çooookkk sıcakkkkyaw ben böyle sıcak görmedim ankarada... biz sucuk gibi olurken bebişlerin terlememesi imkansız...
turuncu birara kayra gece çiş yapmıyor demiştin...yusuf ömer de öyle..ben nedenini kendimce buldumgece çok terledikleri için sıvıyı terle atıyorlar ve çiş yapmalarına gerek kalmıyor
kızlar bebeklerin her altını değiştirmede pişik önleyici krem sürüyor musunuz? ben sürüyorum acaba abartıyor muyum? Hangi bebek bezinden memnun kaldınız?ben huggiesle başladım 1-2 no iyiydi.3 numarayı beğenmedim. sıvı kakayı emmiyor ve kaka bebişin sırtına kadar gidiyor.prima aktif bebek in 3 nosunun boyutu güzel,inceliği iyi ama o da içindekiler açısından sağlıksız gibi geldi bana ki oda kakayı emmiyor.prima premium care 3 no aldım.yusuf ömere büyük geldi.peteksi bir dokusu var.sıvı kakayı emiyor ama bu sefer de çişin ıslaklığını olduğı gibi dışına veriyor. huggies ise organik pamuklu ve çiş ıslaklığını hiç anlamıyrsun bile...bunlar benim tespitlerim..siz ne öneriyorsunuz?
Ben de bugün 20 tane hurma yicem
Bismillah....
3-4 sene sonrası için anlaşalım derim ben
olsun olsun hamilelik ne kadar zor geçsede çocukların tek kalacak halleri yok ya....düşünsene hayatta tek başına kardeşsizz biz yaşlannca ne olacak...olmaaaazzzz ikinci hatta üçüncü şart diyorum ben ve diyorum ki fazla uzatmak ta arayı iyi değil....düşünsene bu büyüyecek azcık rahat edeceksin tam rahata ereceksin bu sefer mecbur ikinciyi yapacaksın hoppp sil baştan en iyisi bi arada çıksın tüm sıkıntılar sonra toptan rahat edelim...bak bişe biliyorum da söylüyorum devamı beykoza verdiğim cevapta................:)
evet canım ben de onu diyorum bişe biliyorum da diyorum diyorum . benim zaten bu ikinci çocuğum öyle çok yaşım yok haaaa laf aramızda ...ben üniversiteyi bitirir bititrmez evlenip aynı hafta hamile kalınca işle ilgili planlarımı ertelemek durumunda kalmıştım şuda buda kpss memuriyet filan derken kızım 9 yaşına geldi ve bu ikinciyede anca sıra geldi ve herşeyi silbaştan yaşıyorum keşke baştan olsaydı iki üç artık ne kadar istiyorsak şimdi ne kadar rahat edecektim de mi yaaaa ha bu ikinci ya şimdi sanki hiç çocuk büyütmemiş gibi unutmuşum herşeyi ordan burdan soruyorum çoğu kez ee bide her çeocuk kendi huyuyla doğuyor ya biri birini tutmuyor...ne çok konuşmuşum ben...Feyzanur uyuyorya çeneye dalmışım ev dandini olmuş gidiyor azıcık evle ilgileneyim uyanmadan...
öpüyorum kızlar....
mayıs anneleri evlatlarınız sağlıkla büyütün inşallah...
bebek arabası ne aldınız? yardımcı olur musunuz?
chicco living
graco
wollex
peg prego p3 arasında kararsızım
uzun uyuduklarında yapmıyorlar sanki bende farkettım uyandıgında bezi zınk diye doluyorbebek bezi konusunda ben prima premium care den memnun kaldım prima aktif bebek gercekten cok ıyı degıl sıvı kakayı asla emmıyor ve de premium care bez numarası diğer primalar ile aynı olsa bile daha buyuk oldugunu farkettım buda kakanın sırtından cıkmasını onluyor...
diğer markalar konusunda bir fikrim yok açıkçası :44:
chicco living
graco
wollex
Canım lütfen benim gibi bazı arkadaşların sütleri az diye senin yeyipte faydasını gördüğün şeyleri paylaşmamazlık yapma.
