2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu yil hastalik yili herhalde..salgin olunca kacis olmuyor yakalayi veriyor..sen ne yaparsan yap olmuyor

kizlar cok kotu oldum hungur hungur aglamak istiyorum
Odada bunaldim Omeri uyuttum esimi ugurladim azicik dolanayim dedim
Bizim katta bir inleme sesi geliyordu esim telde duydu yazik adama nasil aci cekiyor kim bilir diye konustuk
Meger 2yasinda bir cocukmus nobet gibi birsey geciriyor sesi kart cikiyor sadece anne diyor
Insanin aklina hemen annesi geliyor di mi ne acayip
Rabbiiimmm evlatlarimizla sinama
Ailemizi kazadan beladan ani olumlerden ser insanlardan koru
Dermansiz dert sifasiz hastalik verme
Amin...

Melegim bende de oluyordu hatta yara var dondurmamiz lazim dediler
Icime sinmedi baska doktora gittim 15gun kadar iliskiyi yasakladi kuru ve temiz tutacaksin dedi
Sonrasinda da bir sure kayganlastirici kullandim simdi turp gibiyim 7/24

Tovbe estagfirullahhh once Allah sonra yallah gibi oldu :26:

Beykoooozzcuumm:118::122::124::122::124: bizde seni ve Enes'i çok seviyor :119:ve mutluluğunu paylaşıyoruz:124::118::122:
Dimi kızlar
Eeeeeveeeeet:124::124::124::124::122::122::122::122:

Dimi kizlar demissinde Eveeeet demeden gecimiyecem, birde ben orda nerdeyim goremedimde..sise dipli gozluk takiyom ama halan secemiyorum:))

dur kendimi tanitayim:111: bu kiside bendeniz oluyor :))

Hay allah yaa, hastanelerinde boyle bir durumu var..iyilesmek icin gidiyorsun sonra gorduklerinle iyice sarsiliyor insan..allah sabir ve sifa versin cnm sana...ins biran once iyilesir cikarsiniz..
Cnm sagol bende burda bir kac anneden duymustum bu durumu ama benimki 9 aydir yani dogumdan beri suregeliyor.. yani kayganlastirici ise yarar mi bilmiyorum ama bu o isten cok korkar oldum, isin kotu tarafi iyice sogudum..ins dedigin gibidir Zeynepcim..

koca bebekte öksürmeye başladı iyimi
yani kocam
hiç gülecegim yoktu ya
neyse bunları boşverinde şu pijamamın belindeki
ip içeri kaçtı nasıl çıkaracam ben onu ya

Evt canım ya sümükleri akmış oğlumun tam sümüklerine yapışmışmışım euheuheuhe
Bu bıdıkların hiçbir şeyinden tiksinilmiyo
Iyy deyip gülmeye başladım kendiside suratıma bakıp gülmeye başladı
Üstümüze çiş,elimize kaka yapıyorlar ama ıı ıhhh çok ballılar bunlar

Son düzenleme:
Cnm cok sagol ins gecer, ins ciddi birsey cikmaz..aklima cok kotu seneryolar geliyor ama dedigin gibi rabbim ins guzel eyler..tevekkul etmek gercekten galiba en dogrusu..

koca bebekte öksürmeye başladı iyimi
yani kocam
hiç gülecegim yoktu ya
neyse bunları boşverinde şu pijamamın belindeki
ip içeri kaçtı nasıl çıkaracam ben onu ya

Cengelli igne ile guzelim, annem hep oyle yapardida ondan gormustum :))

Tatlisesim, bizim canimizdan sigrilip geldi kuzularimiz nasil igrenelimki dimi, bende senin gibi hicbirseyinden igrenti duymuyorum, yanliz bu ek gidaya gectik geceli evi kenef kokusu cok sardi.. kotu kokutuyor ama yaa,,offf buram buram,

Meleğim acil şifalar dilerim sana,,kötü şeyler getirme aklına sakın Rabbim dermansız dert vermesinUmarım biran önce iyileşirsin canım
Geçmiş olsun

canım arkadaşlarım hepinize kocaman günaydınlarrr..

kızlar dün toplantıydı telefondu koşturmadan giremedim..aksamda erkenden sızmışım..sabahtan beri geçmiş okumaya çalışıyorum amma konusmussunuz...

