nasılsın mayıs annelerı...benım ogluumun hala 4 dısı var...sızınkılerın dışlerı ne alemde
bizim oğlanın tamı tamına 2 dişi var
4 tanesi de patladı ama
rekor, 16 dişle def_ank arkadaşımızın Pelin'inde
selam gzel annişler tatlı bebişler
3 gündür misafir ağırlıyorum çok yorgun ve bitkinim
bugün de dünden kalan yemekleri yicez yemek yapmicam bugün çok şükür
gamzelimide yıkayamadım bugün sular gitmiş kuzucumda oturarak uyumuş kafa bir o yana bir bu yana sallanıyordu
neyse yatırdım yatağına biraz size bakınayım dedim
annezeynep,planner,uğurböcüğüm,ilkim,bambucan,edacck,eladuru,pampiş,lilacc,zada neredesiniz kızlar arada ses verin ama
eşin için inşallah çok daha güzel haberler alırsınız canım
yakışıklımın adımlarına çok sevindim. o uyuyakalan sallanan kafayı öperim ben gülenyuzlumun
"Şer gibi görünen şeylerde hayır olabilir "üzülmeyin canım hayırlısı olsun diyelim..inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz...dualar müşterek...bu arada kızlar eşim bir firmada üst düzzey yönetici olarak çalışıyordu
dün aniden işten çıkarıldı,iş sahibinin akrabası gelicekmiş yerine
eşim işten çıkmasına değilde,en azından 5 gün önceden haber vermeleri gerekirdi diye üzülüyor
ben hiç üzülmedim desem yeridir,çünkü çok yoruluyordu bütün işleri ona yıkmışlar bütün sorumluluk eşimdeydi
çok strese giriyordu hakkımızda hayırlısı artık,şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine aklınıza gelirsek eğer
bizim için hayırlı bir iş için dua bekliyoruz sizden
aynen canım benim kız da elinden tutup yürümeyi ço seviyor hatta ayakta duruyor ama tek başına adım atmaya korkuyor sanırım az kaldı yürümemize...ve en önemli haberi vermeyi unuttum oğlum artık elinden tutunca adım atıyor darısı yürümeye inşallah
ama çok isteksiz yürüme konusunda,babası internetten araştırmış nasıl adım attırabiliriz diye,hafifçe ayağına basınca başlıyor adımları atmaya,bilseydik daha önce yapardık
ooo mşllh temizlik bitmiş bile hadi bakalım güle güle kirletin darısı başıma olsun...valla o kadar gözümde büyüyor ki ne zaman nasıl başlayayım sorma gitsin...merhaba arkadaşlar,
uzun bir deneyden sonra yazabiliyorum
öncelikle mutlu_anne hanım, başınız sağolsun. mekanı cennet olsun amcamızın
hejar hanım, eşiniz için üzüldüm. belki daha hayırlı bir iş için fırsat olur şu mübarek gün. herşeyin hayırlısı. bu arada iftar trafiğinden yeni çıkmışsınız. güzel güzel hazır sofralarına kurulduğunuz eltileriniz bir gün de size gelecekti elbetartan bu arada, yemeklere biz de talibiz
Babyceren hanımcığım, aziz dostum 3 kuruşluk dizi için btopiği bırakıyorsunuz ama unutmayın "dizi elbet birgün biter, topik bitmez"zaten gelseniz de eskisi kadar candan davranır mıyız bilemiyorz bizi diziye tercih eden "arkadaş"ımızı
yıkamaya verdiğim halılar sabah geldi. aman Allah'ım, o kiraz, çorba, yemek, domates, erik, ayran lekelerinden eser yoook
çok güzel olmuşlar ama yeni ve radikal bir karar aldım. şöyleki: kışın örttüğüm polarların devamı olarak yazın da pamuklu kumaştan bir örtü örteceğim halılara. çırpması yıkaması hem kolay olur hem de halı yıkamaya para vermem. nasıl fikirsalonda oturduğumuz için, gelen gideni pis halıda da ağırlamak istemem doğrusu :26:
herkeze günaydın mutlu başın sağolsun bende dedemi hep güzel hatıralarla hatırlarım iyiki onlarla vakit geçirmişim.
