• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ballarım kaymaklarım nasılsınız bakem?nagihan kardeşiniz iyi çok şükür bu günlerde bir yaramazlık yok gibi.Aklımın iplerini saldım.sallıyorum gidiyor olumsuzluklar:1:

Hasta kuzular daha iyi mi acaba?:26:Kuzular iyi olsun aman.Bizim neşelerimiz,minik sevgililerimiz:16::16:

Şuanlık işim yok.şaka gibi.ama ne zaman böyle birşey düşünsem bir sürü iş yığılıyor bir anda.durun dilimi ısırayım.Allam lütfen kimse gelmesin ya.Subhaneke dinimiz amin:1::1:

Kızlar 2 gün önce bir müşterim geldi.Yaren nur ile arası 15 gün bir kızları var.Çocuk rota virüsü kapmış.Yavrum 10 gün hastanede yatmış.ishal,kusmadan.Zayıfcacık o da değerlerin altında daha bir zayıflamış.Devamlı ishal ve öğürerek kusma şeklinde olmuş.En iyi hastanelere gittikleri halde kimse bunlara rota asısını yaptırın diye söylememiş.Bana siz yaptırdınız mı diye sordu hemen.Neyse kuzum şimdi toparlanmaya çalışıyor.Allahım yavrularımızı esirgesin.Ona o kadar üzüldüm ki anlatamam.Bir de yavrum serumla beslenmiş hep.son bikaç gün serum bağlı kolunu hiç oynatmamış.Anlamış canının yanacağını herhalde güzel kuzu.:14:Hepimiz dua edelim o yavruya olur mu?Annesi-babası üzülüyor hem zayıf, hem diş çıkarmamış, emeklemiyor vs. diye. Dedim üzülmeyin toparlar o kendini.Ne aceleniz var.Bir zamanıvar muhakkak.Yalnız çocuğa et vermiyorlarmış,kan ilacı da kullanmamışlar.bende su meşhur keçi boynuzu pekmezini söyledim.O gittiğim dr. enf. Hast. Dr.’unun bilgilerini verdim.Allah o doktordan razı olsun.Yaren Nur o dr.’dan sonra kendini daha güzel toparladı çok şükür.Götürecekler bakalım..

Rabbim yavrularımızla sınamasın.Hep gülen yüzlerini göstersin bizlere.Amin....

Şimdi bir müşteri 10 sayfa ölçüyle yanıma geldi.Bu kadar mı olur.Toptan yığıldı yani.Şaka gibi.Rahat yok bana yok...

öpüyorum hepinizi:16:

günaydınn herkeseee, güzel bir gün diliyorum hepimizee...
Gecmis olsun cnm, kopek disleri benimde bildigim kadari ile gec cikiyor ama zaten bizimkiler hizli gonzalezler bu yuzden cikarsalarda sasirmam..en zor dis olarak duydum bende ins kolayca atlatir guzelim ..
canım bende daha erken diyorum ama okadar şişmiş kızarmış ve beyazlamışki şaşırıyorum bakalım bu sabah yemede problem yoktu inş düzelir yoksa bu diş çıkana kadar bu şekilde şişip kızarıp duracaksa yandık yani bugünde geçmezse doktora götürücem zaten, ayrıca bana cevap veren tek arkadaşım olarak çok çokk teşekkür ediyorum sana başkada kimse okumamış sanırım neyse önemli değil:34: ayrıca bardakların çok çok güzel tam temana uygun bence çok hoş canım, pastanızı yaptıracak arkadaşında süpermiş şekerim bak nekadar seviliyorsun boşuna melek gibisin demiyoruz sana:54:

iyiyiz canım çok şükür kızımın uykusuzluğunu ve iştahsızlığını saymazsak yani:1:
dün bi ara doktora götürdük genel kontrole kan ve idrar tahlili istedi ne zormuş bu idrar kız bebeklerde:32:
bakalım az sonra arıyıp sonucu öğrencem İnşallah bişey çıkmaz
340 puan yapmış ama kendi hoşnut değil bu durumdan daha iyi yapabilirdim diyo
bakalım artık önümüzde bir sınav daha var,hakkında hayırlısı olsun İnş.
aynen okuyup kaçıyorum geçmişi okumaya bi dalıyorum sonra ya azra uyanıyo ya da benim uykum geliyo :51:
öpüyorum canım seni:16:

:) hadi hayırlısı bakalım :21::16:

Günaydınlar herkese:16:
Eylül annesiyim ben.. Oglumu geçen ctesi sünnet ettirdik
Cerrahi yöntemle ürologa ama çok tuhaf geliyor gözüme drlara
Herkese sorduk normal diyolar ama içim hiç rahat degil
Sizin aranızda yaptıran var mı böyle çok fenayım çok:14:

