2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

amin canım. yine yahyakaptanda olucam ama bu sefer armadakent sitesinde kısmetse sabancı ormanının dibinde :) balkonum ormana bakıyo
konuşalım canım. hayırdır inşallah kreş mi düşünüyosun yoksa

diziye ben de bakiim dicem ama ne zamannnnnnnnnnnn

şekersiz evin son halini paylaşırsın inş.

inşallah canım... beyaz eşyaları da yenileyince masrafımız iyice arttı. o yüzden mobilyalarımı değiştiremicem. 1.5 yıl sonra onların taksiti bitince değiştiririz diye konuştuk kısmetse. ben de minik bi dokunuş yapıp havası değişsin diyorum. dün çarsıda cok güzel kumaşlar beğendim. oturma ve sırt minderlerinin kılıflarını değiştircem sanırım. bi de aksesuarlarımı kaldırıp 1-2 değişik bişey koydum mu olur sanıyorum. english home da cok güzel beyaz seramik kuşlar mumluklar var. cok beğendim. biraz daha o tarza dondurmeye calıscam. ama biraz zor olcak cunku mobilyalarım modern :) karma bi tarz olcak kısacası ama ufacık bi değişiklik bile iyi gelicek eminim. ve kullanmaya kıyamadığım nevresimlerimi açıp kullanıcam artık. yeni nevresimler de alıcam ooohhh :) inşallah paylaşırım talaycım. allah utandırmasın

İnşallah düzenimiz düzelecek yine sağol canım
Kimseler mi yok forumda bakiim nerde bu kızlar nerde bu kızların bebişlerinin fotoları
Tıktık
PlannerEğer hala tatildeysen çok bozuşucam bak ve sizin şirkete cv mi yollıcam hemen
İlkim: Tatil anıları paylaş şekerim özletme kendini ve Bestemizi
Tatlıcadı:Topikten bekleniyorsunuz ve hiç foto eklemiyorsunuz
Nagihan: Son durakta uyanmadıysan bi haber et bize şekerim
Alyel: 2 arada bir derede yoğunsun ama forum bu ihmale gelmez dimi
Beykoz: Ablanın bebişi nasıl büyüdü mü
Turuncu: Bana pasta yapsana bugün oruçlu değilim
Hejar: Davetlerdesin hep gözümden kaçmadı canım,,sanırım sıra sana geldi mutfakta mısın
Elif344: Gönül Mira'yı bizim için öpüverKv.de olumlu gelişmeler vardır inşallah
Biangel Kujum: Ayşe Minel'in saçlarını kestirdiniz mi şimdi,,bu durumda dedesinden taraf oluyorum neden neden neden
Yazıcam daha yazıcaaaammm

benim kuzumun fotoğrafı var teyzesi

Eveeet ne diyordumNerdesin
Annezeynep: Şimdi yoğunluktan gelemiyorsun,sonra tatile gidicen biz nolucaz
özletme kendini
Çiçek çiçek çiçek çiçek:Masal masal masal masalNasıl nasıl nasıl nasıl?
Dilber: Son düzlüğe girdin işinde,,sonra ver elini tatilKaancığımın dişlerinde gelen var mı?
E den kimse yok EcesuelifEdacıkEladuruEybicerenErdesiniz kızlar
Güneş: oğluşun büyüdü ama bizi unuttun sen,biz seni unutmadık
Lillac: Seni de bekliyoruz ve özlüyoruz canım
Pampiş: Hiç görünmüyorsun artık,,yüzünü gören cennetlik oldu
Zada: Nerelerdesin zadacanSes ver anlarım ben
Yavrumkedi: 1 cevap yazarım kaçarım yok öyleTatildeysen yada tatile gideceksen o ayrı

Kesin birilerini unuttum yine ama aklıma gelenlerin acaba bizde aklına geliyor muyuz diye merak da ettim
Ses verin ben anlarımtıktık:13: İnşallah parolasını unutan yoktur allam

sabah anasayfaya bakıyodum biyolog başka bi topiğe cevap yazmış

biyologggg gel de iki muhabbet edelim. kiloların gitti mi. asya napıyo. yaptığın domatesleri kullandın mı güzel olmuşlar mı

