2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eger renk körü degilsem turuncuyu gördümhoşgeldin canım:))
sen bolcana yaz ben akşam okuycam:)
kayrayıda çok özledik resim eklersen seni daha çok severiz:)

Merhaba kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli ?...
Ben 2 haftadır G.antepte kayınvalidelerdeyim.Bayrama kadar burdayız.Yani 10 gün daha sabır taşı olmam gerekiyor.
Uzak olmanın ne kadar da güzel olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum .Eee boşuna dememişler "uzak ol tatlı ol" diye değil mi.
Neyse,sabır çekeyim ve Kayra dan bahsedeyim size :))

Oğluşumun 4 azı dişi birden çıktı.Çok şükür hiç sıkıntısı olmadı çünkü ben dişlerinin çıktığını bile sonradan gördüm
Genel olarak keyfi yerinde ve yemek konusunda beni üzmüyor.Artık her türlü yemeği sıkıntısız bir şekilde yiyor.Her ne kadar k.valide Kayranın köftesini tatsız ve baharatsız bulsa da oğluşumun en favori yiyeceği köfte.(hayır ufacık bir bebeğin köftesine ne kadar baharat ekleyebilirsin orası da tartışılır ama neyssse )

Gece uykuları evdeyken çok bölünüyordu ama buraya geldik geleli hiç üzmüyor beni yavrum.Çoğu zaman 1 kez öğlen uykusuna yatırıyorum (12 .00- 14/15.00 arası).Tekrar akşam 8 olmadan gece uykusuna geçiyor.Sahurda bir yarım saat uyanıp tekrar uykuya dalmaya çalışıyor ve sonrasında sabah 8-8.30 gibi uyanıyor.Ben de oğluşum öğlen uykusuna yatınca hemen kıvrılıyorum yanına.
K.valide kesin söyleniyordur "bu gelin her öğlen 2-3 saat yatıyor" diye

Geçen hafta sonu Urfaya gittik ziyaret amaçlı.İnternet kullanamadığım için pınarda ya ulaşamadım maalesef.Gerçi gider gitmez geri dönmenin hayali ile akşam olmasını bekledim çünkü çoook sıcaktıı.Kayra da yerinde durmayıp huysuzluk yapınca sıcak ve orucun etkisi ile hepten çıldırdım.Yarım günlük bir ziyaretin ardından tekrar eve döndük...
Önceden gideceğimizi bilseydim gitmeden önce pınarda ile iletişime geçerdim ama kısmet...

Vee son olarak doğumdan sonra toplam 14 kilo vermiş bulunmaktayım.Hedefime ulaşmak için son 10 kilom kaldı

Hepinizi öpüyorummm ve şimdiden hayırlı iftarlar diyorum.
Hoşçakalınnn

Bugün itibari ile 4 yıl 3 günlük evliyim eşimle.Sağolsun eşim yine unuttu evlilik yıl dönümümüzü.Zaten annesinin evinde olan bir erkekten başka ne beklenebilir ki ..
Bilerek geceye kadar hatırlatmadım,sonra da hatırlatıp "insan değer verdiği şeyi unutmaz" dedim ve sırtımı dönüp yattım
Ertesi gün bana şirinlik yapmaya çalışırken annesi "ben kaç senelik evliyim,benim eşim daha bir kez bile kutlamamıştır yıl dönümünü"dedi.
Hani aklı sıra bana boş ve saçma bir gün için beklentiye girme şeklinde laf söylemeye çalışıyor.Malum eskinin insanı böyle şeylere değer vermiyor...
Eşime de çok kırgınım gerçi..Yıl dönümünü unutmasından dolayı değil ama sırf annesi "aşkım" kelimesini iğrenç bulduğu için bana da söyletmiyor.Hayır eşime aşkım demiyorum burda ama oğluma arada aşkım diyordum ve bu kelime çok saçma geliyormuş beyefendiye !!!
Evlendiğimiz günden beri kendisine de o kelime ile hitap ediyordum ve hiç saçma olduğunu söylememişti ama nedense burda birden saçma olduğu aklına geldi.
Ben de artık ismi ile hitap ediyorum ve bir daha kendisine karşı o saçma bulduğu sözcüğü ASLA kullanmayacağım.
(Hayır anneside aşkım kelimesinin neyini iğrenç buluyor orasını da anlamış değilim.)
Umursamamaya çalışıyorum,sallamıyor gibi görünmeye çalışıyorum ve ancak bu şekilde rahatlatıyorum kendimi
Neyse,aslında kızdığım ve uyum sağlamakta güçlük çektiğim çok şey var bu evde ama ne ben onları değiştirebilirim ne de onlar beni.O yüzden son 10 gün daha dişimi sıkıp düşünmemeye çalışacağım.

