ya sorma canım daha hastaneden çıkalı 15 gün oldu..
yani her15 günde bir doktora gitmessek özlerler bizi..
ceren tek başınayken pek hastalanmazdı yılda bir kaç kez grip
olurdu o kadar..ama bu yıl fena vurdu bize yaa...
tatlıcadı__demek sümügünü öptün ha
hay allah olsun o da tatlıdır
cidden herkes anlamak istediği gibi anlıyor herşeyi
burda kimse chihiro yu eleştirmedi fikirlerinin farklılığı ile gündeme getirdiği konu doğumgünü olduğu için
konu doğumgünüydü kendisinin kişiliği değildi
bizde fikirlerimizi belirttik kendisini düşünceleri çerçevesinde eleştirdik ben öyle yaptım
sizin gibi" ımmhh abartmazdım yada oturup peçetelerden süs yapmazdım "diye nokta atışı yapmadım
ama siz yaşasın herkesten daha farklı bir insan gelmiş deyip direk olaya daldınız sanırım bugune kadar eleştirmek isteyip
eleştiremediğiniz kişileri bu arkadaşımızın üzerinden fırsat bulup eleştirdiniz diye anladım ben!!!
belirttiğiniz gibi farklı zevkleri,kişikleri olan insanlar vardır fakat siz daha bu fikirde değilsiniz ki
kendiniz ile çelişmişsiniz
herkesin tabiki farklı fikirleri ve karakterli vardır bu gayet olağan bir durum
madem hümanistsiniz madem insanları insan olduğu için kabul etmeliyiz dersi vermeye çalıştınız
neden isim ve eylem belirterek konuşmanızı bitirdiniz
ayrımcılığın ve eleştirinin dozu şuan kaçtı!!!
canım topiği meşgul etmemek adına özeline yazacağım.beni bu topikte tanırlar ithamlarında haklı olmadığını bilmeni isterim.
Aynen öyledir canım,,ben burada kimsenin kimseyi kırdığını düşünmüyorum,,burada herkes birbirine tüm kalbiyle ve iyi niyetiyle cvp veriyor bundan eminim, "ti" ye alınarak ciddi bişeyin konuşulması hiç hoşuma gitmediği gibi işin kötüsü bende "ti" ye alıyorum konuşmacıyıKomik yada abuk bişey konuşunca nasıl ki hepimiz vahşi cazibelere bürünebiliyorsak,birbirimizle eğlenebiliyorsak,ciddi konularda da ciddiyete bürünüyoruz ve hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz (bakınız:ilkim ve fitile cevabındaki samimiyet) Burada kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne yazmıyor;paylaşalım öğrenelim gülelim yeri gelince arkadaşımızın yükünü hafifletelim derdindeyiz çoğumuz...arkadaşa da saygı duyuyorum ben,herseyden once anne ve sizinde son derece saygı duyduğunuzu biliyorum fakat master yapan bir mimar ve dr.esinin fitil konusunda yaptigi espiriye(!)de gülmedim! Yani ilişkinin başında güven sarsılması gibi! Belki tarzı böyle dedim,yanlış anladın sen onu dedim ve arkadaşlık talebini kabul ettim,yazdıklarında bilgim yada fikrim olursa katılıyorumda...2013 mart annelerinin doğum parası sorgusunda da öyle birşey olmadığını söylemişti fakat öyle birşey varken ve bende sgk.dan doğum parası almışken girip düzelttim kızlar yanlış bilgilenmesin diye.Susmak erdemdir ama yerinde susarsan!,listene ekleyip arkadaşın olarak kabul ettiğin ve birsürü
paylaşımda bulunduğun insanlara karşı susarsan erdem değil,terbiyesizliktir!
canım burada üstüme alınmamı istediğin birşey yoktur umarım.
ablacım lütfen rica ediyorum senden dalga gibi yazma senle yazısmalarımız oldu sevdim seni ama böyle degildin şimdi neden böylesin bende inan üzmek istemiyorum seni hatta kimseyi istemiyorum ama olayı hala dalga olarak devam ettiriyorsunuz ablacım ...
ah be temiz kalpli tatlı yavrum benim...ben seninle ya da bir başkasıyla ne diye dalga geçeyim ki..lütfenyani...neye dayanarak ve hangi sıfatla dalga geçicem? aksine dalga geçmeye çalışanlara dokundurmaya çalışırken sen hepten beni aforoz ettin. olsun be kuzum yine yeniden söylüyorum.ben seni ve diğer tüm şekerleri seviyorum.katılmadığım noktalar olsa da bu sizi sevmeme engel değil.sevgiyi bir kenara koy saygı duyuyorum bir kere..öyle olmasa niye burayı takip edeyim ki...esas o zaman kendimle çelişirim...
gul gul sistim
Hele beykozun yorumlarina gulerken zarzor uyuttugum oglumu uyandiriyordum!
Hakkinda onca sey yazilip hicbirsey olmamis gibi saatlerce burda takilmaya devam eden arkadasim?
