ya sac tokasını yesinler maasallah güzel olmakla beraber fotojenikte bıdık ama ben cirkin diycem bunada mayıs anneleride ne cirkin cocuklar dogurmus yavvv
Maşallah canım,çiçek bahçesinden bir gül adeta...
oyy maşallahfıstık bu yaa.. tulumu da pek yakışmış
azraece bir bizimkilerin saçı yok heralde
Allah bağışlasın tatlım minnoşunu çooooooook tatlı. Ben bu 2012 mayıs bebişlerinin hepsini ısırmak ve yemek istiyorum hepsi çok tatlı:125: (Biraz sadistim galiba:44:)
kızlar benim kuzum 4 buçuk aylık daha hiç su vermedm ek gıda vermedim hiç bir şey tattırmadım ne yapmalıyım sizce. sütüm gayet ii.
bugun huzurevine gittik
oyle dagilmis durumdayim ki
sonra da cocuk yuvasina girdik
Allahim aklima mukayyet ol gul gibi cocuklarini nasil birakmislar
cocuklari daha dogrusu bebekleri gorseniz mamayi icip gazlarini cikarip uyuyorlar halden anlarmis gibi hicbir yukleri aglamalari yok
tabi ben aglamaktan helak oldum o ayri
Ahada bizimkide bundan ama benim cıtoz bunda nasıl rahat durur artık bilemem buraya geldikten sonra bizimki nerde ise ayaklanıp yurucek gibi hareket ediyor galiba başka beşiğe geçiç zamanı geldi..park yatagımız var artık ona atarım orda ne yapar bilemem
Aynen cnm hatta ben sana bir kere dondukten sonra bir daha donmedi demiştim sende bana bir iki hafta bekle demiştim yeniden başlıyor dedin ve aynısı oldu yalnız bir oldu pir oldu donmekle kalmıyor koydugum yerde ilerliyor resmen ..senin yaptıgın giibi yere ortaya birşey serip uzerine koyuyorum bir bakıyorum ki kısa zman geçiyor aradan bizimki koltuk altında debelleniyor..bu çoçuklar bizim anamızdan emdiğimiz sutu fitil fitil getirecek galiba ...hakkımızda hayırlısı olsun artık(
Cok guzel bir çalışma olsun benimde aklımda hep böyle birşey yapmak vardı..ama bir turlu fırsat bulamadım eger yaparsam scan resimerinide eklerim..
Ben kırmızı ayakkabılara ve burucuk ayaklara bittim cnm masşallah kızcene allah bağıslasın
kızlar herkese iyi geceler, minnoşum çoktan uyudu bunlarda uykuya hazırlık fotolarımız:)Eki Görüntüle 514654
maaşallah yaa okyanusun da iki tel sacı var bende hemen toka tutturuyorum:)allahım şükürler olsun sana ki bize böyle sağlıklı evlatlar nasip ettin...
Tulumu süper zaten ama ay sonuna doldurur ne çabuk büyüyorlar yawww
kızlar herkese iyi geceler, minnoşum çoktan uyudu bunlarda uykuya hazırlık fotolarımız:)Eki Görüntüle 514654
kızlar benim kuzum 4 buçuk aylık daha hiç su vermedm ek gıda vermedim hiç bir şey tattırmadım ne yapmalıyım sizce. sütüm gayet ii.
Kizinin adi OKYANUS mu? Oyleyse belli bir sebebi var mi? Okyanusta tanisma gibi :)maaşallah yaa okyanusun da iki tel sacı var bende hemen toka tutturuyorum:)allahım şükürler olsun sana ki bize böyle sağlıklı evlatlar nasip ettin...
Bence uzerine gitme. Bizimki de sag bacagina bir sure dokundurmadi simdi firil firil tam gaz. Usteledikce inatlasip daha da kalici olabilir.Buradaki bebekleri gorunce aklima takildi,Ankaradaki anneler gece uyurken bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?Bizim ev hala cok sicak,26-27 derece oluyo yatarken,sabaha karsi biraz serinliyor.Ben kizima kisa kollu badi ve pijama alti giydiriyorum,uzerine de bisey ortmuyorum.Ne zaman uyansam kollarina,yanaklarina baksam sicak.Burada bebeklerde uzunkollulari gorunce hata mi yapiyorum dedim.Bebeklerin donmelerinden bahsedilmis,2 hafta once kizim fir fir donuyordu,sonra asi oldu,donunce bacagi acidi sanirim,vazgecti,simdi yardim edip dondursem aglamaya basliyor,normal mi acaba?