fotolara yorumlarınız için teşekkürler.bizim bıdık artık bize yemeklerde rahat vermiyo mama sandalyesinden çıkmaya çalışıyo kemer takıyoruz ağlıyo yere bırakıyoruz ağlıyo.niyeti kucağımıza gelmek,alıyoruz hemen kaşığa sarılıyo neymiş kendisi yemek.altımızdan topladıklarımla ramazan çadırı doyar ama benim tabağın yarısını yedi.menüde pilav ve taze barbunya,şehriye çorbası vardı.yerdemi yesek ne yapsak o zamanda küçük maymun bütün tabaklara saldırımı bilemedim.bizim gibi olan var mı
Ben burdayımmm
İşte tatil öncesi yoğunluğu, evde kayınvalide, aylardır farklı şehirdeydi misafir sayılır şimdi, iki yaramaz kuzu ki biri dişleri yüzünden mızmız diğeri haftalardır ananesindeydi geçen hafta yanımıza döndü onun şımarılığı vs... gibi sebeplerden günlerdir uğrayamadım. Biraz önce kulaklarım çınladı. Hejar beni anmış. Herkese Hayırlı ramazanlar
Mutlu_anne başınız sağolsun, Mekanı cennet olsun...
Bizim 11 ve 12 dşimiz yolda. Her diş dönemi olduğu gibi Kaan ateşlendi, boğazı şişti, antibiyotik kullanıyoruz yine
Hayırlı ramazanlar canımGeçmiş olsun Kaana Ben andım seni ilk bu sabah Hejar benden kopya çekti
Söylesene Hejar itiraf etsene etsene
Baş sağlığı dilelekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım
Alyel seni de andım ama Hejar sormadı seniNeden Alyeli sormadın Hejar
Açıkla bunu hadiYemekte yapmıcan akşama açıkla hadi
evveeett mesai de bitmiş ben yavaştan çıkmak için hazırlanayım birazdan servis kapıya dayanır...
hepinize sevdiklerinizle güzel bir iftar akşamı diliyorum sevgili arkadaşlar...
beni unutmayıp burdan paylaşan mutluma da daha daha daha çok güzel iftarlar diliyorum teşekkürler arkidişim...
yarın bende niyetleneyim dedim kendimi su aygırı moduna sokarkende okuyuvereyim dedim:)) öpüldünüzzz
Evet Babycerenim çok eminim eğer sana da uyarsa ramazan bitmeden birgün iftara davet ediyorum sizi başımın üstünde yerin var ciğerim
Hu hu selam millet ♥♥ben geldim hala yasiyorum
Beni merak edeniniz oldumu acep ??
