2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bizde iyiyiz teyzesi sagol okis in biraz rahatsizdi bugun daha iyi cok sukurKayra nin saclar kizila mi donuyor ne:44:

Kıyamammm,çok geçmiş olsun canım..
Kayranın saçları kahve tonlarında.Bazı yerleri biraz daha açık renk olduğu için ışığın yansıması ile kızıl görünmüş olabilir

Kızlaaaaar boncuğumun en son resimleri albümümüzdeee

Tatlıcadı ; Ben de seni çok özlediiiimmmm

Mybabylove ; hoşbulduk canım teşekkür ederim.Sen nasılsın görüşmeyeli ?Okişim nasıl ?

Bayıldım kayra nın bütün resimlerine görmeyeli büyümüş kuzum
Ve kayra için bi tane kız çocuğu doğurmaya karar verdim
Çok yakışıklı çooookmaşallah boncuğumuza

cnm geç oldu yazamadım kusura bakma lütfen..
yurda hoşgeldin.. özlettin kendini doğrusu
ama özlediğimize deymiş kayra maşallah tosun gibi dönmüş annesi..
hoşgeldin sefalar getirdin cnm arkadaşım

cnm geç oldu yazamadım kusura bakma lütfen..
yurda hoşgeldin.. özlettin kendini doğrusu
ama özlediğimize deymiş kayra maşallah tosun gibi dönmüş annesi..
hoşgeldin sefalar getirdin cnm arkadaşım

Hoşbulduk bambucanımm
Kusur olur mu hiç tatlım,hepimiz anneyiz..Birbirimizi en iyi bizler anlarız
Kayra paşa resimlerde tosun gibi görünsede sen inanma teyzesi.
Kilomuz hala 8800
Rabbim can sağlığı versin...İlerde fidan gibi bir delikanlı olacak boncuğum inşaallah
Azra sultan nasıl annesi ?

Bayıldım kayra nın bütün resimlerine görmeyeli büyümüş kuzum
Ve kayra için bi tane kız çocuğu doğurmaya karar verdim
Çok yakışıklı çooookmaşallah boncuğumuza

Valla tatlıcadım,senin kızda tarık buğra gibi esmer güzeli olursa hiç kaçırmayız haberin olsunnn

lavinyanın 1 ay önceki hali çok huzursuz hali sırf resim çelilcek diye poz verdiği hali şimdi saçlar toplanıyo tavşan kulağı yapıyoruz burda dağılmış :)

Herkese merhaba

Berbat bir gün geçirdim. Kızımla markete gittik. Benim kuduruk kızım bir reyonda biraz durmaya gör hemen market arabasından iniyor sıkıntıdan o da gezecek. Yaaa yürüyünce de böyle dertleri var. İyi olduğum reyonda gezindi. Orda bir bank var ona çıktı. Hep çıkar ona. İnerken küüüüütttt!!! Ölüyorum zannettim. Yüzüstü düşmüş. Hemen baktım yüzüne. Deli gibi ağlıyor tabi. Kısa bir an sonra alnının sol tarafı davul gibi şişti. Ömrümden ömür gitti herhalde.
Oradaki görevli kıza buz var mı diye sordum. Beni arka tarafa götürdü. Bir sürü çalışan. Sağolsun çok yardımcı oldular. Ambulansı aradılar. Ömrümde ilk defa umarım da son olur ambulansa bindim. Devlet hastanesine götürdüler. Röntgen çekildi acilde. Dr bir şeyi yok dedi ilgisiz ilgisiz yüzümüze bile bakmadı. Eşim de gelmiş apar topar korkarak.
İçimiz rahat etmediği kontrole de götürdüğümüz özel hastaneye gittik. Orda son derece ilgi var tabi. Nöbetçi Dr uzun uzun açıkladı. Endişe etmeyin dedi. Bayılmamış kusmamış bunlar iyi dedi. Neşesi de yerinde şimdi sadece takip edin. Bu arada keşke röntgen çekilmeseydi dedi. Ahh ben o telaşla nerden bileyim.
Neyse şimdi iyi. Uyuyor uyanmak üzere. Uyutma durumunu da sormuştum. Sakıncası yok uyurken arada bak sadece elini kolunu oynatıyor mu diye.
Şükür iyi gibi. Ama yaşadığımı bir ben bilirim!

çok geçmiş olsun benimde en korktuğum şeydir dikkat etmek lazım bir anlık dalgınlık Allah korumuş senin içinde büyük travma ben olsam heralde bayılırdım ..
devlet hastaneleri ne zaman ilgi göstermiş ki hastalara insanı dinlemez bile doktorlar tekrardan geçmişler olsun dikkat edin :)

Eki Görüntüle 634640
lavinyanın 1 ay önceki hali çok huzursuz hali sırf resim çelilcek diye poz verdiği hali şimdi saçlar toplanıyo tavşan kulağı yapıyoruz burda dağılmış :)

Merhaba Lavinyamm
Çok tatlısın sennn

Çok ama çok geçmiş olsun somebody.Okurken bile içim ürperdi.
Rabbim esirgesin yavrularımızı..Tekrar geçmiş olsun.

