2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım öyle elemanlar heryerde var özel sektörde ve genelde o kuyuya kendılerı düşerler sonunda:) bende kızım doğduğundan beri aynen böyle düşünüyorum mutlu olmak için çok sebebim vardı zaten ve mutluydum ama şimdiiiiiiii hiç mutsuz olmamak için çok büyükkk bir sebebim varr oda minik kızım

canım bende demir ilacı kullanmıyorum çünkü 6. ayda yapılacak test sonucunda karar vericez dedi doktorumuz ve rota aşısınıda yaptırmadık ve pişman değilim allah hep sağlık versın inş yavrularımıza bunu düşünüp üzülme hiç canım

merhaba arkadaşlar size bi sorum olucak,
şimdi biz cam rendeyi normal rende metal olduğu için kullnıyoruz diye biliyorum ben. yalnış da biliyo olabilirim hani meyve ve sebzeler metalle temas etmesin die. peki blendırın kesme kısmı da yiyeceklerle temas ediyo o zaman blendır kullanmak da zararlı mı?:18:
bi de her ne kadar ek gıda için 6. ayı bekleyelim dese de doktorumuz ben ek gıda vermeyi düşünüyorum ama elmanın mesela suyunu mu sıkıp vericem yoksa püre mi yapıcam? ve bunları biberonla mı kaşıkla mı vericem? çoook acemiyim çooook

Dunku yaptigim gorusmeden birsey cikmadi kiz cagiz zaten kv desinden yakinip duruyor koca desen annem yoksa bende yokum diyorbosanmanin esigindeler yani yazik yaa cok uzuldum esimin calistigi yere gidin bi destek alin dedim ama adam yuzunden kizin kolu kanadi kirik yanicokta guzel 3 yasinda ogullari var insallah duzeltirler aralarini ama kv devreden cikmazsa biraz zor gibi gorunuyor.bu arada kiza moral verecem diye pek bizim bidiklardan bahsedemedim ama cok uzuldum

Hayatim metal kullanman zararli degil sadece vitamin ve mineral oranini dusuruyor zorda kalinca tabiki kullanacaksin blender da bicakta yani ama mumkun mertebe aza indirgemek lazim metal temasini

Aksama esimin patronu ve kocasi gelecek yemegevejeteryan olduklari icin salata yap yeter dediler
Olurmu yaaaa?corbasiz etsiz aksam yemegimi olurmus?
neyse salata yapacam artik anacim boyle misafirde istemem ben yaaa

sende bendensin demekki hayatım uyusunlarda meee lerim bile

Kizimin doktoru rondoyu,blendiri kizinin hayatindan cikaracaksin dedi.Metal vit.degerlerini azaltiyoBiz ilk once cam rendeden gecirip sonra tulbentten suyunu sikiyoruz.bugun yeni basladik seftaliyle,10 gun sonra pure halinde vermeye baslayacagim.Suyunu da kasikla verdim,korktum napicak kuzum diye ama sapurdatarak icti.

mrb cnm bayadir nete giremedim sana da cvp yazamadim kusura bakma.benim de esim denizci ve esimin seyri nobeti sik sik evimin disinda kaliyorum. Yani evlendigimden beri evimde kaldigim sure kadar annemde ya da kv dede kalmisimdir. O yuzden seni cok iyi anliyorum. Sabirli olmaliyiz. Sonucta mesleklerini bilerek evlendik ve yaptiklari is gercekten zor. Oda evinden senden kizindan ayrilmak istemez. Ama isin guzel tarafi bu ayriliklar yuzunden tekrar biraraya geldiginde ask tazeleniyo bu da guzel tarafi oyle degil mi.. Gergin olman cok normal insan en cok kendi evinde rahat eder.orda kalmaya mecbur olmak,surenin cok uzun olmasi insani bunaltiyo ama insallah beklediginden kisa surer ayriliginiz...gec cvp yazdim tekrar kusura bakma

canım sabret benim oglum hep öyle yere koysamda basında durmadıgım sürece cıglıklar havada ucusuyor sana zordur ailenin yanındasın hepten bunalmıssındır ama bebeginden uzaklasma cnkü onun senin kokuna ihtiyacı var inş en yakın zamanda mutlu hallerine dönersin ...

nagihan bir kan testi yaptırıp bize sonucu hber vermedin haaa

cnmm tatile gidince farklı oluyor...
evine döneceğini biliyorsun...
neden 1 sene ayrı kalacaksın cnm ben kaçırdım sanırım kusuruma bakma sebebini öğrenmek isterim...
merak etme kızınca bebeklerimize kızarız hemen 1-2 saate alır sarılırrr koklaşırsınn cnmm
biz varız cnm bnm üzülme lütfen walla ben üzüldüm...
bunaldıkça bana yaz hatta bak sana ne dicem..

