Kızlarrrr yangınnnn varrrrr
Böyle yazdığım için yemek yakarak evi tutuşturduğumu zannetmeyin
Yeğenim okul dönüşü ayağını burkmuş ananesine yani anneme sığınmış hastaneye doğru yola çıkmışlar sonrasında buraya gelecekler ama yemek yokk
Bu gün kociş eve geç gelicek diye yemek yapmamıştım
Çok acil yemek yapmam lazım ama neee
Yemeksiz ev mi olur diye fırça yemek istemiyorum
Kizlar okis hanim anneanne ye alisti annem sagolsun cok simartti simdi ne soz dinliyor ne susuyor istedigini alana kadar agliyor hayatta yapmam dedigim seyleri yaparoldum cok degisti yaaa anneanneyi emekleme pozuna sokup kadinin yakasina yapisip sanki kopek gezdirir gibi okis onde anneanne arkada yiruyorlardibendende bekliyor ayni performansi aglaya aglaya salya sumuk kendini oksurtuyor sonra ogure ogure agliyor onceden hayir kizim gel buraya dedigimde gelen cocuk simdi sallamiyor beni gelmesi gerektigi yeri gosterirdim hemen gelirdi hic ikiletmezdi simdi yine geliyor ama ikiletiyor bazen ikazlarim sert oluyor ama yinede anlamiyor elindki oyuncak vs her ne ise uc kez atma yada dusurme hakki olurdu sonra vermezdim ama annemler herattiginda versi hatun simdi egilip attiginin dususune bakiyor uyku meseleside annem uyutmak icin odaya girmesiyle cikmasi bir oluyordu bende gicik oluyordum simdi ben salla babam salla yok hanim direniyor uyumamak ocin yaaa neyse kizlar insan vucudunun ye iliklere alismasi ve adapte olmasi tam 21 gun suruyor o yuzden isi gucu birakacam okis hanim a fokus olacam yeniden eski duzenimizi yakalamam lazim
​turuncum kayra nasil canim?hosgeldin
Ben kız çocuğunuda ilk görünce defne karen zannettim..kendi kendime bu hatunlar hangi ara buluşmuştu diye düşüncelere daldımsonradan baktım ki bu kız saçlııı bizim minnoş saçsız prenseslerden
40dereceyi gören bir anne olarak çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım gelmiş geçmiş olsun inşallah
tatlım pembe-butik sitesine bir baksana
bir de şekermasalı diye arat google'da
bir de bir de eminönü sarkhan yaz bu 3ünden fiyat aldım ben en ucuzu sarkhanda hatta birbirimizin adını verip herşeye beleşten bile ucuza yaptırabiliriz
Kavanoz + Etiket : 1, 40 TL + KDV
Kavanoz + Etiket + Kurdele + Badem Şekeri : 1, 85 TL+KDV
mekanı cennet olsun
tek oğlu mu vardı? benim kayınvalidem oğlunun evladını görmeye çok özenirmiş çok şükür gördü bu hafta o bakıyor.
biliyorum canım ama kalmamışşş internette de yok bana satsana 5 katına
paşabahçe bi lokma serisini tek geçerim!
ama şöyle bi durum var oldukça sadeler ben de sade sevdiğimden onlardan aldım süslü istiyorsan bir araştırayım tatlım
ben üzerine sadece nazar boncuğu yapıştıracağım çıkarınca da kullanabileyim diye
ALlah senin iyiliğini versin nasıl benziyor öyle bir an kendi oğlum sandım!!!
tam eşim gelmişti yanıma küçük halii ona gösterdim bu kız kim ne zaman buluştunuz dedi
öldürdün beni gülmekten yaa don don dediniz donuma kaçırmak üzereyim mutluanne dileğin gerçek olacak biraz daha gülersemazraece altına kaçıran kadına kız verir misin yavrum?
Allah iyiliğini versin :) saçsız prenses ha :) çok guldum
Ayıp ettin şekerim. Özelden adres ver kargoya vereyim yarın. Cok ciddiyim.
Geçmiş olsun canım..kuzun bi an önce eski sağlığına kavuşsun inş yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan
teşekkür ederim kızlar40dereceyi gören bir anne olarak çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım gelmiş geçmiş olsun inşallah
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
nagihan3005, BabyCeren+, TuRuNCu+, melegim34+, gunes1, sisaADA, ecesuelif+, ZADA+
ooohhhh kalabalığız. meleğim sen buralarda görmek ne hoş şekerim!!!
turuncu da, babyceren de, zada da, güneş1'de, ecesuelif'te, sisada'da, burda yemede yanında yatAllah'tan daha fazla kişi yok.yoksa herkesi yazmak zorunda kalaccaktım
mutluanne; nereye kayboldun bakim?
planner sen nerdesin? alışkın değiliz yokluğuna?
lavinya; bebişine masallah.çok tatlı
bambucanım sağol cnm. rahatladığını duymak ne güzel. inş. çok faydalı olur. azra'ya ablan mı bakıyor?
şekerimşerbetim de gelmiyor o nasıl acaba?
lillac ile hiç karşılaşamıyoruz zaten kayıp gibi bişey.
pınarda da sanırım fazla aktif değil.
dilekmete ise hiç yok piyasada.
gören duyan bilenlerin haklarındaki bilgileri duvara yapıstırmasını rica ediyorum.
unuttuklarım için çok çok özür...
