2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

en önemliside inanmak canım biz inandıktan sonra gerisi geliyo
yeğeninede maşallahbizimkiler de öyle olur umarım ben çok dikkat ediyorum bakalım
insan acayip huzur buluyor,benim eşimin telefonunda kuranı kerimin bütünü var her gün 1 cüz dinletiyo kuzuma
bazen ben okuyorum kuzuma bana bakıp gülüyor sıpa

hatim dediniz kuran dediniz içimi dagladınız..
benim dilegim vardı hatimim yarım kaldı hatta yarım bile degil daha 3.cüzdeyim aylardır
elim degmedi
ben okuyacagım zaman sessizlik olmalı kafam karışmamalı..ama ne mümkün..
ceren beni rahat bırakmazki hemen başını kapatır alır eline cüzü beni taklit eder..
gel oku okuyabilirsen...
en iyisi gece çocuklar uyuyunca okumak..hemen bu gece başlayacam..
hatırlattıgınız için teşekkür ederim mutluanne ve hejar

kuzum dediğin gibi gece çocukları uyuttuktan sonra okursun
hiç sıkıntı yapma,her gece 1 ayet okusan bile kardır,ayrıca hatırlamana vesile olduğum içinde ben çok mutlu oldum

mutlu anne ben senin resmini görmedim ama

Bende göremedim kendimi walla
koymuştum aslında boy boy düğün fotolarıma kadar kaldırdım sonra canım..kızkınkileri de aynı şeklide...
koyarım bi ara inşallah

kızınınkileri hatırlıyorumda galiba senide görmüşümdür

Butun gecmis olsun dilekleriniz ve o en degerli guzel dualariniz icin allah razi olsun hepinizden...
Oglumu uyuttum simdi, yani daldi uyuyor yalniz yanaklari cok elma elma gozukuyor gozume dayanamiyorum kizlar isirayayimmi :))

sana bir türlü geçmiş olsun dileklerimi iletemedim yahuu bir iş bir forum derken kafa ambaale oldu
geçmiş olsun dileklerimi lütfen kabul buyurunuz

Butun gecmis olsun dilekleriniz ve o en degerli guzel dualariniz icin allah razi olsun hepinizden...
Oglumu uyuttum simdi, yani daldi uyuyor yalniz yanaklari cok elma elma gozukuyor gozume dayanamiyorum kizlar isirayayimmi :))

Cnm geçmiş olsun.arada okuduklarımdan az çok bişeyler çıkardım.Üzülme.eminim kötü bir şey çıkmayacak.giderilebilir gelip geçici bir problemdir.mahir sensiz napar diye de bişey yok.öyle fena düşüncelere girme lütfen sana hiç yakışmıyor çünkü.sen bizim buradaki en başlıca polyannalarımızdan birisin.bize bol bol olumluluk aşılıyorsun. O yüzden kendi hayatınız ve kendin için de olumlu düşünmelisin.Ben kıyamam sana da Mahir’ime de canım arkadaşım.Çokkkkkk seviyorum ve öpüyorum sizi.Bu arada güzel dudaklının yeni resimleri yok mu?

annezeynep çok geçmiş olsun cnm.o bahsettiğin enfeksiyon Yaren Nur'a yapışıp kaldı.Ama bizim ateşimiz 39,4'ten yukarı çıkmadı.5 gün ve gece en fazla 6 saatte bir ateşlenmişti kuzum.halsizlik,huysuzluk,öksürük,kimi zaman burun dolması,kimi zaman akması,iştahsızlık ve dişler kuzumu çok yordu.hala da devam ediyor tam iyileşemedi.ama dr. yatırmadı bizi.ayakta tedavi yöntemiyle ilaçlarla geçecek dedi.bilmiyorum valla.yaren nur da yatmalı mıydı acaba?hastalık bizi de ailece vurdu.inş. sizde biran önce evinize ve ailecek sağlığınıza kavusursunuz.çok öpüyorum

İlkim81; güzel anne Rabbim yuvanızdan mutluluğu,aşkı,sevgiyi,huzuru,sağlığı eksik etmesin.Dilerim nice güzel yıllarınızı beraber ağız tadıyla geçirirsiniz.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

Mutluanne; inş. fayda etmiştir gerçekten bu yöntem.Ben biraz ayakta sallanmaya hastalık döneminde fazlasıyla alıştığını düşünüyorum.keyfi çok yerinde normalde ama uyuyunca bir huzursuzluktur gidiyor.bugün kv. Ağlasa da uyuması için yalnız bırakmış kapıya baka baka ağlamış.5 dk sonra uyumuş yarım saatçik.dayanabilirsem bu şekilde alıştıracam.

Zadacım; ben bugün daha iyiyim.iğneler bitti ama tam düzelemdim bakalım.c.tesi günü diyetisyen,dahiliye ve diş randevularım var. Of ne yapacağım bilmiyorum.Bu arada 50 günde 9 kilo vermiş oldum canlarım.ben en az bir 9 ay daha diyetteyim. Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarmasını yaşıyorum sanırım:=)

Babyceren; Kuzum yeniden hastalanmıyorlar inş.bizim çocuklar havadan nem kapıyorlar mı, kapamıyorlar mı anlamadım ben yaa.Hastalıksız birgün istiyorum.sen de daha iyiymişsin.