Herkeze hayırlı ramazanlar geçmişe bakamadım
Döktürmussuniz bizim pc bozuldu tel zor
Yazılıyor yaramaz bişey yoktur umarım
Biz babamiza evimize izmire sıcaga kavustuk
Doktor kontrolüne gittik boyumuz güzel uzamis kg 4ayda 200gr almışiz kan sayımı yaptirdik düşük çıktı ferrum kullan dedi bu güne kadar hiç kullanmadim sanırım alicam.d vitamini 18 yasina kadar kullanılması gerekir dedi zaten vitamin veriyorum. Sorum şu menenjit aşısı doktor yaptirsan iyo olur dedi önemliymis özel aşı 2doz 150 tl dozu fiyatını geçtim yaptiran duyan varmı rota virüsü yaptırdım bunu da yaptirsammisiZz duydunmu yaptırdı nizmi....Bu arada 2 azi 1de alttan 3 diş patlattık havuzzlular kervanına katıldık
O küçük bu küçük derken koca havuz almışiz 4damacana suyla bir bogumu ancak doluyor ben o kadar dolaun derken oğlum bi taraftan kovasiyla içiyor karışık çorba oldu anladınız siz su aşı konusunda bilgi istiyorum hepinizi özledim öpüyorum
Hayy allah ne cok safim ben yaa :))
arkadaslar iyi sahurlar ben size bir haber vermeye geldim bir arkadasım vardı ya hamile kalmak isteyen deniz o hamile 1.5 aylık tüm dua eden etmeyen herkezden Allah razı olsun hakkınızı helal edin azraececim sen özellikle ustunde durmustun ok tesekkür ederim Allahım ne muradın varsa versin tabi herkezin
2 ay lık kızım var 10 gündür kakasını yapmıyo ne yapabilirim çok tecrübesizim daha 22 yaşındayım yardımcı olamadığım için kızıma çok mutsuzum
herkese günaydınlar.
kujum ya bir gün buluşalımda beraber 101 oynayalım ne dersin:)) çorbayı yapınca haber ver beğenecekmisin bakalım azraece çorbasını:))
Herkese mutlu sabahlar güzel arkadaşlarım
Sizi çok ama çoook özledim
Bildiğiniz üzere dedeciği kaybettik
O kadar güleryüzlü o kadar iyi bir insandı ki,cenazeye sel oldu insan yağdı,herkes ağladı durdu..
Mübarek ayda vefat ettiği için güzel iftarlar veriliyor gelenlere...Kendisi de zaten yedirmeyi içirmeyi
çok severdi.Mekanı cennet olsun,Rabbim kabir rahatlığı versin inşallahÇocuklarını torunlarını yaşadığı müddetçe
memnun mutlu etmiştir sanırım.Rabbim bizlere de böyle ılımlı bir aile büyüğü olmayı nasip etsin
Baş sağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,,iyiki varsınız
Günlerdir evler arasında mekik dokuyorum,,hadi ben neyse de kızım çok hırpalandı.Kendi yeğenleriyle çok güzel oynuyor yavrum ama diğer akraba çocukları sevmek için çok sıkıştırıyor Mira da bunaldı iyiceİsilikleri geçmişti şimdi yine geldiler..
Herkes saçma bi şekilde bişey yedirip içirmeye çalışıyor anlamıyorum bu insanları,çoğu akraba diye ses de çıkarmıyorum yavrumun kaka saatleri bile değişti şu 4 günde. Akşam dayanamadım artık aldım kızı evime geldim 23.00da.Bugün de bakıcı teyzeye bıraktım,o da ayrı bir tel.denDüzenimiz bozuldu bu hafta anlayacağınız Sahur ve iftar saatlerinin yakınlığından uyku zaten yok Şimdi de işteyim
İnşallah düzenimiz düzelecek yine sağol canım
Kimseler mi yok forumda bakiim nerde bu kızlar nerde bu kızların bebişlerinin fotoları
Tıktık
PlannerEğer hala tatildeysen çok bozuşucam bak ve sizin şirkete cv mi yollıcam hemen
İlkim: Tatil anıları paylaş şekerim özletme kendini ve Bestemizi
Tatlıcadı:Topikten bekleniyorsunuz ve hiç foto eklemiyorsunuz
