Allah rast getirsin çok şükür bebğine bakacak güvenilir birini bulmuşsunslm mutlu annem..oh ne güzel anne kız dondurma yemelerde,olsun o kadar da cnm...ah bu dişler ah,bizimde öyle,çağatayın köpek dişi çıkıyordu bi de baktım hiç görmediğim azı dişi çıkmış,iştahsızlık hat safhada,zorlamıyorum bende ama yemeyince çok üzülüyorum..evet işe başladım,çağataya haziranda burdaki bi okul müdürünün eşi baktı,çok şükür bi sıkıntı olmadı...eylülde aynen devam inş...burası küçük yer bakacak alternatifte yok denecek kadar az..ya da yok...hayırlısı bakalım...çağatayın ilk fırsatta fotolarını eklicem inş...bakın bakalım değişmişmi oğlum...
Meleğim bence o da bir çeşit sevgi gösterisiAklimda iken bugun misafimiz Elif ve ailesi idi...Mahir durdu durdu Elifin suratina pat diye yapistirdi ...benim oglum birini sevdiyse onu mutluka dovuyor anlamiyorum bu cocuk niye boyle siddet bagimlisi neyi yanlis yapiyorum ki...Doga ile karsilastiginda da aynisini yapti sacini cekip aglatmisti onuda.. deli oluyorum bu oglana ben yaa...bir turlu cici yaptiramiyorum pat diye yapistiriyor sevdigi birsey gorunce...
Biangel kujum mesajına bayıldımiyiki varsın
Elif & Babayceren: iyiki buluşmuşsunuz kızlar:13:
Selam kızlar
Kendi adıma yoğun ve dolu dolu Mira dolu bir haftasonunun ardından mutlu haftalar diliyorum herkese
C.tesi kızımı aşıya götürdüm,,çok şükür ağlamadı kontrollerimiz de iyi çıktı,200gr almış ve boyumuz da uzamış
Dr. teyzemiz dişlerimizi saydı,,annesi ya eksik çıkarıyordu ya fazlaC.tesi iftara misafirlerim vardı,,harıl harıl çalıştım cumadan
itibaren.Dün de iftara gittik dedenin mevlütüne.Tempolu bir haftasonu geçti gitti. Dün sabah,akşamüzeri ve gece olmak üzere 3 park gezdikParklarla ilgili sorunuz varsa alayım Dün gece evimiz çok sıcaktı kızda da aşının mıdır dişin midir mızmızlığı vardı,
çok zor bir gece geçirdikuyumadık desem yeridir
Bizden haberler böyle şekerlerBayrama geri sayım başladı Gelsin tatillll
İşiniz gücünüz rast gelsin
günaydın ey forum ahalisi.. nerelerdesiniz bakalım...
elifle beybim buluşmuş ne de iyi etmişler. türk kahveleri içilmiş dedikodunun dibine vurulmuş. oh sefanız olsun...
ben ise yorgunluktan ölüyorum ama sabır diyorum çok az kaldı bu hafta sonu taşınıyorum. nihayet ev boşaldı gecen gun ve biz dün yeni evimize gittik ölçü almaya vs. defne çok sevdi. odadan odaya koşturdu durdu. site bahçesinde bir golden cinsi kopek var. onunla konuştu uzaktan :)
artık konuşulanları iyice anladığını düşünüyorum. sabahları kendisi banyoya gelip fırçasını gösteriyor artık. bu sabah acelemiz vardı. peşimden ayrılmıyor tabi.. diş fırçanı ister misin dedim. banyoya koştu... :) cimcime...
dün akşam da boya yapalım mı deyince boyaların durduğu yere koşup gösterdi ve gıgı diye istedi (genel olarak çoğu şeye gıgı sesi çıkarıyo) kuru boya kalemleriyle koltukları çiziyo ve ben hayır deyip kızdıkça suratıma bakıp kikir kikir gülüyo hiç umrunda değil. Allahtan kuru boya oolduğu için bişey olmuyo. hoş; olsa da canı sağolsun ama neden olsun di mi :) yaramaz bıdığım benim...
bir kaç koli daha topladık dün akşam.. bir de eksik gedik bikaç ıvır zıvır ... salona sarkıt lamba ve defnoşun odasına abajur aldım :) bugun badanacı başlayacak. hatta arayayım bakalım gelmiş mi... şimdilik hoşçakalın..
umarım bugun topiğimiz canlanır. uzun zamandır gelemeyen herkes bi anda hücum eder de şenleniriz biraz...
