Aaaaa oneeee eklemek istemedigim fotoyuda eklemisim puffffffff
maaşallah ayy o kaslar ne güzel yay gibi valla Allah nazarlardan korusun bence gayet güzel bir foto pür dikkat bakıyor poz vermiş annesine:)
Kizinin adi OKYANUS mu? Oyleyse belli bir sebebi var mi? Okyanusta tanisma gibi :)
Bence uzerine gitme. Bizimki de sag bacagina bir sure dokundurmadi simdi firil firil tam gaz. Usteledikce inatlasip daha da kalici olabilir.
Aaaaa oneeee eklemek istemedigim fotoyuda eklemisim puffffffff
yavrukedi canım bebegin cok güzel maasallahben severim kası gözü kara zaten önemli olan saglıkları bin kere degişiyolar Allahımın istegini göre sekil alıyolar ben hep söylücem cok cirkin bebekleriniz hıhhh
PLANNER maşallah kızına bahtı da kendi gibi güzel olur inşallah. sen dökülüyor diye üzülüyorum demişsin ya biz napalım kafada daha saç göremedik:)
LİLLAC eşim kel bende bu gidişle saçlarım döküle döküle kel kalıcam e ece de kel ailecek keller ailesi olucaz
bir de bizim doktorumuz dedi ki bebekler ilk 3 dakikada emerek emmesi gereken sütün %80 alırlarmış gerisi keyif olur dedi içim rahatladı malum biz 5 dk geçemiyoruz.
gunaydin kizlaarrrrr
istanbulda cok guzel bir sonbahar havasi yagmur gri bulutlar sicak bir cay kizarmis ekmek ve recel havasi herseyi yemegede itina ile baglarim
iste
karanlik gune gunes gibi dogan sinemis' iiimmmEki Görüntüle 514877
Evet canım kızımın adı OKYANUS ozel bir sebebi yok sadece değişik olsun diye babasının fikriydi...Özellikle babamiz kızına teşekkür eder balık yerken:)))
O garibimde sırıtır
Eki Görüntüle 514915
kis icin aldigimiz leoparli tulummother care den aldim... biyolog sana ithaf ediyorum bu fotoyu leopar seversin ya
gunaydin kizlaarrrrr
istanbulda cok guzel bir sonbahar havasi yagmur gri bulutlar sicak bir cay kizarmis ekmek ve recel havasi herseyi yemegede itina ile baglarim
iste
Planner Cnm kızcen çok şirin masallah hanım hanım oturmuş bir guzel poz vermiş bende Beykozun dediği gibi bu çirkini bir ara yemeli ama ne zaman ?
Yavrukedi Oooo esmer kızımız Sinemmis gelmiş masaşallah gozlere bak ne çirkin :)) (bu bittim demek oluyor )
Beykoz gıı sen birşey mi sormustun yıne ben anlamadım gerçi hep okuyorumda nedense bazen ne soruldugunu anlamıyorum sordugun şu kan ılaçı ıle ılgilimi yoksa tetenoz aşısı ıle ilgili valla cnm biz ikisinide almıyoruz bana ing terede vermediler ne bana tetenoz nede ogluma kan ılacı Bu yuzden yazamadım gıı
gunaydin kizlaarrrrr
iste
ahh canım yaaa yesinler leoparlı tulumunda güzel tipiniiii:)
şekerim bittim tuluma kızına wallaaa
beni de böyle annem uyutsa başımı öpseee:)
ayy çok özendim yavrukedii benide uyut şekerimmm
Canım kızın çok tatlı, Onu görünce şu şarkı geldi aklıma kaşına gözüne boyuna posuna yavrum tütütütü maşallah, bir hayli özenip bezenip yaratmış seni Allah.
Bu arada ismi ne hoş çok farklı anlamı ne?
Eki Görüntüle 514915
kis icin aldigimiz leoparli tulummother care den aldim... biyolog sana ithaf ediyorum bu fotoyu leopar seversin ya
Cok guzelmis vamp olacak bu kis senin kiz desene :)
Paylastigimiz iyi oluyor ben gez gez sisiyorum burda gorunce aa dur oraya gideyim diyorum :)
URUNCU bucurukten bayramlik almisti ya ben de gittim omere seneye yazin giymesi icin tisortler aldim 6sar liradan baskisiz pamuklu cok guzeller
BIYOLOGla bulusunca da Kanzi yoklicam :)
Astronot mont ve tulum aldikca paylasin aldikca paylasin!!
Bu arada ben gunluk giyim icin tulum almiyorum pek AzrAECEcim. Omer hizli uzuyor elimde patliyor bir de annem bacaklarini tam uzatamaz da gergin olursa tirnak batmasi olur fln dedi korktum
Buradaki bebekleri gorunce aklima takildi,Ankaradaki anneler gece uyurken bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?Bizim ev hala cok sicak,26-27 derece oluyo yatarken,sabaha karsi biraz serinliyor.Ben kizima kisa kollu badi ve pijama alti giydiriyorum,uzerine de bisey ortmuyorum.Ne zaman uyansam kollarina,yanaklarina baksam sicak.Burada bebeklerde uzunkollulari gorunce hata mi yapiyorum dedim.Bebeklerin donmelerinden bahsedilmis,2 hafta once kizim fir fir donuyordu,sonra asi oldu,donunce bacagi acidi sanirim,vazgecti,simdi yardim edip dondursem aglamaya basliyor,normal mi acaba?
Planner Cnm kızcen çok şirin masallah hanım hanım oturmuş bir guzel poz vermiş bende Beykozun dediği gibi bu çirkini bir ara yemeli ama ne zaman ?
Yavrukedi Oooo esmer kızımız Sinemmis gelmiş masaşallah gozlere bak ne çirkin :)) (bu bittim demek oluyor )
Beykoz gıı sen birşey mi sormustun yıne ben anlamadım gerçi hep okuyorumda nedense bazen ne soruldugunu anlamıyorum sordugun şu kan ılaçı ıle ılgilimi yoksa tetenoz aşısı ıle ilgili valla cnm biz ikisinide almıyoruz bana ing terede vermediler ne bana tetenoz nede ogluma kan ılacı Bu yuzden yazamadım gıı
Cok guzelmis vamp olacak bu kis senin kiz desene :)
Paylastigimiz iyi oluyor ben gez gez sisiyorum burda gorunce aa dur oraya gideyim diyorum :)
URUNCU bucurukten bayramlik almisti ya ben de gittim omere seneye yazin giymesi icin tisortler aldim 6sar liradan baskisiz pamuklu cok guzeller
BIYOLOGla bulusunca da Kanzi yoklicam :)
Astronot mont ve tulum aldikca paylasin aldikca paylasin!!
Bu arada ben gunluk giyim icin tulum almiyorum pek AzrAECEcim. Omer hizli uzuyor elimde patliyor bir de annem bacaklarini tam uzatamaz da gergin olursa tirnak batmasi olur fln dedi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?