• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sağlıklı şekilde çıkarsın🤍 sen böyle söyleyince aklıma takıldı ben de hazırlık yapayım her ihtimale karşı bazen panikten tansiyonum yükselebiliyo neler gerekiyo hastanede küçük bi çanta hazırlayım bulunsun evde
Hastane söylüyor zaten benden istedikleri :
*Önü düğmeli 2 takım pijama
*Temiz terlik
*Havlu
*Kullandığın tüm ilaçlar
*İç çamaşırı
*Oje varsa tırnakta aseton (oksijen alinmiyormus parmakta oje olursa
* Kolda bileklik bilezik istemiyorlar (tansiyon damar yolu gibi şeylere engel oluyormuş) alyansi da çıkarttım serum ödem yapar dediler

Biz başımıza gelenlerden dolayı cok detay düşünüyoruz maalesef😂 bazen ben de öyle sorular soruyorum ki doktorum çileeeeeek diye uyarıyor😂 geçen muayenede plasentayı gösterdi yukardaydı içimden oh dedim her naneyi de biliyoruz ya dkdjkdjdjdjdj
Bende bugün rahim ağzı uzunluğunu da ölçsek olur mu dedim. Allahtan hiç terslemiyor bakalım dedi hemen ölçtü 🤣

benim de plasenta on taraftaydi hic aklima gelmemisti o gidince sorarim bende yeri deyismezse unutmazsam. takilmaya yeni sey buldum🤣
Ayy keşke yazmasaydım şimdi senin de kafana takılacak 🤣 Ben öğrenciyken sezaryen ameliyatlarına da girmiştim de orda tabi herşeyi gördüm o yüzden aklıma geldi rahim önden kesilip açılıyor ya plasentayı keserse diye.O da çok kanamalı tehlikeli bir durum. Doktor şaşırdı bunu düşünüp soran hiçbir hastam olmamıştı bir tane doktor hastam sormuştu sadece dedi 😂 Merak etme sende de sorun olmayacak benim doktorum ben çok tecrübeliyim merak etme öyle çok hastam oldu dedi.

Evet seni baya surundurdu canim keske daha evvel gitseydin, benim sansima enfeksiyonumla cakisti antibiyotik hepsine iyi gelmis oldu😬 ama burun akintisi hapsirik kaldi henuz o asamadayim ajdjdjd.
Aleykumselam canim azicik oksijene doyayim, buranin havasi les gibi sevmiyorum hic 😔
Ahhhhh kaç doktora gittim hepsi doğal yolla atlat dedi en sonunda kendi doktorum insafa geldi de yazdı neyseki 😂 bol bol güneş gör oda zamanla geçiyor canım ayy sorma başladı buranın bunaltıcı havaları

kızlar ben 17+1 im şu ana kadar 3 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız yani ben bir fark göremiyorum kolum bacağım aynı sadece göbeğim büyüdü, böyle fark etmeyerek alacağım sanırım kiloları😄

sadece sol tarafta oldugu icin rahatsiz oldum agri gibide degil batma sanci gibi kanama yok 2 gune kontrolum var bakalim iyidir insallah
Benim de genelde sol kasığımda ağrı, batma oluyor. Hatta bazen vajinamdan yukarı iğne batar gibi ağrı oluyor. Bunları sorduğumda doktorlar normal dedi. Ama siz yine de doktorunuza sorun tabii. İçiniz rahat etsin ☺️

kızlar ben 17+1 im şu ana kadar 3 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız yani ben bir fark göremiyorum kolum bacağım aynı sadece göbeğim büyüdü, böyle fark etmeyerek alacağım sanırım kiloları😄
18 haftam bitiyor yarin, 4 kg aldim, dedigin gibi sadece gobek🫠 her goren erkek mi bebis diyor karnimin seklinden oturu, en azindan baska yerime almiyor olmak hosuma gidiyor acikcasi benim 🥰

Ayy keşke yazmasaydım şimdi senin de kafana takılacak 🤣 Ben öğrenciyken sezaryen ameliyatlarına da girmiştim de orda tabi herşeyi gördüm o yüzden aklıma geldi rahim önden kesilip açılıyor ya plasentayı keserse diye.O da çok kanamalı tehlikeli bir durum. Doktor şaşırdı bunu düşünüp soran hiçbir hastam olmamıştı bir tane doktor hastam sormuştu sadece dedi 😂 Merak etme sende de sorun olmayacak benim doktorum ben çok tecrübeliyim merak etme öyle çok hastam oldu dedi.
ben 7 yil once sezaryen olmustum oglumun 7 yasi var. ama o zamanlar bu kadar bilgili degildim 😀 her seyin o kadar iyi gitdiyine inaniyordum ki. simdi her seyi karistiriyorum o da 2 dusuk oldu onun icin. daha zamanimiz var zaten degisir yerleri belki. bende doktoruma guveniyorum aslinda ama yinede ameliyyat zamani hatirlatmakta fayda var bak doktor dikkat et deriz 🤣