3gundur hastanedeyim ve yarim saatten fazla uyumadim o yuzden dilim surcerse affola ama:
Kafka.nin kitaplarinda hic ateslenen yok muydu?
Aklimdan surekli sana fitil nedir videolari izletmek geciyor!
Bi dalga gecmesen de biz de bagrimiza bassak ne var?
Bilmiyorsun belki ama fena tutkunuzdur birbirimize oyle arasira girip ciktigimiz biryer degil burasi
bBeykozum Enesimin disi hayirli olsun bizde hala tik yok doktorumuz 5inin birden cikabilecegini soyleyince dehsete kapildim
canım benim yaa..fazla takip edemediğimden haberim olmadı..hasta olan sen misin yoksa ömerim mi anlamadım tam ama ikinize de geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...senin bulut meselesinde asla senin şahsına laf sokmaya çalışmadığımı anlayabilecek biri olduğunu bildiğim için ekstra açıklama yapmıyorum. kendine ve ömere iyi bak..
babyceren canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir
uğurböceğim canım karşılaşamıyoruz seninle ya özledim seni bize kendinden ve oğluşundan haberdar et
nagihancım gerçekten çok doğru tespit doğru söylüyorsun herşey üstüste geldi buda beni delirtti
ama bugün iyiyim şükür oğlumun burnu arada akıyor umarım tekrar hasta olmaz ya:26:
canım hejarım benim..walla yarıyıl tatiline girdik de çok şükür foruma takılayım dedim.iki laf ettim ortalık karıştı:)))ama sen beni merak edince sevindim walla...yusuf ömer çok şükür iyi..dişlerinden biri kendini gösterdi.fena bir uyku problemimiz vardı.10 günlükten bu yana gece uykusu uyumadım diyebilirim.sana bahsetmiştim zaten.son 3 gündür.2,5-3 saatte bir uyanıyor.ve eşimle dakka başı dua ediyoruz Allah bozmasın diye...artık oğluşumun fotolarını da ekleyecek zaman bulucam inşallah...malum meydanı çok boş bıraktık bütün kızlar kaptırdık walla olmuyor böyle:))) bana gelince doğum sonrası depresyondan daha yeni yeni kurtuluyorum düşünün artık yani:)))iyi sayılırım tekrar bir düzen tutturma mücadelesi içindeyim.ben seni takip ediyorum buradan elimden geldiğince.seni ve bebişi öpüyorum.
Kizlar sormayin hamile iken bile bu kadar kontrol edilmemistim..sinirlerim bozuluyor habire ornek aliyorlar bir bakiyorsun temiz cikiyor bir bakiyorsun sonuc kotu..tek bildigim benim rahatsizligim halan devam ediyor..simdi son verdigim test kotu cikmis hastane scan randuvusu vermis..normalde durdugun yerde aci yok ama malum durumu yapamiyorum cunku canim cok aciyor oyle boyle degil..kasinti yok. yanma yok, akintida koku ve renk degisikligide yok ama icerde olan ne ise ins can sikintisi olucak birsey degildir..Pzt yine vericem ornek.test icin..deli olucam kizlar yaa...habire orana birseyler sokusturmalari bir yana canim her test icin cok aciyor..dogumda bu kadar aci cekmedi ben(
Tsk ederim guzel dilekleriniz icin rabbim ins beni yavruma bagislarda birsey cikmaz...yoksa oglum ne yapar bensiz..
canım benim çok geçmiş olsun...ben de yakın zamanda bir enfeksiyon geçirdim...insana nasıl sıkıntı verdiğini iyi biliyorum..ama geçecek hiç merak etme...için ferah tut...Rabbine tevekkül et ve sabret herşey yoluna girecektir...
fazlasıyla uzun bir mesaj oldu ama napiiimmm...uzun süredir doğru düzgün takılamıyordum iyi oldu:)))
Beykoooozzcuumm:118::122::124::122::124: bizde seni ve Enes'i çok seviyor :119:ve mutluluğunu paylaşıyoruz:124::118::122:
Dimi kızlar
Eeeeeveeeeet:124::124::124::124::122::122::122::122:
kizlar cok kotu oldum hungur hungur aglamak istiyorum
Odada bunaldim Omeri uyuttum esimi ugurladim azicik dolanayim dedim
Bizim katta bir inleme sesi geliyordu esim telde duydu yazik adama nasil aci cekiyor kim bilir diye konustuk
Meger 2yasinda bir cocukmus nobet gibi birsey geciriyor sesi kart cikiyor sadece anne diyor
Insanin aklina hemen annesi geliyor di mi ne acayip
Rabbiiimmm evlatlarimizla sinama
Ailemizi kazadan beladan ani olumlerden ser insanlardan koru
Dermansiz dert sifasiz hastalik verme
Amin...
