ve en önemli haberi vermeyi unuttum oğlum artık elinden tutunca adım atıyor darısı yürümeye inşallah
ama çok isteksiz yürüme konusunda,babası internetten araştırmış nasıl adım attırabiliriz diye,hafifçe ayağına basınca başlıyor adımları atmaya,bilseydik daha önce yapardık
nasılsın mayıs annelerı...benım ogluumun hala 4 dısı var...sızınkılerın dışlerı ne alemde
misafirlerim gitti herşey çok güzeldi ama malum çok yoruldum. çiçeğim biz annelerin hasta veya depresyonda olma ihtimali yok bebeklerimiz için sende Hayal için toparlan en başta ben iyiyim dersen herşey yoluna girer inşallah
geçen kim sormustu çağla nerde yatıyo diye:26:melegim senmii:44:
çağlanın park yatagı var onun önündeki fermuarı bozuldu bende oraya yorgan koydum çıkamasın diye:9
ama kızım kıçıyla yite yite ordan kaçmayı başarıyo
az önce eşimle tv ye dalmışız bi baltık çağla karşımızda
yine kaçıp gelmiş
öptük mıncıkladım uyuttum geldim
iyiki başka bişey yapmıyoduktöbe töbeee:18:
çocuk bascak bizi:)sessiz sessiz geliyo
misafirlerim gitti herşey çok güzeldi ama malum çok yoruldum. çiçeğim biz annelerin hasta veya depresyonda olma ihtimali yok bebeklerimiz için sende Hayal için toparlan en başta ben iyiyim dersen herşey yoluna girer inşallah
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin kazasız belasız bol dişli yürümeli günler olsun
tavşanımın saçları çıkmaya başladı bile çin adam gibi suluyom tavşanımı
oruç iyi gidiyo çok şükür su su diye kuduruyom yalnızca
dışarı çıktım otamtik ödemelerd bi sorun olmuş onu hallettim gelirken ke tavşanıma ciciler aldım pastaneyede uğradım dondurma aldım 1 kilo kız bana tauf baktı bendebende parayı verirken akşama yicez serin serin iftardan sonra dedim uyus sen malını sat tatarım tutmam herkes özgür böle ayrımcı insanlardan nefret ediyom
ben kaçar davşana yemek yedircem yoksa halıları yalamaya başlıo[/B]
ne kadar çok konuşmuşsunuz yazaten azıcık vaktim var
mutlu gelmiş ondan böyle olmuş ben biliyorumhoşgeldin canım özledik valla
kujum izledigim filmin adına koptum:))yok kız ne batıracam adamı:)
ayrıca seni alıntı yapamıyorumçok uzunsun yetişemiyorum:)
azraece dizinin ismini sormulsun bide talaymı sormuştu:26:
sölemiycem sölemiycemsöyliycem söyliycemm:)merhamett çok hoşuma gitti..
5. bölümdeyim
bugün komşum geldi ve saatlerce bende oturduevde vakit geçmiyomuşşşşş
oruçmuşşş zaman geçeymiş bana gelmişmişmişşşş
töbe yarebbim yasaatlerce oturdu
ne dizi izleyebildim ne buraya gelebildimsizleri özledim
daha yazacak çok şey var birazdan yazacam ceren acıkmış yemek koycam
selamo kadar şey yazacaktım hepsi aklımdan uçtu gitti yakalayamadım
mira diş fırçasını istiyomuş afferim boncugaçok akıllı çookkk
defnem okul hayatında zaten çok başarılı
ececim güzeller güzelim bu günlerde annenin bi sakarlıgı veya sana bi yalnışı varmı
mahirim yakışıklımmmmmarkadaşın çağla gibi koltuk tepelerindeymişsin:18:aman dikkat et kuzum:18:
musab bilal o ekmegi bitirdinmi:)bitmediyse teyzene yollasana hala açımmm:)
doğacıgımmmm:)annen senden pek bahsetmiyo bize:26:hayırdırrr dövecem bu anneni az kaldı
ömerr paşammmmmkarakoldan geliyorum annen için kayıp ilanı verdimmm yakında dönecek üzülme
bestemm şirinem tatildesiniz çok egleninözledikkk
zeynooo oyuncak bebegimm:)annene 3 gün mühlet veriyorum ortaya çıkmassa onun içinde karakola gidip kayıp ilanı alcam
zeynep ada anne nerde bebegimm hıı hadi söyle teyzeyee
şimdilik bu kadar dizi izlicemmm
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Sizleri ve kuzucuklarimi cok ozledim.Biran bile aklimdan ve dilimden dusmediniz ama biraz geri cektim kendimi.Hatta simdi arkadaslar esi geldi bizi unuttu derlermi diye dusundumAma inanin hic alakasi yok esim gelmeden bir ay once garip bir depresyona girdim ki zaten forumda olmadigim 3 ayin sadece iki haftasinda esim .yanimdaydi sonra eski gorev yerine gitti daha sonrada yeni tayin yerimiz olan Karsa.Biz ise lojmanin bosalmasini bekliyoruz yine memlekette. Okadar cok yazacak sey varki ama skmak istemiyorum sizi sadece olmedim burdayim ve sizleri cok seviyorum demek icin girdim.Hepinizi ve kendi yavrum kadar cok sevdigim meleklerinizi kocaman opuyorum...
