2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

planner ben de çok korkuyorum ece yi üşütmekten. yazın bir çıtçıtlı body ile ne güzel geçiyordu. çok giydirmenin çözüm olmadığını biliyorum ama işte evham üşüyormu acaba takıntı olacak.

zeynepyus bende karar veremiyorum astronot tulum için. eşime liste yaptım uyku tulumu, astronot tulumu, normal tulum bana diyor bu kadar tulumu ece 3ay giysin diye mi alıcaz. tabi biraz da annemlere güveniyor o almazsa annemler muhakkak alır diye:)

Kizinin adi OKYANUS mu? Oyleyse belli bir sebebi var mi? Okyanusta tanisma gibi :)

Bence uzerine gitme. Bizimki de sag bacagina bir sure dokundurmadi simdi firil firil tam gaz. Usteledikce inatlasip daha da kalici olabilir.

Evet canım kızımın adı OKYANUS ozel bir sebebi yok sadece değişik olsun diye babasının fikriydi...Özellikle babamiz kızına teşekkür eder balık yerken:)))
O garibimde sırıtır

Son düzenleme:
Aaaaa oneeee eklemek istemedigim fotoyuda eklemisim puffffffff

yavrukedi canım bebegin cok güzel maasallah ben severim kası gözü kara zaten önemli olan saglıkları bin kere degişiyolar Allahımın istegini göre sekil alıyolar ben hep söylücem cok cirkin bebekleriniz hıhhh

sagol beykozcum kesinlikle onemli olan sagliklari bebislerimizin Allah hepsine saglik sihhat nasip etsin mubarek cuma dualarimiz kabul olsun insallah

Ay sevindim şimdi yazını görünce bizimki de 10 dk taş çatlasa 15 dk emiyo. Dün de kilosuyla ilgili yanlışlar olunca gün boyu kafamda atıp tuttum 'demekki yavrum doymuyomuş, elini demek ki sürekli ondan emiyomuş, acaba sütüm besleyici değil mi....:44: Ben eskiden çok rahat biriydim çocuk olunca tam bir psikopat oldum. Neyse inşallah yarınki kontrol iyi geçer.

Planner Cnm kızcen çok şirin masallah hanım hanım oturmuş bir guzel poz vermiş bende Beykozun dediği gibi bu çirkini bir ara yemeli ama ne zaman ?
Yavrukedi Oooo esmer kızımız Sinemmis gelmiş masaşallah gozlere bak ne çirkin :)) (bu bittim demek oluyor )

Beykoz gıı sen birşey mi sormustun yıne ben anlamadım gerçi hep okuyorumda nedense bazen ne soruldugunu anlamıyorum sordugun şu kan ılaçı ıle ılgilimi yoksa tetenoz aşısı ıle ilgili valla cnm biz ikisinide almıyoruz bana ing terede vermediler ne bana tetenoz nede ogluma kan ılacı Bu yuzden yazamadım gıı

canım maşallah maşallah kızına ya o ne kaşlar öyle nazar değmesinn, işteyim yahuu bu saatte kahvaltıyada özendim şimdi:)

Evet canım kızımın adı OKYANUS ozel bir sebebi yok sadece değişik olsun diye babasının fikriydi...Özellikle babamiz kızına teşekkür eder balık yerken:)))
O garibimde sırıtır

çok güzel bir isim gerçekten farklı ve güzel olmuşş, isim arama telaşımız geldi aklıma:)

Eki Görüntüle 514915

kis icin aldigimiz leoparli tulum mother care den aldim... biyolog sana ithaf ediyorum bu fotoyu leopar seversin ya

ahh canım yaaa yesinler leoparlı tulumunda güzel tipiniiii:)
şekerim bittim tuluma kızına wallaaa

beni de böyle annem uyutsa başımı öpseee:)
ayy çok özendim yavrukedii benide uyut şekerimmm

sağol canım, minnoşları yeme toplantınızı takip ediyorum uygun bir zaman olursa bende gelmek istiyorum zaten maltepe carrefour denmişti en son ve bana çok yakın ama çalışıyorum ben

beykozcum canım kan ilacıyla ilgili birşey sormuştun galiba ama bizde henüz kullanmıyoruz, yarın doktora gidicez bakalım kan tasti yapacak gerek varsa kullanırız yoksa şimdilik kullanmayalım demişti geçen hafta bende ne hamilelik sürecimde nede sonra kan ilacı kullanmadım gerek olmadı inş kızımdada gerek kalmaz

