Canim beniim oglaninmiyor asagi... buugun cikti ortaya. Kanala falan giircegi yok ve hala acilmam yok. Rahim agzina da ne yumusama ne bisey :) hareketleri de cok yavasladi. Dr. Artik mudahle edelm iske atmayalim ddi. Ben de atik sikildim. Ne olacaksa olsun. Tamam dedim. Onerilerinizi bekiyorum... bu prebiyotik seyleri de bilen varsa iyi olur. Baa bir anlatirsa...
Canim beniim oglaninmiyor asagi... buugun cikti ortaya. Kanala falan giircegi yok ve hala acilmam yok. Rahim agzina da ne yumusama ne bisey :) hareketleri de cok yavasladi. Dr. Artik mudahle edelm iske atmayalim ddi. Ben de atik sikildim. Ne olacaksa olsun. Tamam dedim. Onerilerinizi bekiyorum... bu prebiyotik seyleri de bilen varsa iyi olur. Baa bir anlatirsa...
Eki Görüntüle 528911 tatar kızım benim:)
maaşallah cnm.ne kadar güzel.biz ek gıdalara başlayalı 17 gün oldu.ama neredeyse 1 haftadır geceleri hiç kalkmıyor.bende uyuyup kalıyorum.anca ağlarsa kalkıyorum yorgunluktan.ama simdi saat kurup geceleri kalkmaya başlayacam.gerçi 11:30 yada 12:00 gibi yiyip sabah 06:00 yada 06:30'da uyanıyor.bizimki narin anacım:))
maasallah canım cok güzel almıs 1kilo artık bana hayal gibi geliyor herseyi yapıyorum görcez ne kadar almıs tüy gibi hala oglusum
kızlar mümkün mertebe gece emzirin derin ben bebek yiyip yatınca güzel gelişiyor
veeeee az önce kızımın ilk dişini gördük cok duygulandım nedende
kuzum benim 4 yıl bekledim ben onu hep bu zamanların hayalini kurdum cok sükür tüm güzelliklerinini tek tek yaşıyoruz cok mutlu oldum
şimdilik iyiyiz maşallah sadece 2 gündür cok gec uyuyor 9 da uyuyan kızım 12:30 da uyudu agrı kesici verdim yatırdım
bizim cimcime 5 ay 5 günlük cıkardı ilk dişi
inş. kolay atlatırız biz ve tüm bebişler
kızlar mümkün mertebe gece emzirin derin ben bebek yiyip yatınca güzel gelişiyor
kuzum benim 4 yıl bekledim ben onu hep bu zamanların hayalini kurdum cok sükür tüm güzelliklerinini tek tek yaşıyoruz cok mutlu oldum
şimdilik iyiyiz maşallah sadece 2 gündür cok gec uyuyor 9 da uyuyan kızım 12:30 da uyudu agrı kesici verdim yatırdım
tamam hayatım ozaman zorunlusun zaten rabbim sag salim versin kucagına ben sezeryan oldum sütüm az geliyodu cok az ama ona sürekli verdim gece agladı annem kv falan ısrar etsede mama ver diye yok dedim vermicem yoksa sütümde gelmesi gecikebilir yada mememi almayabilir oyuzden ugrastım bebegimde aldı azimle gerek olmadı mamaya hiç kullanmadık bide hastaneden mama veriyolar ben öle biliyorum ama en iyi turuncu arkadasımız bilir zaten doktora sorarsınız gidip eşin eczaneden alır sen dogurda bunlar cok kolay
allah sag salim kurtarsin bebegini kucagina al ne guzel yazarken bile burnum sizladi allahim her isteyene ver yarabbim kimseyi evlat hasretiyle sinama amin...
dogum sonrasi hemen emzirdim ve gece mama verdiler hastanede onuda kusuyordu anne sutunun tadini almis mamayi sevmedi demislerdi hemsireler ben mama almadim hastane aptamil kullaniyordu.. surekli emzirdim bende hatta sormustum mama vermelimiyiz diye kesinlikle vermeyin dediler bol bol sivi ve emzirme sabir sabir sabir merak etme ilk once fosur fosur sut gekmesini beklr cevrendekiler aldirma sakin sari su geliyor ki cok faydali ardindan acik renkli bir sut geliyor yavas yavas bembeyaz bir sutun oluyor benim kizim gaz sancisi cektiginde annem kesin ac deyip duruyordu ben hic umursamadim cok sukur bir sorun olmadi
allah yardimcin olsun bolbol dinlen
Sag olun arkadaslar. Dessteginiz icin cok tesekkur ederim. Kendimi yalniz hissetmiyorum sayenizde. Anladigim kadariyla bu arkadasin aldigi sey ne ise gerek yok ona ve zaten baktim. Aptamil pre var. Onun oncesnde ise azimle emzirmem gerekiyor. Her seferinde once mememi veririm. Oye oyle olacak ne olacaksa. Suan okaar garip duyglar icindeyim ki anlattamam. Cuma gunu ogluumu kcagima aliyorum. Inanilir gibi degil. Suan szin de sayenizde onu nasil besleyecegmi ogreniyorum. Cok sag olun. Allah yavrularinizi size bagislasin. Saglikli uzun omurler nasip etsin.
