Canım bizde Ankara dayiz evimizin isisida suan 26derece az önce yıkadım ufoyu actım losyonla masaj yaptım ip askıli atlet,citcitli kısa kollu,penye boydan citcitli uzun kollu tulum ve üstüne askili tulum giydi uyudu.artik havalar pekte sicak değil özellikle geceleri
usutmesinde kuzu:)üstünü ortmuyorsan birazdaha sıkı giydir derim üstünün ortulmemesine alışirsada hic üstünde birsey tutmaz malum Ankara nin kisi pek çetin gecer biliyorsun...
Gerçi benim kıza soğuk nevale derler elleri ayakları burnu üşür hemen...
Dönmesi icinde yastık koy hem doğrulmaya çalışır karın kasları icin iyi olur hem dönmesine yardımcı olur
ben ankaranın en yüksek yerinde oturuyorum incekdeyim evimiz çok serin devamlı uzun kollu giydiriyorum 4-5 gibi ben bile üşüyorum bazen dışarı çıkarkende uzun giydiriyorum bi bakıyorum hava sıcak başlıyorum soymaya gece biz bile yorganla yatıyoruz komik ama kışın evim yazınkine göre daha sıcaktır o nedenle şuana kadar gece hiç kısa kolluyla yatmadı üstündede ince bir yorganı var ben üşüdüğüm için oda üşür diye düşünüyorum defne üstünü örtmemesi kötü kışın ne yapacaksın yavaş yavaş alıştırsan kolları dışarda kalsın yinemi hoşuna gitmez küçük hanımın
Eki Görüntüle 514915
kis icin aldigimiz leoparli tulummother care den aldim... biyolog sana ithaf ediyorum bu fotoyu leopar seversin ya
sağol canım, minnoşları yeme toplantınızı takip ediyorum uygun bir zaman olursa bende gelmek istiyorum zaten maltepe carrefour denmişti en son ve bana çok yakın ama çalışıyorum ben
beykozcum canım kan ilacıyla ilgili birşey sormuştun galiba ama bizde henüz kullanmıyoruz, yarın doktora gidicez bakalım kan tasti yapacak gerek varsa kullanırız yoksa şimdilik kullanmayalım demişti geçen hafta bende ne hamilelik sürecimde nede sonra kan ilacı kullanmadım gerek olmadı inş kızımdada gerek kalmaz
kızlar yaklaşık 50 sayfa kadar geride kaldım.eminim fazlasıyla kaynattınız.şu buluşma günü ne zaman olacak?bende ümraniye-ist.'deyim.uygun olursa gelebilirim.
huggies bizde öyle değilde hafif kızartır gibi olmuştu yazın..kızlar, iki gündür huggies (cilde dost) kullanıyorum kızıma.
özellikle kukusuyla makatı arasındaki bölüm kahverengileşti..
pişik oldu desem; kızarıklık değil,
teni çürüyormuş gibi bi kahverengi koyulaşma var.
anlamadım, nette araştırdım bi şey bulamadım.
bi fikri olan var mı?:44:
ben artık evde uzun kollu rahat pijama takımları giydiriyorum..Buradaki bebekleri gorunce aklima takildi,Ankaradaki anneler gece uyurken bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?Bizim ev hala cok sicak,26-27 derece oluyo yatarken,sabaha karsi biraz serinliyor.Ben kizima kisa kollu badi ve pijama alti giydiriyorum,uzerine de bisey ortmuyorum.Ne zaman uyansam kollarina,yanaklarina baksam sicak.Burada bebeklerde uzunkollulari gorunce hata mi yapiyorum dedim.Bebeklerin donmelerinden bahsedilmis,2 hafta once kizim fir fir donuyordu,sonra asi oldu,donunce bacagi acidi sanirim,vazgecti,simdi yardim edip dondursem aglamaya basliyor,normal mi acaba?
bizde öyleyiz bizdeee :)) keller ailesi, hepimizin saçı dökülüyorPLANNER maşallah kızına bahtı da kendi gibi güzel olur inşallah. sen dökülüyor diye üzülüyorum demişsin ya biz napalım kafada daha saç göremedik:)
LİLLAC eşim kel bende bu gidişle saçlarım döküle döküle kel kalıcam e ece de kel ailecek keller ailesi olucaz
bir de bizim doktorumuz dedi ki bebekler ilk 3 dakikada emerek emmesi gereken sütün %80 alırlarmış gerisi keyif olur dedi içim rahatladı malum biz 5 dk geçemiyoruz.
