2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Tatlı mı tatlı arkadaşlarım
Dün biz kızımla güzeller güzeli Defne Karen'i gördükO kadar tatlı ki,aynı masaldaki pamuk prenses gibi
Bembeyaz tenli,narin, çok da tatlı maşallah Güzelliğin kaynağı olan annesi de bir içim su,hiç yabancılık çekmedik tanıştığımızda..
Ben zaten çok konuşmam biliyorsunuz,,sekersizyesilcay da benden çıktıFotoları da hemen ekliycem tabi
Kulaklarınızı çınlatamayacak kadar az oturduk,,bi de bebişlerle olunca şenlikli bir masaydıDevamını ve diğer arkadaşlarımı de en kısa sürede
görebilmeyi umut ediyorum,,İstanbul tayfası sizden acil bi action bekliyorum
Dün gece akşam yemeğini biraz geç yiyecektik,,buluşmadan sonra eve gidip yemekleri hazirladim..Zil çaldı,eşimin abisinin yaninda çalışan çocuk kapıdaydı
elinde de çiçek..."Yenge al,bide arabanın anahtarını ruhsatı ver" dedi Allah Allah dedim aldım çiçeği,,bi baktım çiçeğin içinde bi araba anahtarı
yanında da bir not: sevgilime... Çok mutlu oldumSonra eşlim geldi vb...Malumunuz mercimek fırına hak edilen şekilde verildi
Bayram havasında geçti sonrası...Mira'yı 2de zar zor uyuttum,,saaat4.30da uyandı,6 da eşim kalktı namaz kıldı,6.30da uyudu kızım,resmen zombigilleriz..Tabi küçük hanım ben çıkarken uyuyordu emziremedim bu sabah...

Kızımın resimlerine yaptığınız güzel yorumları okuyarak başladım güne Sizi çok seviyorum kızlar..Hepinize çoook teşekkürler...Meleğimin eşinin, Mahir'in saçlarına göz dikmesine koptumWalla yakın olsak bende göz dikebilirdim

Benim dünüm ve günüm güzel başladı,,daim olsun inşallahHerkese mutlu günler,ailelerinize sağlık,huzur ve hasta bebişlere şifa diliyorum

günaydın sevgili anne arkadaşlarımmm

umarım herkes iyidir, hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inş, kuzucuklarımız sağlıklı olsun, evlerimiz sıcacık ve huzur dolu olsunn

Evet hamile olmadığınız için bu kadr rahat yazdım zaten yoksa hepinizin günahına girmiştim Allah korusun Amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma yavrumu ...

canımm çok güzel bir gün geçirmişsin gerçekten, uykusuzluğu boşver mutlu olunca yormuyor insanı:) eşinin hediyesi süpermişşşş ya hem verme şekli hemde araba harika bir hediye güle güle kullana bol bol gez miracıklaa

mutlu annne izninne puahahahaaahaa
foruma girdiğimden beri bir başlık muhabbetidir gitmiş bulana kadar canım cıktı meğer minik miramın fotosunda dönmüş muhabbett
fotolara bayıldım zaten yorumları başımdaki işi savarsavmaz yapacağımmm

şekerleriiimm hepimiz için hızlı mı hızlı çabuk ve kolay geçen bir gün olsunnn
hasta bebeklerimiz şifa bulsunn
öperizzzzzz

canım hoşgeldin sefalar getirdin güzel vakit geçirmene çok sevindim
seni eceyi öpüyorum

waaww sürpriz diye buna denirr yahuuu
bu sürprizden çok mercimek çıkar mutluannecimmmm

güle güle kullan canım miracığın ile

Allah razı olsun canım,,daha güzeli senin olsun inşallahVardı zaten kendi imkanlarımla almıştım zamanında, değiştirmiş başka bi modelleÇok bi kaybı yoktur zaten ama olsun düşünmüşyaaaZaten ben hediyeden çok veriş şekline sevindim,,demekki o suratsız adamın içindeki cevher ölmemiş evlilikle,,bekarken çok jestler yapardı da evlenince unuttu sandımunutmamışşşş

bencede veriş şekli çok hoşş, güle güle ve kazasız belasız iyi günlerde kullan inş canım, cevher ölmez şekerim çıkarmasını bilmek gerekiyor sadece bol mercimekli amann işte bol jestli günlerrr şekerimmm

waaww sürpriz diye buna denirr yahuuu
bu sürprizden çok mercimek çıkar mutluannecimmmm

güle güle kullan canım miracığın ile

Kız yavrumkedi yoksa bu adamıma senin reçetenden sonra mı bişeyler oldu,,ara sıra hatırlat sen olur mu şekerimben kızla ilgilenmekten herşeyi unutuyorumGüzel dileğin için çok sağol canım.

