2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben burdayımmm

İşte tatil öncesi yoğunluğu, evde kayınvalide, aylardır farklı şehirdeydi misafir sayılır şimdi, iki yaramaz kuzu ki biri dişleri yüzünden mızmız diğeri haftalardır ananesindeydi geçen hafta yanımıza döndü onun şımarılığı vs... gibi sebeplerden günlerdir uğrayamadım. Biraz önce kulaklarım çınladı. Hejar beni anmış. Herkese Hayırlı ramazanlar

Mutlu_anne başınız sağolsun, Mekanı cennet olsun...

Bizim 11 ve 12 dşimiz yolda. Her diş dönemi olduğu gibi Kaan ateşlendi, boğazı şişti, antibiyotik kullanıyoruz yine

meraba kızlar...herkes nasıl bakalım....arada uğrayayım da beni unutmasın arkidişlerim dedim di :)
çok yordun ve yoğun bir ramazan geçiriyorum....Allah yardımcımız olsun tüm çalışan ve de özellikle işi uzak olan annelerimizin...

Bu arada mutlu_anne m; eşinizin dedesi vefat etmiş başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun inş...

Chihiro hn cım; galiba sizin de bi yakınınız vefat etmiş meknı cennet olsun Rabbim kalanlara sabır ihsan etsin inş...

çok fazla ayrıntılı bilmiyorum kim ne yapıyor neler olmuş ama;

Yeşilçayımız da taşınacaktı en son bildiğim kadarıyla umarım işlriniz rast gidiyordur bir anevvel taşının da resimleri bizimle paylaşın..güle güle oturun yeni evinizde...

ee babyceren de filmlere dalmış..fazla dalma kız boğulursun gel bak topik sensiz ne hale gelir sonra...

başka başka ...bilmiyorum bi okuyum ben azıcık bakayım ayrıntılarda neler saklı.......

eşin için inşallah çok daha güzel haberler alırsınız canım

yakışıklımın adımlarına çok sevindim. o uyuyakalan sallanan kafayı öperim ben gülenyuzlumun

inşallah canım çok teşekkür ederim
gülensuratımda teyzesini öper en sulusundan
Rabbim sanada kolaylıklar versin taşınma işinde
defnemi ve seni kocaman öperiz oğlumlaaa

"Şer gibi görünen şeylerde hayır olabilir "üzülmeyin canım hayırlısı olsun diyelim..inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuz...dualar müşterek...
aynen canım benim kız da elinden tutup yürümeyi ço seviyor hatta ayakta duruyor ama tek başına adım atmaya korkuyor sanırım az kaldı yürümemize...
ooo mşllh temizlik bitmiş bile hadi bakalım güle güle kirletin darısı başıma olsun...valla o kadar gözümde büyüyor ki ne zaman nasıl başlayayım sorma gitsin...

aynen canım bizimki de mama sandalyesinde oturmak istemiyor artık yer sofrası da yapıyorum zaman zaman bu sefer de sağlam tabak kalmıyor hepsine bi parmak atıyoruz...anlayacağın bunları zapdetmek epey zorlaştı...

Hayırlı ramazanlar canımGeçmiş olsun KaanaBen andım seni ilk bu sabahHejar benden kopya çekti
Söylesene Hejar itiraf etsene etsene
Baş sağlığı dilelekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım
Alyel seni de andım ama Hejar sormadı seniNeden Alyeli sormadın Hejar
Açıkla bunu hadiYemekte yapmıcan akşama açıkla hadi

evet mutlum farkettim sen de olmasan beni kiiimmmssseecciikllleeerr anmayacak zaten topiğin üvey annesi oldum çıktım gelemiyorum sık sık nappiimmmm....evet evet hejar beni anmamışniye anmamış niye niye hesap versin çabuk...ceza olarak akşam menüsünü burda herkese açıklasın bi< de kopiş çekelim :)))

evveeett mesai de bitmiş ben yavaştan çıkmak için hazırlanayım birazdan servis kapıya dayanır...

hepinize sevdiklerinizle güzel bir iftar akşamı diliyorum sevgili arkadaşlar...

beni unutmayıp burdan paylaşan mutluma da daha daha daha çok güzel iftarlar diliyorum teşekkürler arkidişim...