mutlu annem canım eşinin süprizine bayıldım ne kdr düşünceli bir eşin var...biraz benim odunada ders varsin(umarım okumaz cnm kocam seni çok seviyorum aşkım)..ama saolsun bizimkinin hiç böle ince düşünceleri yoktur...güle güle kullan tatlım yeni arabanı kazasız belasız...

beykozcum enesimin dişi çıkmış hadi gözünüz aydınnnn...diğerleride gelir artık peş peşe...teyzesi öpüyor kocamanından...

meleğim canm inş önemli bir şey değildir cnm dualarımız seninle çok geçmiş olsun...

babyceren cnm sende hastaymışsın bebişlerde hasta olmuş çok geçmiş olsun...tez vakitte iyileşin inş..

annezeynepcim çok üzüldüm sizde hastalanmışsınız..hastanelerde çok zor..rabbim şifa versin biran once...geçmiş olsun..

nagiş cnm bugün nasıl oldun...kızım nasıl...

daha yazacakım ama gene unuttum..

günaydınn canım arkadaşlarımmmm

hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inş

benim zeynomda bütün gece uyumadı daha doğrusu uyumamış çünkü gözleri kapalı halde ağlayıp uyanıyor dişlerden tabi biliyorum sanki biryere yetişecek gibi birsürü diş birden çıkmaya çalışıyor ve mahvediyorlar kuzumu amaa bu gece kv kızdı sabah işe gidiyorsun sürekli kalkıp kalkıp gelme ört kapını yat uyu nasılsa emmiyor sadece gözleri kapalı ağlak halde uyanıyor pış pış yap geri uyuyor sonra hopp bidaha, kv de sen gelme ben uyutuyorum işte diye kızdı bende sabaha kadar deliksizz uyumuşum ya allah razı olsun ondan bin kere hemde hep diyordu ama içim rahat etmiyorki sürekli kalkıp gidiyordum sesini duyunca ama bugun uyumamış yine ama kaçgündür olan yorgunluğumla hiç sesini duymadım bile artık kalkma geceleri kızım hep söylüyorum dinlemiyosun bak bütün gün iştesin ben gerekirse uyumam hiç beklerim başında dedi kızlar çok dinlenmişim resmen ya sizde birkaç gün sizde kalabilecek birileri varsa deneyim bu yönetmi hayat kurtarır valla özellikle nagiş ve mutlu_anne sizin kuzular uyumayınca beslenme istiyormu geceleri? zeyno emmediği için geceleri tam uyanmıyor zaten hep mızmız uykulu amaa

canım çok çok geçmiş olsun ya can sıkıcı ama inan önemli birşey çıkmayacak sen gönlünü ferah tut yeterki canım benim allah gül yüzlü yavrularımıza bağışlasın bizleri, dermansız dert vermesin allah böyle sağlık süreçleri hep oluyor hayatımızda işte inş en kısa zamanda tedavi olursun geçer gider meleğim, aklına kötü kötü şeyler getirme bakıyımmmm, güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım arkadaşımmm

Canım dinlenmene çok sevindim,,inan kemiklerim bile ağrıyor şuanda,yorgunum çok...darısı başımaBenim kız kafasına göre takılıyor uyumayınca,,uyumaya hiç niyeti yoksa tepinir sürekli,azgın bğa oluverir, mecburen meme veriyorum uykusu gelir diye,,ama ağlayarak uyandığında bazen yatağından omzuma alıyorum ayakta sallanıyorum,başını omzuma yaslar öyle de kalır...tam koyarsın yerine uyudu diye,hoop tekrar ağlar...kısır döngü resmen Bu arada dün gece uzun zamandan sonra 1de uyutabildik..Ben çok yorgundum evi topluyordum birde, eşim salıncağa koymuş,ipadden acmış cevşen dinletmiş..yasini dinletirken uyuya kalmış,sonrada yatağının yakınına açık bıraktık tebareke,amme...saat 3'e kadar kalkmadısonra kalktı ama bu yöntemi bundan sonra sürekli uygulamayı düşünüyorum

canım iyi bari okadarda olsa uyumuş buda başarı devamı gelsin daha çok uyusun kuzular inş valla denemediğimiz yöntem kalmıcak yakında, benim zeynomun ilginç olan yanı şu akşam saat 9 da uyuyor gece 1-2 gibi ağlayıp uyanmalara başlıyor ama tam uyanmada değil dediğin gibi omzuma alıp popoya birkaç pış pış yapsam tekrar dalıyor ama yine yine yinee aynı şeylerr böyle böyle büyücekler işte allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…