slm arkadaşlar.nasılsınız bakalım?bugün çok enerjiğim.çok mutluyum.gayet güzel birgün.kuyumu kazmaya çalışan elemanlara rağmen.çünkü benim yaşamak için,mutlu olmam için bir sebebim var.o da ağzı bir karış açık gülen,pamuk gibi pürüzsüz ve beyaz olan,mutluluğumuzu perçinleyen,tatlı mı tatlı fındık kızım ve hayatımın diğer aşkı olan kocam var.neden mutlu olmalıyım?çok şükür ufak tefek şeyler dışında sağlığım,uzuvlarım yerinde.şükürler olsun Rabbime.
ben oturtur duruma getirirken kollarını acıtırım endişesiyle deneyemiyodum. ee artık 4. ayımızıda doldurduk. başlayım ozaman abartmadan.
santafere gelince parabenli olduğunu dikkat etmemştim. iice kafam karıştı. vermeyenlerde çoğunlukta. tam arasını bulup 4 damlamı versemki. yada 6. ayına kadar hiç vermesemmiki?
kuzenimin doktoruda kan ilacının telafisi yok vermen lazım demiş. ya gerçekten ne yapcağmızı şaşırdık.
rotavirüs aşısınıda yaptırmadım, pişman olmaktan çok korkuyorym zaten.bide bunu vermeyim bakalım..:44:
cnm bnde dünden bu yana artık oturtmaya başladım.
yani kollarından tutup oturtur duruma getiriyorum.
çok zorlamadan hergün yapayım ozaman.
ama bn kollarından turunca bnm kız kayıyo sanki kaydırakta gibi.
poposunun altına battaniye katlayıp koyuyorumki kaymasın kalksın diye
demek kan ilacı sende vermiosun.
hmmm valla bnm kafa ketçaba döndü karıştım bn argadaşım
merhaba arkadaşlar size bi sorum olucak,
şimdi biz cam rendeyi normal rende metal olduğu için kullnıyoruz diye biliyorum ben. yalnış da biliyo olabilirim hani meyve ve sebzeler metalle temas etmesin die. peki blendırın kesme kısmı da yiyeceklerle temas ediyo o zaman blendır kullanmak da zararlı mı?:18:
bi de her ne kadar ek gıda için 6. ayı bekleyelim dese de doktorumuz ben ek gıda vermeyi düşünüyorum ama elmanın mesela suyunu mu sıkıp vericem yoksa püre mi yapıcam? ve bunları biberonla mı kaşıkla mı vericem? çoook acemiyim çooook
walla bende oyle ninni soylemiyorum bende de eeeeeeeee oooooooo...aslinda isterim ama oglusum buna alisti bu saatten sonra degistirmiyim diyorum yavrum anneme ne olmus bole demesin dimi :)))))
Sevgili turuncu bende oglumu 15 gundur kendi odasinda yatiriyorum. Evet gece 4-5kere kalkip yanina gidiyosun ve gece gece biraz zor oluyo ama simdiden alistirmak en iyisi. Oglum kendi odasinda yattigindan beri daha az uyaniyo onu soyleyebilirim..ins seninde oyle olur...
şimdi biz cam rendeyi normal rende metal olduğu için kullnıyoruz diye biliyorum ben. yalnış da biliyo olabilirim hani meyve ve sebzeler metalle temas etmesin die. peki blendırın kesme kısmı da yiyeceklerle temas ediyo o zaman blendır kullanmak da zararlı mı?:18:
bi de her ne kadar ek gıda için 6. ayı bekleyelim dese de doktorumuz ben ek gıda vermeyi düşünüyorum ama elmanın mesela suyunu mu sıkıp vericem yoksa püre mi yapıcam? ve bunları biberonla mı kaşıkla mı vericem? çoook acemiyim çooook
canım seninde mi eşin denizci?
zeynepyus evi taşımıcaz çünkü seneye tayinimiz çıkacak altından kalkamayız 1 sene içinben izmire annemlere gidip kalıcam. arada gidicem istanbula ama ece ile zor olucak.