Burda 3 kişinin sütü az ise diğer 10 kişinin sütü gayet iyi.En azından onların faydalanması için böyle şeyleri paylaşmalısınız diye düşünüyorum.
Kesinlikle yanlış da anlaşılmazsın.
Ben şu azıcık sütümle oğlumu 3.aya kadar getirmişim.Daha ne isteyeyim.
Hurma kasesini de yanıma koydum haberin ola
Canım lütfen benim gibi bazı arkadaşların sütleri az diye senin yeyipte faydasını gördüğün şeyleri paylaşmamazlık yapma.
Burda 3 kişinin sütü az ise diğer 10 kişinin sütü gayet iyi.En azından onların faydalanması için böyle şeyleri paylaşmalısınız diye düşünüyorum.
Kesinlikle yanlış da anlaşılmazsın.
Ben şu azıcık sütümle oğlumu 3.aya kadar getirmişim.Daha ne isteyeyim.
Hurma kasesini de yanıma koydum haberin ola
evet ya çok doğru haklısın turuncu. maşallah 3 ay olmuş zaten 4. ayda ufak ufak ek gıdalara başlayabiliyosun. 6. ayda dahada çoğalıyo ek gida seçenekleri.
bu arada bilinene göre hz. meryem hz isayı doğurduğunda ona hurma yemesi söylenmiş cebrail tarafından. kesinlikle vardır hurmanın faydası
selammlarr herkese
bizde 2 ayımızı devirdik teyzelerrve malumm aşıları yapıldı dün kısçemin off çok ağladı utanmasam bende ağlayacktımmm
ateş çok hafif oldu ve olduktan sonra calpol verdim cok sukur ateş sorunumuz olmadı ama huzursuzluk oldu ve bugunde devam ediyor
ne kadar sürüyor bu huzursuzluk :44:
çooookkk sıcakkkkyaw ben böyle sıcak görmedim ankarada... biz sucuk gibi olurken bebişlerin terlememesi imkansız...
turuncu birara kayra gece çiş yapmıyor demiştin...yusuf ömer de öyle..ben nedenini kendimce buldumgece çok terledikleri için sıvıyı terle atıyorlar ve çiş yapmalarına gerek kalmıyor
kızlar bebeklerin her altını değiştirmede pişik önleyici krem sürüyor musunuz? ben sürüyorum acaba abartıyor muyum? Hangi bebek bezinden memnun kaldınız?ben huggiesle başladım 1-2 no iyiydi.3 numarayı beğenmedim. sıvı kakayı emmiyor ve kaka bebişin sırtına kadar gidiyor.prima aktif bebek in 3 nosunun boyutu güzel,inceliği iyi ama o da içindekiler açısından sağlıksız gibi geldi bana ki oda kakayı emmiyor.prima premium care 3 no aldım.yusuf ömere büyük geldi.peteksi bir dokusu var.sıvı kakayı emiyor ama bu sefer de çişin ıslaklığını olduğı gibi dışına veriyor. huggies ise organik pamuklu ve çiş ıslaklığını hiç anlamıyrsun bile...bunlar benim tespitlerim..siz ne öneriyorsunuz?
sana katılıyorum hurma sütü artırıyor ben de farkettim.kızlar bide benim sütüm bayağı yağlı annemden Allah razı olsun doğumdan iki gün sönra hiiiç sütüüüüm yoktu.sonra annem bana şu siyah kayısılar varya ondan tereyağı ile kayısı tatlısı yaptı kırkıma kadar nerdeyse hergün yedim sütüm bollaştı arada yine yiyorum daha yerken iki göğsümde hemen süt doluyor.bir de herkes biliyor ama yine söyleyeyim tahin ve pekmezz kesinlikle tüketin her gün ondanda yiyordum hemde bir dolu kase size de tavsiye ederim.lütfen sütü az olanlar denesin paylaşmak istedimhaklısın cnm çok düşündüm yazsammı yazmasammı diye...
yanlış anlaşılmak yine sorun değil de sanki sütüm var der gibi olmak üzüyor beni açıkçası,çünkü anneyiz ya başka bir anneyi üzmek istemiyorum....
