[video=youtube;9KQUAv0WM3g]http://www.youtube.com/watch?v=9KQUAv0WM3g[/video]
eve çocuk işçi aldım aramızda kalsın
Bugün itibari ile 4 yıl 3 günlük evliyim eşimle.Sağolsun eşim yine unuttu evlilik yıl dönümümüzü.Zaten annesinin evinde olan bir erkekten başka ne beklenebilir ki..
Bilerek geceye kadar hatırlatmadım,sonra da hatırlatıp "insan değer verdiği şeyi unutmaz" dedim ve sırtımı dönüp yattım
Ertesi gün bana şirinlik yapmaya çalışırken annesi "ben kaç senelik evliyim,benim eşim daha bir kez bile kutlamamıştır yıl dönümünü"dedi.
Hani aklı sıra bana boş ve saçma bir gün için beklentiye girme şeklinde laf söylemeye çalışıyor.Malum eskinin insanı böyle şeylere değer vermiyor...
Eşime de çok kırgınım gerçi..Yıl dönümünü unutmasından dolayı değil ama sırf annesi "aşkım" kelimesini iğrenç bulduğu için bana da söyletmiyor.Hayır eşime aşkım demiyorum burda ama oğluma arada aşkım diyordum ve bu kelime çok saçma geliyormuş beyefendiye !!!
Evlendiğimiz günden beri kendisine de o kelime ile hitap ediyordum ve hiç saçma olduğunu söylememişti ama nedense burda birden saçma olduğu aklına geldi.
Ben de artık ismi ile hitap ediyorum ve bir daha kendisine karşı o saçma bulduğu sözcüğü ASLA kullanmayacağım.
(Hayır anneside aşkım kelimesinin neyini iğrenç buluyor orasını da anlamış değilim.)
Umursamamaya çalışıyorum,sallamıyor gibi görünmeye çalışıyorum ve ancak bu şekilde rahatlatıyorum kendimi
Neyse,aslında kızdığım ve uyum sağlamakta güçlük çektiğim çok şey var bu evde ama ne ben onları değiştirebilirim ne de onlar beni.O yüzden son 10 gün daha dişimi sıkıp düşünmemeye çalışacağım.
Haa unutmadannn,eşim öğlen dışarı çıkmıştı işim var diye.İşi de pasta siparişi vermekmiş.Üzerinede 4 yıl 3 gün yazdırmış.
Selam kızlarNasılsınız?
Dün itibari ile evime gelmiş bulunmaktayım, ailemden ayrılmak biraz zor oldu ama el mahkum.
Eşim sağ olsun evde bana hiç iş bırakmamış ben seviyorum bu adamı çok ince gerçekten.
Geçmiş çok birikmiş okumam mümkün değil. Bi hayırsever bana kısaca özetlese çok mutlu olucam merak ediyorum ben yokken neler kaynattınız.
Babyceren daha seni arayacam bi fırsat bulamadım kuşum
MERHABA HERKEZE CUMA GÜNÜ ATEŞLE UYANDIK 39 LARDA VE İSHAL BEN DİŞİNDENDİR DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA KAKA TAHLİLİ YAPTIK VE GİARDİA ÇIKTI.NERDEN BULAŞTI ANLAMADIM AMA OĞLUŞUM YİNE SOLDU.ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ.
KIZLAR BENİM REGL DÜZENİM AYIN 22-25İ ARASINDA VE HALA OLMADIM AMA BELİRTİLER VAR HERSEFERİNDE BU SEFER OLDUM DİYEREK LAVOBOYA GİDİYORUM ÇARŞAMBAYA KADAR OLMAZSAM TEST YAPTIRACAM.EŞİME DİYORUM OLAMAZ DİYO AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ.