Allah uzun ömür versin hepsine gerçekten tarif edilemeyen duygular yaşatıyolar bize kuzular. Benim yerime de ye annesi olur mu
İşte buna koptum
Teşekkür ederiz canım cevabın için
Aynen bizimki de öyle canım ben de gazman diyorum kendilerine. Çıkartmaları çok iyi ya içlerinde kalıp rahatsız olacaklarına varsın pırtlatsınlar.
İnsan gerçekten çok üzülüyor. İnşallah tekrarlamaz canım
Teşekkür ederim canım cevabın için seni ve güzel kızını öpüyoruz
Canım bu güzel paylaşımın için teşekkür ederiz.

Günaydın şekerim ne güzel bir gün geçirmişsin öyle Allah mutluluğunu daim etsin. Buluşmanızın iyi geçmesine de çok sevindim; ama ben kıskanmaya başladım haberiniz olsun.
Hediyen de hayırlı uğurlu olsun canım aferin eşine Hep böyle güzel hediyeler alsın inşallah
Biz de seni ve güzel kızını çok seviyoruz ve kocaman öpüyoruz

Son düzenleme:

Mutlu anne sen harikasın, eşin harika, hele hele kızın Allah' ım sizi hiç ayırmasın mutluluğunuz daim olsun.Nazarlardan korusun inşallah.Sen bunların fazlasını hakediyorsun.Maşallah

Off maalesef foto boyutları büyük geldi ekleyemedim mutlu anne yarın ekler umarım :)
fotograf boyutları ben denerken de büyük gelmişti. yüksek çözünürlüklü makine kullanınca böyle oluyor. ben de fotografın sağını solunu kırpıyorum, çözünürlük aynı kalıyor fakat daha kısa ebatlar daha az nokta demek olduğundan boyut küçülüyor otomatk olaraktan. böyle bişey...

Evet bende kendi fotoğraflarıma aynı işlemi uygulamıştım

onceki gece omer bir turlu uykuya dalamamisti
Sabah da birkac kez oksurunce tedirgin oldum gun icinde en az yirmi kere aradim
Bir yandan da esim usuyorum diye tir tir titriyordu
Annemler atesi cikti gelin deyince kolay kolay bunu deyip bizi endiselendirmezler diye dusunup daha da panil oldum
esime igne vurdurup eve giderken titreme bende de basladi
Butun gece 39civarinda atesle yandim durdum
Omerin atesi de hic 39un altina inmedi
Fitil verdik defalarca dus aldirdik ama 40i gorunce apartopar h:astaneye gittik

Omer bir odada ben yan odada geceyi hastanede gecirdik
Kuzumun atesi dustu gibi ama bogazi tahris olmus surekli oksuruyor
9aydir ilk kez ilac kullanacak insallah devami gelmez

Allah kimseyi evladiyla sinamasin sifa bekleyen herkese dua ettim butun gece
Biz sadece atesi yukseldi diye ne yapacagimizi sasirdik agladik korktuk nice hastaliklarla mucadele eidyor insanlar

canım çok çok geçmiş olsun size ailecek, allah tez şifa versin inş, zaten bizden kuzularada geçiyor mutlaka ya antibiyotikmi başlattı doktor ömere?

konulara hooop diye dalmak da olmaz. günaydın diyerek başlamak en iyisi. hem herkes böyle yapmıyor mu? dimi yani, evet evet, en iyisi günaydın diyerek güne başlamak. ve geliyooooor: günaydın efenim...

kizlar test yaptirdim negative ohhh dedim ama keske olsaydi da dedigim an oldu yani neyse hayirlisi olsun bakalim ama hala regl olmadim
mutlu anne canim hayirli olsun yeni araban Allah kaza bela gostermesin insallah guzel anilariniz olsun
zeynep canim gecmis olsun acil sifalar versin Rabbim sizlere Ömer nasil simdi?

bizim bebekler de farklı değil. gerçi Orhan Cemal doğduğundan beri böyle. pırt pırt pırt :) yatarken ayaklarını havaya kaldırıyor sağa yuvarlanırken pırt sola yuvarlanırken pırt :) hatta bazen altını değiştirirken yapıyor, yüzüme resmen hava üflüyor :) yedikleri ile de alakalı tabiki.

Canım geçmiş olsun.. bizde aynen öyleyiz ailece hastayız.. Önce babam sonra eşim, sonra Kaan ben ve bugün annem de hasta olacak..
Ömerde söylediğin tüm belirtiler bizde de oldu.. öksürük burun akıntısı.. gözlerin sulanması 2 gün ruh gibiydik 2 gece hiç uyumadı burnu tıkalı olunca rahat nefes alamıyor bu sebeple de uykuya dalamıyor.. Bizde ilaca karşıydık ama doktor mecbur kullanmalıyız önlemini almazsak bronşite çevirir dedi ve dünden beri antibiyoriğe başladık.. Bugün toparladı çok şükür.. keyfi yerinde.. keşke daha önce alsaymışız dedim.. yavrum o eziyetleri çekeceğine.. neyse umarım tekrarlamaz... tüm bebişler sağlıklı olsun.. kimse hasta olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…