Canım kızın çok tatlı, Onu görünce şu şarkı geldi aklıma kaşına gözüne boyuna posuna yavrum tütütütü maşallah, bir hayli özenip bezenip yaratmış seni Allah.
Bu arada ismi ne hoş çok farklı anlamı ne?

ahh canım yaaa yesinler leoparlı tulumunda güzel tipiniiii:)
şekerim bittim tuluma kızına wallaaa

beni de böyle annem uyutsa başımı öpseee:)
ayy çok özendim yavrukedii benide uyut şekerimmm

gel kiz uyuturum senide tesekkur ederiz bi leoparli parcamiz daha var en kisa zamanda onuda cekop koyacagim

melegim,planner tesekkur ederiz teyzeleri

kizlar biz uc kusak birbirimize hic benzemiyoruz

annem sarisin mavi gozlu ben sarisin ile kumral arasi, kizimda malumunuz kara kas kara gozlu yavruummm

sagol canim benim

sinemis in anlami
cerkezce goznuru, gozbebegim demek esim cerkez o bulmustu

Eki Görüntüle 514915

kis icin aldigimiz leoparli tulum mother care den aldim... biyolog sana ithaf ediyorum bu fotoyu leopar seversin ya

Cok guzelmis vamp olacak bu kis senin kiz desene :)
Paylastigimiz iyi oluyor ben gez gez sisiyorum burda gorunce aa dur oraya gideyim diyorum :)
URUNCU bucurukten bayramlik almisti ya ben de gittim omere seneye yazin giymesi icin tisortler aldim 6sar liradan baskisiz pamuklu cok guzeller
BIYOLOGla bulusunca da Kanzi yoklicam :)
Astronot mont ve tulum aldikca paylasin aldikca paylasin!!

Bu arada ben gunluk giyim icin tulum almiyorum pek AzrAECEcim. Omer hizli uzuyor elimde patliyor bir de annem bacaklarini tam uzatamaz da gergin olursa tirnak batmasi olur fln dedi korktum

Evt bende duymustum ayaklı tulumların gelişim için iyi olmadıgını, bende bu yuzden ayaksız alıyorum artık altına bi çorap tamamdır ..
Aldıklarımızı burda paylaşmamız guzel olur fikir edinmiş oluruz hem, hemde bazen ne gerektiği veya ne alacagımız konusunda emin olamayıp çok gezip dolaşmak zorunda kalıyoruz böylece işimizi kolaylamış oluruz

Canım bizde Ankara dayiz evimizin isisida suan 26derece az önce yıkadım ufoyu actım losyonla masaj yaptım ip askıli atlet,citcitli kısa kollu,penye boydan citcitli uzun kollu tulum ve üstüne askili tulum giydi uyudu.artik havalar pekte sicak değil özellikle geceleri
usutmesinde kuzu:)üstünü ortmuyorsan birazdaha sıkı giydir derim üstünün ortulmemesine alışirsada hic üstünde birsey tutmaz malum Ankara nin kisi pek çetin gecer biliyorsun...
Gerçi benim kıza soğuk nevale derler elleri ayakları burnu üşür hemen...

Dönmesi icinde yastık koy hem doğrulmaya çalışır karın kasları icin iyi olur hem dönmesine yardımcı olur

Son düzenleme:

kan ilacıyla ilgili canım digerine cvp verdiler saolsunlar dün oglusum kustu içinden koyu kahve kan gibi bişey cıktı ve ben sok oldum acaba nedir falan diye kalbim küt küt atarken aklıma saatler önce verdigim kan ilacı geldi ben onu ya 1 kere yada 2 kere verdim 2gündür unuttum vermedim dün verdim 5saat gecti yogurt verdim azcık oynarken midesine baskı yapınca kustu ve arada koyu kahve sey cıktı korktum aklıma sonra geldi kan ilacı olmasın cıkan sey aynı renk cnkü pazartesi gitcem doktora o arada kusmuk takibi yapcam hayatım saol bitanem

zeynepcimm annemle konuştum ankarada şuandaa
çok aşırı sıcakmış bugün çok soğukkk
malum bayada yakınız sen ne giydiriyorsun yaaahuu
ben uzun kollu çıtçıtlı pijama çorapp
yelek giydirsemmi yünnn???????

birde ertuğrulkentteki yeni yapılan alışveriş merkezine eşimin arkadaşı kanz açıyo şekerimmm:)
haberi benden duyyy istedimmmmm bol bol orayada gidebilirizzzz:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…