Kizinin adi OKYANUS mu? Oyleyse belli bir sebebi var mi? Okyanusta tanisma gibi :)maaşallah yaa okyanusun da iki tel sacı var bende hemen toka tutturuyorum:)allahım şükürler olsun sana ki bize böyle sağlıklı evlatlar nasip ettin...
Bence uzerine gitme. Bizimki de sag bacagina bir sure dokundurmadi simdi firil firil tam gaz. Usteledikce inatlasip daha da kalici olabilir.Buradaki bebekleri gorunce aklima takildi,Ankaradaki anneler gece uyurken bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?Bizim ev hala cok sicak,26-27 derece oluyo yatarken,sabaha karsi biraz serinliyor.Ben kizima kisa kollu badi ve pijama alti giydiriyorum,uzerine de bisey ortmuyorum.Ne zaman uyansam kollarina,yanaklarina baksam sicak.Burada bebeklerde uzunkollulari gorunce hata mi yapiyorum dedim.Bebeklerin donmelerinden bahsedilmis,2 hafta once kizim fir fir donuyordu,sonra asi oldu,donunce bacagi acidi sanirim,vazgecti,simdi yardim edip dondursem aglamaya basliyor,normal mi acaba?
Buradaki bebekleri gorunce aklima takildi,Ankaradaki anneler gece uyurken bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?Bizim ev hala cok sicak,26-27 derece oluyo yatarken,sabaha karsi biraz serinliyor.Ben kizima kisa kollu badi ve pijama alti giydiriyorum,uzerine de bisey ortmuyorum.Ne zaman uyansam kollarina,yanaklarina baksam sicak.Burada bebeklerde uzunkollulari gorunce hata mi yapiyorum dedim.Bebeklerin donmelerinden bahsedilmis,2 hafta once kizim fir fir donuyordu,sonra asi oldu,donunce bacagi acidi sanirim,vazgecti,simdi yardim edip dondursem aglamaya basliyor,normal mi acaba?
evet canım çok şükretmeliyiz gerçekten sağlıkla dünyaya gelmeleri ne büyük mucize, tulum mevsimlik bir uyku tulumu hediye gelmişti etiketinde 12 ay yazıyor ama bir iki aya doldurcak gibi şimdilik ayaklar boşlukta çok komık duruyor:)
:26:astronot mont alan ya da dusunen var mi? Kullanisli olue mu acaba
canım ben ist dayım, ankara daha serin olur muhtemelen benim kızım geceleri ve özellikle sabaha karşı kolları bacakları buz gibi oluyordu üstünüde örttümüyor kesinlikle o yuzden artık ince bir uyku tulumu giydiriyorum, bence çokta kısakollu yatırmasanmı acaba artık tabi evinin ısısıda önemli ben konuda biraz çok panikliyorum galiba ama üşütmesinden çok korkuyorum[/QUOTE
cok tesekkur edrim cevap icin,bizimki de ustunu ortturmuyor,ev sicak biz de yazlik konumdayiz hala,sabaha karsi bakiyorum biz pikeyi cekmisiz,kalkip kuzuma bakiyoru kollari yanaklari sicak.Esim de nasil alisirsa oyle gider,bizi kucukken cok giydirmisler cabuk usuyoruz,bak kuzey ulkelerindeki cocuklara bize gore daha ince giyiniyorlar ve usumuyorlar diyor.Ben bikac gun daha sicakligini kontrol edeyim bakalim.Kis icin uyku tulumu bakiyordum ama sanirim doktorumuza sorsak hayir der.Evin sicakligini 18-22 derecede tutun ve ustune 1 kat kiyafet giydirin deyip durdu simdiye kadar,kis icin de aynisini soyler muhtemelen.
gunaydin kizlaarrrrr
istanbulda cok guzel bir sonbahar havasi yagmur gri bulutlar sicak bir cay kizarmis ekmek ve recel havasi herseyi yemegede itina ile baglarim
iste
karanlik gune gunes gibi dogan sinemis' iiimmmEki Görüntüle 514877
Nasil bir duzelliktir bu ya masallah ona! Prensesler gibi kuzucuk yerim onu benn
Sutun yetiyorsa gelisimi kilo alimi da iyiyse benim gibi damak tadi olmasi acisindan kasik ucuyla tattirabilirsin
Ben bugune dek 1kere peynir 1kere seftali 1kere de muz pureli verdim cay kasigi kadat
Canim gidip gormek lazimmis. Cocuklar anlamiyor oynuyor sadece ama yaslilarin oyle cok ihtiyaci var ki
Dusundugun icin sagol cnm ama ben karalar baglayip oturan biri degilim uzuldum tabi ki ama ne yapilabilir ona bakiyorum ve ozellikle oglumu dogurduktan sonra daha cok gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?