Nagihan: Son durakta uyanmadıysan bi haber et bize şekerim
Alyel: 2 arada bir derede yoğunsun ama forum bu ihmale gelmez dimi
Beykoz: Ablanın bebişi nasıl büyüdü mü
Turuncu: Bana pasta yapsana bugün oruçlu değilim
Hejar: Davetlerdesin hep gözümden kaçmadı canım,,sanırım sıra sana geldi mutfakta mısın
Elif344: Gönül Mira'yı bizim için öpüverKv.de olumlu gelişmeler vardır inşallah
Biangel Kujum: Ayşe Minel'in saçlarını kestirdiniz mi şimdi,,bu durumda dedesinden taraf oluyorum neden neden neden
Yazıcam daha yazıcaaaammm
Ay ben 3 gün gelmeyince 5 insan gücünde yazıyorum dimi
Miraya diş fırçası aldığım günden bu yana her sabah eline veriyorum,benimle birlikte o da kendince bişeyler yapıyor
Bu sabah aceleyle unutmuşum,yüzünü yıkadım ve kucağımdan indirdim,,ııııh ıhh ıhh diye söylendi,,sonra yine kıcağım aldım dolabı kapağını açmaya yeltendi,fırçasını aldıÇok hoşuma gitti
Birde kızımda simetri hastalığı var sanırımErken ama Duşakabin kapağını hiç açık bıraktırmıyor hemen gidip kapatıyor
Geçen gün özellikle açık bıraktım gitti kapattıLazımlık çalışmalarımız devam ediyor,,gelişme yok ama artık beziyle de olsa oturuyor tuvalete girince,,geçen gün kaka yapmıştı bende kakasını bezden lazımlığa koydum gösterdim Kızım anlamadı ama eşim görüp çok sevindi Lazımlığa yaptı sandı kızım Bende bozmadım sevinsin garibim
evet haklısınız chiccro hanım bizimkisi çatal kısmını geçti şimdi kaşıkta en kısa zamanda yerde yiyeceğiz.bi tane soframız vardı onu çıkarmam lazım önce
babyceren seyrettiğin diziyi merak ettim ortalarda görünmeyince adı ne yazda bizde bakarız belki
bu arada kızlar eşim bir firmada üst düzzey yönetici olarak çalışıyordu
eşim işten çıkmasına değilde,en azından 5 gün önceden haber vermeleri gerekirdi diye üzülüyor
ben hiç üzülmedim desem yeridir,çünkü çok yoruluyordu bütün işleri ona yıkmışlar bütün sorumluluk eşimdeydi
çok strese giriyordu hakkımızda hayırlısı artık,şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine aklınıza gelirsek eğer
ve en önemli haberi vermeyi unuttum oğlum artık elinden tutunca adım atıyor darısı yürümeye inşallah
ama çok isteksiz yürüme konusunda,babası internetten araştırmış nasıl adım attırabiliriz diye,hafifçe ayağına basınca başlıyor adımları atmaya,bilseydik daha önce yapardık
nasılsın mayıs annelerı...benım ogluumun hala 4 dısı var...sızınkılerın dışlerı ne alemde
Teşekkürler caaanım benimHejarda tınlamıyo bizi gitti zaten Bende gidiyorum Hejarsız topik bana trend topik olmuyo
Kızları öp benim için
canım geçmiş sayfalara bakarsan seni sordugumuda görürsünTabii o nerde bu nerde onun annesi orda benimki
Nerede diye sor bi gonul2000sayffam vardi
Nerelerde diye sorma sakın hıh
aşkolsun ben sizi diziye satarmıyımAsk olsun bir diziye sattin mi yani bizi :)) peki cnm sen keyfine bak biz kaliriz buralarda yalniz... baksana daimi gelen Azraece var geceden birde ben ee neye varicak bu is( pinarda da ugramamis ne olduki acaba...aslinda herkes hakli ramazanda insan yetisemiyor hicbirseye ve cocuklarda gitgide zorlastilar ne guzelde eski halleri bu veletlerin koydugumuz yerde oylece duruyorlardi eyy gidi gunler eyyy...