Haa unutmadannn,eşim öğlen dışarı çıkmıştı işim var diye.İşi de pasta siparişi vermekmiş.Üzerinede 4 yıl 3 gün yazdırmış.

Turuncu allah sabir versin cnm uzuldum gercekten umarim kalan zamanlari sikintisiz atlatirsiniz.....bende antepte 6 gun kaldim ve bu bile bana cok geldi seni simdi hic dusunemiyorum gercekten zor..en azindan ramazanda yalniz olmadiniz bu noktada belki teselli bulunabilir...

Hosgeldin evine cnm...ayrilip zor tabii ama rabbim daha kotu ayri kalmalar vermesin yoksa yollara care herzaaman var...
Topigimizde sohbetine tam gaz girip yapmani umuyorum malum cok yavasladik az heyecan lazim

Gecmis olsun cnm..sudan bulasmis olabilirmi acaba !
Bebek konusunda da ins senin en hayirlisi olur cnm...bakarsin gercekten bayram sekeri gibi bir kizce olur bal gibi bal olur kimbilir dimi ?

Yazmaya çalışacağım bebeğem beste kuşumdan fırsat bulursam, ben de sizi çok özledim. Arayacam deyip en son sana kendimi arattım. Sesini duymak çok güzeldi. öpüyorum seni ve güzel kızlarını.
[video=youtube;9KQUAv0WM3g]http://www.youtube.com/watch?v=9KQUAv0WM3g[/video]

eve çocuk işçi aldım aramızda kalsın
Nihayet bi videoyu kaçırmadım. Ben o iş yapan ellerini yerim senin tatlı kuşum.
Geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum bu hastalığı, umarım kısa sürede atlatır. Demek hamilelik ihtimali var, Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin.
Ayyy bilmem mi harika bi yer. Benim yerime de eğlen cicim. Afiyet bal şeker olsun.
Merhaba canım antepte olduğunu bilseydim seni ve güzel gözlü kayramı görmek isterdim. Ben de dün döndüm antepten.
Kayracığım ne güzel seni üzmüyormuş sevindim canım senin adına. O kadar üzen olunca ben de üzmeyeyim demiştir annemi.
Biz de seni çok öpüyoruz.
Hosgeldin evine cnm...ayrilip zor tabii ama rabbim daha kotu ayri kalmalar vermesin yoksa yollara care herzaaman var...
Topigimizde sohbetine tam gaz girip yapmani umuyorum malum cok yavasladik az heyecan lazim

Teşekkür ederim tatlım. İnşallah canım ya ben de muhabbetinizi çok özledim. Beste hanımdan fırsat bulduğum an yanınızdayım öpüyorum seni ve mahirimi

selammmmmm
:124::118::118::122::122:
gittigimiz otelde dügün vardı,biz bi tarafta yemek yerken oynayanları izlemek çok zevkli oldu:)orda oynayamadım ya içimde kaldı
burda oynıyım dedim
kızlar ne güzel giyinmişlerdi agzım açık kaldızamane kızları hem güzel hemde zevkli
bizden geçmiş onu anladım:))yada içimiz geçmiş bilemiyorum:)
yada yaşlanıyoruzzzzimdattttt
oteldeki oyun parkında 2 tane bakıcı vardı attım çağlayı onlara rahatça yemegimi yedim:)
arada gittim aldım yedirdim tekrar bıraktımzengin olmak varmış

şuan show tvde bebek işi adlı dizi başladı..biraz izliyim bakıyım..
sizde izliyin..gerçi kimsede yok kime söylüyosam:)
mutlu sen kesin burdasındıraç bak izleeee:))

şekersiz sen kesin facedesindir sende izle:)kız yoksa bu saatte yine özsüttemisinnnnbatıracan adamı:)

cikirokko şuan rüyasında ''okuma grubu''ndadır:)

kapanışı ben yapayım dedim bebeğim de buradaymış:)) yemek güzel geçmiş sevindim. sen mi yaşlandın biz ölelim o zaman:)) kızlarınıda pek hamarat yetiştiriyon maşallah biri süpürge yapar biri fasulye ayıklar maşallah diyim:))

ilkimcim hoşgeldin şükür kavuşturana diyim burada çok takılmada eşinle hasret gider:))

turuncu az kaldı ramazının bitmesine tövbe tövbe:)) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabret bu mübarek aylarda sevaba gir. Kayramada maşallah düzelmiş darısı başımıza yemek konusunda.