Benim de genelde sol kasığımda ağrı, batma oluyor. Hatta bazen vajinamdan yukarı iğne batar gibi ağrı oluyor. Bunları sorduğumda doktorlar normal dedi. Ama siz yine de doktorunuza sorun tabii. İçiniz rahat etsin ☺️
evet canim aynen tarif etdigin gibi oluyor gecti ama simdi kontrolume de az kaldi sorarim yinede

ben 7 yil once sezaryen olmustum oglumun 7 yasi var. ama o zamanlar bu kadar bilgili degildim 😀 her seyin o kadar iyi gitdiyine inaniyordum ki. simdi her seyi karistiriyorum o da 2 dusuk oldu onun icin. daha zamanimiz var zaten degisir yerleri belki. bende doktoruma guveniyorum aslinda ama yinede ameliyyat zamani hatirlatmakta fayda var bak doktor dikkat et deriz 🤣
Keşke bilmesek ben bide bizzat görerek öğrendim herşeyi ya 😅 Benzer durumdayız canım bende 2020 den beri bekliyordum bu gebeliği aşılama tüp bebek herşeyi denedik kimyasal gebelik bile yaşayamamıştım. Bu sene sürpriz yaptı o yüzden herşeyi düşünüp duruyorum bende. ☺️

Erkek bebegin sayili artisindan biri bu sanirim ahdjdjdjd. Kime erkek desem olsun diyor, cok uzuluyorum uuuu yerim annem seni uzulme diyorum psikopat gibi kendi kendime🤣🤣💙💙🤭🤭
Bizim de fetalde kız çıktı ama eşim dün akşam diyorki bide doktor baksın belki erkektir. Fetale bile kafa tuttuk yani 🤣 Bugün ultrasonda kızımız bacak arasını açtı bir güzel gösterdi doktorumuzda renkliye aldı ultrasonu ikimizde net gördük artık kabullendi. Doktor eşimi teselli ediyordu en son ikinci erkek olur diye 😂 Tabi bunlar işin şakası Allah sağlık versin hiç farketmez bizim için ☺️

Bizim de fetalde kız çıktı ama eşim dün akşam diyorki bide doktor baksın belki erkektir. Fetale bile kafa tuttuk yani 🤣 Bugün ultrasonda kızımız bacak arasını açtı bir güzel gösterdi doktorumuzda renkliye aldı ultrasonu ikimizde net gördük artık kabullendi. Doktor eşimi teselli ediyordu en son ikinci erkek olur diye 😂 Tabi bunlar işin şakası Allah sağlık versin hiç farketmez bizim için ☺️
Sizde de tam tersi olmus,bizde ben erkek esim kiza daha yatkindi🤣 bugun doktordan cikista diyor ki kim ne diyorsa desin oglum oluyor yaaaa benim 🫠 adam hic kiz istememis gibi oldu agzi yuzu belirginlestikce bebisin 😍🤣

Sizde de tam tersi olmus,bizde ben erkek esim kiza daha yatkindi🤣 bugun doktordan cikista diyor ki kim ne diyorsa desin oglum oluyor yaaaa benim 🫠 adam hic kiz istememis gibi oldu agzi yuzu belirginlestikce bebisin 😍🤣
Benimki de erkek bekliyordu hep ama fetalden beridir aslında göbeğime elini koyup kızım diye diye konuşuyor. Bugün iyice kabullendi. Onlara herşeyin kafası sonradan geliyor 🤣

18 haftam bitiyor yarin, 4 kg aldim, dedigin gibi sadece gobek🫠 her goren erkek mi bebis diyor karnimin seklinden oturu, en azindan baska yerime almiyor olmak hosuma gidiyor acikcasi benim 🥰
ben de cuma 18. haftaya giricem 1 kilo aldım. bugün ilaç yazdırmaya aile hekimime gitmiştim çok az olduğunu yeterli beslenmemi söyledi bebek zaten önde gidiyo dedim ama sen etkilenirsin bu şekilde falan dedi kafama takıldı doktoruma sorucam kontrole gidince. hala kusmaya devam ettiğim için yiyemiyorum ben yoksa kesin 5 kilo falan alırdım çok rahat🫢🫢

Back
X