• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
ben de cuma 18. haftaya giricem 1 kilo aldım. bugün ilaç yazdırmaya aile hekimime gitmiştim çok az olduğunu yeterli beslenmemi söyledi bebek zaten önde gidiyo dedim ama sen etkilenirsin bu şekilde falan dedi kafama takıldı doktoruma sorucam kontrole gidince. hala kusmaya devam ettiğim için yiyemiyorum ben yoksa kesin 5 kilo falan alırdım çok rahat🫢🫢
önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlıklı oluşu, herkesin kilo alış-verişi farklı olur tabi🥰kusma faktörünüzde varmış endişe etmeyin bebiş alıyodur sizden takviyeleri, inşallah kusmanız da sona erer artık sizi de zorluyodur sürekli çıkarmak🙏🏼sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize💕🌸

Kızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak 😭
Geçmiş olsun canım. En ufak bir risk almaya gerek yok. Yatırdıkları iyi olmuş. Tansiyonun kontrol altına alınır 🙏 Sen rahat ol, stres yapma. En kısa sürede sağlıklı bir şekilde evinize dönün inşallah

Cok tesekkur ederim canim, evet parol bile icmemek icin direndim dun artik dayanamayip ictim. Ihlamurla tuzlu su gargara c vitaminiyle gececek gibi degildi 😬

@maviss_34 sagol canim valla klimadan koruyamadim kendimi, sukur cigere inmeden yakalamistik, hemen nezleye cevirdi🙏🏼 ama cok zormus hicbir sey icememek ilac olarak vs. Yazin cok guzel sakinmamiz gerekiyor kendimizi onu anladim, arabada evde klima isi sakat gercekten.
Karadeniz havasi alicam canim aile ziyareti💙
Geçmiş olsun canım. Kısa bir bayram tatili hele ki Karadeniz havası iyi gelecektir inşallah 🩷

Kızlar günaydın,3 veya 4 gündür mide bulantım yok gibi.Priliam içmeye akşamları devam ediyorum,priliam içtiğim bazı günler bile midem bulanırdı.Şu 4 gündür filan kesildi sanki.Gögüslerimdeki dolgunluk dışında şu ara çok belirtim yok gibi.Biraz endişelenmeye başladım sanki.Bebeği geçen hafta perşembe gördük daha 1 hafta bile olmadı.Ben de 14.haftamın içindeyim .Normal midir bu durum sizce biraz rahatlamaya ihtiyacım var yoksa kafama takacağım

Kızlar günaydın,3 veya 4 gündür mide bulantım yok gibi.Priliam içmeye akşamları devam ediyorum,priliam içtiğim bazı günler bile midem bulanırdı.Şu 4 gündür filan kesildi sanki.Gögüslerimdeki dolgunluk dışında şu ara çok belirtim yok gibi.Biraz endişelenmeye başladım sanki.Bebeği geçen hafta perşembe gördük daha 1 hafta bile olmadı.Ben de 14.haftamın içindeyim .Normal midir bu durum sizce biraz rahatlamaya ihtiyacım var yoksa kafama takacağım
Ben de öyleydim sanki hamileliğimden önceye döndüm göğüs ağrım mide bulantım karın kasık ağrım hatta akıntım bile kesildi. Dün doktora gittim her şey yolunda ikinci trimestera geçince hormonlara alışıyor vücut ondan dedi

ben de cuma 18. haftaya giricem 1 kilo aldım. bugün ilaç yazdırmaya aile hekimime gitmiştim çok az olduğunu yeterli beslenmemi söyledi bebek zaten önde gidiyo dedim ama sen etkilenirsin bu şekilde falan dedi kafama takıldı doktoruma sorucam kontrole gidince. hala kusmaya devam ettiğim için yiyemiyorum ben yoksa kesin 5 kilo falan alırdım çok rahat🫢🫢
Benim doktorum 20ye kadar alma dedi şimdilik 15 im ve yarım kilo aldım sadece 🤣 bence ideal yani korkma

Ben de öyleydim sanki hamileliğimden önceye döndüm göğüs ağrım mide bulantım karın kasık ağrım hatta akıntım bile kesildi. Dün doktora gittim her şey yolunda ikinci trimestera geçince hormonlara alışıyor vücut ondan dedi
Benim de aynı şekilde,çok nadir midem bulanıyor.Biraz kendimi iyi hissetmeye başlayınca korkmaya başladım.Halbuki geçen hafta iki kere çıkardım acillik oldum.Şimdi ne oluyor acaba oldum,inşallah her şey yolundadır.Doktora çok zaman var

Benim doktorum 20ye kadar alma dedi şimdilik 15 im ve yarım kilo aldım sadece 🤣 bence ideal yani korkma
bence de ideal ya aile hekiminin yaşı biraz büyüktü eski usül düşünüyo galiba bana da doktorum ilk üç ay almazsan iyi olur sonra çok iştahın açılabilir dedi ama açılmadı çok şükür😁😁 toplam 6-7 almak istiyorum inşallah öyle olur tatlıdan da tiksindim o da kilo aldırmıyo bana sadece ekşi dondurma yiyorum içim yandığı için🤣