Kızlar yaren Nur’um 1,5 ay önce tartıldığında 7,700 gr.’dı.şimdi 7,600 gr.kızım 1,5 ayda kilo alacağına kilo verdi.gözümün önünde olduğu için kilo verdiğini anlamıştım doğal olarak.üzülüyorum kızlarrr…malesef üzülüyorum.boyu 1,2 cm uzamış.kafa büyümüş 43,5 olmuş.hastalık,diş,huzursuzluk ve günde 3 defa dolu dolu kaka sanırım etkiledi.kakasına da kafayı takmış durumdayım.sizin bebişler nasıl acaba?günde kaç defa kaka yapıyorlar çok mu az mı?

Tatlıcadının fotolarına bakmaya gidecem birazdan….

Lillac,berrum,somebody,zilan,porter,nelleporter,pampiş,turuncu,bambucan,şekerimşerbetim,zilan,cipskolam arada bir ses verin.arada bir ses verenler de daha fazla versin lütfen….

Şimdilik öpüyorum hepinizi

kızlar 14 şubat için aklına parlak fikir gelen var mı?
hediye olsun, etkinlik olsun
biliyorsunuz ben hiç sadelikten yana değilimdir abartıyı çok severim,
acaba eşime mavi kalp temalı(erkekya) bi pasta süprizi mi yapayım diyorum,,hava soğuk dışarıda yemek olmaz,
en büyük sevgilimsiz de olmaz yani evdeyiz,,bari güzel bişy olsun diyorum,aklıma hiçbirşey gelmiyor
fikri olan paylaşsın emi tatlişkolar

canım doktor ne dedi kılo durumu için, minnoşun çok fazla hastalıklarla uğraştığı bir zaman geçirdi canım üztüne diş falanda eklenince tabi kılo alamamış yavrucuk ama önemli olan doktorunuz diyecekleri tabi, ek gıda alımı nasıl, benim zeynomda zayıf bir bebekti genel olarak ancak ek gıda sorası toparlandı gerçi hala öyle tombik ve kılolu bir bebek değil ki öyle olmasınıda beklemiyorum zaten şuanda 9,... lu kılolarda en son nedir bilmiyorum ama boyu çok güzel uzuyor mesela sizin 1.5 ayda 2 cm için ne dedi doktorunuz? kaka sayısına gelince zeyno günde 4 hatta bazen 5 defa bile yapabiliyor sadece 1 kez dolu dolu yapıyor diğerlerini ise azıcık azıcık:) bence yedikleri için kaka sayısı eskiye göre fazla normal bence ama 3 defa dolu dolu yapması biraz çok gibi geldi bana ama yinede belki iyi yiyordur ve yapıyordur canım ishal gibi değilse sorun yoktur heralde yinede doktorunuz ne diyecek haber ver bizede, öpüyorum çokkkk

yavrukedi__canım teşekkür ederim..kabul etmezmiyim tabikide kabul edilmiştir

nagihan_sagol canım ya evet hastalıklar bir türlü peşimizi bırakmıyo..sizide bizide herkesi kurtarsın inşallah..
yaren nur az biraz kilo vermiş evet kesinlikle hastalıktan canım..üzme kendini lütfen...
hemen toparlar inş..yedikleri topak topak et olsun fıstıga..
bizim kız 3 günde bir kaka yapıyo..bazende günde 2 defa hiç belli olmuyo...
ama diş çıkardıgı dönem günde 7-8 defa yapıyodu canım..

benim aklıma degişik birşey geliyo sanırım
kapıdan başlıyarak her adım başı küçük hediye paketleri bunlar yatak
odasına kadar devam edecek..yatak odasında yerde küçük mumlarla oluşturulmuş kalp
içindede sen..ama yanma tehlikesi var dikkat etmek lazım
birde o hediye paketleri çok olacagı için içlerine belki en sevdigi çikolata ve baksır ve ve vee....
küçük küçük hediyeler...
ben düşündüm ama vazgeçtim bu iş bana pahalıya patlar...bizim evin kolidoru çoookkkk uzun
adam beni bulana kadar mumların arasında yanmakta varvazgeçtim bennn

evet cnm hastalık eritti farkındayım.şuanda 3 dişimiz var.boyu 1,2 cm 2 cm değil.boyu gayet iyi dedi sağlık ocağındaki hemşire.hastalık,dişler,hareketlilik,çok kaka bunlar etken üzülme kızın turp gibi dedi.

Sabahtan da çocuk dr.umuzu aradım. O da şuanda en az 8.200 gr olmalı dedi. günlük menüsünü anlattım.ooo çok iyi dedi.yakın sağlık ocağında tartın eğer kilo az çıkarsa(dr ile konuştuğumda daha tartılmamıştı) belki bir enfeksiyon olabilir dedi.önlem olarak kaka ve idrar tahlili yaparız getirin dedi.böyle beslenmesine göre kilo almalı dedi.

Yani 2 farklı yorum.kızım maşallah çok hareketli aslında.ama yine de tahlilleri en kısa zamanda yaptıracağım inş.idrar tahlili bayağı bir zorlayacak daha önce bir türlü verememiştik.hastalık peşimizi bırakırsa şayet sanırım kızım güzel kilo alacak.4 kilo doğan yavrum 8 ay 10 gün sonra sadece 7,600 gr.aylık ortalamaya vurduğunda 420 gr gibi bir şey çıkıyor.neyse bakalım inş. iyi kilo alır düzelir yavrum..

bizimki de ilk 2-3 ay 3-4-5 günde bir yapmıyordu endişeleniyordum ama sonra bir açıldı pir açıldı.anne olmak ne zormuş ya valla da billa da.ay içimiz titriyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…