bugün mahir tarzancılığa soyunmuş resimlerini gördüm bayıldım o hınzır haline maşallah:))

mutlum senin gibi hamarat bir hatun benim netten bile olsa bulduğum tarifi beğendi ya çok mutlu oldum afiyet olsun adını soranlara azraece püresi dersin:)) mirayıda parklar kraliçesi ilan ediyorum:))

yeşilçay ha gayret az kalmış taşındınmı bol bol özsütte oturur dinlenirsin:))

chihiro sana bunalım takılmak hiç yakışmıyor forumun çalışkanı olarak:))

talaycım sizede geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız inşallah.

bizde de her zamanki diş modundayız gece çok kalkıyor babası olunca iyi beşiğinden alıyor veriyor banada tek olunca çok zorlanıyorum bir an önce sabah olsun diliyorum bu gece:)) dün karşı komşumun oğlunun doğum günü vardı herkes çok sevdi koştururken yüzüstü güm diye bir çakıldı betona ama ben dedim parçalandı kafası ama 2 ağladı sustu buz koydular geçti. Rabbim korudu hepimizinkini kazalardan belalardan korusun Allahım

beykozum esmer bombam ufocum nerelerdesin özledim seni:)) enesimin resimlerini koyup kaldırmışın galiba ben göremedim(

beykozum esmer bombam ufocum nerelerdesin özledim seni:)) enesimin resimlerini koyup kaldırmışın galiba ben göremedim(

BENDE sizi cok özledim ama enes koltuklara cıkı iniyor bisikletle evi turluyor dolapları gardolaplarını bosaltıyor tv kapatıp acıyor evin kapılarını acabiliyor pc basına gecip neti karıstırıyor telefon yakalamasın dokunmatik olanların kilidini acabiliyor beni hiç bos bırakmıyor saolsun
az uyuyor gunde 1 kez ve sahura kadar oturuyor bir ögretemedim uyumayı kilo almadı kac ay oldu yerinde sayıyor boyu uzadı çirkinimin saglık olsunda büyüyünce yeme diye kızıcam
9tane dişimiz var
2.ci bebek için şimdiden doktor arayısına cıktım sezeryan sonrası normali gercekten isteyen onaylayan bir doktor bulmak istiyorum inş bulurum
birde kızlar benim iç dikişlerime kra griyor kasılıp kalıyorum sonra geciyor o kasılmalar sizdede oluyormu doktora bunuda sorcam
talaycım inş hamilesindir istedigini hissedebiliyorum canım hayırlısı olsun şimdiden
turuncum evlilik yıldönümün kutlu olsun kvden tam ümügü sıkılmalıkmıs kızmada nasıl dayanıyorsun ben olsam coktan yapıstırmıstım lafı
benden bu kadar canlarım azraececim sende 3 seneyı tamamlayacak sekilde kal hatta bekle beraber kalalım

yok canım yok. ne faceteydim ne özsütte.. çok başka işlerim vardı dün gece

günaydın. dukkanı yine ben acıyorum. sıkıldım ama. nerdesiniz kızlar yaaa...

azraecem, ben de bu gece yalnızım. nasıl geçti gece? zorladı mı ece?

turuncu; hoş geldin. kayraya kocaman maşallah sen de boşver. takılma. kim ne derse desin bildiğini okumaya devam et. eşine de cok kızdım. niye böyle çark etti anlamadım

beybi oh valla. nasıl güzel bi hizmet o. rahat rahat yemişsin yemekleri. bi de göbek ataydın tam olcakmış

mutlu; naber? aşı huysuzluk yaptı mı? yoğun musun şekerim. nerelerdesin.

ilkimcim hoş geldin canım. özledik seni

Gecmis olsun cnm..sudan bulasmis olabilirmi acaba !
Bebek konusunda da ins senin en hayirlisi olur cnm...bakarsin gercekten bayram sekeri gibi bir kizce olur bal gibi bal olur kimbilir dimi ?

günaydın bende sudan olduğunu düşünüyorum.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.mesajımda anlaşılmamış evet 2. istiyorum Rabbim inş. bir kız nasip eder.dün akşam malesef regl oldum yani önümüzdeki maçlara bakıcaz.durmak yok çalışmaya devam
giardia bi tür sularla bulaşan parazit ateş ve bol ishal yapıyo.iştasızlık da dahası. eşime diyorum meme şehidi olacaktım.24 saat memedeydi.meme uçlarım düşecekti
turuncu hoşgeldin.bizde bu hafta onu kayınvaldegile gidicez bayramı orda geçirecez.kimbilir bende nelerle karşılaşacam.yaptığım şeyler garip karşılanacak eminim en çokta bu çocuk çok zayıf küçük demelernden korkuyorum.eşime diyorum akrabalarından bu lafları duyarsım çok üzülürüm diye

kızlar sabah butikbebeyi gezerken gördüm bizede kırılmaz tabak,bardak lazım aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz.

kızlar sabah butikbebeyi gezerken gördüm bizede kırılmaz tabak,bardak lazım aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz.Eki Görüntüle 767340

ayy ben bunlara bayılmıştım :) ama var olduğu için almamıştım. geçenlerde defne tabağını kırdığı için yine almak istiyorum muhtemelen de bunlardan alcam.