Melegim bende de oluyordu hatta yara var dondurmamiz lazim dediler
Icime sinmedi baska doktora gittim 15gun kadar iliskiyi yasakladi kuru ve temiz tutacaksin dedi
Sonrasinda da bir sure kayganlastirici kullandim simdi turp gibiyim 7/24
Tovbe estagfirullahhh once Allah sonra yallah gibi oldu :26:
koca bebekte öksürmeye başladı iyimi
yani kocam
hiç gülecegim yoktu ya
neyse bunları boşverinde şu pijamamın belindeki
ip içeri kaçtı nasıl çıkaracam ben onu ya
Cnm cok sagol ins gecer, ins ciddi birsey cikmaz..aklima cok kotu seneryolar geliyor ama dedigin gibi rabbim ins guzel eyler..tevekkul etmek gercekten galiba en dogrusu..canım benim çok geçmiş olsun...ben de yakın zamanda bir enfeksiyon geçirdim...insana nasıl sıkıntı verdiğini iyi biliyorum..ama geçecek hiç merak etme...için ferah tut...Rabbine tevekkül et ve sabret herşey yoluna girecektir...
koca bebekte öksürmeye başladı iyimi
yani kocam
hiç gülecegim yoktu ya
neyse bunları boşverinde şu pijamamın belindeki
ip içeri kaçtı nasıl çıkaracam ben onu ya
bir daha dünyaya gelirsem,
babam doktor olmalı...
kocamın lokantası olmalı...
annemin kreşi olmalı...
kardeşimin temizlik şirketi olmalı...
abimin güzellik salonu olmalı..
kendim için hiç bir şey istemiyorum..
yine ev hanımı olayım önemli degil..
Kizlar sormayin hamile iken bile bu kadar kontrol edilmemistim..sinirlerim bozuluyor habire ornek aliyorlar bir bakiyorsun temiz cikiyor bir bakiyorsun sonuc kotu..tek bildigim benim rahatsizligim halan devam ediyor..simdi son verdigim test kotu cikmis hastane scan randuvusu vermis..normalde durdugun yerde aci yok ama malum durumu yapamiyorum cunku canim cok aciyor oyle boyle degil..kasinti yok. yanma yok, akintida koku ve renk degisikligide yok ama icerde olan ne ise ins can sikintisi olucak birsey degildir..Pzt yine vericem ornek.test icin..deli olucam kizlar yaa...habire orana birseyler sokusturmalari bir yana canim her test icin cok aciyor..dogumda bu kadar aci cekmedi ben(
Tsk ederim guzel dilekleriniz icin rabbim ins beni yavruma bagislarda birsey cikmaz...yoksa oglum ne yapar bensiz..
günaydınn canım arkadaşlarımmmm
hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inş
benim zeynomda bütün gece uyumadı daha doğrusu uyumamış çünkü gözleri kapalı halde ağlayıp uyanıyor dişlerden tabi biliyorum sanki biryere yetişecek gibi birsürü diş birden çıkmaya çalışıyor ve mahvediyorlar kuzumuamaa bu gece kv kızdı sabah işe gidiyorsun sürekli kalkıp kalkıp gelme ört kapını yat uyu nasılsa emmiyor sadece gözleri kapalı ağlak halde uyanıyor pış pış yap geri uyuyor sonra hopp bidaha, kv de sen gelme ben uyutuyorum işte diye kızdı bende sabaha kadar deliksizz uyumuşum ya allah razı olsun ondan bin kere hemde hep diyordu ama içim rahat etmiyorki sürekli kalkıp gidiyordum sesini duyunca ama bugun uyumamış yine ama kaçgündür olan yorgunluğumla hiç sesini duymadım bile artık kalkma geceleri kızım hep söylüyorum dinlemiyosun bak bütün gün iştesin ben gerekirse uyumam hiç beklerim başında dedi kızlar çok dinlenmişim resmen ya sizde birkaç gün sizde kalabilecek birileri varsa deneyim bu yönetmi hayat kurtarır valla özellikle nagiş ve mutlu_anne sizin kuzular uyumayınca beslenme istiyormu geceleri? zeyno emmediği için geceleri tam uyanmıyor zaten hep mızmız uykulu amaa
Canım dinlenmene çok sevindim,,inan kemiklerim bile ağrıyor şuanda,yorgunum çok...darısı başımaBenim kız kafasına göre takılıyor uyumayınca,,uyumaya hiç niyeti yoksa tepinir sürekli,azgın bğa oluverir, mecburen meme veriyorum uykusu gelir diye,,ama ağlayarak uyandığında bazen yatağından omzuma alıyorum ayakta sallanıyorum,başını omzuma yaslar öyle de kalır...tam koyarsın yerine uyudu diye,hoop tekrar ağlar...kısır döngü resmen Bu arada dün gece uzun zamandan sonra 1de uyutabildik..Ben çok yorgundum evi topluyordum birde, eşim salıncağa koymuş,ipadden acmış cevşen dinletmiş..yasini dinletirken uyuya kalmış,sonrada yatağının yakınına açık bıraktık tebareke,amme...saat 3'e kadar kalkmadı sonra kalktı ama bu yöntemi bundan sonra sürekli uygulamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?