2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eee yarin oruca baslicam yeniden ..regl bitti simdi oruc zamani :)) ama iyi oldu zamanlama cunku burda sicaklar biraz dustu simdi belki daha rahat olur..ins...

Yine topikte in cin top oynuyor bende zaten cok yorgun ve uykusuzum en iyisi yatiyim yoksa sahura kalkamam dimi..hadi size iyi sahurla...
Aklimda iken bugun misafimiz Elif ve ailesi idi...Mahir durdu durdu Elifin suratina pat diye yapistirdi ...benim oglum birini sevdiyse onu mutluka dovuyor anlamiyorum bu cocuk niye boyle siddet bagimlisi neyi yanlis yapiyorum ki...Doga ile karsilastiginda da aynisini yapti sacini cekip aglatmisti onuda.. deli oluyorum bu oglana ben yaa...bir turlu cici yaptiramiyorum pat diye yapistiriyor sevdigi birsey gorunce...

günaydın ey forum ahalisi.. nerelerdesiniz bakalım...
elifle beybim buluşmuş ne de iyi etmişler. türk kahveleri içilmiş dedikodunun dibine vurulmuş. oh sefanız olsun...

ben ise yorgunluktan ölüyorum ama sabır diyorum çok az kaldı bu hafta sonu taşınıyorum. nihayet ev boşaldı gecen gun ve biz dün yeni evimize gittik ölçü almaya vs. defne çok sevdi. odadan odaya koşturdu durdu. site bahçesinde bir golden cinsi kopek var. onunla konuştu uzaktan :)

artık konuşulanları iyice anladığını düşünüyorum. sabahları kendisi banyoya gelip fırçasını gösteriyor artık. bu sabah acelemiz vardı. peşimden ayrılmıyor tabi.. diş fırçanı ister misin dedim. banyoya koştu... :) cimcime...
dün akşam da boya yapalım mı deyince boyaların durduğu yere koşup gösterdi ve gıgı diye istedi (genel olarak çoğu şeye gıgı sesi çıkarıyo) kuru boya kalemleriyle koltukları çiziyo ve ben hayır deyip kızdıkça suratıma bakıp kikir kikir gülüyo hiç umrunda değil. Allahtan kuru boya oolduğu için bişey olmuyo. hoş; olsa da canı sağolsun ama neden olsun di mi :) yaramaz bıdığım benim...

bir kaç koli daha topladık dün akşam.. bir de eksik gedik bikaç ıvır zıvır ... salona sarkıt lamba ve defnoşun odasına abajur aldım :) bugun badanacı başlayacak. hatta arayayım bakalım gelmiş mi... şimdilik hoşçakalın..
umarım bugun topiğimiz canlanır. uzun zamandır gelemeyen herkes bi anda hücum eder de şenleniriz biraz...

Allah rast getirsin çok şükür bebğine bakacak güvenilir birini bulmuşsunÇağatayın yeni fotolarını bekliyoruz
Meleğim bence o da bir çeşit sevgi gösterisiZamanla öğrenecektir Mahir paşa da cici yapmayı
Nagihan:Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice mutlu yıllara
Tatlıcadı: Teşşekürler canım
Azraece: Senin tarifi cumartesi iftar menüme ekledim misafirlerime
Resmide üzerine kaşar ekleyip fırına vermeden önce çektim 3Tane kiremit kayık tabağa bölüp ortaya ara sıcak niyetine
koydum,,çok beğendi herkes,tadı bile bakamadım silip süpürdüler,sağol canım

Biangel kujum mesajına bayıldımiyiki varsın
Elif & Babayceren: iyiki buluşmuşsunuz kızlar:13:

Selam kızlar
Kendi adıma yoğun ve dolu dolu Mira dolu bir haftasonunun ardından mutlu haftalar diliyorum herkese
C.tesi kızımı aşıya götürdüm,,çok şükür ağlamadı kontrollerimiz de iyi çıktı,200gr almış ve boyumuz da uzamış
Dr. teyzemiz dişlerimizi saydı,,annesi ya eksik çıkarıyordu ya fazla C.tesi iftara misafirlerim vardı,,harıl harıl çalıştım cumadan
itibaren.Dün de iftara gittik dedenin mevlütüne.Tempolu bir haftasonu geçti gitti. Dün sabah,akşamüzeri ve gece olmak üzere 3 park gezdikParklarla ilgili sorunuz varsa alayımDün gece evimiz çok sıcaktı kızda da aşının mıdır dişin midir mızmızlığı vardı,
çok zor bir gece geçirdikuyumadık desem yeridir
Bizden haberler böyle şekerler Bayrama geri sayım başladıGelsin tatillll
İşiniz gücünüz rast gelsin

Evet mutlu annem iyiki buluştuk çok mutlu oldum ben.Ama hep sizi konuştuk ne kaa ii insanlar olduğunuzu ve sizleri tanıma şansı bulabildiğimiz için de ne kaa şanslı olduğumuzdan bahsettik hep.