SELAMMMMM SELAMM SELAMMMM

nasılsınızzz sevgili anne arkadaşlarımmm, çok şükür ki girip bir iki satır yazacak kadar vakit buldummm

3 haftalık uzuuuunn tatilimin acısı çıkıyor bayramdan önce bir proje teslimimiz var ve nefes almadan çalışıyorum üstelik oruçlu halde dahada zor ama allah sabrını veriyor çok şükür, sadece forumu okumak için bile açamıyorum çünkü aklım kalıyor ozamannn zeynomun fotolarını bileeemm paylaşamadımm zaten hala foto makinasında aktaramadık bileee

zeynomdan haberler verecek olursamm 2 haftadır yürüyor ama hala tam dengeyle değil sürekli peşindeyiz, evde mi daha çok yoruluyorum iştemi bilmiyorummm:)) 1 kesici dişi tatilde çıkmıştı sagolsunn:) diğerleride çıkmak üzere bugünlerde diş huysuzluğu hat safhada en sevdiği yer tv ünitesinin üzerinde oturmak, sandalye, koltuk, yatak hatta nerdeyse düz duvara tırmanıyor ya sürekli aklımız çıkıyor vaziyetteyiz evde konuşma durumuda maşallah çok düşük çeneli olacak galiba anne uuudu(uyudu), baba ditti, başka odalardan kafiyeli bir şekilde çağırmaya başladı bizi anneeeee, ananeeeee öyle güzel bağırıp çağırıyorkii sırf bana seslensin diyee uzaklaşıp babaaaa diye bağırtıyor kızımı eşim:))) taklit zaten hep vardı ama oda zirve sanırım şuan herşeyimizi taklit edip, kendince tepkiler verip bizi feci halde şaşırtıyor:)) her dediğimizi anlamasıda süper ya çok eğlenceli oldular valla büyüdükçe bir biray olduklarını nasılda hissettiriyorlar bize zira istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil ve istediğinide birşekilde mutlaka anlatıyor ve istediğini elde ediyor
artık yalamak yerine çok güzel öpücükler veriyor bize sürekli öptürüyoruz kendimizii haa birde saçları fena halde uzadı artık kesmekte istemiyorum ama sürekli toplamak zorunda kalıyoruz ve acaba saçları acıyormudur diye üzülüyorum yeni favorisi keltoş bebeğini bıcı bıcı yapmak hergün saatlerce banyo keyfinde yani zeynomuz kendi bıcı bıcısı yetmiyordu birde bebeği çıktı başımıza onsuz girmiyor banyoya onuda kendisi yıkıcakmışşş

ayyy çok konuştum dimi kendimii bile yordum yani daha anlatacağım çok şey vardı ama vicdan yapmaya başladım bile hemennncikkk işimin başına dönüyorummmm

kızlar inanın yoğunluktan açıp okuyamıyorum bile, hasta olan bebiş yada annemiz varsa tez şifa dilerimm, kaçırdığım güzellikler varsa hepsini yürekten paylaşıyorummm, atladığım ve kaçırdığım herşey için herkesiii kocamannn öpüyorummmmm

şekersizyeşilçayım cicim bir el atsan benim işlerede şekerimm valla bende sana gelirim yardıma canımcım ya olmazmıııı hee olmazmııııı

Hoşbulduk tatlım ay hiç gülesim yoktu Hasret giderdik canım merak etme
Neden zorlanıyosun canım bebeği alırken benim de kramplarım çok oluyo bazen tutamıyorum kızımı.
Merhaba beykozum uzun zamandır göremedim seni gerçi ben de yoktum özledim kuşum seni.
Enese maşallah enerji doluymuş kuzucuk. Beste de bisiklet hariç enesle aynı şeyleri yapıyo valla ben de ikinci çocuk cesareti hiç yok. Belki bir gün o cesaret bana da gelir. Öpüyorum canım seni ve kuzuyu

Hoş bulduk tatlım ben de özledim sizi güzel defnem nasıl sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…