BAYBCİM çağlanın oyuncağına bayıldım bizde istiyoruz tez vakitte markasını söylermisin
Yazmaya çalışacağım bebeğem beste kuşumdan fırsat bulursam, ben de sizi çok özledim. Arayacam deyip en son sana kendimi arattım. Sesini duymak çok güzeldi. öpüyorum seni ve güzel kızlarını.selam millet nerdesiniz2 gündür yoktum gerçi kimsede yoktu:)
çok yogundum çarşı pazar gezdik,iftara gittik,parklarda gezdik..ara sıra baktım topige kimse gelmemiş bende gelmiyim dedim..
cuma akşamı elife gittim kendisi tam hayal ettigim gibi çok sıcak kanlı,güleryüzlü,samimi ve çok güzel bir insan..
kısa süre kaldık amaçok memnun ayrıldık:)cerende çok sevdi elif ablasını ve gönül mirayıbebek tutmayı unutmuşum,gönül mirayı taşırken ellerim titredi:)çok tatlı Allahım esirgesin öpemedim çocuk ruj olmasın diye:)ama ellerini öptüm
umarım en kısa sürede tekrar ve uzun boylu oturma fırsatımız olur..
şekersiz_demek defnoş koltuk karalıyo:)işleri baya ilerletmiş..ressammı olacak acaba:26:işlaaaa:)
mutlucuk_nasılsın şekerim:)sizinde haftasonunuz bizimkine benziyo:)bizde 3 defa parka gittik çok yorucuydu..
miranın kaç dişi var,sayamadıgına göre 15 olmuştur:)maşallahkiloda almış fıstık nazar degmesin..
benim vidio işi ne oldu mira adımı söyliyebiliyomu:)
annezeyno_canım aramışın ben duymadım bi daha ara bi dahaaaa
ilkim99_sende ara sendeee:))evnize dönmeniz iyi olmuş artık sık sık yazarsın özledik senibestenin fotolarınıda istiyoruz..
azraece_
Nihayet bi videoyu kaçırmadım. Ben o iş yapan ellerini yerim senin tatlı kuşum.[video=youtube;9KQUAv0WM3g]http://www.youtube.com/watch?v=9KQUAv0WM3g[/video]
eve çocuk işçi aldım aramızda kalsın
Geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum bu hastalığı, umarım kısa sürede atlatır. Demek hamilelik ihtimali var, Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin.MERHABA HERKEZE CUMA GÜNÜ ATEŞLE UYANDIK 39 LARDA VE İSHAL BEN DİŞİNDENDİR DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA KAKA TAHLİLİ YAPTIK VE GİARDİA ÇIKTI.NERDEN BULAŞTI ANLAMADIM AMA OĞLUŞUM YİNE SOLDU.ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ.
KIZLAR BENİM REGL DÜZENİM AYIN 22-25İ ARASINDA VE HALA OLMADIM AMA BELİRTİLER VAR HERSEFERİNDE BU SEFER OLDUM DİYEREK LAVOBOYA GİDİYORUM ÇARŞAMBAYA KADAR OLMAZSAM TEST YAPTIRACAM.EŞİME DİYORUM OLAMAZ DİYO AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ.
BAYBCİM çağlanın oyuncağına bayıldım bizde istiyoruz tez vakitte markasını söylermisin
Ayyy bilmem mi harika bi yer. Benim yerime de eğlen cicim. Afiyet bal şeker olsun.topik bitmiş uzatmaları oynuyo sanırımherkes nerde
talaycım geçmiş olsun kuzuya..dedigin hastalık nedir ben bilmiyorumnasıl bir mikrop bu..
neyseki şimdi iyiymişoyuncagımız ablamızdan kalma yaklaşık 3 yıldır oynuyoruz iyikide almışım markası playskool
yalnız misafir çocuk gelirse gizli bir yere saklamak lazım yoksa evde savaş çıkabiliyo:)her gelen buna yapışıyo:))
şekersiz tamam canım kaldırmıyorum gece yarısından önce kaldıracam yoksa çağla bal kabagına dönüşebilir:)
bu arada talay hamileysen sanırım sevineceksin ben anladım:)hadi inşallah hayırlısı olur cnm..Allah gönlünüze göre versin..
bugün yemege harbiyeye gidiyoruz..ilkim,pınarda,şekersiz ve elifim orayı iyi bilir:)aşırı sosyetik bir akrabamız evinde yemek yapmaya üşendigi için bizi oraya yemege davet ettibenden kaçarmı hemen kabul ettim:)
gelsin mezeler kebablar künefelerişlaa çok paraları vardır çünkü çok yerim biliyosunuz:)
şimdilik bu kadar
Merhaba canım antepte olduğunu bilseydim seni ve güzel gözlü kayramı görmek isterdim. Ben de dün döndüm antepten.Merhaba kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli ?...
