2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

itfaiye geldiiiiiiii
koy hemen makarna suyu işte sana yemek
ben geç haber verenlere hemen makarna suyu koyarım
yanlış anlaşılmasın makarna demiyorum,makarna suyu

Hay allah demek bizim Okis maceralarina devam ediyor.. anneni baksana ne durumlara sokmus..oldum gulmekten :)) ahh bu cocuklar yokmu ah ah

Allah iyiliğini versin :) saçsız prenses ha :) çok guldum

Ayıp ettin şekerim. Özelden adres ver kargoya vereyim yarın. Cok ciddiyim.

Merhaba nagişciğim,bugün bayağı yoğundum.Doğa yı doktora kontrole götürdük,gezindik.Akşama da misafirim vardı ikramlık hazırlayayım sunayım derken anca gelebildim.İnan bir kaç gündür daha da yoğunum çarşambadan beridir işe başladım koştur koştur günü geçirmekteyim.Akşam olunca da bir uyku bastırıyor anca gece süt sağımı için uyandığımda sizlerle yazışabiliyorum.Tabi tek başıma

Aynisi banada oldu cnm, arkadasim aradi ve is donusu sana geliyorum dedi, kac saat sonra dedim bir saat sonra oradayim demezmi..Allahtan benim yemegim vardi..yalniz iki cesit yapmistim bende yanina hemen hizlica bir makarna uyduruyum dedim yalniz evde makarna kalmamis..eyvah !:18: neyse esimi aradim bugun gec kalmiyacakmis ve gelirken alirim dedi aldi geldi ve hizlica makarna suyu koydum, gelir gelmez yaptim..tam yagini hazirlarken arkadas geldi yani kil payi yetisti..anam bu ne zor seymis..ama bana ohh oluyor senmisin diyen ne zaman istersen ugra gece gunduz farketmez diye ehuehuehu..misafirperverligim tuttu ..arkadasim bes yildir tanidigim insan cok yabanci degil ama olsun gelen insani ac birakmak olmaz birde is cikici uzak yoldan geliyorsa mutlaka doyurmak lazim gerek..
Sen ne yaptin cnm, yetismi yemek acep..
Makarna suyu olayi hemen BabyCeren den geldi aklima..super arkadasim benim hizir gibi yetistin

Ne guzel yaa boyle kisa kisa ozet seklinde mesajlara bayiliyorum, zamanim olmuyunca gozlerimle hizlica boyle senin yazdigin gibi kisa kisa konuyu yazan arkadaslara bakiyorum ve sonra kacirdiklarimi toparliyorum..aslinda keske zamanim yetsede okusam hepsini sonuna kadar ama malasef..sana tsk ru bir borc sayiyorum sekerim sagolasin

Ecenin masaj olayina bittim cnm,ins buyunce oda sana bol bol yapar..yerim onu ben yaa demek seste cikariyor..camera ile ceksen bizde seyretsek ne iyi olurdu valla..

Otantik sevgiler gunu ok onu anliyorumda ormantik bayagi degisik olmus mutlu-anne..mira da kendi aldigi ciceklerin tadina bakmis, akilli kiz anneme verecegim ciceklerin once tadina varim bakim guzeller mi demistir kesin :)) Mavis im yaa anne gibi alem olcan sen kesin..

Zada cnm, senin kuzu banyoya alismis eh guzel asmaniza sevimdim, Zeyno artik bol bol ister oyunlu, bence sen ona renkli plastik ordekler var onlardan al..cok sirinler hemde..bir kayik bile alinabilirde..ilerde de kullanilabilir.

Benden de masallah Yaren Nura Allah daim etsin ins

benimkininde adı fatma :) nur içinde yatsın ne güzel bievlat yettiştirmiş kocacıgımı
o olsaydı bizim içinde hersey daha gzl memlekete gitmek , bayramlar ,kutlamalar daha anlamlı olurdu

enerjine hayranım

anneZEYNEP isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için anneZEYNEP isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir

Slm canlar Forumda yine bir hafta sonu sessizligi hakim Biz ne mi yapiyoruz,soylememe gerek yok artik kizimla nekadar fingirdek oldugumuz tum forum tarafindan anlasildi Napim ama bu havada disari cikmayanin kafasini kirarlar kizim uyuyor arabasinda,bende bu gidisle kilo alcam her cikmada da pasta yenmezki dimi ilk firsatta AZRAECE tayfasina katilip o programa uymak istiyorum kabul ederseniz

kızlar acil cevapppp
kadiköyde bastırmıştı biri yavrukedicim senmiydin unuttum bana özelden kırtasiyenin adresini yazsana cıkarttırcamda

Slm şekerler hafta sonu malum topiğin Halide ortada:)
Kuzum sabah erken uyandı kahvaltısını yaptırdım sonra yanımıza aldık yattık uyandığımızda saat 1 e geliyodu
Dışarıda hava çok soğuk eve mahkumuz yine

Benimde dondurucuda kanat vardı hemen çıkardım buzu çözüldü sos hazırladım ızgarada acılı tavuk kanatları ve salata yedik
Annem pilav,makarna yemiyo yeseydi bende hemen bi makarna çeşidi ve yanınada köfte yapardım:)
Neyse geç gelen misafirlerimizi ağırlamışız şekerim
Anneme ilk önce yemek yok dedim sandwich yapar yeriz olsun dedi yabancı olmasalarda insanın içi rahat etmiyo ki canım
Aferin bize

Kızlaaaaar boncuğumun en son resimleri albümümüzdeee

Tatlıcadı ; Ben de seni çok özlediiiimmmm

Mybabylove ; hoşbulduk canım teşekkür ederim.Sen nasılsın görüşmeyeli ?Okişim nasıl ?

Kızlaaaaar boncuğumun en son resimleri albümümüzdeee

Tatlıcadı ; Ben de seni çok özlediiiimmmm

Mybabylove ; hoşbulduk canım teşekkür ederim.Sen nasılsın görüşmeyeli ?Okişim nasıl ?
Bizde iyiyiz teyzesi sagol okis in biraz rahatsizdi bugun daha iyi cok sukurKayra nin saclar kizila mi donuyor ne:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…