tamam hayatım ozaman zorunlusun zaten rabbim sag salim versin kucagına ben sezeryan oldum sütüm az geliyodu cok az ama ona sürekli verdim gece agladı annem kv falan ısrar etsede mama ver diye yok dedim vermicem yoksa sütümde gelmesi gecikebilir yada mememi almayabilir oyuzden ugrastım bebegimde aldı azimle gerek olmadı mamaya hiç kullanmadık bide hastaneden mama veriyolar ben öle biliyorum ama en iyi turuncu arkadasımız bilir zaten doktora sorarsınız gidip eşin eczaneden alır sen dogurda bunlar cok kolay
günaydın herkese...bugün de ilk günaydın bizden olsun dedik...
herkese günaydın bana aymadı gün ama neyse,
biliyorum bu yazdıklarım da okunup geçilecek ama ne bileyim biraz deşarj olmak için yazıyorum heralde. bi süredir bebeğim iştahsız ben zorlamasam hiç ağlayıp yemek istediği yok. nitekim sonucunu da dün öğrendim 15 günde 60 gr. almış sadece. buzdolabı sütümle kaynıyo 2 ay öncesinin sütleri buzlukta yer bırakmadı ama gel gör ki içen yok onları. atmak durumunda kalıcam o sütleri heralde.eşyalar satılıcak bi kaç ay sonra çünkü.sütüm ola ola mama da vermek istemiyorum. dr. bile şaştı bu kadar az almasına. idrar kültürü istedi zoraki. bişey çıkacağını sanmam dedi. ama çözüm de yok! öğrendiğimden beri dünyam başıma yıkıldı çünkü 15 gündür bebeğime ben yalnız bakıyodum daha doğrusu bakamıyomuşum. şimdi dinle kv den nasihatleri işin yoksa. elimden hiçbişey gelmiyo ağlamaktan başka. beni sevmiyo bu çocuk yada yetersizim ona karşı bilemiyorum.
herkese günaydın bana aymadı gün ama neyse,
biliyorum bu yazdıklarım da okunup geçilecek ama ne bileyim biraz deşarj olmak için yazıyorum heralde. bi süredir bebeğim iştahsız ben zorlamasam hiç ağlayıp yemek istediği yok. nitekim sonucunu da dün öğrendim 15 günde 60 gr. almış sadece. buzdolabı sütümle kaynıyo 2 ay öncesinin sütleri buzlukta yer bırakmadı ama gel gör ki içen yok onları. atmak durumunda kalıcam o sütleri heralde.eşyalar satılıcak bi kaç ay sonra çünkü.sütüm ola ola mama da vermek istemiyorum. dr. bile şaştı bu kadar az almasına. idrar kültürü istedi zoraki. bişey çıkacağını sanmam dedi. ama çözüm de yok! öğrendiğimden beri dünyam başıma yıkıldı çünkü 15 gündür bebeğime ben yalnız bakıyodum daha doğrusu bakamıyomuşum. şimdi dinle kv den nasihatleri işin yoksa. elimden hiçbişey gelmiyo ağlamaktan başka. beni sevmiyo bu çocuk yada yetersizim ona karşı bilemiyorum.
Psikolojim cok bozuldu
Omer zaar zor da olsa 9 9bucuk gibi yatiyor ama ben misafir agirlamaktan uyuyamiyorum
Cocuklu evde 1e kadar oturulur mu ya
Bu gece yine yemege geliyorlar
Dun gece temizlik yaptim masayi kurdum aksam da hizmet kakara kikiri yine gec saat olacak
Zaten gunlerdir uyuyamama sorunum var gozumden uyku da aksa saatler suruyor uykuya dalmam
Esim de bilmez gibi farkli beklentilere giriyor
Dun o yorgunlugun ustune gonlunu yapmaya calistim sonra ortaligi temizle dus al derken 1saat daha gitti ve uykum hepten kacti
Omerle gunduz ilgilenemiyorum oyalayamiyorum cocugumun bir kabahati olmamasina ragmen o etkileniyor en cok
Gozlerim kayiyor su an uykusuzluktan :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?