hurmanın faydası kesinlikle ve kesinlikle var....
umuyorum fayda görürsünüzzz cnmmm ben takipte olucamm farkettiğim diğer şeyleride yazıcam mutlaka
bol bol boooooooooool sütler inşallahhhhh
kızlar bakıyorum bezlerden konu açılmış:)
hemen söz söylemesem olmaz diye düşündüm...
ben 3 numaraya geçene kadar prima aktif bebek kullandım...
bir sabah kalktım bütün yatak kaka olmuşşş(3. numaraya geçeli 1 ay oldu bu arada malum benim kızım tombalak)
kızdım gittim huggies aldım....aynı gün yine kakaalar çıktı...
ertesi gün yine derken molfix alacaktım... avm de yine kızımda huggies vardı kaka yapmıştı ve ben bebek bakım odasında kızımın kakalı giysilerini değiştirirken bir bayan bana bim de satılan bezi tavsiye ettiii....oda kaka sorununu bu bezle çözdüğünü söyledi... gittim aldım ve mucize... asla kakamız taşmadı:)
neyse ist a geldim anneme bez al bim den dedim...bitmiş 3 numara molfix almış annem ve sabah asya pusette otururken(ki pusete koyunca kaka yapar puseti lazımlık niyetine kullanıyor) boynuna kadar kaka....
şu anda evde bir paket huggies,bir paket üstelik mega paket molfix im varken ben bim de satılan 13 liralık bezden alıyorum devamlı...
araştırdım evyap sabunları tarafından üretiliyormuş hem mis kokuyor hem ekonomik geldi bana kızlar kaka taşma sorunu olanlara tavsiye ederim...üstelik ben asya ya pişik kremi kullanmıyorum her kakada poposunu yıkıyorum günde 2 kerede vücudunu yağlarken poposunuda yağlıyorum şükürler oldun pişik olmadı....
amma da yazdım hikayemi anlattım ki aynı sorunu yaşayanlar önyargılı olmayıp denesinler diye
Ben de bugün 20 tane hurma yicem
Bismillah....
3-4 sene sonrası için anlaşalım derim ben
geçen biri paylaşmıştı ya sütü artırmak için allah ın isimleeri söylüyorm diye netdi onlar bulamadm
kızlar bakıyorum bezlerden konu açılmış:)
hemen söz söylemesem olmaz diye düşündüm...
ben 3 numaraya geçene kadar prima aktif bebek kullandım...
bir sabah kalktım bütün yatak kaka olmuşşş(3. numaraya geçeli 1 ay oldu bu arada malum benim kızım tombalak)
kızdım gittim huggies aldım....aynı gün yine kakaalar çıktı...
ertesi gün yine derken molfix alacaktım... avm de yine kızımda huggies vardı kaka yapmıştı ve ben bebek bakım odasında kızımın kakalı giysilerini değiştirirken bir bayan bana bim de satılan bezi tavsiye ettiii....oda kaka sorununu bu bezle çözdüğünü söyledi... gittim aldım ve mucize... asla kakamız taşmadı:)
neyse ist a geldim anneme bez al bim den dedim...bitmiş 3 numara molfix almış annem ve sabah asya pusette otururken(ki pusete koyunca kaka yapar puseti lazımlık niyetine kullanıyor) boynuna kadar kaka....
şu anda evde bir paket huggies,bir paket üstelik mega paket molfix im varken ben bim de satılan 13 liralık bezden alıyorum devamlı...
araştırdım evyap sabunları tarafından üretiliyormuş hem mis kokuyor hem ekonomik geldi bana kızlar kaka taşma sorunu olanlara tavsiye ederim...üstelik ben asya ya pişik kremi kullanmıyorum her kakada poposunu yıkıyorum günde 2 kerede vücudunu yağlarken poposunuda yağlıyorum şükürler oldun pişik olmadı....
amma da yazdım hikayemi anlattım ki aynı sorunu yaşayanlar önyargılı olmayıp denesinler diye
chicco living
graco
wollex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?