Cagla nerde yatiyor sekerim yani besiginden inebilecegi bir yermi..bizimki park yatakta uyuyor ve ondan simdilik cikamiyor :))simdilik
bendende şu şarkı gelsin''domates biber patlıcannIyiki benim anneyi sormadin ...korktum tum topigin anneleri nerde diye sorcaksin diye :))
Topige bende su sarkiyi armagan ediyorum sehtap erenerden "canlan biraz canlan biraz kipirda" sarkisi gelsin
ne güzel bir haber buarkadaslar iyi sahurlar ben size bir haber vermeye geldim bir arkadasım vardı ya hamile kalmak isteyen deniz o hamile 1.5 aylık tüm dua eden etmeyen herkezden Allah razı olsun hakkınızı helal edin azraececim sen özellikle ustunde durmustun ok tesekkür ederim Allahım ne muradın varsa versin tabi herkezin
bugün daha izleyemedimevet haklısınız chiccro hanım bizimkisi çatal kısmını geçti şimdi kaşıkta en kısa zamanda yerde yiyeceğiz.bi tane soframız vardı onu çıkarmam lazım önce
babyceren seyrettiğin diziyi merak ettim ortalarda görünmeyince adı ne yazda bizde bakarız belki
ah kötü olmuş canım ya..aslında derler her işte bir hayır vardır diye..inşallah hayırlı olur..bu arada kızlar eşim bir firmada üst düzzey yönetici olarak çalışıyordu
harikaaave en önemli haberi vermeyi unuttum oğlum artık elinden tutunca adım atıyor darısı yürümeye inşallah
bizim 11 dişimiz varnasılsın mayıs annelerı...benım ogluumun hala 4 dısı var...sızınkılerın dışlerı ne alemde
yok cnm dizi için topigi bırakmadımmerhaba arkadaşlar,
uzun bir deneyden sonra yazabiliyorum
öncelikle mutlu_anne hanım, başınız sağolsun. mekanı cennet olsun amcamızın
hejar hanım, eşiniz için üzüldüm. belki daha hayırlı bir iş için fırsat olur şu mübarek gün. herşeyin hayırlısı. bu arada iftar trafiğinden yeni çıkmışsınız. güzel güzel hazır sofralarına kurulduğunuz eltileriniz bir gün de size gelecekti elbetartan bu arada, yemeklere biz de talibiz
Babyceren hanımcığım, aziz dostum 3 kuruşluk dizi için btopiği bırakıyorsunuz ama unutmayın "dizi elbet birgün biter, topik bitmez"zaten gelseniz de eskisi kadar candan davranır mıyız bilemiyorz bizi diziye tercih eden "arkadaş"ımızı
yıkamaya verdiğim halılar sabah geldi. aman Allah'ım, o kiraz, çorba, yemek, domates, erik, ayran lekelerinden eser yoook
çok güzel olmuşlar ama yeni ve radikal bir karar aldım. şöyleki: kışın örttüğüm polarların devamı olarak yazın da pamuklu kumaştan bir örtü örteceğim halılara. çırpması yıkaması hem kolay olur hem de halı yıkamaya para vermem. nasıl fikirsalonda oturduğumuz için, gelen gideni pis halıda da ağırlamak istemem doğrusu :26:
hoşgeldin cnmmeraba kızlar...herkes nasıl bakalım....arada uğrayayım da beni unutmasın arkidişlerim dedim di :)
çok yordun ve yoğun bir ramazan geçiriyorum....Allah yardımcımız olsun tüm çalışan ve de özellikle işi uzak olan annelerimizin...
Bu arada mutlu_anne m; eşinizin dedesi vefat etmiş başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inş...
Chihiro hn cım; galiba sizin de bi yakınınız vefat etmiş meknı cennet olsun Rabbim kalanlara sabır ihsan etsin inş...
çok fazla ayrıntılı bilmiyorum kim ne yapıyor neler olmuş ama;
Yeşilçayımız da taşınacaktı en son bildiğim kadarıyla umarım işlriniz rast gidiyordur bir anevvel taşının da resimleri bizimle paylaşın..güle güle oturun yeni evinizde...
ee babyceren de filmlere dalmış..fazla dalma kız boğulursun gel bak topik sensiz ne hale gelir sonra...
başka başka ...bilmiyorum bi okuyum ben azıcık bakayım ayrıntılarda neler saklı.......