Kızlarrrr yangınnnn varrrrr
Böyle yazdığım için yemek yakarak evi tutuşturduğumu zannetmeyin
Yeğenim okul dönüşü ayağını burkmuş ananesine yani anneme sığınmış hastaneye doğru yola çıkmışlar sonrasında buraya gelecekler ama yemek yokk
Bu gün kociş eve geç gelicek diye yemek yapmamıştım
Çok acil yemek yapmam lazım ama neee
Yemeksiz ev mi olur diye fırça yemek istemiyorum
dünyadaki mayıs annelerinin en güzelleri en tatlıları ve en ballı bebekleri hayırlı cumalar
ece hanım uykusundan uyanınca benden masaj bekler oldu fena alıştırdım cadıyı çok iş yapıyor ya yoruluyor hanfendi:)) birde ovarken ayy ayy diye ses çıkarıyor:)) gece olunca bende o kadar çok arıyorum ki ailemden biri olsa şu sırtımı ovuver desem( biraz daha büyüsün ece o minnacık elleriyle ovdurtcam ağaç yaşken eğilir:)) benim kız kardeşim malum emeklilik çocuğu olunca bu konuda uzmanlaştı ama şimdi parayla yapıyor annesine babasına:))
mutlu anne ormantik sevgililer günün harikaymış:)) çiçekleri yiyen boncuk gözlü Miramız da çok tatlı olmuştur kesin:))
zada zeynep adamıza maşallah suya alışmış ohh yavrum bol bol yıkansın artık:))
nagiş yaren nurumuz da çok güzel kilo almış maşallah onada.
ya jilliancılar sesiniz sedasınız kesildi. beykoz, tatlıcadı, dilber ege ne alemdesiniz? ben bugün 61.4 görünce holde takla attım desem inanmayın çünkü her yerim ağrıyor sadece gidip bitter çikolata yiyip haberi kutladım:)))
benim kayınvalidem de nişandan 24 saat sonra vefat etti... sadece nişanda görebildim... ve 23 yıl aradan sonra doğan torununu göremedi... o olsaydı herşey bambaşka, çok daha güzel olurdu. mekanı cennet olsun Fatma aneciğimin...
enerjine hayranımkızlarr ömerin kutlamalarında kullanmak üzere evime ve mutfak eşyalarıma uygun olsun diye krem rengi ferforjeye takmıştım ya kafayı
bugün işten izin alıp ikeaya ve english home'a gidip seriyi baya tamamladım
tepsi geniş tabak peçetelik dilek ağacı derken baya toparladım şimdi hedefim bunların kenarına mavili yeşilli mat kurdelalı bayrakla renk katmak olacak
bir de pasta standı ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAYın cupcake standından bulmam lazımmmm
Eki Görüntüle 634073 Eki Görüntüle 634074 Eki Görüntüle 634075 Eki Görüntüle 634077 Eki Görüntüle 634078
bu da ikeadaki genelde ofislerde masaüstü için kullanıldığını gördüğüm 3 liralık çift taraflı çerçeve. bir tarafına ömerimin resmini koyup gelenlere hediye edeyim diyorum
ikea dan alındığı çok bariz olacak fiyatı da belli olacak sizce göze batar mı?
Eki Görüntüle 634079
anneZEYNEP isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için anneZEYNEP isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir
kızlar acil cevapppp
kadiköyde bastırmıştı biri yavrukedicim senmiydin unuttum bana özelden kırtasiyenin adresini yazsana cıkarttırcamda
Aynisi banada oldu cnm, arkadasim aradi ve is donusu sana geliyorum dedi, kac saat sonra dedim bir saat sonra oradayim demezmi..Allahtan benim yemegim vardi..yalniz iki cesit yapmistim bende yanina hemen hizlica bir makarna uyduruyum dedim yalniz evde makarna kalmamis..eyvah !:18: neyse esimi aradim bugun gec kalmiyacakmis ve gelirken alirim dedi aldi geldi ve hizlica makarna suyu koydum, gelir gelmez yaptim..tam yagini hazirlarken arkadas geldi yani kil payi yetisti..anam bu ne zor seymis..ama bana ohh oluyor senmisin diyen ne zaman istersen ugra gece gunduz farketmez diye ehuehuehu..misafirperverligim tuttu ..arkadasim bes yildir tanidigim insan cok yabanci degil ama olsun gelen insani ac birakmak olmaz birde is cikici uzak yoldan geliyorsa mutlaka doyurmak lazim gerek..
Sen ne yaptin cnm, yetismi yemek acep..
Makarna suyu olayi hemen BabyCeren den geldi aklima..super arkadasim benim hizir gibi yetistin
Bizde iyiyiz teyzesi sagol okis in biraz rahatsizdi bugun daha iyi cok sukurKızlaaaaar boncuğumun en son resimleri albümümüzdeee
Tatlıcadı ; Ben de seni çok özlediiiimmmm
Mybabylove ; hoşbulduk canım teşekkür ederim.Sen nasılsın görüşmeyeli ?Okişim nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?