklım kalıyor sormak istiyorum. çoğu anne az uykudan şikayetçi benimde kafama takılan kızımın uyku düşkünlüğü. gece maşallahı var 11 de yatıyoruz 9 gibi kalkıyoruz. sonra kızımı gündüzleri oyalayaıyorum ya. oyuncak çağı değil malum. 15 dakka emzirme 15 dakka gaz sonra çıngırak donence uyun derken 1 saat içinde huysuzlanıyo kucakta koyuyorum ana kucağına donencesine baka baka dalıyo geri uykuya 1 1 buçuk saate geri uyanıyo emme oyun 1 saat sonra tekrar uyku. gerçi uyuya uyuya büyüye çocuklar derler ama ne biliyim normal demi kızlar :18: oyalansın diye tv de çizgi film bile açıyorum ama malum dikkatlerini 15 dakkadan fazla bi noktaya bağlayamıyolar. oyun çağı gelsede oyuncaklarla bi vakit geçirse kuzucum
ooo hıc sıkayet etme bence cnmm yaaa benımkının gece uykularıda bozuldu sıcaklardan heralde sık sık uyanır olduu ama normalde 9.30 10 gıbı yatıyooo 3 te uyanıooo sonra emıoo tekrar uyuyoo bazen uyumuyoo ama altıda tamamen uyanmıs oluoo gülücükler atarak ve bugun sabah sekızde yarım saat uyudu o saattır gunduz hıc uyumadıııı uyutamadım salladım fln banamısn demıoo bence tadını cıkar bosverrr uyusun da büyüsünnnnn:))))))))))))
geçmiş olsun şimdiden canım; ben 2. doz kolumda çok fena ağrı yapmıştı üstüne yatamamıştım 1 hafta 3. doz nasıl olur bilmiyorum..inş kolay atlatırız...ama dayanılmaz bi ağrı değil tabiii sadece çocuklarla biraz daha sıkıntılı olur o kadar....
güya benimki de pierre cardin ama bu da terletiyor...bi de 0-13 kg arası ya ufacık bebekler nasıl yatacak içine ki derin ortası hepsinin oturmak için tasarlanmış bunlar sadece bi de 0-13 ay arası yazıyorlar...ben de bi çoğu gibi ortasına alt açmanın yastığı üst kısma emzirme yastığı başını buna koyuyorum en üstte de ince battaniyesini çift kat edip üstüne yatırıyorum yani evden çıkmamız tantanalı oluyor biraz zaten Bursa çok sıcak canım tatile geldiğimden beri yanıyoruz resmen emzirirken çocukla resmen birbirimize yapışıyoruz nasıl terlemesinler ki....çoookkk dikkat edicez gördüğüm kadarıyla bütün markalar terletiyor....
ooooo mşllhhh canım inş Allah gönlüne göre versin....zaten arayı fazla açmamak lazım birarad büyümeleri daha mantıklı...
kışın da dediğin gibi daha rahat edicez inş....
kuzum sıcaklardan uyuyamıyo ki normal de 2 3 saat uyurdu şimdi 1 saaat uyuyp uyanıyoöyle olunca şimdi den sütüm bitti. hurma yedim hoşaf içtim osmanlı saray şerbeti aldım onu içiyrm bebeiş uyurken sütüm gelse bari
geçmiş olsun şimdiden canım; ben 2. doz kolumda çok fena ağrı yapmıştı üstüne yatamamıştım 1 hafta 3. doz nasıl olur bilmiyorum..inş kolay atlatırız...ama dayanılmaz bi ağrı değil tabiii sadece çocuklarla biraz daha sıkıntılı olur o kadar....
güya benimki de pierre cardin ama bu da terletiyor...bi de 0-13 kg arası ya ufacık bebekler nasıl yatacak içine ki derin ortası hepsinin oturmak için tasarlanmış bunlar sadece bi de 0-13 ay arası yazıyorlar...ben de bi çoğu gibi ortasına alt açmanın yastığı üst kısma emzirme yastığı başını buna koyuyorum en üstte de ince battaniyesini çift kat edip üstüne yatırıyorum yani evden çıkmamız tantanalı oluyor biraz zaten Bursa çok sıcak canım tatile geldiğimden beri yanıyoruz resmen emzirirken çocukla resmen birbirimize yapışıyoruz nasıl terlemesinler ki....çoookkk dikkat edicez gördüğüm kadarıyla bütün markalar terletiyor....
ooooo mşllhhh canım inş Allah gönlüne göre versin....zaten arayı fazla açmamak lazım birarad büyümeleri daha mantıklı...
kışın da dediğin gibi daha rahat edicez inş....