aklına hemen kötü şeyler getirme beykozum, kan ilacındandır o.. midesini bulandırıyor demek..kan ilacıyla ilgili canım digerine cvp verdiler saolsunlar dün oglusum kustu içinden koyu kahve kan gibi bişey cıktı ve ben sok oldum acaba nedir falan diye kalbim küt küt atarken aklıma saatler önce verdigim kan ilacı geldi ben onu ya 1 kere yada 2 kere verdim 2gündür unuttum vermedim dün verdim 5saat gecti yogurt verdim azcık oynarken midesine baskı yapınca kustu ve arada koyu kahve sey cıktı korktum aklıma sonra geldi kan ilacı olmasın cıkan sey aynı renk cnkü pazartesi gitcem doktora o arada kusmuk takibi yapcam hayatım saol bitanem
okul açılsın denmişti, çocuklar okula gitsin diyeaslında bende tam bilmiyorum daha önce bu şekilde konuşulmuştu ama ben çalıştığım için forumuda düzenli takip edemiyorum yani kaçırmış olabilirim konuşulanları
bıraksam sürünecek kuzum:) yerde dönüyo ilerlemeye çalışıyor kolunun birini kurtarıyo diğerini kurtaramıyor. 8 kilo olduk öğün sayısını azalttı . devamlı emerdi şimdi 2-3 saatte bir emiyor ek gıdaya daha geçmedik
selam kızlar..
burada elektrikler kesildi, girene kadar çatladım
neyseki geldi sonunda..yine kaynatılmış, hiç bırakmaya gelmiyosunuz
yavru kedi..
kızın çok tatlı, esmer güzeli maşallah
Allahım hepsini nazarlardan korusun, güzel yazılar yazsın..
ama sana da çok benziyor bence.. tulumunu da güle güle giysin,
kışın soğuk işlemez, sıcak sıcak gezer onun içinde..
huggies bizde öyle değilde hafif kızartır gibi olmuştu yazın..
alerjik olabilir, dr.a da götürebilirsin ama öncelikle başka bir bez kullan istersen şimdilik..
bez değişikliği de iyi gelmeyebiliyor
ben artık evde uzun kollu rahat pijama takımları giydiriyorum..
1 yaş civarı :)) hafif bol rahat oluyor terletmiyor da..
ankarayı bilmem ama bugün ist. çok soğudu, ben bile eşofmanlarla üşüyor gibiyim.. kızım uyuyor ama uyanınca penye yeleğini bile giydirebilirm
bizde öyleyiz bizdeee :)) keller ailesi, hepimizin saçı dökülüyor
aklına hemen kötü şeyler getirme beykozum, kan ilacındandır o.. midesini bulandırıyor demek..
valla anlarım hamileyken az bulandırmadı beni de.. ben şurup içtiğim için tadı ağızda kalıcı oluyor. hap gibi değil..
bu yüzden gece alıyordum, bebişlere de yatmadan önce verilebilir aslında..
okul açılsın denmişti, çocuklar okula gitsin diye
Canım bu bir kaç mesaja cevabı aynı anda nasıl yazıyorsunuz ya ben bilgisayar konusunda biraz cahilim sanırım
Kaç saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar süre emiyorlar. Ben taktım bu konuya yarın doktora gidene kadar rahat edemiycem anlaşılan
Oleyyyy yaptım sanırım teşekkürler tatlımcanım alıntı ile cvpla kutucuğunun yanında + kutucuğu varya, onlara basıyorsun.. en sonda konuya cevap diyip hepsini topluca yanıtlayabilirsin
bıraksam sürünecek kuzum:) yerde dönüyo ilerlemeye çalışıyor kolunun birini kurtarıyo diğerini kurtaramıyor. 8 kilo olduk öğün sayısını azalttı . devamlı emerdi şimdi 2-3 saatte bir emiyor ek gıdaya daha geçmedik
Kaç saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar süre emiyorlar. Ben taktım bu konuya yarın doktora gidene kadar rahat edemiycem anlaşılan
rica ederim canım ne demekOleyyyy yaptım sanırım teşekkürler tatlım
maşallah canım kuzuna eskiden ne kadar sürede emziriyodun ki
kızlar yaklaşık 50 sayfa kadar geride kaldım.eminim fazlasıyla kaynattınız.şu buluşma günü ne zaman olacak?bende ümraniye-ist.'deyim.uygun olursa gelebilirim.
aslında bende tam bilmiyorum daha önce bu şekilde konuşulmuştu ama ben çalıştığım için forumuda düzenli takip edemiyorum yani kaçırmış olabilirim konuşulanları
cnm neden taktın ki:)
ben sadece anne sütü veriyorum...
uyuturken emiyor 1--1.5 sa. uyuyorr
uyandıktan sonra yani 1-1.5 sa. oyun
tekrar emip uyuyor...
yaklaşık 2 ila 3 saatte bir emiyor yani...
bazen 3,5 -4 saatte bir emdiğide oluyor...
senin fındığında böyle değilmiii????
Kızlar biz belki bilirsiniz görüşme yeri olarak MALTEPE CARREFOUR olarak kararlaştırdık ama gun belirlemedik daha , hele su okullar bir açılsın bir kalabalık ve curcunalık gitsin o zaman buluşuruz dedik...Evt simdi ben derim ki havalar iyice bozulmadan onumuzdeki hafta içi bir gun belirleyelim ve goruselım ne dersiniz ..Bekliyorum cevaplarınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?