geçen kim sormustu çağla nerde yatıyo diye:26:melegim senmii:44:
çağlanın park yatagı var onun önündeki fermuarı bozuldu bende oraya yorgan koydum çıkamasın diye:9
ama kızım kıçıyla yite yite ordan kaçmayı başarıyo
az önce eşimle tv ye dalmışız bi baltık çağla karşımızda
yine kaçıp gelmiş
öptük mıncıkladım uyuttum geldim
iyiki başka bişey yapmıyoduktöbe töbeee:18:
çocuk bascak bizi:)sessiz sessiz geliyo
dizi dondubende size bakıyım dedim
ne var ne yok
söylemesi ayıp dondurma yiyorum:131:bitsinde şu çubuktaki şifreyi yollıyım belki araba kazanırım
kujum sende yedinmi aldıgın 1 kilo dondurmayı:131:afiyet olsun löp löp et olsun işlaaaa
şekersizim koli lazımsa bende var yollıyım canım:)
kargoya giderim derim bi kargom var onlarda bakar boş koli
derim içine koyacagım eşyayı unuttum hele siz bi bunu yollıyın ben eşyaları alıp geliyim
boş koliyi bedavaya yollarımmmm
amma zekiyim maşallahnazar degmez inşallah çok maşallah bana:))
Hadi gozun aydin sekerim...
Simdi ben regl oldum kizlar firsat bu firsat eve hayirli olsun demeye gelmek isteyen arkadaslar vardi bende bir cifti pazara kahvaltiya davet ettim zaten oruc tutan yok cevremde demistim neyse benim derdim kahvaltida neler sunulabilir bunlari sizden tuyo olarak almak istiyorum hadiiyim calistirin guzel fikirlerinizi bekliyomm...
1KG DONDUNMA mi dedin oyy neyli aldin bari cnm...cnm cekti bak simdi..yummy
Afiyet olsun size yarasin ama kilo olmasin ins :))
selammmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
çok acelem varrrrrr
artık buraya vakit ayıramıyorum sebebi:bir dizi dikkatimi çekti pcden onu izliyorum:)
3 bölüm oldu izledim daha 15 bölüm varçağla uyuyunca hemen pcye dizi izliyorum:)
15 bölüm bitsin döncem ben size:)
gece 2ye kadar oturdumbi baktım çağla salona gelmiş ışıgı açık görmüş kalkmış yatagından yanıma gelmiş:)
benide aldı gittik uyumaya..tekrar uyuması 1 saat sürdü
anlayacagınız uykusuzum
gece onu salonda görünce çok korktum:18:yusuf yusuf oldum:)
çağla uyanmadan dizime devam edecegim ama önce defnoşumla musab bilalin fotolarına bakacam
elifimmm canım benim nazik davetin için çok teşekkür ederim ama sana zahmet vermek istemem canım..zaten iftara nazımız geçen yerlere gidiyorum çocuklar rahat durmuyo..eminim sanada nazımız geçer ama olsun seni yormak istemem
bu hafta bi gün abimlere yemege gitcez evi senin evin karşısında:)belki cerenle gelir bi kahveni içeriz
mutlumun eşinin dedesinede Allahtan rahmet diliyorum..ölüm yaşlıyada gelse insan çok üzülüyo..
hepinizi çok öptüm
acelem var ben kaçtımmmmm
Herkese mutlu sabahlar güzel arkadaşlarım
Sizi çok ama çoook özledim
Bildiğiniz üzere dedeciği kaybettik
O kadar güleryüzlü o kadar iyi bir insandı ki,cenazeye sel oldu insan yağdı,herkes ağladı durdu..