eşimde benden ayrılacağına pek üzülmüyor :)derdi kızı gidip gelip öpüyor ben bundan nasıl ayrı kalıcam diye
bende durumlar iyi değil. herkesle kavga ediyorum. buraya bile yazmaya elim varmadı okuyup geçtim. ece çıldırmanın eşiğinde izmire geldiğimizden beri eğer ayakta ve kucakta durmazsa katıla katıla gözyaşlarıyla ağlıyor. bir türlü evimden 1 sene ayrı kalmayı kabullenemiyorum. her zaman koşa koşa geldiğim baba evim batıyor bana. sinirlerim çok bozuk anlıyacağınız ece de böyle olunca onu bile kucağıma almak istemiyorum annemler bakıyor
slm arkadaşlar.nasılsınız bakalım?bugün çok enerjiğim.çok mutluyum.gayet güzel birgün.kuyumu kazmaya çalışan elemanlara rağmen.çünkü benim yaşamak için,mutlu olmam için bir sebebim var.o da ağzı bir karış açık gülen,pamuk gibi pürüzsüz ve beyaz olan,mutluluğumuzu perçinleyen,tatlı mı tatlı fındık kızım ve hayatımın diğer aşkı olan kocam var.neden mutlu olmalıyım?çok şükür ufak tefek şeyler dışında sağlığım,uzuvlarım yerinde.şükürler olsun Rabbime.
bende durumlar iyi değil. herkesle kavga ediyorum. buraya bile yazmaya elim varmadı okuyup geçtim. ece çıldırmanın eşiğinde izmire geldiğimizden beri eğer ayakta ve kucakta durmazsa katıla katıla gözyaşlarıyla ağlıyor. bir türlü evimden 1 sene ayrı kalmayı kabullenemiyorum. her zaman koşa koşa geldiğim baba evim batıyor bana. sinirlerim çok bozuk anlıyacağınız ece de böyle olunca onu bile kucağıma almak istemiyorum annemler bakıyor
Aksama esimin patronu ve kocasi gelecek yemegevejeteryan olduklari icin salata yap yeter dediler
Olurmu yaaaa?corbasiz etsiz aksam yemegimi olurmus?
neyse salata yapacam artik anacim boyle misafirde istemem ben yaaa
aksama esimin patronu ve kocasi gelecek yemegevejeteryan olduklari icin salata yap yeter dediler
Olurmu yaaaa?corbasiz etsiz aksam yemegimi olurmus?
Neyse salata yapacam artik anacim boyle misafirde istemem ben yaaa
cnmm tatile gidince farklı oluyor...
evine döneceğini biliyorsun...
neden 1 sene ayrı kalacaksın cnm ben kaçırdım sanırım kusuruma bakma sebebini öğrenmek isterim...
merak etme kızınca bebeklerimize kızarız hemen 1-2 saate alır sarılırrr koklaşırsınn cnmm
biz varız cnm bnm üzülme lütfen walla ben üzüldüm...
bunaldıkça bana yaz hatta bak sana ne dicem..
bir arkadaşım wardı birine kızınca bana sayıp söverdiii
mesaj gelirdi telime bi bakardım hakaret küfür:)
anlardım tabiii
arardım hemen
ilk lafım rahatladın mı olurdu evet derrr sinirini atardııı bende mesajı silerdimm
bende ona yapardımmm:):):)
bana böyle mesajlar atabilirsin hem ben alınmam hem sen rahatlarsınnnn:):):)
cnm ben bir biyolog olarak cvp vermek istedim...
metaller c vit. nini öldürür hepsini olmasada bir kısmını...
şu da var havadaki oksijende vitaminin çabuk bozulmasını sağlar...
yani meyve suyu bile verirken hemen tüketilmeliii
hazır m suları da tadları bozulmasın diye ilaçlarla dolu...
ben öğretmenlik yaparken öğrencilerime yasaklamıştım kutu meyve sularını
yeğenlerimede ayrıca...
cam rende en iyi ama meyvedeee
onun dışında mesela çorbada fln blender kullanabilirsin tatlımm
şekerim ben hiç çorba yapmam...
ramazanda birde canımız isterse...
alışkanlık sanırım....
üzülme o zaman güzelce yap salatanıı miss gibi misafirrrr:)
nagihan bir kan testi yaptırıp bize sonucu hber vermedin haaa
beykozcum 1 hafta bugün doldu ben akşama yapayım diyorum ama eşim h.sonuna kadar bekle diyor nedense.bir yandan merak içinde heyecanlı bi yandan da c.tesi yaptırırız diyor.düşündüm acaba sonucu birlikte almamız için mi diye....:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?