Bizde iyiyiz teyzesi sagol okis in biraz rahatsizdi bugun daha iyi cok sukurKayra nin saclar kizila mi donuyor ne:44:
Kızlaaaaar boncuğumun en son resimleri albümümüzdeee
Tatlıcadı ; Ben de seni çok özlediiiimmmm
Mybabylove ; hoşbulduk canım teşekkür ederim.Sen nasılsın görüşmeyeli ?Okişim nasıl ?
cnm geç oldu yazamadım kusura bakma lütfen..
yurda hoşgeldin.. özlettin kendini doğrusu
ama özlediğimize deymiş kayra maşallah tosun gibi dönmüş annesi..
hoşgeldin sefalar getirdin cnm arkadaşım
Bayıldım kayra nın bütün resimlerine görmeyeli büyümüş kuzum
Ve kayra için bi tane kız çocuğu doğurmaya karar verdim
Çok yakışıklı çooookmaşallah boncuğumuza
Herkese merhaba
Berbat bir gün geçirdim. Kızımla markete gittik. Benim kuduruk kızım bir reyonda biraz durmaya gör hemen market arabasından iniyor sıkıntıdan o da gezecek. Yaaa yürüyünce de böyle dertleri var. İyi olduğum reyonda gezindi. Orda bir bank var ona çıktı. Hep çıkar ona. İnerken küüüüütttt!!! Ölüyorum zannettim. Yüzüstü düşmüş. Hemen baktım yüzüne. Deli gibi ağlıyor tabi. Kısa bir an sonra alnının sol tarafı davul gibi şişti. Ömrümden ömür gitti herhalde.
Oradaki görevli kıza buz var mı diye sordum. Beni arka tarafa götürdü. Bir sürü çalışan. Sağolsun çok yardımcı oldular. Ambulansı aradılar. Ömrümde ilk defa umarım da son olur ambulansa bindim. Devlet hastanesine götürdüler. Röntgen çekildi acilde. Dr bir şeyi yok dedi ilgisiz ilgisiz yüzümüze bile bakmadı. Eşim de gelmiş apar topar korkarak.
İçimiz rahat etmediği kontrole de götürdüğümüz özel hastaneye gittik. Orda son derece ilgi var tabi. Nöbetçi Dr uzun uzun açıkladı. Endişe etmeyin dedi. Bayılmamış kusmamış bunlar iyi dedi. Neşesi de yerinde şimdi sadece takip edin. Bu arada keşke röntgen çekilmeseydi dedi. Ahh ben o telaşla nerden bileyim.
Neyse şimdi iyi. Uyuyor uyanmak üzere. Uyutma durumunu da sormuştum. Sakıncası yok uyurken arada bak sadece elini kolunu oynatıyor mu diye.
Şükür iyi gibi. Ama yaşadığımı bir ben bilirim!
Eki Görüntüle 634640
lavinyanın 1 ay önceki hali çok huzursuz hali sırf resim çelilcek diye poz verdiği halişimdi saçlar toplanıyo tavşan kulağı yapıyoruz burda dağılmış :)
Herkese merhaba
Berbat bir gün geçirdim. Kızımla markete gittik. Benim kuduruk kızım bir reyonda biraz durmaya gör hemen market arabasından iniyor sıkıntıdan o da gezecek. Yaaa yürüyünce de böyle dertleri var. İyi olduğum reyonda gezindi. Orda bir bank var ona çıktı. Hep çıkar ona. İnerken küüüüütttt!!! Ölüyorum zannettim. Yüzüstü düşmüş. Hemen baktım yüzüne. Deli gibi ağlıyor tabi. Kısa bir an sonra alnının sol tarafı davul gibi şişti. Ömrümden ömür gitti herhalde.
Oradaki görevli kıza buz var mı diye sordum. Beni arka tarafa götürdü. Bir sürü çalışan. Sağolsun çok yardımcı oldular. Ambulansı aradılar. Ömrümde ilk defa umarım da son olur ambulansa bindim. Devlet hastanesine götürdüler. Röntgen çekildi acilde. Dr bir şeyi yok dedi ilgisiz ilgisiz yüzümüze bile bakmadı. Eşim de gelmiş apar topar korkarak.
İçimiz rahat etmediği kontrole de götürdüğümüz özel hastaneye gittik. Orda son derece ilgi var tabi. Nöbetçi Dr uzun uzun açıkladı. Endişe etmeyin dedi. Bayılmamış kusmamış bunlar iyi dedi. Neşesi de yerinde şimdi sadece takip edin. Bu arada keşke röntgen çekilmeseydi dedi. Ahh ben o telaşla nerden bileyim.
Neyse şimdi iyi. Uyuyor uyanmak üzere. Uyutma durumunu da sormuştum. Sakıncası yok uyurken arada bak sadece elini kolunu oynatıyor mu diye.
anneZEYNEP isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için anneZEYNEP isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir
TURUNCUM,GERÇİ BEN GEÇEN GÜN HOŞGELDİN MESAJI GÖNDERDİM,GENE YAZAYIM ARKADAŞIM SENİ TEKRAR GÖRMEK ÇOK MUTLU ETTİ BENİ.iNŞALLAH TATİL YARAMIŞ VE BAYAĞI DEŞARJ OLMUŞSUNDUR.KİLİYORSUN EN SON KAYRA NIN GIDA SORUNU VE KUSMASIYLA PERİŞANDIN.HIZLA KAYRACIĞIMIN RESİMLERİNE GÖZ ATTIM MAŞALLAH YAVRUMA, FISTIK FISTIK...ALLAH NAZARLARDAN KORUSUNKızlaaaaar boncuğumun en son resimleri albümümüzdeee
Tatlıcadı ; Ben de seni çok özlediiiimmmm
Mybabylove ; hoşbulduk canım teşekkür ederim.Sen nasılsın görüşmeyeli ?Okişim nasıl ?
Herkese merhaba
Eki Görüntüle 634640
lavinyanın 1 ay önceki hali çok huzursuz hali sırf resim çelilcek diye poz verdiği halişimdi saçlar toplanıyo tavşan kulağı yapıyoruz burda dağılmış :)
Herkese merhaba
Turuncu masallah resimlerin hepsini yorum yazmak isterdim ama nafile zaman bu aralar bana nasil geciyor anlamiyorum..Kayra miz cok yakisikli olmus..hele o guzel bakan mavis gozlerine kurban ,,cok datlu annesi rabbim sizlere bagislasin ins..
Kizlar az evvel oglani yikadik. Ben tek yikamam genelde esimle beraber yikariz hep..yalniz biz her gecen gun zorlanmaya basladik, artik kalkmak, ziplamak istiyor suyun icindeki her yeri su etmeside cabasi..yani yikamakta ve giydirmekte artik iskence olmaya basladi..sizlerde durum nasil bilmiyorum ama ben her yikama safasinda resmen savas yapiyoruz, buda iyi kalori verdirir galiba :)) sadece pozitif olmaya calisiyorum bir tek bu kalori yonunu gorebildim :))
Sağolun pınarda ve meleğim
Evet meleğim yaa yürüyünce malesef daha çok oluyor. İlk başlarda dengeyi tam sağlayamıyorlar ondan düşüyorlar. Sonrasında da koşturup duruyorlar ondan. Neyse inşallah hepimiz en az hasarla anlatıcaz.
Telefonda anneme söyledim. Sen nasıl bakıyorsun çocuğa dedi ben de öyle tahmin etmiştim. Benim annem de böyledir. Teskin edeceğine böyle cümleler kurar hep(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?