Mübarek ayda vefat ettiği için güzel iftarlar veriliyor gelenlere...Kendisi de zaten yedirmeyi içirmeyi
çok severdi.Mekanı cennet olsun,Rabbim kabir rahatlığı versin inşallahÇocuklarını torunlarını yaşadığı müddetçe
memnun mutlu etmiştir sanırım.Rabbim bizlere de böyle ılımlı bir aile büyüğü olmayı nasip etsin
Baş sağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,,iyiki varsınız
Günlerdir evler arasında mekik dokuyorum,,hadi ben neyse de kızım çok hırpalandı.Kendi yeğenleriyle çok güzel oynuyor yavrum ama diğer akraba çocukları sevmek için çok sıkıştırıyor Mira da bunaldı iyiceİsilikleri geçmişti şimdi yine geldiler..
Herkes saçma bi şekilde bişey yedirip içirmeye çalışıyor anlamıyorum bu insanları,çoğu akraba diye ses de çıkarmıyorum yavrumun kaka saatleri bile değişti şu 4 günde. Akşam dayanamadım artık aldım kızı evime geldim 23.00da.Bugün de bakıcı teyzeye bıraktım,o da ayrı bir tel.denDüzenimiz bozuldu bu hafta anlayacağınız Sahur ve iftar saatlerinin yakınlığından uyku zaten yok Şimdi de işteyim
Pınardacım güzellik sırrın güzelmiş,zaten kendin de çok güzelsin,gül suyunu ben hem kızıma hem kendime kullanıyorum,
yüzünüzü haftada 1yada2 kez soda ile yıkmanızı tavsiye edebilirim1 şişe soda açınca yarısını kendiniz yada eşinize içirip kalanı ile de yüzünüzü yıkayın kızlar Benim günlük makyaj malzemelerim: pudra(mac),rimel(chanel) ve ruj(mac) sadece.
Günün önemine göre far ve terracota olabiliyor aradaRamazanda makyaj yapmam pek,annemden öyle görmüşüm sebebi yok
Şekersizim Allah gönülne göre ev verdi,,eşyaları da nasip etsin inşallahBu arada yuvamamı taşınıyorsun?Şehir içine mi?
İlk fırsatta seninle kreş üzerine münazara yapmam lazım,bişeyler danışacağım:44:
Selam canım, bende Hejara önerdim gün içinde birkaç saat ayakkabıyla dolaştırmasını çünkü bende senin gibi düşünüyorum
kızım ayakkabı giydikten sonra yere daha sağlam bastı ve daha çabuk yürüdü gibi geldi.Dişlere de maşallah
Deniz kenarında ayağına bişey giydirmedim fakat decatlondan cırtlı sandalet aldım normalde de giydiriyorum artık arada sırada.
Tatile giderken yanına mutlaka bebek simidi al derimZaten kıyafet şapka vs. şeyleri mutlaka alırsın ama çıtçıtlı badilerle rahat ettim genellikle.
Bir diziye terk mi edicen sen bizi şimdiHemde 15 bölüm
Vampirleri falan izlemiyosun dimi canım
Bu arada bebek işi ismi sanırım yeni bir dizi başlamış arkadaşım aradı söyledi tam bizlikmiş kızlar
Bizim yaşadıklarımızı anlatıyormuş uykusuz geceler fln
Netten izlicem bende bi ara merak ettim tv.den takip etmem imkansız bu yoğunlukta
canım hoşgeldin özledik seni ve masalısende bizim herzaman dilimizde ve yüregimizdesin inan..hatta bugün mutlu seni sormuştu..
kim bilir neler yaşadın nelere canını sıktın:26:bizlerde depresyona girip çıkıyoruz:)alışkanlık yaptı girmessek canımız sıkılıyo:)
şaka bi yana özletme kendini her zaman yanımızda ol
buda masala
Bizde ozledik cnm seni umarim sikintilarindan biran once kurtulursun ...aslinda buraya arada bir gelip icini dokmen depresyona girmememene engel olabilirde bir dusun tatlim..bizlerinde oluyor dunya kadar sikintilari inan hele ben gurbette neler yasiyorum bir bilsen ama buradaa azda olsa sizlerle paylasip rahatliyorum benim acizene cozumum bu simdilik bakalim ilerisinde ne olur onuda rabbime havale ettim..Masalimi cok ozledim resim varsa paylasirmisin annesi..bakalim akilli bidigimiz nasil..