Kızlar ayy bişey olduu. Özellikle tecrübeli anneler beni aydınlatın 🙏 dün gece uyumaya hazırlanırken birden karnımdan kasıklarıma doğru bi sertlik indi ama baya geniş böyle sağ kasığımda durdu . Bu ne ki dedim elimi bi koydum beyzbol topu gibi bi şişlik. Panikle eşime bağırdım bi anda yok oldu. Sanırım bebeğimi fiziksel olarak ilk kez hissettim😍 ve hisseder hissetmez de onu korkuttum 😂

Kızlar ayy bişey olduu. Özellikle tecrübeli anneler beni aydınlatın 🙏 dün gece uyumaya hazırlanırken birden karnımdan kasıklarıma doğru bi sertlik indi ama baya geniş böyle sağ kasığımda durdu . Bu ne ki dedim elimi bi koydum beyzbol topu gibi bi şişlik. Panikle eşime bağırdım bi anda yok oldu. Sanırım bebeğimi fiziksel olarak ilk kez hissettim😍 ve hisseder hissetmez de onu korkuttum 😂

Yaaaa senin yazdıklarını okurken ben korktum kendimde olunca düşünemiyorum hiç 😂😂
Oo bende neler neler oluyor. minik pıtırtılar, dönmeler :KK200::nazar::anne: annesi totosunu yesin onun
Çileeeeek başladın mı gerçekten bebişi hissetmeyeeee🥰🥰🥰

Yaaaa senin yazdıklarını okurken ben korktum kendimde olunca düşünemiyorum hiç 😂😂

Çileeeeek başladın mı gerçekten bebişi hissetmeyeeee🥰🥰🥰
başladım tabiii :21: hatta kontrole gittiğimde doktora dedim ki hocam ben kıpırtılar hissediyorum ama acaba kafayı mı yedim yoksa gerçek mi :D
dedi ki karın yapın ince olduğu için, bebek de önde gelişim gösterdiği için hissetmen çok normal. bebekle aranda bi yağ engeli yok, elini gezdirdiğinde bile yerini anlarsın dedi, hakkaten de öyle. harika bir duygu deliriyorum her kıpırtıda :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar: minnacık minnacık vuruyor, kayıyor neler yapıyor ağzını yediğim

başladım tabiii :21: hatta kontrole gittiğimde doktora dedim ki hocam ben kıpırtılar hissediyorum ama acaba kafayı mı yedim yoksa gerçek mi :D
dedi ki karın yapın ince olduğu için, bebek de önde gelişim gösterdiği için hissetmen çok normal. bebekle aranda bi yağ engeli yok, elini gezdirdiğinde bile yerini anlarsın dedi, hakkaten de öyle. harika bir duygu deliriyorum her kıpırtıda :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar: minnacık minnacık vuruyor, kayıyor neler yapıyor ağzını yediğim

Oyyyyy maşallah ona annesi 🌸🌸🧿🧿 büyümüşte hareket ediyormuşş🥰 allahım ne güzel bir his yaaa. Kaçta hissetmeye başladım ben bugün 15 e yeni girdim. Ama çok zayıf değilim birde plesantada önde ya galiba geç duyacağım

Oyyyyy maşallah ona annesi 🌸🌸🧿🧿 büyümüşte hareket ediyormuşş🥰 allahım ne güzel bir his yaaa. Kaçta hissetmeye başladım ben bugün 15 e yeni girdim. Ama çok zayıf değilim birde plesantada önde ya galiba geç duyacağım
ben 16ya gireceğim hafta hissettim ilk kez, hatta sırt üstü uzanıyordum sıçradım noldu öyle diye. seğirme falan değil bildiğin pıt diye minik bi vuruş. doktora gittiğimde bebek hafta olarak daha ilerdeydi ama 16lık değildi. bende 51 kiloyum hala, uzanınca karnım bildiğin düz oluyor. bunlar hep etken, o yüzden herkesin hissetme zamanı değişkenlik gösteriyormuş zaten. sende 17-18 gibi hissetmeye başlarsın bence. iki haftaya kadar. inanamayacaksın o kadar harika bir his ki allahım her kadına yaşatsın ya :KK200::KK200::nazar::nazar:

1749026172759.webp

1749026412674.webp

Kızlarr tahmin yapabilecek olan var mı 😍

kızlar ben 17+1 im şu ana kadar 3 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız yani ben bir fark göremiyorum kolum bacağım aynı sadece göbeğim büyüdü, böyle fark etmeyerek alacağım sanırım kiloları😄
yarın 20.haftaya giriyorum hala kilo almadım :KK200: bebek de 10 gün önde gidiyor

Back
X