SELAMMMMM SELAMM SELAMMMM
nasılsınızzz sevgili anne arkadaşlarımmm, çok şükür ki girip bir iki satır yazacak kadar vakit buldummm
3 haftalık uzuuuunn tatilimin acısı çıkıyor bayramdan önce bir proje teslimimiz var ve nefes almadan çalışıyorum üstelik oruçlu halde dahada zor ama allah sabrını veriyor çok şükür, sadece forumu okumak için bile açamıyorum çünkü aklım kalıyor ozamannnzeynomun fotolarını bileeemm paylaşamadımm zaten hala foto makinasında aktaramadık bileee
zeynomdan haberler verecek olursamm 2 haftadır yürüyor ama hala tam dengeyle değil sürekli peşindeyiz, evde mi daha çok yoruluyorum iştemi bilmiyorummm:)) 1 kesici dişi tatilde çıkmıştı sagolsunn:) diğerleride çıkmak üzere bugünlerde diş huysuzluğu hat safhadaen sevdiği yer tv ünitesinin üzerinde oturmak, sandalye, koltuk, yatak hatta nerdeyse düz duvara tırmanıyor ya sürekli aklımız çıkıyor vaziyetteyiz evde konuşma durumuda maşallah çok düşük çeneli olacak galiba anne uuudu(uyudu), baba ditti, başka odalardan kafiyeli bir şekilde çağırmaya başladı bizi anneeeee, ananeeeee öyle güzel bağırıp çağırıyorkii sırf bana seslensin diyee uzaklaşıp babaaaa diye bağırtıyor kızımı eşim:))) taklit zaten hep vardı ama oda zirve sanırım şuan herşeyimizi taklit edip, kendince tepkiler verip bizi feci halde şaşırtıyor:)) her dediğimizi anlamasıda süper ya çok eğlenceli oldular valla büyüdükçe bir biray olduklarını nasılda hissettiriyorlar bize zira istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil ve istediğinide birşekilde mutlaka anlatıyor ve istediğini elde ediyor
artık yalamak yerine çok güzel öpücükler veriyor bize sürekli öptürüyoruz kendimiziihaa birde saçları fena halde uzadı artık kesmekte istemiyorum ama sürekli toplamak zorunda kalıyoruz ve acaba saçları acıyormudur diye üzülüyorum yeni favorisi keltoş bebeğini bıcı bıcı yapmak hergün saatlerce banyo keyfinde yani zeynomuz kendi bıcı bıcısı yetmiyordu birde bebeği çıktı başımıza onsuz girmiyor banyoya onuda kendisi yıkıcakmışşş
ayyy çok konuştum dimi kendimii bile yordum yani daha anlatacağım çok şey vardı ama vicdan yapmaya başladım bile hemennncikkk işimin başına dönüyorummmm
kızlar inanın yoğunluktan açıp okuyamıyorum bile, hasta olan bebiş yada annemiz varsa tez şifa dilerimm, kaçırdığım güzellikler varsa hepsini yürekten paylaşıyorummm, atladığım ve kaçırdığım herşey için herkesiii kocamannn öpüyorummmmm
şekersizyeşilçayım cicim bir el atsan benim işlerede şekerimm valla bende sana gelirim yardıma canımcım ya olmazmıııı hee olmazmııııı
hadii yaa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.yeşilçayım bir ara yanımda yatırayım dedim o zamanda düşer tedirginliğinle uyuyamadım yat kalk yat kalk çok şükür sabah oldu. pazar günkü doğumgününde 19 aylık defne vardı. sanki senin defneyi sever gibi aldım bol bol defne deyip öptüm çok hoşuma gitti ben sanırım defneyi görmek istiyorum. eşime diyorum şöyle eğitim kurs filan yokmu gölcükte varsa git yazıl bende geleyim başka isteğin varmı diyor:))
ilkimcim malesef bende bel fıtığı oldum eceyi beşiğinden alıp yatırırken çok zorlanıyorum eğildiğim için
talay kafana tokadan başka bişey takma bayramda:))
beykozum bizim için geç oluyor 6 ay daha beklersek:)) sanki hemen yapıcazda olcakmı bi de o var:)) ay hem tırsıyom hem de son şansımmış gibi geliyor(
selamnasılsınız..
ben çok uykusuzum isyan çıkaracam az kaldı
çağla gece kaç defa uyandı emdi bende hatırlamıyorum en son 8 e kadar saydım tabi geriside var
az önce kahvaltı koydum zorla bile yediremedim..
eylulun sonuna kadar emziriyim diyorum ama böylede yemek yemiyo,uyumuyo ne yapacagımı şaşırdım..
birazdan doktora gidecem bakalım ne diycek..kan degerinede bakalım..