Şekersiz şekerim evet buluştuk babaycerenim ve dünya talısı kızı cerenimle kısa ama çok güzeldi.Tadı damağımda kaldı hep tekrarlamak ümidiyle inşallah sizinlede buluşmak nasip olur

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarım,

çok yorgunum... yo yo, haftasonu çok yorulduğumuzdan değil. genel olarak yorgunum... artık lab.a sürüne sürüne geliyorum... inzivaya çekilmek istiyorum... eşimi ve oğlumu alıp göl kenarında (veya dağ başı da olabilir) ufak bir kulubede 1 hafta yeter de artar bile... geçen yıldan 30, bu yıldan da 30 gün iznimiz var ama 1 hafta yeter sanırım :44:
bu arada, radikal bir karar aldık eşimlen. şöyleki: yaz tatilini sakin huzurlu bir şekilde en fazla 15 gün yapacağız. eşimin bölümünün derneğinin her yıl yaptığı kış toplantısında da 1 hafta dinleneceğiz. böylelikle paraç parça dinlenmek suretiyle işimizde daha verimli olacağız. umarım olabailiriz :26:

kısaca gündeme değineyim de gideyim:

şekersizyeşilçay hanım: yeni kolileriniz ve eviniz hayırlı olsun. Orhan Cemal de Defne gibi birşeyler yazmak çizmek istiyordu hemen yenebilir ve künt uçlu bir boya ile kocaman bir defter aldık ya o defteri yada boş kağıtları boyuyor. koltuk yada halı boyamadı hiç ama aklına gelmemiş de olabilir tabi :26: bir de, yeni eviniz kaç oda kaç salon, banyo sayısı vs için ayrıntılar verir misiniz?

mutlu_anne hanım, azraece hanımın tarifini denemişsiniz, hayırlı olsun. ben de deneyeceğim bu hafta. ay şimdi topik olarak hırs yapıp, "kiremitte mantarlı püre" yarışına mı girsek

anneZEYNEP hanım, arada gelmişsiniz. hoşgeldiniz. Ömer'in yeni dişlerini kutluyorum. iştahı ve keyfi yerindeymiş, sizi de üzmüyormuş ne güzel işlerinizdeki yogunluğa ise üzüldüm, umarız tez zamanda feraha erersiniz

başka... hah, beykoz hanım. 5 yılık kalkınma planları dahilinde, 2014 itibariyle 2. bebek çalışmalarınıza başlayacakmışsınız. şimdiden hayırlı olsun diyorum. biz de ilk bebeğimize 2010'da evlenme yıldönümümüzde karar vermiştik. ciddi ciddi konuşup, "hımmm, evet X bey, 2011 ağustos itibariyle hamile kalmam durumunda, 2012 mayıs ayında anne olmam kaçınılmazdır. hem lab işlerinin hafiflediği döneme gelir ve ben birkaç ay evde kalabilirim hem de yaz bebeği olduğu için hastalanma derdi olmaz. planı bu şekilde oylamaya sunuyorum" şeklinde eşime öneride bulunmuş ve onaylanmıştım hayır efendim şaka yapmıyorum gerçekten böyle bir plan yapmıştık ve ben hakikaten 2011 ağustosunda hamile kalıp, 2012 mayısında anne olmuştum demem o ki, planlı yaşamak her zaman iyidir

Babyceren hanım, dün annemlerde iftardaydık ve tv'de hatay sofrası tanıtıldı. çok güzel yemekler ve orjinal baharatlar vardı. tepsi kebabı favorim oldu. yemek de nasip olur mu acep

meleğim hanım, iftarlar ve Mahir arasında yoğun ve yorgunmuşsunuz. kolay gelsin diyorum. mahir'in şaplaklarının şiddet kategorisine girdiğini düşünmüyorum. sevme şekli bu olabilir. çünkü çocukların şiddet algısı daha ilerideki yaşlarda oluşuyor ve bilerek şiddet uyguluyorlar diye biliyorum nacizane :26: bu arada, gündüz uykusu gerçekten mi yok

nagihan hanım, aşırı geçmiş evlilik yıldönümünüzü derinlemesine kutluyorum. bir yastıkta kocayın inşallah

hejar hanımın eşinin iş durumları ne oldu acaba?

Babyceren, yengesinde umduğu iftarı bulabildi mi?

