hımmmm demek oda turlama sizdede varr ama tehlikeli bir durum bu aslında ya ben kafasını bir yere vurucak diye etrafını yastıklarla dolduruyoruz ama onları bile aşıyor napıcaz biz böyle ya ve bu normalmi çok merak ediyorum doğrusu:26:
ilkimmmmmnasılsın cicimmm özledimm valla çalışş çalışşş nereye kadar dimiii bugün canımm hiç çalışmak istemiyorrr ( bestcikk nasılll öperim kocamannnn
yuvarlana yuvarlana duvara veya kanepeye tosluyordu ama yastık koymak hiç aklıma gelmedi :26:hımmmm demek oda turlama sizdede varr ama tehlikeli bir durum bu aslında ya ben kafasını bir yere vurucak diye etrafını yastıklarla dolduruyoruz ama onları bile aşıyor napıcaz biz böyle ya ve bu normalmi çok merak ediyorum doğrusu:26:
merhaba tatlım iyiyim ben de seni çok özledim ve tabiki zeynomu da
Bencede her zaman çalışmak olmaz biraz hasret giderelim hem. Uzun zaman oldu çene çalmayalı.
zeynom nasıl sen nasılsın?
yuvarlana yuvarlana duvara veya kanepeye tosluyordu ama yastık koymak hiç aklıma gelmedi :26:
bazen yuvarlanmış ve kanepenin kenarına sıkışmış oluyor. "anneaaaaa" diye beni çağırıyor. düzeltip yatağına koyuyorum. 1-2 saat sonra tekrar oluyor, tekrar düzeltiyorumyuvarlanmalarının çok normal olduğunu duymuştum
canım iyiyiz çok şükür ama işteki yoğunluk beni fena yoruyorbirde evdeki kuduruk Zeyno var tabiii yürümeden önce herşey ne kolaymışş küçük dağcı bir komando yetiştiriyoz sanki evde bütün dolap çekmece hatta buzdolabı bile güvenlik kilitleriyle kitli halde ( napalım canları sağolsun demek bestecikte gece emmecilerden inş kolaycacık halledersiniz canım ya insan kıyamıyor işte ciciimm buarada uzuuunnn tatiline özeniyorum valla eylüle kadar tadını çıkar bizim içindeeee
canım ne parmaklık konusuna ben hiç girmeyimm derdimm dağlardan büyükkkbuarada taşındın sanırım değilmii canım güle güle oturun inşş mutlulukla huzurlaaa
O komandoyu yerim ben ne tatlıdır kimbilir pıtır pıtır dolanıyodur her yeri. Beste de tam kudurdu. Dur durak bilmiyor. Bizimki dolaplardan sıkıldı şu an ilgi alanı klozet biz de sürekli kapalı tutuyoruz banyo kapısını. Bi öğrenselerdi tehlikeyi de biz de rahat etseydik.
Uzun tatil gerçekten iyi oldu ama ayrılık zor olacak sanırım
canım valla sıkılır diye çok bekledik hatta buzdolabının başında bekliyorum onunla saatlerce dur önünde sıkılmaz çünkü sürekli bişeyleri çekip düşürüyor yada kapaklarını açmaya çalışıyor tencere tava vs hiç bahsetmiyorum ama kilit olayından sonra nasılsa kapalı diye pek uğramıyor mutfağaayrılmak demeee cicimmmm ağlarım valla her gün ve her sabahh bu ayrılıkk olmasaaa çalışmak vızz gelirrr bugünn cuma meselaaa mutluluktan uçuyorummm
evet canım tasındım cok teşekkür ederim.. hayırdır ne oldu parmaklıklarla ilgili??
bizim deli kız çok ustaca iniyor koltuk ve yataklardan amma velakin gece uykusunda nasıl insin yavrucak..
oooo, Babyceren hanımlar da gelmişmişmişmiş
hoşgeldinizniznizniz
arkalardaki boş masya geçinizniznizniz
beykoz hanımnımnımnım, protokol kısmına gelinizniznizniz
ekoyu kapatınıznıznıznız
orhan cemalin iştahı yerindeyse demek hareketli oldugu için kilo almıyo:26:geceleri muhallebi falan yapıyomusun..
umarım sadece çok hareket ettiği için kilo almamıştır. yoksam metabolizma hızı vs ölçülecek, ne bileyim işte çok iş gibi geliyor :44:
geceleri değil ömründe muhallebi yemedi, yemiyor ama makarna, et, tavuk, balık, yumurta vs ne bulursa yiyiyor. iştahı da yernde ama almamış kilo işteannem demesin mi" yürüdüğü için almıyo bu uşak" şimdi eşimle korkuyoruz ki, kilo almıyor diye bahçeye çıkarmaz, iş yaptırmaz filan
Uykusuz mayıs annesi arkadaşlarıma armağan ediyorum
Daft Punk - Get Lucky (Official Audio) ft. Pharrell Williams - YouTube
metabolizma hızının ölçüldügünü ilk defa duyuyorum:26:çağlada çok hareketli 1 snye yerinde durmuyo ve 4 aydır kilo almıyo..
bide erken yürüyünce o tombikligi hiç kalmadı,bacakları kürdan gibigeliyo bana:)aslında kilosu çok iyi ama ben tombiş bebek seviyorumçağlada muhallebi hiç yemedi,kaç defa yaptım ama asla agzını açmıyo..
muz kilo aldırır diye biliyorum hergün 1 muzun 4/3 ünü yiyor ama yine aynı sanırım boyu uzuyo:44:
acaba ayaklarına sayaçmı taksak:)günde kaç kilometre yürüyolar anlarız:)bide tırmanma halleri var tabi..
cicimm bizimki beşikte yatmıyor artıkkk odayı turlaya turlaya yerde yatıyorrryoksa hertürlü koltuk tepesi dahil düz duvara tırmanıyorlar maşallah ama uykulu halde biraz tehlikeli ve erken sanki parmaklıklar biraz daha kalmalı bakalım bizimki beşiğe nezaman dönecek hayır kış gelince yerde üşür ya napıcaz bakalımmmm:26:
canım benim zeynomda 2-3 aydır kilo almıyor 11 de takılıp kaldık ama bende hareketli olmalarına bağlıyorum gerçi nekadar zayıflasa zeynomun bacakları tombik yinede çeke çeke orası çekmiş annesineeZeyno bazen hergün yarım bazende gün aşırı muz yiyor mesela ama kılo aldırmıyor canım ya bencede boya gidiyor yediklerii bu cmt doktora gidicez bakalım öğrenelim boyunu posunu, birde kan tahlili yaptırıcaz bakalımmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?