Kızlaaaaar boncuğumun en son resimleri albümümüzdeee

Tatlıcadı ; Ben de seni çok özlediiiimmmm

Mybabylove ; hoşbulduk canım teşekkür ederim.Sen nasılsın görüşmeyeli ?Okişim nasıl ?
TURUNCUM,GERÇİ BEN GEÇEN GÜN HOŞGELDİN MESAJI GÖNDERDİM,GENE YAZAYIM ARKADAŞIM SENİ TEKRAR GÖRMEK ÇOK MUTLU ETTİ BENİ.iNŞALLAH TATİL YARAMIŞ VE BAYAĞI DEŞARJ OLMUŞSUNDUR.KİLİYORSUN EN SON KAYRA NIN GIDA SORUNU VE KUSMASIYLA PERİŞANDIN.HIZLA KAYRACIĞIMIN RESİMLERİNE GÖZ ATTIM MAŞALLAH YAVRUMA, FISTIK FISTIK...ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN,ALLAH BETERİNDEN KORUSUN.BU ÇOCUKLARIN BELLİ BİR YAŞA KADAR BAŞINDA PERVANE OLMAK LAZIM.O ZAMANA KADAR BİZ PERVANE OLURUZ KAFA OLARAK ZATEN:111:

Off icim gitti resmen, cok cok gecmis olsun, umarim son olur bu,..rabbim kaza bele gostermesin hicbirine..Simdi iyi olmasina cok sevimdim cnm, Bade ablamiza birsey olmaz ins. demek bir yaslarini bile gecmis olsalar dusebiliyorlar, bende de hep yurume isi basladi mi tamamdir artik cok dusmez fikri vardi...gercekten buyudukce daha cok zorlasiyorlar..allah hepimmizin yar ve yardimci olsun..gercekten zor

Turuncu masallah resimlerin hepsini yorum yazmak isterdim ama nafile zaman bu aralar bana nasil geciyor anlamiyorum..Kayra miz cok yakisikli olmus..hele o guzel bakan mavis gozlerine kurban ,,cok datlu annesi rabbim sizlere bagislasin ins..

Kizlar az evvel oglani yikadik. Ben tek yikamam genelde esimle beraber yikariz hep..yalniz biz her gecen gun zorlanmaya basladik, artik kalkmak, ziplamak istiyor suyun icindeki her yeri su etmeside cabasi..yani yikamakta ve giydirmekte artik iskence olmaya basladi..sizlerde durum nasil bilmiyorum ama ben her yikama safasinda resmen savas yapiyoruz, buda iyi kalori verdirir galiba :)) sadece pozitif olmaya calisiyorum bir tek bu kalori yonunu gorebildim :))

Kızlar size Doğanın motor gelişiminden bahsedeyim:
Bugün Doğacığım 9 aylık oldu
minik bir topumuz var ben kızıma attıkça,hadi kızım bana at diyorum hemen tutup atıyor.
Kızım kaşık kullanıyor,yani biz yemek yerken eline kaşık alıyor ve kaşığı resmen lor tabağına daldırıp ağzına götürüyor.
Geçen gün aldığımız tuşları melodili bir oyuncak almıştık.Kızıma kalıp oyuncakları deliğine yerleştiriyorum o da teker teker o minik parmağıyla bastırp aşağı düşmesini sağlıyor.Çok hoşuna gidiyor.
Kızım değişik sesler çıkarıyor,ben sadece mamma kelimesini algıladım diğer kelimelirini adlandıramadım daha...

Sağolun pınarda ve meleğim

Evet meleğim yaa yürüyünce malesef daha çok oluyor. İlk başlarda dengeyi tam sağlayamıyorlar ondan düşüyorlar. Sonrasında da koşturup duruyorlar ondan. Neyse inşallah hepimiz en az hasarla anlatıcaz.

Telefonda anneme söyledim. Sen nasıl bakıyorsun çocuğa dedi ben de öyle tahmin etmiştim. Benim annem de böyledir. Teskin edeceğine böyle cümleler kurar hep(

Biz de bugün Doğayı yıkadık ve ben de eşim olmadan yıkayamıyorum.Bir kez denemiştim neredeyse düşürecektim.Kızım şimdilik sessizliğini koruyor ama senin dediğin gibi suyla yakinen ilgili gibi,Yalnız biz leğenini odaya getirip yıkıyoruz,o zaman çok hareket edemiyor zaten.Eline şampuan ,oyuncak vb.bir şeyler veriyorum oyalanıyor onlarla.

Aynı benim annem...O yüzden hiç olumsuz bir şeyden bahsetmem.Mesela; kız kustu dersem ,sen çok mu verdin; ya da kızımın burnı tıkalı desem kızı soğuğa bırakmışsındır,sen kızını iyi giydirmiyorsundur diyor.Ben de bunları dinleyeeğime kızım iyi iyi diyorum artık.Ne yapayım benim annem de böyle,normalde gizli saklı olmamalı değil mi?Ama annemin bakışı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…