2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba tatlım iyiyim ben de seni çok özledim ve tabiki zeynomu da
Bencede her zaman çalışmak olmaz biraz hasret giderelim hem. Uzun zaman oldu çene çalmayalı.
zeynom nasıl sen nasılsın?

yuvarlana yuvarlana duvara veya kanepeye tosluyordu ama yastık koymak hiç aklıma gelmedi :26:

bazen yuvarlanmış ve kanepenin kenarına sıkışmış oluyor. "anneaaaaa" diye beni çağırıyor. düzeltip yatağına koyuyorum. 1-2 saat sonra tekrar oluyor, tekrar düzeltiyorum yuvarlanmalarının çok normal olduğunu duymuştum

merhaba tatlım iyiyim ben de seni çok özledim ve tabiki zeynomu da
Bencede her zaman çalışmak olmaz biraz hasret giderelim hem. Uzun zaman oldu çene çalmayalı.
zeynom nasıl sen nasılsın?

canım iyiyiz çok şükür ama işteki yoğunluk beni fena yoruyor birde evdeki kuduruk Zeyno var tabiii yürümeden önce herşey ne kolaymışş küçük dağcı bir komando yetiştiriyoz sanki evde bütün dolap çekmece hatta buzdolabı bile güvenlik kilitleriyle kitli halde( napalım canları sağolsun demek bestecikte gece emmecilerden inş kolaycacık halledersiniz canım ya insan kıyamıyor işte ciciimm buarada uzuuunnn tatiline özeniyorum valla eylüle kadar tadını çıkar bizim içindeeee

hahhh işte benimkide öyle ya öyle yerlere tosluyorkii ve öyle ara köşe bucak yerlere giriyorkii uyanık olsa beceremez yani okadar ama yastıkla çevreleme işe yaradı sende dene hiç olmasa kafayı vurmuyor ama şimdide yastıkları alıp kahh ayağının altına topluyor yada üstüste dizip oturur vaziyette kafasını yastıklara dayayıp uyuyor vallahi yorulmuyormu anlamıyorum ya biz annemle sırayla gidip düzeltip tekrar yerine koyuyoruz sonraa yine annooo diye bir sess derinlerdeeennn

O komandoyu yerim ben ne tatlıdır kimbilir pıtır pıtır dolanıyodur her yeri. Beste de tam kudurdu. Dur durak bilmiyor. Bizimki dolaplardan sıkıldı şu an ilgi alanı klozet biz de sürekli kapalı tutuyoruz banyo kapısını. Bi öğrenselerdi tehlikeyi de biz de rahat etseydik.
Uzun tatil gerçekten iyi oldu ama ayrılık zor olacak sanırım

canım ne parmaklık konusuna ben hiç girmeyimm derdimm dağlardan büyükkk buarada taşındın sanırım değilmii canım güle güle oturun inşş mutlulukla huzurlaaa

evet canım tasındım cok teşekkür ederim.. hayırdır ne oldu parmaklıklarla ilgili??

bizim deli kız çok ustaca iniyor koltuk ve yataklardan amma velakin gece uykusunda nasıl insin yavrucak..

canım valla sıkılır diye çok bekledik hatta buzdolabının başında bekliyorum onunla saatlerce dur önünde sıkılmaz çünkü sürekli bişeyleri çekip düşürüyor yada kapaklarını açmaya çalışıyor tencere tava vs hiç bahsetmiyorum ama kilit olayından sonra nasılsa kapalı diye pek uğramıyor mutfağa ayrılmak demeee cicimmmm ağlarım valla her gün ve her sabahh bu ayrılıkk olmasaaa çalışmak vızz gelirrr bugünn cuma meselaaa mutluluktan uçuyorummm

Çalışanların en sevdiği gün, bayılırım cumaya
Güpgüzel iki gün geçirirsiniz inşallah zeynomla.

evet canım tasındım cok teşekkür ederim.. hayırdır ne oldu parmaklıklarla ilgili??

bizim deli kız çok ustaca iniyor koltuk ve yataklardan amma velakin gece uykusunda nasıl insin yavrucak..