kilosu boyu kaç merak ediyorum..
geçen şekersiz demişti gece beslemeyi kesecem ne yaptın canım?ben öyle birşey olacagına pek inanmıyorum:)
sütten tam kesene kadar gecede ister gündüzde
4 yıldır uyku uyumadım ya:)ceren 2 yaşına geldi uykumuz düzene girdi derken bu cadıya hamile kaldım
valla aglıyımmı güliyimmi bilemedim
yeşilçayım bir ara yanımda yatırayım dedim o zamanda düşer tedirginliğinle uyuyamadım yat kalk yat kalk çok şükür sabah oldu. pazar günkü doğumgününde 19 aylık defne vardı. sanki senin defneyi sever gibi aldım bol bol defne deyip öptüm çok hoşuma gitti ben sanırım defneyi görmek istiyorum. eşime diyorum şöyle eğitim kurs filan yokmu gölcükte varsa git yazıl bende geleyim başka isteğin varmı diyor:))
ilkimcim malesef bende bel fıtığı oldum eceyi beşiğinden alıp yatırırken çok zorlanıyorum eğildiğim için
beykozum bizim için geç oluyor 6 ay daha beklersek:)) sanki hemen yapıcazda olcakmı bi de o var:)) ay hem tırsıyom hem de son şansımmış gibi geliyor(
günaydın bende sudan olduğunu düşünüyorum.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.mesajımda anlaşılmamış evet 2. istiyorum Rabbim inş. bir kız nasip eder.dün akşam malesef regl oldum yani önümüzdeki maçlara bakıcaz.durmak yok çalışmaya devam
giardia bi tür sularla bulaşan parazit ateş ve bol ishal yapıyo.iştasızlık da dahası. eşime diyorum meme şehidi olacaktım.24 saat memedeydi.meme uçlarım düşecekti
turuncu hoşgeldin.bizde bu hafta onu kayınvaldegile gidicez bayramı orda geçirecez.kimbilir bende nelerle karşılaşacam.yaptığım şeyler garip karşılanacak eminim en çokta bu çocuk çok zayıf küçük demelernden korkuyorum.eşime diyorum akrabalarından bu lafları duyarsım çok üzülürüm diye
benim bıdıkta son zamanlarda memeye pek bi düştü.resmen memme,memmem diye ağlıyo.yemeklerle pek aramız yok.sanırım sütüme güveniyo bu yüzden bende 1,5 yaşında kesmeyi düşünüyorum ama nasıl.gözünden yaşlar dökülüyo nasıl kıyacam bilemedim şimdiden kara kara düşünüyorum
ay bende süt mevzusundan muzdarıbım hergün bir yerlerim agrıyarak kalkıyorum enes yanımızda yatıryor hala memeden dolayı daha yatak ayırma olayım var
meme konusuna gelirsek bende bıraktırmak istiyorum ama nasıl:44: uyumuyor gece bişey istemiyor memeyi arıyor devam sütü hiç almadı pirinçunundan bıktı bilmiyorum nasıl olcak ama 2 yasına kadar gelmek istiyorum birde su var 2 yasına gelcek ben sonra hamile kalcam o bırakcak 9ay sonra bir daha emzirmeye basla ayyyyy vazgeccem hamilelikten
Canım ,milupanın,pınarın,hippin devam sütleri var(1 yaş üstü)azıcık tatlı ve bol mineralli(benim kızımın kilosu yerinde olduğu için anne sütü ve günlük süt veriyorum) Enes belki sever tatlarını.