Teşekkürler caaanım benimHejarda tınlamıyo bizi gitti zatenBende gidiyorum Hejarsız topik bana trend topik olmuyo
Kızları öp benim için

yarın bende niyetleneyim dedim kendimi su aygırı moduna sokarkende okuyuvereyim dedim:)) öpüldünüzzz

hadi banalım datlu su aygırı

Evet Babycerenim çok eminim eğer sana da uyarsa ramazan bitmeden birgün iftara davet ediyorum sizi başımın üstünde yerin var ciğerim

baby bu habere çok sevincek elif bacım

hg bacım dişleriniz hayırlı olsun

havuzunuzuda güzel günlerde kullanın işla bende istiyom ama su küçük bşe olcak galiba:26:

Hayy allah ne cok safim ben yaa :))

senı o halinle çeviyom meleğim

oh oh allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alsın işla
2 ay lık kızım var 10 gündür kakasını yapmıyo ne yapabilirim çok tecrübesizim daha 22 yaşındayım yardımcı olamadığım için kızıma çok mutsuzum

2 aylık ve 10 gün valla ne sabırlısın ben olsam 20 kere dr gitmiştim :18: çatlar bebek yaw acil git bacım :26:

herkese günaydınlar.

kujum ya bir gün buluşalımda beraber 101 oynayalım ne dersin:)) çorbayı yapınca haber ver beğenecekmisin bakalım azraece çorbasını:))

süper olur bacım ganyum ben gel ortim ol beraber yenilelim çorbayı yaptım sabah tadını bilmiyom malesef

başın saolsun mutlu_anne allah mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin
ne iyi insanmış mübarek günlerde öldü .....

aynı şeyi bende yaşadım düzen bozuluyo canımçıktı tekrar alıştırana kadar

babasıyla kestik kuaför de durmadı cırım cırım ağladı eve gelik doldurdum küvetini su oyuncaklar X makineyle kesti sonrA o oynadı tavşan la bende kazıdım

not:hiç ağlamadı

hep böle yazmana alışmışız yaw sensiz çok sesiz bura kimse girmedi bende kumara vurdum kendimi

aferin fıstığına bende aldım diş fırças macun ama daha kullanmadık

benım tavşanda çok titiz ne bulursa oyuncak sepetine atıo hatta Xçorablarını bile

lazımlık ben daha almadım ne yapsam kararsıszm :26:

adını açıklıom baby izlediği dizinin: eşimin ocağına nsıl incie ağacı dikerim

acama bizden önmeli olan ne dizisi izlio bende merak ettim

tez zamanda iyi bir iş bulur işla bacım

oy maşallah nasıl basılcak ayağına ben anlamadım :26:

nasılsın mayıs annelerı...benım ogluumun hala 4 dısı var...sızınkılerın dışlerı ne alemde

maşallah daha 6 diş zor çıkyolar bzimkiler

Teşekkürler caaanım benimHejarda tınlamıyo bizi gitti zatenBende gidiyorum Hejarsız topik bana trend topik olmuyo
Kızları öp benim için

yaa aölemi bacım ben burda SAKSIMIYIM yenıden burda olman güzel bacım hg

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin kazasız belasız bol dişli yürümeli günler olsun

tavşanımın saçları çıkmaya başladı bile çin adam gibi suluyom tavşanımı

oruç iyi gidiyo çok şükür su su diye kuduruyom yalnızca

dışarı çıktım otamtik ödemelerd bi sorun olmuş onu hallettim gelirken ke tavşanıma ciciler aldım pastaneyede uğradım dondurma aldım 1 kilo kız bana tauf baktı bende bende parayı verirken akşama yicez serin serin iftardan sonra dedim uyus sen malını sat tatarım tutmam herkes özgür böle ayrımcı insanlardan nefret ediyom