ne komşular varmış bacım sende aman bizlerden uzak olsun
merhamet bende az buçuk takip eidyom SÜLÜMANA kızıp onu izliodum
a.s aklı bi karış havada ne olcakaman git izle dizini bide slm söle benden
iyiz biz bacım hg sende iyi ol yaw takmamaya çalış her şey düzelir allahın izniyle sen ayakta kal datluşunun san ihtiyaçı var
geçmiş olsun bende 101 gel dediydim hayal oldugit yat uyandada benı görme koçisini gör
hahhaha delü kıçıyla ha aferin çağlacım fıstığım
he dizi donmasa gelcen yok yanioh oh sefan olsun ayıptır sölemesi bizde 1 kiloyu hiç ettik korkulur bizden baya kalabalıktık ama
araba cıkarsa benıde gezmelere götürcenmı
ben girmeden olmuştum sonuda doğru olurum kesinişla kadir gecesien denk gelmez her sene gelio yaw off
bunu dene bacım ben yaptım tavşanım bile yedi
yedik meleğimkokao,sütlü,kramel üçlüsünü huplettik herkes kilo veryo ben aldım gene yaw of bu memişler başa bela hep ordan alıyom kilo
Çok teşekkür ederim canım çok sağolMutlu anne başınız Sağolsun canim allah bu
Mübarek günlerde kabir rahaligi versin sizlere de
Sabır versin
Selam canımMerhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Sizleri ve kuzucuklarimi cok ozledim.Biran bile aklimdan ve dilimden dusmediniz ama biraz geri cektim kendimi.Hatta simdi arkadaslar esi geldi bizi unuttu derlermi diye dusundumAma inanin hic alakasi yok esim gelmeden bir ay once garip bir depresyona girdim ki zaten forumda olmadigim 3 ayin sadece iki haftasinda esim .yanimdaydi sonra eski gorev yerine gitti daha sonrada yeni tayin yerimiz olan Karsa.Biz ise lojmanin bosalmasini bekliyoruz yine memlekette. Okadar cok yazacak sey varki ama skmak istemiyorum sizi sadece olmedim burdayim ve sizleri cok seviyorum demek icin girdim.Hepinizi ve kendi yavrum kadar cok sevdigim meleklerinizi kocaman opuyorum...
Akşam bi sandalyeye totomu,diğerine ayağımı koyup dondurma eşliğinde sizi okurken mesajına gülerken sandalyeden düştümmisafirlerim gitti herşey çok güzeldi ama malum çok yoruldum. çiçeğim biz annelerin hasta veya depresyonda olma ihtimali yok bebeklerimiz için sende Hayal için toparlan en başta ben iyiyim dersen herşey yoluna girer inşallah
Biangelim sağol canımbaşın saolsun mutlu_anne allah mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin
ne iyi insanmış mübarek günlerde öldü .....
aynı şeyi bende yaşadım düzen bozuluyo canımçıktı tekrar alıştırana kadar
hep böle yazmana alışmışız yaw sensiz çok sesiz burakimse girmedi bende kumara vurdum kendimi
aferin fıstığına bende aldım diş fırças macun ama daha kullanmadık
benım tavşanda çok titiz ne bulursa oyuncak sepetine atıo hatta Xçorablarını bile
lazımlık ben daha almadım ne yapsam kararsıszm :26:
dışarı çıktım otamtik ödemelerd bi sorun olmuş onu hallettim gelirken ke tavşanıma ciciler aldım pastaneyede uğradım dondurma aldım 1 kilo kız bana tauf baktı bendebende parayı verirken akşama yicez serin serin iftardan sonra dedim uyus sen malını sat tatarım tutmam herkes özgür böle ayrımcı insanlardan nefret ediyom
ben kaçar davşana yemek yedircem yoksa halıları yalamaya başlıo[/B]
Meleğim bende regliyim yawHadi gozun aydin sekerim...
Simdi ben regl oldum kizlar firsat bu firsat eve hayirli olsun demeye gelmek isteyen arkadaslar vardi bende bir cifti pazara kahvaltiya davet ettim zaten oruc tutan yok cevremde demistim neyse benim derdim kahvaltida neler sunulabilir bunlari sizden tuyo olarak almak istiyorum hadiiyim calistirin guzel fikirlerinizi bekliyomm...
Teşekkür ederim canım,Allah razı olsunMutlu annem bende pek uğrayamıyorumo nedenle dikkatimden kaçmış özür dileyerek geçte olsa Allah'tan rahmet diliyorum dedeciğe Mekanı cennet olsun inşallah.
