2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

melegim__seninle burda bu saatte karşılaşmak ne güzel canım..
dün gece gelemedim senide göremedim çok özlemiştim
ne iyi oldu böyle
öptüm

Senide gormek guzeldi di di ama ben hemen cikmak zorunda kaldim malum Mahir birakmadi..neyse o aralikta yemek pisti. Mahir beye birseyler yedirdim ve uyuttum...zaman nasil geciyor anlamiyorum huppp diye gecip gidiyor..
Bende gece sohbetine epey alismisim, gozum seni goremiyince merak ediyorum dogrusu sekerim, gel ama gelmemezlik yapmaki gozum yollarda kalmasin dimi..olsun ama bir guzel uyumussunuz, yarasin ins.bol bol sut olsun ins.
Birde bu dis hediginin orda degisik yapildigini soylemissinde bende 10 yil once yigenimin dis bugdayinda bulunmustum ve dedigin gibi olmustu yani ne stikerlar ne magnetler nede minik hediyeler vardi..cupcake de yoktu hatta :)) zamanla degisiyor cnm bbence istanbula ozgu bir durum degil..

anladım canım benimde çok hoşuma gidiyo o pastalar ama ben burda görmedimde o yüzden sorum dedim:)
çok güzel anı olarak kalır..
ah siz istanbullular
sizi asortikler sizi

yok cnm benim neden yanlış anlayayım sağol fikirin için. ben dr. tavsiyesiyle veriyorum zaten özellikle enf. hast. dr.umuz vermişti daha önce yazmıştım.dut pekmezini,fındık,ceviz,bademi,kuru meyveleri de günlük+günlük muhakkak 1 yumurtayı da çocuk dr.umuz verin demişti cnm.Ben de güvenerek verdim bugüne kadar.4 ayından beri yumurtayı hergün yer mesela+1 tatlı kaşığı pekmezi. ilave olarak keçi boynuzunu da bağısıklık sistemi için diğer dr. verdi.ikisi de problem olmaz dedi.bilmiyorum karışık mı oldu ama müşterim var hızlı yazdım biraz.

anladım canım benimde çok hoşuma gidiyo o pastalar ama ben burda görmedimde o yüzden sorum dedim:)
çok güzel anı olarak kalır..
ah siz istanbullular
sizi asortikler sizi

Sorma walla,üsengeçliğin adını asortiklik taktın demek
Bizim memelekette diş buğdayı karılır(dişi gören hazırlar) ve bu davete gidenler,
bebeğe sadece beyaz şeyler götürürler,,hatta genelde don atlet falandır,,bütün dişleri beyaz çıksın diye
böyle yapılır...Ama ben bunu eşiminin tarafına anlatsam aaa bizde de böyle diye birsürü şey uyudurlar diye çaktırmadım
yemeğe çağırdım herkesi yaptım walla..Geçengünkü don muhabbetinde sorucaktım kızlara trakyalılık var mı sizin kaynanalarda diye
Birde don giysin donansın derler...Don önemlidir bacılarBen eve gidiyorum,,herkese donsuz geceler

Nagis cnmcim ben nisan pastami peckoda yaptirmistim, atalar rahmanlarda idi. kisi sayisina gore degisiyor fiyat ve ayrica pastalari cok guzel oneririm sanada bir arastir istersen

pasta imdadıma zada koştu.sağolsun varlsun.Allah razı olsun.İnş. dediği pastaneye yaptıracam.pasta resmi mailini attım.cnm arkadaşım.

mutlu annemden posterim,stıckerim, ve birşey daha eklenecek kovalara yapışması için onların taslağı hazır.çıktılarını alıp kurdanları yapacam.

kova siparişi vereceğim.

diş hediği koymak için nasıl bardaklar almalıyım sizce?yada siz nerelerden aldınız?annezeynep?

herşeyi bir an evvel hayata geçirmem gerek...:44:

Bence gayet güzel olur.
Ben kipa'dan 'bebekler için' metal renkte çerçeve aldım(hem magnetli hem de masa üstü kullanılıyor)
Süsleyecem ve doğum gününe kullanıcam(hem de 1.5 lira)
Süslemem tamamlanınca son halinin fotosunu çekip koyarım

Okul vardı canım sabahçıyım o yüzden foruma öğleden sonra girebiliyorum

seni unutmuş değilim bitanem.güzel gözlü mira'mın annesi.sağol arkadaşım.bizim bir reklam şirketi müşterim var.stickerleri falan oraya bastırmayı düşünüyorum.pazartesi bi konusacam...

Ayy don dedin de aklima oglumun don akletli resmi var( beyaz degil ama ) 5 aylik iken cekildigi bak onuda ekliyim ben resimlere koyacagim zaman, bi gorun erkek adamin pazilarini..citoz oglumda bile var dusunun artik ne pazi oldugunu :))

Kızlar kimse kavanoz soruma cevap yazmamış yoksa artık beni sevmiyor musunuz

Cnm ben gordum mesajini ama malum ingilterede kavonoz isi oraya uyarmi uymazmi bilemedim..sana en guzel tavsiyem ikea olur cunku en son oglum icin aldigim yogurt kavonozlari hem ucuzdu hemde cok sirinlerdi..belki cok sayida dusundugun icin daha uygun olabilir senin icin...
Senide cok seviyoruz lutfen oyle seyler deme sekerim uzulurum

Kızlar kimse kavanoz soruma cevap yazmamış yoksa artık beni sevmiyor musunuz

kız seni sevmeyecezde kimi sevecezaşk olsun...
umarım soruna cevap verebilmişimdir