Ay ben 3 gün gelmeyince 5 insan gücünde yazıyorum dimi

Miraya diş fırçası aldığım günden bu yana her sabah eline veriyorum,benimle birlikte o da kendince bişeyler yapıyor
Bu sabah aceleyle unutmuşum,yüzünü yıkadım ve kucağımdan indirdim,,ııııh ıhh ıhh diye söylendi,,sonra yine kıcağım aldım dolabı kapağını açmaya yeltendi,fırçasını aldıÇok hoşuma gitti

Birde kızımda simetri hastalığı var sanırımErken amaDuşakabin kapağını hiç açık bıraktırmıyor hemen gidip kapatıyor
Geçen gün özellikle açık bıraktım gitti kapattı Lazımlık çalışmalarımız devam ediyor,,gelişme yok ama artık beziyle de olsa oturuyor tuvalete girince,,geçen gün kaka yapmıştı bende kakasını bezden lazımlığa koydum gösterdimKızım anlamadı ama eşim görüp çok sevindiLazımlığa yaptı sandı kızımBende bozmadım sevinsin garibim

erdemi yesek ne yapsak o zamanda küçük maymun bütün tabaklara saldırımı bilemedim.bizim gibi olan var mı

emin olun hepimiz sizin gibiyiz ancak biz çooook uzun zamandır (yani evlendiğimizden beri) yerde yiyiyoruz. çocuklar için yerde yemek bulunmaz bir nimet bence. düşme kalkma sorunu yok, döküldü saçıldı sorunu yok. eline çatalı veriyorsunuz, tabağına da köfteleri koyuyorsunuz. sizinle beraber kendi tabağından köfteleri götürüyor. Orhan Cemal bazen bir lokma yiyiyor, odada 1 tur atıyor sonra tekrar yiyiyor sonra tekrar tur. hatta sofrada hangi yemekten yemek istediğini de gösteriyor, tabağına onu koyuyorum sofra bezine dökülen kırıntı vs ile de kuşların iftar çadırını doyuruyorsunuz yer sofrasını samimi olarak tavsye ederim

not: kaşık biraz zor oluyor ama çatal kullanmayı çabuk öğreniyorlar. özellikle çatalla köfteyi çok kolay yiyiyorlar.

evet haklısınız chiccro hanım bizimkisi çatal kısmını geçti şimdi kaşıkta en kısa zamanda yerde yiyeceğiz.bi tane soframız vardı onu çıkarmam lazım önce
babyceren seyrettiğin diziyi merak ettim ortalarda görünmeyince adı ne yazda bizde bakarız belki

tosun oldu canım ablam onu bir besledi
cok skur dunyaya geldi cok streslıydı o gunler sze bunun içinde tesekkuru borc bilirim derdime ortak oldunuz canlarım

çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla kucağına alsın darısı tüm isteyenlerin ve benim eltim özlemin başına :)

iyi yürekli arkadaşım benim özlem benim büyük eltim oluyor inşallah onunda sağlıklı ve hayırlı bir evladı olur

canım ya başınız sağolsun dedenizin mekanı cennet olsun ne güzel bir ayda kavuştu mevlasına rabbim kabir azabı çektirmesin
ne mutlu ki arkasında kalan kişilerin onun hakkında iyi şeyler söyleyebilmesi..
Miracımada kıyamam ya demek düzen değişti ama toparlar merak etme annesi

sorma canım ya aynen pazar gününden beri bu sefer ben davet verdim bugün başbaşayız eşimle çok şükür çok yorucu oldu üst üste olması
3 gün boyunca mutfaktaydım düşün bu arada limonata tarihini deneyeceğim mutlaka ellerine sağlık bende pazar günü vişne suyu yaptım ama biraz şekeri fazla kaçırmışım sanırım,bana göre değildi ama şekerli sevenler çok beğendi

aferin akıllı bıdığa demek ki alıştı diş fırçasına

selam gzel annişler tatlı bebişler
3 gündür misafir ağırlıyorum çok yorgun ve bitkinim
bugün de dünden kalan yemekleri yicez yemek yapmicam bugün çok şükür
gamzelimide yıkayamadım bugün sular gitmiş kuzucumda oturarak uyumuş kafa bir o yana bir bu yana sallanıyordu
neyse yatırdım yatağına biraz size bakınayım dedim
annezeynep,planner,uğurböcüğüm,ilkim,bambucan,edacck,eladuru,pampiş,lilacc,zada neredesiniz kızlar arada ses verin ama