ben kaçar davşana yemek yedircem yoksa halıları yalamaya başlıo

Son düzenleme:
Tabii o nerde bu nerde onun annesi orda benimki
Nerede diye sor bi gonul2000sayffam vardi
Nerelerde diye sorma sakın hıh
canım geçmiş sayfalara bakarsan seni sordugumuda görürsün
ama sen cevap bile vermemiştin
aşkolsun ben sizi diziye satarmıyımyaparmıyım böyle bir şeyinanki kendim dizide oynasam bile açıp bakmam:9
siz varken dizi mizi hıhhh olmaazzzz
Iyiki benim anneyi sormadin ...korktum tum topigin anneleri nerde diye sorcaksin diye :))
Topige bende su sarkiyi armagan ediyorum sehtap erenerden "canlan biraz canlan biraz kipirda" sarkisi gelsin
bendende şu şarkı gelsin''domates biber patlıcannbide şu şarkı:yogurt koydum dolaba ellere vayyyy
bide buu:süt içtim dilim yandibide bu:helva yapsanaaa helva yapsanaaaa''
acıktım
ne güzel bir haber bu
bugün daha izleyemedim vaktim olmadıgece izliycem
ah kötü olmuş canım ya..aslında derler her işte bir hayır vardır diye..inşallah hayırlı olur..
daha önceden haber vermemeleri çok üzücü..tazminat alamıyomu:26:
inşallah en kısa sürede daha iyi bir iş bulur..
harikaaabiz sana demiştik dimi:)takma bu kadar kafaya diye:)
afferim gamzeli yakışıklıya
nasılsın mayıs annelerı...benım ogluumun hala 4 dısı var...sızınkılerın dışlerı ne alemde
bizim 11 dişimiz var1 taneside çıktı çıkacak..neyi bekliyo bende bilmiyorum:)
4 dişte güzelmiş bi bakarsın hepsini birden patladır cnm..
yok cnm dizi için topigi bırakmadımbi misafirim vardı bugün ondan gelemedim..ama içime dogdu kesin bu cikiroko benim hakkımda konuşuyo diye düşündüm..sen deney yapmaya devam et
hoşgeldin cnmnasılsın nerelerdeydin
bende seni merak ettim ama içimden:)
bu mutluda çok uyanık ha ben sana söyliyim
içimi okumuş seni sormuşdaha öncede edacıgın doğum gününü benden kopya çekmişti

ne kadar çok konuşmuşsunuz yazaten azıcık vaktim var
mutlu gelmiş ondan böyle olmuş ben biliyorumhoşgeldin canımözledik valla
kujum izledigim filmin adına koptum:))yok kız ne batıracam adamı:)
ayrıca seni alıntı yapamıyorumçok uzunsun yetişemiyorum:)
azraece dizinin ismini sormulsun bide talaymı sormuştu:26:
sölemiycem sölemiycemsöyliycem söyliycemm:)merhamettçok hoşuma gitti..
5. bölümdeyim

bugün komşum geldi ve saatlerce bende oturduevde vakit geçmiyomuşşşşş
oruçmuşşş zaman geçeymiş bana gelmişmişmişşşş
töbe yarebbim yasaatlerce oturdu
ne dizi izleyebildim ne buraya gelebildimsizleri özledim
daha yazacak çok şey var birazdan yazacam ceren acıkmış yemek koycam