Merhaba canım...
Gözüne tuhaf gelen nedir ?
Pipinin etrafında deri toplanmasımı oldu yoksa ?

yavrukedii canım dün lillaca mesaj göndermişin benim adıma,çok ama çok teşekkür ederim.
Benim telefonumda hat kesilip duruyor öyle.Sebebini anlayamadık bir türlü..
Tekrar teşekkür ederim güzel anne :29:

günaydınn herkeseee, güzel bir gün diliyorum hepimizee... canım bende daha erken diyorum ama okadar şişmiş kızarmış ve beyazlamışki şaşırıyorum bakalım bu sabah yemede problem yoktu inş düzelir yoksa bu diş çıkana kadar bu şekilde şişip kızarıp duracaksa yandık yani bugünde geçmezse doktora götürücem zaten, ayrıca bana cevap veren tek arkadaşım olarak çok çokk teşekkür ediyorum sana başkada kimse okumamış sanırım neyse önemli değil:34: ayrıca bardakların çok çok güzel tam temana uygun bence çok hoş canım, pastanızı yaptıracak arkadaşında süpermiş şekerim bak nekadar seviliyorsun boşuna melek gibisin demiyoruz sana:54:

Canım sanırım köpek dişleri çıkıyor zeynonun.Dediğin gibi daha erken aslında ama eğer kızarmış şişmiş ve ucu beyazlamış ise diş geliyor demektir.Normalde şuan sırada ilk azı dişinin olması gerekiyor ama bazı bebişler dişlerini sırasına göre çıkarmıyor.

Arkadaşlar, dün yeni bir bilgi öğrendim ve hemen paylamak istedim:

biliyorsunuz ki ufak çocuklar ağızlarına küçük şeyleri almaya bayılırlar ve bazen nefes borularına kaçırırlar. başka türlü bir ev kazasında yapılacak ilk şey en yakın sağlık kuruluşuna gitmektir fekat nefes borusuna yabancı cisim kaçmasında "bronkoskopi" denilen çok zor bir işlem gerekiyor. çocukların nefes borularının ufaklığı ve zamana kadar daha hızlı olunması gerektiğinden bu işlem her çocuk cerrahı tarafından yapılamıyor veya her hastanede bu techizat bulunamıyor. (bu durum sağlık sisteminin yetersizliği değil işlemin kompleksliğinden kaynaklanıyormuş) insanlar acil durumlarda kendi imkanlarıyla hastaneye gitmeyi tercih ettiklerinden, bronkoskopinin yapıldığı hastaneyi bulmak zaman alıyor ve çocuklar kaybedilebiliyor. böyle durumlarda (kendi imkanlarımızla cismi çıkaramadıysak) 112'den mutlaka yardım almak gerekiyormuş çünkü onlar hangi hastanede hangi operasyonlar yapılabiliyor, hangi ekip daha uygun bildikleri için hastayı direkt o hastaneye götürüyorlarmış. (bu kısmı eşim, sürekli söyler. nefes borusu kazaları normal ev kazalarından daha korkunçtur der)

gecen hafta 3-4 yaşlarında bir çocuğun başına böyle birşey gelmiş ve aile hiç 112'ye danışmadan çok uzak bir hastaneye gitmiş. meğer beğenmedikleri ve kendilerine daha yakın bir hastanede bu işlem yapılıyormuş. cerrah arkadaşımız birkaç kere duran kalbi çalıştırmış fakat çocuk vefat etmiş.

LÜTFEN BRONKOSKOPİ YAPILAN VE BİZE EN YAKIN KURULUŞU ÖĞRENELİM.

ANKARA'DA SAMİ ULUS ÇOCUK HASTANESİ'NDE (YENİDOĞAN'DA) BRONKOSKOPİ YAPILABİLİYOR. UNUTMAYALIM

Babyceren ; yeni leptopun hayırlı olsunnnnn.Güle güle eskit :))
Artık tablete ihtiyacın kalmadı :32:
Bak dün sen olmayınca sayfalarda dolmamış hiç.Bu yeni bilgisayarın hiiiç bozulmasın emii :54:

Beykozzz ; canım geçen aktif olmayanlar için nerede olduklarını sormuştummm,seni sormamışım kusuruma bakma emii :27:
Şaka bir yana,eskisi gibi görüşemiyoruz artık.Bebişler büyüdükçe yoğunluk artıyor.Senin enes ve benim kayra sayesinde nefes alacak zamanımız kalmıyor.Zaten ikiside aynı model.Kayrada enes gibi sürekli peşimde.Kedi gibi bacaklarımın arasında dolaşıyor kucağına al diye :))
Öpüyorum seni ve sarı şekerimi.