Evet mutlu annem iyiki buluştuk çok mutlu oldum ben.Ama hep sizi konuştuk ne kaa ii insanlar olduğunuzu ve sizleri tanıma şansı bulabildiğimiz için de ne kaa şanslı olduğumuzdan bahsettik hep.
şekersiz şekerim evet buluştuk babaycerenim ve dünya talısı kızı cerenimle kısa ama çok güzeldi.tadı damağımda kaldı hep tekrarlamak ümidiyle inşallah sizinlede buluşmak nasip olur
günaydın arkadaşlarım,
çok yorgunum... Yo yo, haftasonu çok yorulduğumuzdan değil. Genel olarak yorgunum... Artık lab.a sürüne sürüne geliyorum... Inzivaya çekilmek istiyorum... Eşimi ve oğlumu alıp göl kenarında (veya dağ başı da olabilir) ufak bir kulubede 1 hafta yeter de artar bile... Geçen yıldan 30, bu yıldan da 30 gün iznimiz var ama 1 hafta yeter sanırım :44:
Bu arada, radikal bir karar aldık eşimlen. şöyleki: Yaz tatilini sakin huzurlu bir şekilde en fazla 15 gün yapacağız. Eşimin bölümünün derneğinin her yıl yaptığı kış toplantısında da 1 hafta dinleneceğiz. Böylelikle paraç parça dinlenmek suretiyle işimizde daha verimli olacağız. Umarım olabailiriz :26:
Kısaca gündeme değineyim de gideyim:
şekersizyeşilçay hanım: Yeni kolileriniz ve eviniz hayırlı olsun. Orhan cemal de defne gibi birşeyler yazmak çizmek istiyordu hemen yenebilir ve künt uçlu bir boya ile kocaman bir defter aldıkYa o defteri yada boş kağıtları boyuyor. Koltuk yada halı boyamadı hiç ama aklına gelmemiş de olabilir tabi :26: Bir de, yeni eviniz kaç oda kaç salon, banyo sayısı vs için ayrıntılar verir misiniz?
Babyceren hanım da gelmiş :18:
Babyceren hanıma ithafen yeni slogan buldum:
BANA ŞAPLAK ATMA, ORUCUNU YAKMA
AFFETMEK BÜYÜKÜKTÜR, ELLERİNİZDEN ÖPÜLÜR
[video=youtube;9KQUAv0WM3g]http://www.youtube.com/watch?v=9KQUAv0WM3g[/video]
eve çocuk işçi aldım aramızda kalsın
MERHABA HERKEZE CUMA GÜNÜ ATEŞLE UYANDIK 39 LARDA VE İSHAL BEN DİŞİNDENDİR DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA KAKA TAHLİLİ YAPTIK VE GİARDİA ÇIKTI.NERDEN BULAŞTI ANLAMADIM AMA OĞLUŞUM YİNE SOLDU.ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ.
KIZLAR BENİM REGL DÜZENİM AYIN 22-25İ ARASINDA VE HALA OLMADIM AMA BELİRTİLER VAR HERSEFERİNDE BU SEFER OLDUM DİYEREK LAVOBOYA GİDİYORUM ÇARŞAMBAYA KADAR OLMAZSAM TEST YAPTIRACAM.EŞİME DİYORUM OLAMAZ DİYO AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ.
BAYBCİM çağlanın oyuncağına bayıldım bizde istiyoruz tez vakitte markasını söylermisin
EŞİME DİYORUM OLAMAZ DİYO AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?