Teşekkür ederim şekerler ben de sizi seviyorum
Meleğim ikea da çok güzel şeyler var teşekkür ederim tatlım. Ama hani ben dişim çıktı falan yazanlardan istiyorum.
Güvenilir site arıyorum tatlım

40dereceyi gören bir anne olarak çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım gelmiş geçmiş olsun inşallah

kızlar diş buğdayı için kavanoz almayı düşünüyorum bildiğiniz güvenilir bi site var mı?
Bir de ne kadar sürede getirirler acep?
tatlım pembe-butik sitesine bir baksana
bir de şekermasalı diye arat google'da
bir de bir de eminönü sarkhan yaz bu 3ünden fiyat aldım ben en ucuzu sarkhanda hatta birbirimizin adını verip herşeye beleşten bile ucuza yaptırabiliriz

Kavanoz + Etiket : 1, 40 TL + KDV
Kavanoz + Etiket + Kurdele + Badem Şekeri : 1, 85 TL+KDV

mekanı cennet olsun
tek oğlu mu vardı? benim kayınvalidem oğlunun evladını görmeye çok özenirmiş çok şükür gördü bu hafta o bakıyor.

Hepsi çok guzel gule gule kullanın. Neden göze batsın ki bence cok hoş olur.
Ben english home dan almıştım. Yazmıştım ama yine yaziim dedim
biliyorum canım ama kalmamışşş internette de yok bana satsana 5 katına

paşabahçe bi lokma serisini tek geçerim!
ama şöyle bi durum var oldukça sadeler ben de sade sevdiğimden onlardan aldım süslü istiyorsan bir araştırayım tatlım
ben üzerine sadece nazar boncuğu yapıştıracağım çıkarınca da kullanabileyim diye

kızlar ömer yeni birini bulmuş galiba:)
ALlah senin iyiliğini versin nasıl benziyor öyle bir an kendi oğlum sandım!!!
tam eşim gelmişti yanıma küçük halii ona gösterdim bu kız kim ne zaman buluştunuz dedi
öldürdün beni gülmekten yaa don don dediniz donuma kaçırmak üzereyim mutluanne dileğin gerçek olacak biraz daha gülersem azraece altına kaçıran kadına kız verir misin yavrum?

Canim benm oncekikle Allah kolayliklar versin defne miz hemen alisir yeni insanlara yeni ortama insallah hayatim bende okis in biberon almadan uyumasi icin cok ugrastim amma velakinnnn tam anlamiyla basarili olamadim ama ek gida isi tam rayina oturdu ve mama yi daha az iciyor biberon olmadan uyumasi konusundada ayagimda salliyorum ac kalinca oyle bir alirki bineronu valla benimkine ne versen saldirir ackalinca

nagis cim beni unutmussunnnnnusuldum cokkkama olsun benim vefali arkadasim zaten sen sormasan kise sormuyor beni neyse bir saat kadar once konustum sekerim serbetimle yatmaktan iyice agrilari artmisameliyat gunude pazartesi belli olacakmis canim simdilik durum bu

Kizlar okis hanim anneanne ye alisti annem sagolsun cok simartti simdi ne soz dinliyor ne susuyor istedigini alana kadar agliyor hayatta yapmam dedigim seyleri yaparoldum cok degisti yaaa anneanneyi emekleme pozuna sokup kadinin yakasina yapisip sanki kopek gezdirir gibi okis onde anneanne arkada yiruyorlardibendende bekliyor ayni performansiaglaya aglaya salya sumuk kendini oksurtuyor sonra ogure ogure agliyor onceden hayir kizim gel buraya dedigimde gelen cocuk simdi sallamiyor benigelmesi gerektigi yeri gosterirdim hemen gelirdi hic ikiletmezdi simdi yine geliyor ama ikiletiyor bazen ikazlarim sert oluyor ama yinede anlamiyor elindki oyuncak vs her ne ise uc kez atma yada dusurme hakki olurdu sonra vermezdim ama annemler herattiginda versi hatun simdi egilip attiginin dususune bakiyor uyku meseleside annem uyutmak icin odaya girmesiyle cikmasi bir oluyordu bende gicik oluyordum simdi ben salla babam salla yok hanim direniyor uyumamak ocin yaaa neyse kizlar insan vucudunun ye iliklere alismasi ve adapte olmasi tam 21 gun suruyor o yuzden isi gucu birakacam okis hanim a fokus olacam yeniden eski duzenimizi yakalamam lazim
​turuncum kayra nasil canim?hosgeldin

Kızlarrrr yangınnnn varrrrr
Böyle yazdığım için yemek yakarak evi tutuşturduğumu zannetmeyin
Yeğenim okul dönüşü ayağını burkmuş ananesine yani anneme sığınmış hastaneye doğru yola çıkmışlar sonrasında buraya gelecekler ama yemek yokk
Bu gün kociş eve geç gelicek diye yemek yapmamıştım
Çok acil yemek yapmam lazım ama neee
Yemeksiz ev mi olur diye fırça yemek istemiyorum

herkese güzel bir h.sonu diliyorum.evime meleğime kavuşmak üzere 10 dkya çıkıyorum.

mybabylove cnm yazdım sana görmedin sanırım okiş anane falan gelince onların davranısından dolayı bazı davranısları değişmiştir. umarm düzelir cnm.Allah sağlık versin. çok takma kafana emi? şekerimşerbetime de çok slm söyle.öpüyorum.

annezeynep; cnm evet biraz süslü olabilir ama sade de olabilir aslında.ehehehhh.ben ne istediğimi biliyor muyum acaba? vet evet biraz biliyorum:)))

hepiniz kendinize iyi bakın canlar.fazla kaynatmayın...

harika bir h.sonu hepimizin olsun inş.

hejar sen nerelerdesin tatlım???ehehehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…