Mutlu annem bende izliyorum bebek işiniSenin ve benim kız da var orda Miracıkk.Ama Bizim Mira ordaki erkek bebek Yankıya benziyo keloş kızım bildiğin erkek çocuğu gibi
Canıım sen merhameti mi izliyosunne kadar çok konuşmuşsunuz yazaten azıcık vaktim var
mutlu gelmiş ondan böyle olmuş ben biliyorumhoşgeldin canım özledik valla
kujum izledigim filmin adına koptum:))yok kız ne batıracam adamı:)
ayrıca seni alıntı yapamıyorumçok uzunsun yetişemiyorum:)
azraece dizinin ismini sormulsun bide talaymı sormuştu:26:
sölemiycem sölemiycemsöyliycem söyliycemm:)merhamett çok hoşuma gitti..
5. bölümdeyim
bugün komşum geldi ve saatlerce bende oturduevde vakit geçmiyomuşşşşş
oruçmuşşş zaman geçeymiş bana gelmişmişmişşşş
töbe yarebbim yasaatlerce oturdu
ne dizi izleyebildim ne buraya gelebildimsizleri özledim
daha yazacak çok şey var birazdan yazacam ceren acıkmış yemek koycam
Herkese mutlu sabahlar
Akşam yine bol kuşuşturmalı geçti,bugün evimdeyim Allah nasip ederse
Mira bana çok düştü bu aralar,normalde de çok düşkündür ama dibimden ayrılmıyor
sanırım cenaze dolayısıyla çok insan gördü ya sıkıldı yavrumBende
ilgilenemediğimden habire yanıma sokulup kucak istedi dün akşam
Sabahta işe istemeye istemeye geldim yine
Bugün hava çok sıcak,yaprak kıpırdamıyor,şirketin de salon tipi klimaları sadece evin salonunu soğutur cinsten
Yanlış almışlar benceKocamı günlerdir doğru düzgün göremiyorum,,akşam mesaj attım sahura gelince uyandırdı beni:127:
Sahur hazırladım ona ama uyandırmasa iyiydi uykum bölündü
Bizden haberler böyle şekerlerHepinize süper bi gün diliyorum
Yeni bir oyun buldum kızlar daha doğrusu kendim uydurdum yine
malzemeler: 2 adet boş pet şişe münkünse küçüklerden
1 anne
1 bebek
oyun amacı: el becerisini geliştirmek
oyun kuralı: ağıza sokmak yok
püf nokta: sabır
bebekle yere oturulur, anne; pet şişeleri ve kapakları ortaya koyar
bebek alır ağzına götürür anne hayır der(sabır) birkaç kez olur bu
sonra anne eline pet şişeyi ve kapağını alır bebeğin yüzüne bakmadan kendi oynuyormuş gibi
kapağı kapatır, sonra aaaa kapattıııım der,sonra yine bebeğe değil şişeye odaklanarak açar
ve aaaa açtıııım der...Anne bunu birkaç kez tekrar eder veee sıra geldi bebeğe
Bebek ve anne aynı elleriyle aynı hizada oturarak bunu yapmaya çalışırlar.Böylece
anne ve bebek birlikte konuşmuş(açtııım/kapttııım) vakit geçirmiş, sabır kontrolünden geçmiş
veee bebeğin her zamanki şişe kapağını ağzına götürmesi yerine öğrenmesi sağlanmaya çalışılmış
olurBebeğimiz de o minik elleriyle el becerisini geliştirmiş olur
Biz bunu kızımla oyunuyoruz sık sıkArtık eline verdiğimde kapatalım dediğimde hem kaptıı diyor
hem hem de uğraşıyor tabi en büyük avantajım da artık onun ağza götürülmemesi gerektiğini biliyor teyzeleri
Paylaşayım dedim basit bi oyun ama idare ediverinVeee normalde kesinlikle bebeklerin eline pet şişe kapağı
vermeyin demezsem de olmaz tabibiliyorsunuz biliyorum,ben yine de söyleyeyim dedim
sadece şişe-kapak olayında değil hemen hemen herşeyde ben bu yolu deniyorum. dediğiniz gibi sabır bu konuda anahtar kelime. bir işi (ki bu genelde mutfak veya ev işi oluyor) önce ben yapıyorum sonra beraber konuşarak yapıyoruz, sonra oğluşumun kendi kendine yapmasını bekliyorum. hem birşeyler yapmayı hem de işlerin isimlerini (aç-kapat, gitti, düştü, oturdu, doldur, süpür gibi) öğreniyorlar.
bizimki kapağı değil ama şişenin kendisini ağzına götürüyor ve su içiyor fekat köşeminderi hanımın başından çok ciddi bir olay geçmişti. pet şişe kapağı Bade'nin boğazına takılmıştı, zor çıkarmışlardıkapak şakaya gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?