PLANNER hanım, tatilde olduğu için mi yoksa aşırı yoğun olduğu için mi topiğe gelmiyor?

biangel_kujum hanım ve tavşanından son gelişmeler nelerdir?

köşeminderi hanım, tatile mi çıktı?

tüm bu soruların cevaplarını yeni bölümlerde alacağız. topiği izlemeye devam edelim anacığım

Evet mutlu annem iyiki buluştuk çok mutlu oldum ben.Ama hep sizi konuştuk ne kaa ii insanlar olduğunuzu ve sizleri tanıma şansı bulabildiğimiz için de ne kaa şanslı olduğumuzdan bahsettik hep.

"ne kaa ii insanlar olduğunuzu ve sizleri tanıma şansı bulabildiğimiz için de ne kaa şanslı olduğumuz" kısmını hayal ediyorum da :44:Babyceren hayatta böyle tatlı konuşmaz azizim bu sözleri siz söylemişsinizdir, Babyceren hanım da hakkımızda atıp tutmuştur evet, olay tam olarak böyle gerçekleşmiştir çünküm hatunumuzun hakkımızda tatlı sözler söyleyebileceğine hiç ihtimal vermiyorum
bunları okuyup, ensemize birer şaplak atarak topiğe girmesi de an meselsidir :18:

şekersiz şekerim evet buluştuk babaycerenim ve dünya talısı kızı cerenimle kısa ama çok güzeldi.tadı damağımda kaldı hep tekrarlamak ümidiyle inşallah sizinlede buluşmak nasip olur

inşallah canım. Ben de cok isterim

bence de kısa kısa 2 kez tatil yapmak cok mantıklı. Umarım yeterince dinlenebilirsin monşer :)

defne de önce kağıt ve deftere çizim yapıyordu ama nerden çıktıysa haftasonu koltukları boyamaya karar verdi. Sanırım yeri dar geldi. Tüm dunyaya açılacak yakında :)
yeni evimiz.. Hmmm ev mi desem saray mı desem.. 11 salon 41 odası 13 banyosu 3 ebeveyn banyosu var. 2 tane de helataşlı tuvalet yaptırdım. Alafranga kullanamayanlar için... Kraliyet ailesine mensup olduğumuz için daha miniği kurtarmıyo anacım..
Kız ne olcak 3+1 tek banyo+tek tuvaletli 2 balkonlu bi evceğiz işte.. Tam bana ve çekirdek aileme göre.. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk...

az önce telefonuma gelen bir mesaja göre, Babyceren hanım, hakkında yazdıklarımı okumuş ve beni pataklamaya geliyormuş :18: sizin arkakanıza saklanabilir miyim :18: yok yok, zaten deneyim var. BEN KAÇIYORUUUUMM

Babyceren sana da

Selam kızlar Nasılsınız?
Dün itibari ile evime gelmiş bulunmaktayım, ailemden ayrılmak biraz zor oldu ama el mahkum.
Eşim sağ olsun evde bana hiç iş bırakmamış ben seviyorum bu adamı çok ince gerçekten.
Geçmiş çok birikmiş okumam mümkün değil. Bi hayırsever bana kısaca özetlese çok mutlu olucam merak ediyorum ben yokken neler kaynattınız.
Babyceren daha seni arayacam bi fırsat bulamadım kuşum

Babyceren hanım da gelmiş :18:

Babyceren hanıma ithafen yeni slogan buldum:

BANA ŞAPLAK ATMA, ORUCUNU YAKMA
AFFETMEK BÜYÜKÜKTÜR, ELLERİNİZDEN ÖPÜLÜR

AFFETMEK BÜYÜKLÜKTÜR, ELLERİNİZDEN ÖPÜLÜR

selam millet nerdesiniz2 gündür yoktum gerçi kimsede yoktu:)
çok yogundum çarşı pazar gezdik,iftara gittik,parklarda gezdik..ara sıra baktım topige kimse gelmemiş bende gelmiyim dedim..
cuma akşamı elife gittim kendisi tam hayal ettigim gibi çok sıcak kanlı,güleryüzlü,samimi ve çok güzel bir insan..
kısa süre kaldık amaçok memnun ayrıldık:)cerende çok sevdi elif ablasını ve gönül mirayıbebek tutmayı unutmuşum,gönül mirayı taşırken ellerim titredi:)çok tatlı Allahım esirgesinöpemedim çocuk ruj olmasın diye:)ama ellerini öptüm
umarım en kısa sürede tekrar ve uzun boylu oturma fırsatımız olur..