Biangel kujum hosbuldum bacim teşekkür ediyorum
Azraece Sağol sorduğun için hemsehrim
Mutlu anne başınız Sağolsun canim allah bu
Mübarek günlerde kabir rahaligi versin sizlere de
Sabır versin
BabyCeren niye cemkiriyon Sağol sormussun
Ama ben yokken nasıl cvp veriyim
Aşı konusunda bilgiler icin tesekkur ediyorum
Bende yapttirrcam
Taşınan arkadaşlar allah yardımcınız olsun
2 bebiss haberi okudum allah tamamına erdirsin inşallah

selamo kadar şey yazacaktım hepsi aklımdan uçtu gittiyakalayamadım
mira diş fırçasını istiyomuş afferim boncugaçok akıllı çookkk
defnem okul hayatında zaten çok başarılı
ececim güzeller güzelim bu günlerde annenin bi sakarlıgı veya sana bi yalnışı varmı
mahirim yakışıklımmmmmarkadaşın çağla gibi koltuk tepelerindeymişsin:18:aman dikkat et kuzum:18:
musab bilal o ekmegi bitirdinmi:)bitmediyse teyzene yollasana hala açımmm:)
doğacıgımmmm:)annen senden pek bahsetmiyo bize:26:hayırdırrr dövecem bu anneni az kaldı
ömerr paşammmmmkarakoldan geliyorum annen için kayıp ilanı verdimmmyakında dönecek üzülme
bestemm şirinem tatildesiniz çok egleninözledikkk
zeynooo oyuncak bebegimm:)annene 3 gün mühlet veriyorum ortaya çıkmassa onun içinde karakola gidip kayıp ilanı alcam
zeynep ada anne nerde bebegimm hıı hadi söyle teyzeyee
şimdilik bu kadar dizi izlicemmm

Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Sizleri ve kuzucuklarimi cok ozledim.Biran bile aklimdan ve dilimden dusmediniz ama biraz geri cektim kendimi.Hatta simdi arkadaslar esi geldi bizi unuttu derlermi diye dusundum Ama inanin hic alakasi yok esim gelmeden bir ay once garip bir depresyona girdim ki zaten forumda olmadigim 3 ayin sadece iki haftasinda esim .yanimdaydi sonra eski gorev yerine gitti daha sonrada yeni tayin yerimiz olan Karsa.Biz ise lojmanin bosalmasini bekliyoruz yine memlekette. Okadar cok yazacak sey varki ama skmak istemiyorum sizi sadece olmedim burdayim ve sizleri cok seviyorum demek icin girdim.Hepinizi ve kendi yavrum kadar cok sevdigim meleklerinizi kocaman opuyorum...

canım hoşgeldin özledik seni ve masalısende bizim herzaman dilimizde ve yüregimizdesin inan..hatta bugün mutlu seni sormuştu..
kim bilir neler yaşadın nelere canını sıktın:26:bizlerde depresyona girip çıkıyoruz:)alışkanlık yaptı girmessek canımız sıkılıyo:)
şaka bi yana özletme kendini her zaman yanımızda ol
buda masala

Bizde ozledik cnm seni umarim sikintilarindan biran once kurtulursun ...aslinda buraya arada bir gelip icini dokmen depresyona girmememene engel olabilirde bir dusun tatlim..bizlerinde oluyor dunya kadar sikintilari inan hele ben gurbette neler yasiyorum bir bilsen ama buradaa azda olsa sizlerle paylasip rahatliyorum benim acizene cozumum bu simdilik bakalim ilerisinde ne olur onuda rabbime havale ettim..Masalimi cok ozledim resim varsa paylasirmisin annesi..bakalim akilli bidigimiz nasil..

Gozunuz aydin cnm rabbim tamamini erdirsin ins...
Ablaninda bebisi iyimis masallah daim olur ins..

Yakin bir zaman icinde yasadigim icin su tasinma telasini cok iyi anliyorum cnm...hele o kutular varya ayyy gunlerdir kabusum oldu ama sonunda degdi cok sukur...seninde rabbim yar ve yardimcin olsun birde calisman isini biraz daha zorlastircaktir ama sen hamarat bir annesin kalkarsin ustesinden eminim...Yeni evin halini bende merak ettim bak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…