kızlar ikinciyi nezaman yapmayı düşünüyosunuz
abbo ikinci mi durun hanımlar birinciyi büyütelim önce
ben fikir almak icin soruyorum benim bebegim cok huysuz cok güzel hamilelik yasadım kusma yok bişey yoktu ama dogdu anne şimdi görcen yatmayı dedi ogun bugundur ayaktayım ama arasının cok olmasını istemiyorum bende sorıyım dedim aynı zamanlarda kalıp yine paylasımlarımızı beraber yapalım isterim ben
geçen akşam asya sancılandı onla uğraşırken akşam yemeği yiyemedim baktım hurma var....ben hem sallayıp hem atıştırırken yaklaşık 20 tane fln yemişim(abartmıyorum)
ertesi gün asyanın yüzüne sıçrıyordu süt.... ciddii farketmişti yaniii
aslında yazacaktım da yanlış anlaşılırım diye korkuyorum artık yazmadım ama şimdi dayanamadım....epey yemiştim ama....
umuyorum faydasını görürsünnnn
geçen akşam asya sancılandı onla uğraşırken akşam yemeği yiyemedim baktım hurma var....ben hem sallayıp hem atıştırırken yaklaşık 20 tane fln yemişim(abartmıyorum)
aslında yazacaktım da yanlış anlaşılırım diye korkuyorum artık yazmadım ama şimdi dayanamadım....epey yemiştim ama....
.......
şekerim bizimkide öyle valla su gibi oluyo bu sıcaklarda. yapıcak bişy yok valla biz dayanamıyoruz bu sıcaklara onlar napsınlar
kızlar bu arada kızabılirisiniz bana ama merak ediyorum aklım kalıyor sormak istiyorum. çoğu anne az uykudan şikayetçi benimde kafama takılan kızımın uyku düşkünlüğü. gece maşallahı var 11 de yatıyoruz 9 gibi kalkıyoruz. sonra kızımı gündüzleri oyalayaıyorum ya. oyuncak çağı değil malum. 15 dakka emzirme 15 dakka gaz sonra çıngırak donence uyun derken 1 saat içinde huysuzlanıyo kucakta koyuyorum ana kucağına donencesine baka baka dalıyo geri uykuya 1 1 buçuk saate geri uyanıyo emme oyun 1 saat sonra tekrar uyku. gerçi uyuya uyuya büyüye çocuklar derler ama ne biliyim normal demi kızlar :18: oyalansın diye tv de çizgi film bile açıyorum ama malum dikkatlerini 15 dakkadan fazla bi noktaya bağlayamıyolar. oyun çağı gelsede oyuncaklarla bi vakit geçirse kuzucum
arkadaşım, benim özel mesaj hakkım yokmuş :) o yüzden yazdım ama gitmemiş cevabım.
sling hakkında sormuşsun, ben doğum öncesi epey araştırdım ve kendim tecrübe etmek istediğim için de 3 çeşit sling aldım. wrap-halka ve mei tei. ablam da hamile, ona veririm olmazsa, diye düşünmüştüm.
şu anda wrap slingi kullanıyorum. üçüncü ayın sonuna kadar da diğerlerine geçmem herhalde. başlarda bağlayabilir miyim diye endişelenmiştim, ama alışıyor insan. gün geçtikçe daha da pratikleşiyor. ağırlığı sırt ve bele yayıyor wrapsling.. bu sebeple çok kolay oluyor taşımak.
halka sling takıp çıkarma konusunda en kolayı. yalnız uzun süreli taşımada omzun ağrıyabilir.
mei-tai ise 4.aydan itibaren kullanılıyormuş. babalar en rahat bunu kullanıyormuş. yürüyüşe filan çıkarken babasına vermeyi düşünüyorum. diğerlerini kullanmaktan pek hoşlanmıyor erkekler.
ben bunları sanalbebekmagazasi.com'dan almıştım. orada bu konuda detaylı bilgi de var. ayrıca keyiflibebek.com'a da bak derim.
cevabım geciktiği için de özür dilerim... selamlar
kızlar napıyorsunuz bakalımmm:)
ben malum bir haftadır ist.da ailemin yanındayım eve dönücektim ama eşim hafta içi şehirdışına gidecek yalnız kalma biraz daha kal orda dedi:)
2 günlüğüne zor ikna ettim kızımdan ayrılmadı ama nerdeyse 2 hafta kalıcam yupppiiiiii
bu akşam kısmetse eşim gelicek bizi görüp pazar tekrar dönecekkk!!!! inşallah notebook umuda getircek ve ben bol bol girerim artık kısmetse.....
ah canımmm benm hamileliğim öyle zor geçti ki klozetle kanka olmuştuk....doğuma gittiğim sabah bile kustum ben...dün akşam ablamla konuşuyorduk 3 gebeliğide aynı geçmiş... seninkide öyle olur muhtemelen dedi....ara ver ki asya rezil olur dedi... ben dolapta yemek vardı çocuklarıma yediremiyordum bulantılardan dedi...
diğer ablamda 2 tane yaptı... onunda gebelikler dillere destandı....aman 2. yapma çok zorlanırsın dedi:)
akşam bu konuda epey kafa patlatttııkkkk
ne yalan söyliyim benm için epey bir cesaret lazım doğurdumda kurtuldum diyenlerdendim ben hatırlamak bile istemiyorum o günleri
ama rahat geçirseydim eminim en kısa zamanda 2. tatlışımı yapardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?