2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya sac tokasını yesinler maasallah güzel olmakla beraber fotojenikte bıdık ama ben cirkin diycem bunada mayıs anneleride ne cirkin cocuklar dogurmus yavvv

sagol teyzesii, poz vercek diye tokasınıda çıkarmadık tabi:)

Maşallah canım,çiçek bahçesinden bir gül adeta...

teşekkür ederiz canım...

oyy maşallah fıstık bu yaa.. tulumu da pek yakışmış

azraece bir bizimkilerin saçı yok heralde

sagol canım, saçları dökülmeye başladı artık ya yatağından ve üzerimizden dökülen saçlarını topluyorum bazen öyle üzülüyorumki sorma yine çıkacak ama yok işte üzülüyorum yinede

Allah bağışlasın tatlım minnoşunu çooooooook tatlı. Ben bu 2012 mayıs bebişlerinin hepsini ısırmak ve yemek istiyorum hepsi çok tatlı:125:(Biraz sadistim galiba:44:)

amin canım hepimizin inş, sadistim galiba demissin ya bende oyle düşünüyorum bazen kendim için ya acımayacağını bilsem feci halde dalcam sıktıra sıktıra öpmek için:)

kızlar benim kuzum 4 buçuk aylık daha hiç su vermedm ek gıda vermedim hiç bir şey tattırmadım ne yapmalıyım sizce. sütüm gayet ii.

canım bemim kızımda anne sütü alıyor sadece ama çok sıcak günlerde birazcık su veriyorduk biz çok terliyor diye hala arada veriyoruz, sütün ek gıda konusunda doktorun nasıl bir yönlendirme yaptı? benim kızım çok kılo almadığı halde henuz başlamayalım dedi doktotumuz ama ben tadını alsın diye bir kaç kaşık meyve sularından tattırıyorum

Tatlım Tabiki cok güzel birsey yapmışsınız ama suan icin doğru bir adım değil gibi geldi bana emziriyorsan sütun bile kesile bilir üzüntüden su dönemlerde şayet bağış yapacaksanız ikincil elden yapmanızı tafsiye ederim oradaki bebeklerin durumu yürekler acısı
O bebekleri bir aile sahiplenmezse gelecekleri şaibeli ama önce sen bebeğini düşünmek durumundasin bu benim nacizane fikrim gördüklerin uzun bir süre hafızandan gitmeyecektir özellikle bebeğini beslerken ama akliani başka birşeylerle mesgul et derim...
Minik bebeklere acil bir sicak bir aile yuvasi dilemekten başka suan icin birsey yaoamiyorum

Âmin canım Allahhim cümlemizin yavrusunu korusun

evet canım çok şükretmeliyiz gerçekten sağlıkla dünyaya gelmeleri ne büyük mucize, tulum mevsimlik bir uyku tulumu hediye gelmişti etiketinde 12 ay yazıyor ama bir iki aya doldurcak gibi şimdilik ayaklar boşlukta çok komık duruyor:)

Buradaki bebekleri gorunce aklima takildi,Ankaradaki anneler gece uyurken bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?Bizim ev hala cok sicak,26-27 derece oluyo yatarken,sabaha karsi biraz serinliyor.Ben kizima kisa kollu badi ve pijama alti giydiriyorum,uzerine de bisey ortmuyorum.Ne zaman uyansam kollarina,yanaklarina baksam sicak.Burada bebeklerde uzunkollulari gorunce hata mi yapiyorum dedim.Bebeklerin donmelerinden bahsedilmis,2 hafta once kizim fir fir donuyordu,sonra asi oldu,donunce bacagi acidi sanirim,vazgecti,simdi yardim edip dondursem aglamaya basliyor,normal mi acaba?

kızlar benim kuzum 4 buçuk aylık daha hiç su vermedm ek gıda vermedim hiç bir şey tattırmadım ne yapmalıyım sizce. sütüm gayet ii.

Benim kizim da 4.5 aylik,ben sadece sicak gunlerde emzirdikten sonra 1-2 cay kasigi su verdim,ek gidalara biz de daha baslamadik yarin doktora goturecegiz bakalim o ne diyecek.Sicak gunlerde su vermedigimde idrari kokuyodu resmen,ne zaman su verdim koku gecti.Doktoruna danis istersen en dogru cevabi o verecektir.

Kizinin adi OKYANUS mu? Oyleyse belli bir sebebi var mi? Okyanusta tanisma gibi :)
Bence uzerine gitme. Bizimki de sag bacagina bir sure dokundurmadi simdi firil firil tam gaz. Usteledikce inatlasip daha da kalici olabilir.

Kizinin adi OKYANUS mu? Oyleyse belli bir sebebi var mi? Okyanusta tanisma gibi :)
Bence uzerine gitme. Bizimki de sag bacagina bir sure dokundurmadi simdi firil firil tam gaz. Usteledikce inatlasip daha da kalici olabilir.

PLANNER maşallah kızına bahtı da kendi gibi güzel olur inşallah. sen dökülüyor diye üzülüyorum demişsin ya biz napalım kafada daha saç göremedik:)

LİLLAC eşim kel bende bu gidişle saçlarım döküle döküle kel kalıcam e ece de kel ailecek keller ailesi olucaz

bir de bizim doktorumuz dedi ki bebekler ilk 3 dakikada emerek emmesi gereken sütün %80 alırlarmış gerisi keyif olur dedi içim rahatladı malum biz 5 dk geçemiyoruz.

canım ben ist dayım, ankara daha serin olur muhtemelen benim kızım geceleri ve özellikle sabaha karşı kolları bacakları buz gibi oluyordu üstünüde örttümüyor kesinlikle o yuzden artık ince bir uyku tulumu giydiriyorum, bence çokta kısakollu yatırmasanmı acaba artık tabi evinin ısısıda önemli ben konuda biraz çok panikliyorum galiba ama üşütmesinden çok korkuyorum

Süper zaten dedimya canım gece kadife giydirmen onu sicak tutar Tabiki doldurur kiz lar daha çabuk serpiliyor:))

gunaydin kizlaarrrrr

istanbulda cok guzel bir sonbahar havasi yagmur gri bulutlar sicak bir cay kizarmis ekmek ve recel havasi herseyi yemegede itina ile baglarim

iste
karanlik gune gunes gibi dogan sinemis' iiimmm

Eklentiler

• $20120819_135902.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32

Tatlım o bebeklerin suan sadece sevgiye ihtiyacları var ama bebeğinin kuculmuslerini,oyuncak,mama alabilirsin aslında en güzeli evlat edinmek ama oda ayrı bir sorumluluk...özellikle kiz bebekleri 18 yasına gelince savunmanız bir sekilde sokakla tanışıyorlar
Sonrası malum Allah o bebekleri iyi insanlarla karşılaştırsın iyi yazılar yazsin...
Benim amcamın bebegi olmadı ve evlat edindiler suan 15 yasında kızları var cok akıllı ve çalışkan bir cocuk amcam kizim der başka birsey demez ama kiz evlâtlık olduğunu bilmiyor derslerini etkiler diye soyleyemediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…