Annetavşancım geçenlerde sormuştun,,bak bakalım beğenecekmisin:34:
Beğenirsen güzel kızıma yollıcam,detaylar özelden:54:
$ayse.webp

Arkadaşlar, dün yeni bir bilgi öğrendim ve hemen paylamak istedim:

biliyorsunuz ki ufak çocuklar ağızlarına küçük şeyleri almaya bayılırlar ve bazen nefes borularına kaçırırlar. başka türlü bir ev kazasında yapılacak ilk şey en yakın sağlık kuruluşuna gitmektir fekat nefes borusuna yabancı cisim kaçmasında "bronkoskopi" denilen çok zor bir işlem gerekiyor. çocukların nefes borularının ufaklığı ve zamana kadar daha hızlı olunması gerektiğinden bu işlem her çocuk cerrahı tarafından yapılamıyor veya her hastanede bu techizat bulunamıyor. (bu durum sağlık sisteminin yetersizliği değil işlemin kompleksliğinden kaynaklanıyormuş) insanlar acil durumlarda kendi imkanlarıyla hastaneye gitmeyi tercih ettiklerinden, bronkoskopinin yapıldığı hastaneyi bulmak zaman alıyor ve çocuklar kaybedilebiliyor. böyle durumlarda (kendi imkanlarımızla cismi çıkaramadıysak) 112'den mutlaka yardım almak gerekiyormuş çünkü onlar hangi hastanede hangi operasyonlar yapılabiliyor, hangi ekip daha uygun bildikleri için hastayı direkt o hastaneye götürüyorlarmış. (bu kısmı eşim, sürekli söyler. nefes borusu kazaları normal ev kazalarından daha korkunçtur der)

gecen hafta 3-4 yaşlarında bir çocuğun başına böyle birşey gelmiş ve aile hiç 112'ye danışmadan çok uzak bir hastaneye gitmiş. meğer beğenmedikleri ve kendilerine daha yakın bir hastanede bu işlem yapılıyormuş. cerrah arkadaşımız birkaç kere duran kalbi çalıştırmış fakat çocuk vefat etmiş.

LÜTFEN BRONKOSKOPİ YAPILAN VE BİZE EN YAKIN KURULUŞU ÖĞRENELİM.

ANKARA'DA SAMİ ULUS ÇOCUK HASTANESİ'NDE (YENİDOĞAN'DA) BRONKOSKOPİ YAPILABİLİYOR. UNUTMAYALIM

İMDAAAATTT !!!!
En korktuğum şeylerden biri işte bu...Dün babasının kalem koleksiyonundan bebekli bir kalemi almış ufaklık.Şapkasını falan parçaladıktan sonra toplu iğne ucu kadar olan gözünü oymuş ama o göz nerede bir türlü bulamadım.
Çok dikkat etmemiz lazım çok.Dün ki olay ders oldu valla bana,o boncuk daha büyük olabilirdi :47:
Uyarın için kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
Ben ilçede yaşıyorum ve burda sadece 1 tane özel hastane var,1 devlet hastanesi ve bir tane de tıp merkezi var ufak.
Mutlaka bronoskopiyi nerenin yaptığını araştıracağım :46:

Günaydın güzel Anneler ve tatlı bebişleri Nasılsıniz?
Chihiro79 paylaştığın bilgi için teşekkürler buna dikkat edicem ben de inşallah başımıza gelmez.

:23:

Merhaba canım...
Gözüne tuhaf gelen nedir ?
Pipinin etrafında deri toplanmasımı oldu yoksa ?

Üst deriyi dikmemişler alt deriyle birleştirip alttan dikmişler
Yamuk yumuk duruyor çok tuhaf hata mı yaptık diye düşünüyorum
Yapan ürolog sonuşta ama ne biliyim sanki hiç normal olmayacak gibi duruyor
Günler hiç geçmiyor:14:

Arkadaşlar,ara ara okuyabiliyorum sizi,muhabbete katılmaya fırsatım olmuyor pek.Kızım 3 mayıs doğumlu,ben haftasonu olsun diye 4ü ya da 5inde kutlama yapmayı düşünüyorum. Etrafımdakiler de ilk doğum günü, doğduğu gün kutlanmalı mutlaka diyo, hiç olmazsa o gün de pasta kesilmeliymiş.Siz illaki doğduğu gün mü kutlayacaksınız?

Planner bu arada benim kızımın 8 dişi var,şimdi de köpek dişleri çıkıyor sanırım

Bu güzellikleri hangi programı kullanarak yapıyorsunuz?

Bilgisayarda önümde hangi program açıksa onda canım:9:
ayse minel,mira&sinemis:illusrator,mahir&ece :freehand,masal: corelde yaptım mesela:34:
ben grafikerim,musterilerden cesitli isler geliyor,programları da unutmamak icin farklı farklı çalışıyorum,,arada da bebişlerin süsleri çıkıyor işte:1:

Back
X