şekersiz_demek defnoş koltuk karalıyo:)işleri baya ilerletmiş..ressammı olacak acaba:26:işlaaaa:)
mutlucuk_nasılsın şekerim:)sizinde haftasonunuz bizimkine benziyo:)bizde 3 defa parka gittik çok yorucuydu..
miranın kaç dişi var,sayamadıgına göre 15 olmuştur:)maşallahkiloda almış fıstık nazar degmesin..
benim vidio işi ne oldu mira adımı söyliyebiliyomu:)

annezeyno_canım aramışın ben duymadım bi daha ara bi dahaaaa

ilkim99_sende ara sendeee:))evnize dönmeniz iyi olmuş artık sık sık yazarsın özledik senibestenin fotolarınıda istiyoruz..

azraece_

AFFETMEK BÜYÜKÜKTÜR, ELLERİNİZDEN ÖPÜLÜR

sana ayrı yazıyım dedim..
dostum şu mesajda bana yazdıklarını burayada yazsaydın niye yazmadın
biliyorum benden çok korkuyosun ama korkmaaaaa gell arkaya konuşalım senleee
bişey yapmıycam sözzzgel sen sözzz
elifte zaten yarım saat oturdum inan seni konuşacak zaman kalmadı:)
bi dahakine hep senin hakkında konuşacam..
saygılar

[video=youtube;9KQUAv0WM3g]http://www.youtube.com/watch?v=9KQUAv0WM3g[/video]

eve çocuk işçi aldım aramızda kalsın

MERHABA HERKEZE CUMA GÜNÜ ATEŞLE UYANDIK 39 LARDA VE İSHAL BEN DİŞİNDENDİR DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA KAKA TAHLİLİ YAPTIK VE GİARDİA ÇIKTI.NERDEN BULAŞTI ANLAMADIM AMA OĞLUŞUM YİNE SOLDU.ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ.
KIZLAR BENİM REGL DÜZENİM AYIN 22-25İ ARASINDA VE HALA OLMADIM AMA BELİRTİLER VAR HERSEFERİNDE BU SEFER OLDUM DİYEREK LAVOBOYA GİDİYORUM ÇARŞAMBAYA KADAR OLMAZSAM TEST YAPTIRACAM.EŞİME DİYORUM OLAMAZ DİYO AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ.
BAYBCİM çağlanın oyuncağına bayıldım bizde istiyoruz tez vakitte markasını söylermisin

çok geçmiş olsun talaycım...

regl olursan mı sevincen hamileysen mi? anlayamadım orasını

EŞİME DİYORUM OLAMAZ DİYO AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ.

ben de başta anlamadım, regl olduğunuza mı olmadığınıza mı sevineceksiniz :26: fakat uzun uzun düşündüm ve karar vardım:

1) ŞİME DİYORUM: eşinize sanırım hamile olma olasılığınız olduğunu söylüyorsunuz
2) OLAMAZ DİYO: "hayır, hamile olmazsın" diyor
3)AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ: olsa yani hamile olsanız sevineceksiniz. burada anlıyoruz ki, sevineceğiniz şey regl olmama durumunuz bayram hediyesi derken de, regl olmamanızın önümüzdeki Ramazan bayramı vesilesiyle bir nevi hediye olacağını ve bebek haberiyle birleşeceğini ifade ediyorsunuz sanırım :44:

"ay bravo cikirokkocuğum, bu kadar uzun mantık yürütmeden sonra nihayet meramımı anladın. alkışıyorum üstün zekanı" dediğinizi duyar gibiyim ama beni de mazur görün. 4 saattir aralıksız deney yapıyorum ve yaklaşık 10 defa 3 katı inip çıktım

topik bitmiş uzatmaları oynuyo sanırımherkes nerde
talaycım geçmiş olsun kuzuya..dedigin hastalık nedir ben bilmiyorumnasıl bir mikrop bu..
neyseki şimdi iyiymişoyuncagımız ablamızdan kalma yaklaşık 3 yıldır oynuyoruz iyikide almışım markası playskool
yalnız misafir çocuk gelirse gizli bir yere saklamak lazım yoksa evde savaş çıkabiliyo:)her gelen buna yapışıyo:))

şekersiz tamam canım kaldırmıyorum gece yarısından önce kaldıracam yoksa çağla bal kabagına dönüşebilir:)

bu arada talay hamileysen sanırım sevineceksin ben anladım:)hadi inşallah hayırlısı olur cnm..Allah gönlünüze göre versin..

bugün yemege harbiyeye gidiyoruz..ilkim,pınarda,şekersiz ve elifim orayı iyi bilir:)aşırı sosyetik bir akrabamız evinde yemek yapmaya üşendigi için bizi oraya yemege davet ettibenden kaçarmı hemen kabul ettim:)
gelsin mezeler kebablar künefelerişlaa çok paraları vardır çünkü çok yerim biliyosunuz:)
şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…