bu tam bir tavşanmış annesi, maşallah ona

duruşuna, kıyafetine bakın hele :))
Kızlar bebişlerinize kocaman bir maaşallah 
Hepside birbirinden tatlı,rabbim esirgesin hepsinide...
Bu aralar Kayra yine çok huzursuz.Hiç bişeyden zevk almıyor.Evin içinde pavarotti gibi sürekli değişik tonlarda sesler çıkarıyor.
Ek gıda ise 3 gündür tam bir facia...Öncesinde bayılarak yediği şeyleri şiddetle ret ediyor.Tek severek yediği şey yoğurt.Yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor,çok üzülüyorum valla.O kadar özenerek hazırlıyorum ama kaşık ağzına girince ağlamaya başlıyor.Böğkkkkkk gibi sesler çıkarıyor 
İnşaallah bu geçici bir süreçtir çünkü sütüm çok azaldı.Mamaya da yüklenmek istemiyorum...
turuncu ya, bunların yemek için keyfi yerinde olacak, numaralar, şebeklikler yapacaksın ..
dün havuç pürem halıya kadar gitti, hanfendi beğenmedi tükürdü

bugün annem taze tarhana yaptı, ona göre pişirdik, konuşa konuşa verdim bayıldı resmen..
onların suyuna gitmek lazım galiba
Eki Görüntüle 528038
lillac teyzesi sana gelsin bu resim:))
yerim onu ben yaa

maşallah Allahım nazarlardan saklasın..
gülüşünü sevsinler,
hanfendi cici eşofmanlarda giyermiş
canım benim eşimde beşiktaşlı :))
ama biz sizin kadar fanatik değiliz sanırsam..
ben eşimi ilk tanıdığımda, ben gsliler dışında kimseyle arkadaş olmam demiştim, şaka yapmıştım
şey, ben öyle fanatik değilim, gsyi de çok severim demişti

bizim kız tartışmasız gsli olur heralde :))
kızlar kimlerin kuzcukları diş çıkardı.merak ettim de....bizimkinde acayip salya,ısırma isteği var.acaba ne zaman çıkacak?kabarma ve beyazlaşma var.dr. 10 güne çıkar demişti 17 gün oldu ama
aynı belirtiler bizde de var canım, sürekli soğuk dişlik veriyorum ağzına, hoşlanıyor
ama dr. yine de daha erken dedi :44:
babyceren, çok geçmiş olsun..
kızlarının ikisi de birbirinden güzel

Allah bağışlasın canım..