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Sizleri ve kuzucuklarimi cok ozledim.Biran bile aklimdan ve dilimden dusmediniz ama biraz geri cektim kendimi.Hatta simdi arkadaslar esi geldi bizi unuttu derlermi diye dusundumAma inanin hic alakasi yok esim gelmeden bir ay once garip bir depresyona girdim ki zaten forumda olmadigim 3 ayin sadece iki haftasinda esim .yanimdaydi sonra eski gorev yerine gitti daha sonrada yeni tayin yerimiz olan Karsa.Biz ise lojmanin bosalmasini bekliyoruz yine memlekette. Okadar cok yazacak sey varki ama skmak istemiyorum sizi sadece olmedim burdayim ve sizleri cok seviyorum demek icin girdim.Hepinizi ve kendi yavrum kadar cok sevdigim meleklerinizi kocaman opuyorum...
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Sizleri ve kuzucuklarimi cok ozledim.Biran bile aklimdan ve dilimden dusmediniz ama biraz geri cektim kendimi.Hatta simdi arkadaslar esi geldi bizi unuttu derlermi diye dusundumAma inanin hic alakasi yok esim gelmeden bir ay once garip bir depresyona girdim ki zaten forumda olmadigim 3 ayin sadece iki haftasinda esim .yanimdaydi sonra eski gorev yerine gitti daha sonrada yeni tayin yerimiz olan Karsa.Biz ise lojmanin bosalmasini bekliyoruz yine memlekette. Okadar cok yazacak sey varki ama skmak istemiyorum sizi sadece olmedim burdayim ve sizleri cok seviyorum demek icin girdim.Hepinizi ve kendi yavrum kadar cok sevdigim meleklerinizi kocaman opuyorum...
arkadaslar iyi sahurlar ben size bir haber vermeye geldim bir arkadasım vardı ya hamile kalmak isteyen deniz o hamile 1.5 aylık tüm dua eden etmeyen herkezden Allah razı olsun hakkınızı helal edin azraececim sen özellikle ustunde durmustun ok tesekkür ederim Allahım ne muradın varsa versin tabi herkezin
hay allahım yaaa. yazdım yazdım... gitti
neyse
güzel bi gün diliyorum öncelikle...
beykozcum, çok güzel bi haber. okuyunca cok duygulandım. darısı isteyen herkesin başına inşallah
mutlum tekrar basın sağolsun. bu dünyadan göçünce güzel hatırlanmak en önemli şey sanırım. mekanı cennet olsun...
miracığıma kıyamam. ama geçer en kısa zamanda meraklanma. defne de tatilde aynıydı. butun huyu suyu düzeni değişmişti. evimize gelince eskiye döndü annesinin bitanesiisilik için de banyosunun durulama suyuna tuz at ben cok faydasını gordum. (gerçi biliyosun zaten di mi yazdıktan sonra aklıma geldi silmiyim dedim)
menenjit aşısını söylemedi bizim doktor. bi sorayım bakayım...
oh be 3-5 kişi geldiniz nihayet beybinin dediği gibi forum göçtü sandıydım artık ben de....... uğrayın yazın arkadaşlar. buralardayım deseniz bile yeter... merak ediyorum... açıp bakıyorum sürekli kimse gelmiş mi diye
işe bir başladım pir başladım valla.. feci yoğunum arada kafa dağıtmak için giriyorum bakıyorum siz de olmayınca bunalıma girdim desem yeridir
bi yandan dekorasyon işleriyle uğraşıyorum mesai bitince. evi görseniz dandini... boş koliler dolu koliler... eşyalar darma duman. daha defnoşun kıyafetleri ayıklanıcak. hiç de demiyosunuz yardıma gidelim diye :hıh: neyse taşınayım da kahveye gelirsiniz keyif yaparız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?