Bizim de 15. ay kontrolunde (ctesi günü) olacağız menenjit aşısını,dr mutlaka yaptırmamız gerektiğini söyledi.Dünyada uzun zamandır kullanılan aşılardanmış ama tr ye girişi yeniymiş

bu arada kızlar eşim bir firmada üst düzzey yönetici olarak çalışıyordu
dün aniden işten çıkarıldı,iş sahibinin akrabası gelicekmiş yerine
eşim işten çıkmasına değilde,en azından 5 gün önceden haber vermeleri gerekirdi diye üzülüyor
ben hiç üzülmedim desem yeridir,çünkü çok yoruluyordu bütün işleri ona yıkmışlar bütün sorumluluk eşimdeydi
çok strese giriyordu hakkımızda hayırlısı artık,şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine aklınıza gelirsek eğer
bizim için hayırlı bir iş için dua bekliyoruz sizden

ve en önemli haberi vermeyi unuttum oğlum artık elinden tutunca adım atıyor darısı yürümeye inşallah
ama çok isteksiz yürüme konusunda,babası internetten araştırmış nasıl adım attırabiliriz diye,hafifçe ayağına basınca başlıyor adımları atmaya,bilseydik daha önce yapardık

tosun oldu canım ablam onu bir besledi
cok skur dunyaya geldi cok streslıydı o gunler sze bunun içinde tesekkuru borc bilirim derdime ortak oldunuz canlarım
Heyyyy maşşallah bebişe
Rabbim eşine iş rastlığı versin canım,,en kısa sürede çok güzel bir iş bulur inşallah
Aras Eymen paşaya da maşallahyürümesinin devamı gelecektir
Gamzelerini yerim onun

merhaba arkadaşlar,
uzun bir deneyden sonra yazabiliyorum

öncelikle mutlu_anne hanım, başınız sağolsun. mekanı cennet olsun amcamızın

hejar hanım, eşiniz için üzüldüm. belki daha hayırlı bir iş için fırsat olur şu mübarek gün. herşeyin hayırlısı. bu arada iftar trafiğinden yeni çıkmışsınız. güzel güzel hazır sofralarına kurulduğunuz eltileriniz bir gün de size gelecekti elbet artan bu arada, yemeklere biz de talibiz

Babyceren hanımcığım, aziz dostum 3 kuruşluk dizi için btopiği bırakıyorsunuz ama unutmayın "dizi elbet birgün biter, topik bitmez" zaten gelseniz de eskisi kadar candan davranır mıyız bilemiyorz bizi diziye tercih eden "arkadaş"ımızı

yıkamaya verdiğim halılar sabah geldi. aman Allah'ım, o kiraz, çorba, yemek, domates, erik, ayran lekelerinden eser yoook

çok güzel olmuşlar ama yeni ve radikal bir karar aldım. şöyleki: kışın örttüğüm polarların devamı olarak yazın da pamuklu kumaştan bir örtü örteceğim halılara. çırpması yıkaması hem kolay olur hem de halı yıkamaya para vermem. nasıl fikir salonda oturduğumuz için, gelen gideni pis halıda da ağırlamak istemem doğrusu :26:

Teşekkürler chihiro.Mekanı cennet olsun inşallah
Benimde salon halılarım açık renk,,bebişi yerde oynatmaya başladığımdan beri üzerine hiç sevmediğim çarşafımı örtü olarak heba ettim hem de iş gördüO gün bugün misafir gelmeden kaldırmıyorum.Yıkayacağım zaman da diğer sevmediğim çarşafı seriyorumHalılardan ziyade bebeğin rahatı için bence çok daha rahat:128:

eşin için inşallah çok daha güzel haberler alırsınız canım

yakışıklımın adımlarına çok sevindim. o uyuyakalan sallanan kafayı öperim ben gülenyuzlumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…