Bu arada Allah nasip ederse ben de aralık -ocak aylaında hamiş kalma planındayım
SELAMMMMM SELAMM SELAMMMM
nasılsınızzz sevgili anne arkadaşlarımmm, çok şükür ki girip bir iki satır yazacak kadar vakit buldummm
3 haftalık uzuuuunn tatilimin acısı çıkıyor bayramdan önce bir proje teslimimiz var ve nefes almadan çalışıyorum üstelik oruçlu halde dahada zor ama allah sabrını veriyor çok şükür, sadece forumu okumak için bile açamıyorum çünkü aklım kalıyor ozamannnzeynomun fotolarını bileeemm paylaşamadımm zaten hala foto makinasında aktaramadık bileee
zeynomdan haberler verecek olursamm 2 haftadır yürüyor ama hala tam dengeyle değil sürekli peşindeyiz, evde mi daha çok yoruluyorum iştemi bilmiyorummm:)) 1 kesici dişi tatilde çıkmıştı sagolsunn:) diğerleride çıkmak üzere bugünlerde diş huysuzluğu hat safhadaen sevdiği yer tv ünitesinin üzerinde oturmak, sandalye, koltuk, yatak hatta nerdeyse düz duvara tırmanıyor ya sürekli aklımız çıkıyor vaziyetteyiz evde konuşma durumuda maşallah çok düşük çeneli olacak galiba anne uuudu(uyudu), baba ditti, başka odalardan kafiyeli bir şekilde çağırmaya başladı bizi anneeeee, ananeeeee öyle güzel bağırıp çağırıyorkii sırf bana seslensin diyee uzaklaşıp babaaaa diye bağırtıyor kızımı eşim:))) taklit zaten hep vardı ama oda zirve sanırım şuan herşeyimizi taklit edip, kendince tepkiler verip bizi feci halde şaşırtıyor:)) her dediğimizi anlamasıda süper ya çok eğlenceli oldular valla büyüdükçe bir biray olduklarını nasılda hissettiriyorlar bize zira istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil ve istediğinide birşekilde mutlaka anlatıyor ve istediğini elde ediyor
artık yalamak yerine çok güzel öpücükler veriyor bize sürekli öptürüyoruz kendimiziihaa birde saçları fena halde uzadı artık kesmekte istemiyorum ama sürekli toplamak zorunda kalıyoruz ve acaba saçları acıyormudur diye üzülüyorum yeni favorisi keltoş bebeğini bıcı bıcı yapmak hergün saatlerce banyo keyfinde yani zeynomuz kendi bıcı bıcısı yetmiyordu birde bebeği çıktı başımıza onsuz girmiyor banyoya onuda kendisi yıkıcakmışşş
ayyy çok konuştum dimi kendimii bile yordum yani daha anlatacağım çok şey vardı ama vicdan yapmaya başladım bile hemennncikkk işimin başına dönüyorummmm
kızlar inanın yoğunluktan açıp okuyamıyorum bile, hasta olan bebiş yada annemiz varsa tez şifa dilerimm, kaçırdığım güzellikler varsa hepsini yürekten paylaşıyorummm, atladığım ve kaçırdığım herşey için herkesiii kocamannn öpüyorummmmm
şekersizyeşilçayım cicim bir el atsan benim işlerede şekerimm valla bende sana gelirim yardıma canımcım ya olmazmıııı hee olmazmııııı
Hoş bulduk tatlım ben de özledim sizi güzel defnem nasıl sen nasılsın?
yeşilçayım bir ara yanımda yatırayım dedim o zamanda düşer tedirginliğinle uyuyamadım yat kalk yat kalk çok şükür sabah oldu. pazar günkü doğumgününde 19 aylık defne vardı. sanki senin defneyi sever gibi aldım bol bol defne deyip öptüm çok hoşuma gitti ben sanırım defneyi görmek istiyorum. eşime diyorum şöyle eğitim kurs filan yokmu gölcükte varsa git yazıl bende geleyim başka isteğin varmı diyor:))
selamnasılsınız..
ben çok uykusuzum isyan çıkaracam az kaldı
çağla gece kaç defa uyandı emdi bende hatırlamıyorum en son 8 e kadar saydım tabi geriside var
az önce kahvaltı koydum zorla bile yediremedim..
eylulun sonuna kadar emziriyim diyorum ama böylede yemek yemiyo,uyumuyo ne yapacagımı şaşırdım..
birazdan doktora gidecem bakalım ne diycek..kan degerinede bakalım..
kilosu boyu kaç merak ediyorum..
geçen şekersiz demişti gece beslemeyi kesecem ne yaptın canım?ben öyle birşey olacagına pek inanmıyorum:)
sütten tam kesene kadar gecede ister gündüzde
4 yıldır uyku uyumadım ya:)ceren 2 yaşına geldi uykumuz düzene girdi derken bu cadıya hamile kaldım
valla aglıyımmı güliyimmi bilemedim
selam canişkolar
dün oğluma eşim baktı,bende çarşı pazar gezdimçok iyi geldi
babasına çok düşkün oğlum benim gittiğimi farketmemiş bile
babası uyutmuş,yıkamış,yemeğini yedirmiş baya vakit geçirmişler onlar içinde iyi oldu aslında
ama şöyle birşey var,benim oğlum babası evde olduğu zaman az uyuyor,bir kaç kere gözlemledim gerçekten öyle
sabah uyanıyor kafasını bir uzatıyor eğer yatakta babası varsa uyumuyor,yoksa uyumaya devam ediyor
babasına aşık resmen arada kıskanmıyor değilim:26:
benim oğlum tam olarak beni anlamıyor bu normal mi
maşallah sizin bebişler her dediğinizi anlıyormuş,bol bol konuşuyorum elimden geldiğince vakitde geçiriyorum kuzumla ama tam olarak anlamıyor beni..