bir arkadaşım wardı birine kızınca bana sayıp söverdiii
mesaj gelirdi telime bi bakardım hakaret küfür:)
anlardım tabiii
arardım hemen
ilk lafım rahatladın mı olurdu evet derrr sinirini atardııı bende mesajı silerdimm
bende ona yapardımmm:):):)
bana böyle mesajlar atabilirsin hem ben alınmam hem sen rahatlarsınnnn:):):)

cnm ben bir biyolog olarak cvp vermek istedim...
metaller c vit. nini öldürür hepsini olmasada bir kısmını...
şu da var havadaki oksijende vitaminin çabuk bozulmasını sağlar...
yani meyve suyu bile verirken hemen tüketilmeliii
hazır m suları da tadları bozulmasın diye ilaçlarla dolu...
ben öğretmenlik yaparken öğrencilerime yasaklamıştım kutu meyve sularını
yeğenlerimede ayrıca...
cam rende en iyi ama meyvedeee
onun dışında mesela çorbada fln blender kullanabilirsin tatlımm

Aksama esimin patronu ve kocasi gelecek yemegevejeteryan olduklari icin salata yap yeter dediler
Olurmu yaaaa?corbasiz etsiz aksam yemegimi olurmus?
neyse salata yapacam artik anacim boyle misafirde istemem ben yaaa

şekerim ben hiç çorba yapmam...
ramazanda birde canımız isterse...
alışkanlık sanırım....
üzülme o zaman güzelce yap salatanıı miss gibi misafirrrr:)

Ben aliskin degilim oyle misafir agirlamaya hayatim et yemegi sart benim soframdaneyse artik bakacaz bakalim aksam olsun birde salatanin yaninada birsey yapilmaz ki yaa semiz otu salatasi mi yapsam birdene yapayim valla sastim kaldim:44:
Bu arad bebegin icin oyle bir yaparsin kiiiii surekli ayni corbayi icmesin diye cesit ararsin valla cocuk yemek secmesin diye ona ornek olmak adina sevmedigin seyi bile yersin

Son düzenleme:
nagihan bir kan testi yaptırıp bize sonucu hber vermedin haaa

beykozcum 1 hafta bugün doldu ben akşama yapayım diyorum ama eşim h.sonuna kadar bekle diyor nedense.bir yandan merak içinde heyecanlı bi yandan da c.tesi yaptırırız diyor.düşündüm acaba sonucu birlikte almamız için mi diye....:44::44::44::44:

Tatlim eczaneden alinan test cubuklarina guvenme derim ben:44:birde yapacaksan da sabah ilk idrar da daha saglikli olur

Kizlar Jokeri talan ettim bugun mama kasigi ve tabagi almak icin amma cok cesit varmis :s

Siz nasil tabak canak kap kacak kullaniyorsunuz ek gida icin?

Bu arada uyku arkadasi arayanlara guzel bir oyuncak gordum 29tlye inmis
5 ayi dolunca aliriz dedigim oyuncagin yeni modelleri cikmis hem playgro hem fischerprice 6ay ve uzeri icin guzel aktiviteli oyuncaklar yapmis
Resim ekleyemiyorum nedense ama eve donunce detaylarini yazarim

Cokkk opuyorummmm

Kizlar bugun muayeneye gittim genel bir kalite kontrol icin
Yara varmis meger o yuzden iliskide zorlanmaya baslamisim dogumdan sonra
Normalde normal dogum sonrasi olurmus ama bebegin baskisi sonucu sez.da da olabilirmis

Temizleme urunu ile yokedemezsek tedaviye baslayalim dedi dr ama ben temizleyerek gecer diye dusunuyorum cok buyuk degil

Bir de smear yapti yine
Bana haber vermeden o aleti kullandi ve ciglik cigliga inlettim ortaligi
Biraz da soylendim keske habner verseydiniz diye

Rapor verdi 10gun o iyi oldu gerci :)

Adetim artik duzene girdi benim tam bir damizligim yumurtlama tam gaz!
Hala gebelik endisesi tasiyanlar var sanirim heyecan dorukta desenize :)

Gerci beykoz varsa bu muhabbet bitmez ille dogurtacak bizi :)

Bu arada AZRAECEden haber var mi esiyle mi gitmis?

TURUNCU ne alemde esinin ailesi donmus mu?

BIYOLOG Asyacim emiyor mu artik?

Hastalanan bebekler de afiyetlidir insallah! Omer de 3giundur ishal ve kusma vardi doktorumuz sagolsun ilacsiz atlattik gece cift pijama gydiriyorum duzgu bir tulum alana kadar boyle idare edecegiz ayaklarini usutmeyin ve banyoda su icirmeyin aman dikkat

selam kizlar doktordan geldik simdi bi sikintimiz yok cok sukur kilomuz boyumuz iyiymis :) demir damlasi ile ilgili doktor farramixine sase diye bi ilac verdi toz bi ilac suya karistirip vermemi soyledi ayrica sute yada meyve suyuna karistirmamami demiri emdiklerini ve faydasini azaltacagini soyledi. Suyla yapip vericem tekli minik pakett halinde hergun bi paketivericekmisimyemeklerden 1 saat once yarin basliycam bklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…