Canım güzel dileğin için çok teşekkürler,,zaten sizler ve inancınız sayesinde bende sabırla bekliyorum,,
Yusuf ve meryem surelerini bende hep dinlettim hamileligim boyuncaCok inaniyorum sifa bulduguma
Sağolsun eşimin aklına gelmiş dün gece,,biz de çok büyük haz aldık,huzur buldukBizim yeğenlerden birine eltim sürekli
dinletidi,kulak aşinalığı kazandırdı,şuan 7yaşında, hatim etti geçen sene ve tecvitli kuranı kerim okuyo maşallah diyim
Darısı bebeklerimizin başına
hatim dediniz kuran dediniz içimi dagladınız..
benim dilegim vardı hatimim yarım kaldı hatta yarım bile degil daha 3.cüzdeyim aylardır
elim degmedi
ben okuyacagım zaman sessizlik olmalı kafam karışmamalı..ama ne mümkün..
ceren beni rahat bırakmazki hemen başını kapatır alır eline cüzü beni taklit eder..
gel oku okuyabilirsen...
en iyisi gece çocuklar uyuyunca okumak..hemen bu gece başlayacam..
hatırlattıgınız için teşekkür ederim mutluanne ve hejar
mutlu anne ben senin resmini görmedim ama
Bende göremedim kendimi walla
koymuştum aslında boy boy düğün fotolarıma kadar kaldırdım sonra canım..kızkınkileri de aynı şeklide...
koyarım bi ara inşallah
selamın hello fıstıklar:))
umarım hasta bebegimiz yoktur ve depresyonda annemizde yoktur inş...
ceren ve çağla iyiçok şükür ama gece uyuyunca neden öksürüyolar anlayamadım..
çağla ya ıhlamur ve papatya çayı içiriyorum ama ceren hanım kesinlikle içmiyo(
büyüge söz geçirmek daha zor...
bende iyiyim wc ye hiç gitmedim bugünne igrencim
yani midem düzeldi sanki..
akşam yemegimde var daha ne isteyim ki Allah tan ..
oh çok şükür yarabbimmmm....
Butun gecmis olsun dilekleriniz ve o en degerli guzel dualariniz icin allah razi olsun hepinizden...
Oglumu uyuttum simdi, yani daldi uyuyor yalniz yanaklari cok elma elma gozukuyor gozume dayanamiyorum kizlar isirayayimmi :))
Canim ya cok sagol
Bugun cikariz diye dusunuyordum yine cikamadik
Acaba sirf para icin mi yatiriyorlar diye dusunup dogumuma giren baska hastanedeki doktorumuzu aradim
Ben havale gecirmemis ya da cigerinde enfeksiyon olmayan cocugu yatirmam dedi
Kafam cok karisti
Burdaki doktor oksurugu hiriltili cogere inmesin diye bu gece de kalacagiz diyor
Aksama kadar kalip gece cikalim dedim kabul etmedi
Vardir herhalde bir bildigi di mi
Oglumu bosu bosuna hastanede surundurmuyorlardir insallah
Cemenotu kesinlikle cok faydali
Duzenli kullaninca ben ciddi etkisini gordum
Benim de uykusuzluktan azaldi iyice surekli sutlac yiyorum
Birseyler deneyecek mecalim kalmadi
Kızlar yaren Nur’um 1,5 ay önce tartıldığında 7,700 gr.’dı.şimdi 7,600 gr.kızım 1,5 ayda kilo alacağına kilo verdi.gözümün önünde olduğu için kilo verdiğini anlamıştım doğal olarak.üzülüyorum kızlarrr…malesef üzülüyorum.boyu 1,2 cm uzamış.kafa büyümüş 43,5 olmuş.hastalık,diş,huzursuzluk ve günde 3 defa dolu dolu kaka sanırım etkiledi.kakasına da kafayı takmış durumdayım.sizin bebişler nasıl acaba?günde kaç defa kaka yapıyorlar çok mu az mı?
Şimdilik öpüyorum hepinizi
kızlar 14 şubat için aklınaparlak fikir gelen var mı?
hediye olsun, etkinlik olsun
biliyorsunuz ben hiç sadelikten yana değilimdirabartıyı çok severim ,
acaba eşime mavi kalp temalı(erkekya) bi pasta süprizi mi yapayım diyorum,,hava soğuk dışarıda yemek olmaz,
en büyük sevgilimsiz de olmazyani evdeyiz,,bari güzel bişy olsun diyorum,aklıma hiçbirşey gelmiyor
fikri olan paylaşsın emi tatlişkolar
canım doktor ne dedi kılo durumu için, minnoşun çok fazla hastalıklarla uğraştığı bir zaman geçirdi canım üztüne diş falanda eklenince tabi kılo alamamış yavrucuk ama önemli olan doktorunuz diyecekleri tabi, ek gıda alımı nasıl, benim zeynomda zayıf bir bebekti genel olarak ancak ek gıda sorası toparlandı gerçi hala öyle tombik ve kılolu bir bebek değil ki öyle olmasınıda beklemiyorum zaten şuanda 9,... lu kılolarda en son nedir bilmiyorum ama boyu çok güzel uzuyor mesela sizin 1.5 ayda 2 cm için ne dedi doktorunuz? kaka sayısına gelince zeyno günde 4 hatta bazen 5 defa bile yapabiliyor sadece 1 kez dolu dolu yapıyor diğerlerini ise azıcık azıcık:) bence yedikleri için kaka sayısı eskiye göre fazla normal bence ama 3 defa dolu dolu yapması biraz çok gibi geldi bana ama yinede belki iyi yiyordur ve yapıyordur canım ishal gibi değilse sorun yoktur heralde yinede doktorunuz ne diyecek haber ver bizede, öpüyorum çokkkk
yavrukedi__canım teşekkür ederim..kabul etmezmiyim tabikide kabul edilmiştir
nagihan_sagol canım ya evet hastalıklar bir türlü peşimizi bırakmıyo..sizide bizide herkesi kurtarsın inşallah..
yaren nur az biraz kilo vermiş evet kesinlikle hastalıktan canım..üzme kendini lütfen...
hemen toparlar inş..yedikleri topak topak et olsun fıstıga..
bizim kız 3 günde bir kaka yapıyo..bazende günde 2 defa hiç belli olmuyo...
ama diş çıkardıgı dönem günde 7-8 defa yapıyodu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?