ben konuştukça onunla oyunlar oynadıkça kahkaha atıyor gülen suratım
taklit bizdede hat safhada vede bıcır bıcır konuşmalar sürekli bişeyler anlatıyor
birde bazen öyle ciddi ki
bazende konuşup konuşup kıkır gülüyor
anne baba demiyor ama geldiii gittiii diyor
mutlu annecdim sana tekrar teşekkür ederim hiç adım atmayan oğlum ayakkabıya alışınca daha güzel adım atmaya başladı
istese yürürde zerre kadar istek yok kuzumda,bakalım ne zaman canı isteyecek
Merhaba yuregi guzel arkadaslarim ve onlarin tatli kuzucuklari
Kizlar sonunda lojman bosalmis bayramdan sonra Kars a tasiniyoruz,evim esyalarim Niksar da ve esimle 1 sene sonra tekrar bir araya geliyoruz kendi evimizde.Bir yandan hic bilmedigim bir sehirde aile ve arkadaslarimdan uzak kalmak,hergun disari cikabildigim hava kosullarindan buz gibi eve mahkum bir hayat gozumu korkutsada esim evim ve kendi duzenime kavusacagim icin mutluyum.Neyseki sizler varsiniz yanlizligimi paylasacagim.
Bide kizlar ben Masal odakli yasadigim icin ( malesef kendimi elestiriyorum bu konuda) ikinci bebek zor ve yipratici geliyordu fakat hem sizin bu konudaki cesaretinizden etkilenip hemde nasil olsa uc yil evden disari nadir durumlar haric cikamicam, bari bu surede ikinci bebisi halletsemde batiya dondugumuzde soyle bir rahat etsem diye dusunmeye basladim.Ama sadece bir dusunce,siz bu konuda ne dusunuyorsunuz,yoksa evde iki cocuk hepten kafayi yermiyimAma cok guzel bir duygu ote yandan,kafam allak bullak :26: AZRAECE yi cesaretinden oturu kutlarken bugun ettigim lafa bak
Bu arada evden disari cok cikamicam dedim ama eger annem Masala bakmak icin yanima gelmeyi kabul ederse ucretli ogretmenlik yapacagim ama ikna etmem zor cunku erkek kardesim var bekar,nisan falan olacak.Ama artik calismaya baslamak istiyorum.Hem hamile kalsam bile cokta etkilemez gider gelirim kafam dagilmis olur dimi.Insallah kabul eder.
ILKIM,TURUNCU,BEYKOZ, BALLIBERGAMUTAROMALIYESILCAYIMhepinizi opuyorum
canım benim... ne demek eve hapis bi hayat yaşamak.. sen böyle söyledikçe ben çok üzülüyorum. neden çıkmayacakmışsın ki evden... eğer soğuk havaysa derdin; hemen bu düşünceni at kafandan çünküüüüüü bebişler soğuk havada da gezdirilebilir. sıkıca sarar giydirirsin hiç bişey olmaz allahın izniyle.. ayrıca fazla koruma altında olan bebekler daha fazla hastalanıyor be güzelim... her seyi kafana takacağına anın tadını çıkar bence. kuzunla aynı evde oh bi de yanınızda eşin de var artık. yepyeni bi şehir.. keşfedilecek bir sürü yer. edinilecek yep yeni arkadaşlıklar.. sonuçta lojmanda olacaksınız. elbet kafa dengi 1-2 komşun arkadaşın olur çiçeğim. her gün çıkın masalla yarım saat de olsa gezin, ev gezmesine gidin... annen gelirse de ne güzel olur. ikinci bebek için de umarım her şey gönlünce olur. (umarım bana kızmadın bu kadar açık konuştuğum için) seni seviyorum ve göz göre göre kendini eve hapsetmene izin veremem... ballı bergamut aromalı yeşilçayın da seni öpüyo
Canim kizmak nedemek vallahi sozlerin umut oldu bana.Beni biliyorsun kuzum ben hergun kizimla suslen puslen mado senin gonulkahvesi benim tum kis disardaydik ama ben dogu ortamini daha onceden bilmiyorum ve herkes,unut boyle disari cikmayi,-40 ve metrelerce karda kafani cikaramaysin,alistirdin cocugu gezmeye nasil zaptedeceksin........... Inan bende ister istemez inandim ama sayende birden yine icim kipir kipir oldu.Haklisin ya aslinda benim elimde evet tabiki mersinde incecik giyinip gunesleniyoduk bol bol ama ordada siki siki giyinip yinede cikilabilir haklisin aslindaBide annem gelirde calisirsam ohhhhhh,arkadas ortamim da olur.
Sssss belki Sarikamisa kayak yapmaya gelir misafirim olursunuz hiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?