Ben 2 haftadır G.antepte kayınvalidelerdeyim.Bayrama kadar burdayız.Yani 10 gün daha sabır taşı olmam gerekiyor.
Uzak olmanın ne kadar da güzel olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum.Eee boşuna dememişler "uzak ol tatlı ol" diye değil mi.
Neyse,sabır çekeyim ve Kayra dan bahsedeyim size :))
Oğluşumun 4 azı dişi birden çıktı.Çok şükür hiç sıkıntısı olmadı çünkü ben dişlerinin çıktığını bile sonradan gördüm
Genel olarak keyfi yerinde ve yemek konusunda beni üzmüyor.Artık her türlü yemeği sıkıntısız bir şekilde yiyor.Her ne kadar k.valide Kayranın köftesini tatsız ve baharatsız bulsa da oğluşumun en favori yiyeceği köfte.(hayır ufacık bir bebeğin köftesine ne kadar baharat ekleyebilirsin orası da tartışılır ama neyssse)
Gece uykuları evdeyken çok bölünüyordu ama buraya geldik geleli hiç üzmüyor beni yavrum.Çoğu zaman 1 kez öğlen uykusuna yatırıyorum (12 .00- 14/15.00 arası).Tekrar akşam 8 olmadan gece uykusuna geçiyor.Sahurda bir yarım saat uyanıp tekrar uykuya dalmaya çalışıyor ve sonrasında sabah 8-8.30 gibi uyanıyor.Ben de oğluşum öğlen uykusuna yatınca hemen kıvrılıyorum yanına.
K.valide kesin söyleniyordur "bu gelin her öğlen 2-3 saat yatıyor" diye
Geçen hafta sonu Urfaya gittik ziyaret amaçlı.İnternet kullanamadığım için pınarda ya ulaşamadım maalesef.Gerçi gider gitmez geri dönmenin hayali ile akşam olmasını bekledim çünkü çoook sıcaktıı.Kayra da yerinde durmayıp huysuzluk yapınca sıcak ve orucun etkisi ile hepten çıldırdım.Yarım günlük bir ziyaretin ardından tekrar eve döndük...
Önceden gideceğimizi bilseydim gitmeden önce pınarda ile iletişime geçerdim ama kısmet...
Vee son olarak doğumdan sonra toplam 14 kilo vermiş bulunmaktayım.Hedefime ulaşmak için son 10 kilom kaldı
Hepinizi öpüyorummm ve şimdiden hayırlı iftarlar diyorum.
Hoşçakalınnn
Hosgeldin evine cnm...ayrilip zor tabii ama rabbim daha kotu ayri kalmalar vermesin yoksa yollara care herzaaman var...
Topigimizde sohbetine tam gaz girip yapmani umuyorum malum cok yavasladik az heyecan lazim
beykozum esmer bombam ufocum nerelerdesin özledim seni:)) enesimin resimlerini koyup kaldırmışın galiba ben göremedim(
şuan show tvde bebek işi adlı dizi başladı..biraz izliyim bakıyım..
sizde izliyin..gerçi kimsede yok kime söylüyosam:)
mutlu sen kesin burdasındıraç bak izleeee:))
şekersiz sen kesin facedesindir sende izle:)kız yoksa bu saatte yine özsüttemisinnnnbatıracan adamı:)
cikirokko şuan rüyasında ''okuma grubu''ndadır:)
Gecmis olsun cnm..sudan bulasmis olabilirmi acaba !
Bebek konusunda da ins senin en hayirlisi olur cnm...bakarsin gercekten bayram sekeri gibi bir kizce olur bal gibi bal olur kimbilir dimi ?
kızlar sabah butikbebeyi gezerken gördüm bizede kırılmaz tabak,bardak lazım aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz.Eki Görüntüle 767340
Hoşbulduk tatlım ay hiç gülesim yoktukapanışı ben yapayım dedim bebeğim de buradaymış:)) yemek güzel geçmiş sevindim. sen mi yaşlandın biz ölelim o zaman:)) kızlarınıda pek hamarat yetiştiriyon maşallah biri süpürge yapar biri fasulye ayıklar maşallah diyim:))
ilkimcim hoşgeldin şükür kavuşturana diyim burada çok takılmada eşinle hasret gider:))
turuncu az kaldı ramazının bitmesine tövbe tövbe:)) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabret bu mübarek aylarda sevaba gir. Kayramada maşallah düzelmiş darısı başımıza yemek konusunda.
bugün mahir tarzancılığa soyunmuş resimlerini gördüm bayıldım o hınzır haline maşallah:))
mutlum senin gibi hamarat bir hatun benim netten bile olsa bulduğum tarifi beğendi ya çok mutlu oldum afiyet olsun adını soranlara azraece püresi dersin:)) mirayıda parklar kraliçesi ilan ediyorum:))
yeşilçay ha gayret az kalmış taşındınmı bol bol özsütte oturur dinlenirsin:))
chihiro sana bunalım takılmak hiç yakışmıyor forumun çalışkanı olarak:))
talaycım sizede geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız inşallah.
bizde de her zamanki diş modundayız gece çok kalkıyor babası olunca iyi beşiğinden alıyor veriyor banada tek olunca çok zorlanıyorum bir an önce sabah olsun diliyorum bu gece:)) dün karşı komşumun oğlunun doğum günü vardı herkes çok sevdi koştururken yüzüstü güm diye bir çakıldı betona ama ben dedim parçalandı kafası ama 2 ağladı sustu buz koydular geçti. Rabbim korudu hepimizinkini kazalardan belalardan korusun Allahım
Merhaba beykozum uzun zamandır göremedim seni gerçi ben de yoktum özledim kuşum seni.BENDE sizi cok özledim ama enes koltuklara cıkı iniyor bisikletle evi turluyor dolapları gardolaplarını bosaltıyor tv kapatıp acıyor evin kapılarını acabiliyor pc basına gecip neti karıstırıyor telefon yakalamasın dokunmatik olanların kilidini acabiliyor beni hiç bos bırakmıyor saolsun
az uyuyor gunde 1 kez ve sahura kadar oturuyor bir ögretemedim uyumayı kilo almadı kac ay oldu yerinde sayıyor boyu uzadı çirkinimin saglık olsunda büyüyünce yeme diye kızıcam
9tane dişimiz var
2.ci bebek için şimdiden doktor arayısına cıktım sezeryan sonrası normali gercekten isteyen onaylayan bir doktor bulmak istiyorum inş bulurum
birde kızlar benim iç dikişlerime kra griyor kasılıp kalıyorum sonra geciyor o kasılmalar sizdede oluyormu doktora bunuda sorcam
talaycım inş hamilesindir istedigini hissedebiliyorum canım hayırlısı olsun şimdiden
turuncum evlilik yıldönümün kutlu olsun kvden tam ümügü sıkılmalıkmıs kızmada nasıl dayanıyorsun ben olsam coktan yapıstırmıstım lafı
benden bu kadar canlarım azraececim sende 3 seneyı tamamlayacak sekilde kal hatta bekle beraber kalalım
günaydın. dukkanı yine ben acıyorum. sıkıldım ama. nerdesiniz kızlar yaaa...
azraecem, ben de bu gece yalnızım. nasıl geçti gece? zorladı mı ece?
turuncu; hoş geldin. kayraya kocaman maşallahsen de boşver. takılma. kim ne derse desin bildiğini okumaya devam et. eşine de cok kızdım. niye böyle çark etti anlamadım
beybi oh valla. nasıl güzel bi hizmet o. rahat rahat yemişsin yemekleri. bi de göbek ataydın tam olcakmış
mutlu; naber? aşı huysuzluk yaptı mı? yoğun musun şekerim. nerelerdesin.
ilkimcim hoş geldin canım. özledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?