cicimm bizimki beşikte yatmıyor artıkkk odayı turlaya turlaya yerde yatıyorrr yoksa hertürlü koltuk tepesi dahil düz duvara tırmanıyorlar maşallah ama uykulu halde biraz tehlikeli ve erken sanki parmaklıklar biraz daha kalmalı bakalım bizimki beşiğe nezaman dönecek hayır kış gelince yerde üşür ya napıcaz bakalımmmm:26:

dün 2013 aralık annelerinin topiğine girdim bi baktım 19 kullanıcı okuyo. ahh dedim biz de bi zamanlar böyleydik

ama şimdi de görüyorum ki kalabalıklaşmışız. haydi dağıtın ortalığııı kızlaaaarrr

oooo, Babyceren hanımlar da gelmişmişmişmiş

hoşgeldinizniznizniz

arkalardaki boş masya geçinizniznizniz

beykoz hanımnımnımnım, protokol kısmına gelinizniznizniz

ekoyu kapatınıznıznıznız

selamın helloherkesi burda görmek ne güzel
biz çok geç uyandık tabi buna uymumak denirse:)bende kaç defa uyandım bilmiyorum

şekersizim-sütten keseceksen önce sen hazır olmalısın çünkü anne için daha zor bir durum..ceren 14 aylıktı ben bi anda bıraktırdım ama bütün agladım ve 6 saat sonunda dayanamayıp tekrar emzirdim..1 ay sonra tekrar denedim ama bu sefer kararlı oldum sagolsun komşum bana destek oldu beni zor tuttuda emzirmedim:)ceren 2 gün mızırdandı sonra unuttu gitti..o da rahatladı bende..
ceren dogdugundan beridir yanımızda yatardı ama sütü bıraktıgı gece bizim yatagı terk etti:))
''meme yoksa sizide istemiyorum'' demek istedi heralde:)oh dedim bi taşla 2 kuş vurdum ama 2. gün yine yanımıza gelip yattı
dedigim gibi sen hazır oldugunda bi anda bıraktırmalısın..
ben eylülün sonunda yapacam:18:

cikorokko_evet cerenin saçlarını bi türlü kestiremiyorum hep bir aksilik çıkıyo..bakalım ne zaman halledecez..
orhan cemalin iştahı yerindeyse demek hareketli oldugu için kilo almıyo:26:geceleri muhallebi falan yapıyomusun..

mutlucum_evet cnm davullu düğüne gittik:)benim x men bizim tarafın düğünlerinde kalkıp oynamazama kendi sülalesinin düğününde kendinden geçmiş gibi oynar halay çekerdün gecede kendi tarafındaydık halayı çoşturanda benim kocamdı..
bizim düğünlerde sıkılıyomuş..bende onların düğününde sıkılıyorum ama yinede kalkıp oynuyorum

off sinir oldum şu yazıyı yazana kadar 5 defa yerimden kalktım oturdum ya2 defa kapı çaldı,ceren su istedi sonrada ketçap:)
hayırlısıyla şu yazıyı bi yollıyım hadi bismillah:))

hohohohoşşşşbulllduukdudkkkk:))
Allahisen şu ekoyu kapat zaten dünden kafam davul olmuş
sularda kesik sinirim tepemdeçamaşır yıkanacak su yokbulaşık yıkanacak su yok
biz yıkanacaz su yokçok sinirliyim
bizim su deposunda(güneş enerjisi)bi sorun var dün gelip yaptılar ama olmamış adam birazdan yine gelecek ilaa hemen olur dinimiz amin..

orhan cemalin iştahı yerindeyse demek hareketli oldugu için kilo almıyo:26:geceleri muhallebi falan yapıyomusun..

umarım sadece çok hareket ettiği için kilo almamıştır. yoksam metabolizma hızı vs ölçülecek, ne bileyim işte çok iş gibi geliyor :44:

geceleri değil ömründe muhallebi yemedi, yemiyor ama makarna, et, tavuk, balık, yumurta vs ne bulursa yiyiyor. iştahı da yernde ama almamış kilo işte annem demesin mi" yürüdüğü için almıyo bu uşak" şimdi eşimle korkuyoruz ki, kilo almıyor diye bahçeye çıkarmaz, iş yaptırmaz filan

metabolizma hızının ölçüldügünü ilk defa duyuyorum:26:çağlada çok hareketli 1 snye yerinde durmuyo ve 4 aydır kilo almıyo..
bide erken yürüyünce o tombikligi hiç kalmadı,bacakları kürdan gibigeliyo bana:)aslında kilosu çok iyi ama ben tombiş bebek seviyorumçağlada muhallebi hiç yemedi,kaç defa yaptım ama asla agzını açmıyo..
muz kilo aldırır diye biliyorum hergün 1 muzun 4/3 ünü yiyor ama yine aynı sanırım boyu uzuyo:44:
acaba ayaklarına sayaçmı taksak:)günde kaç kilometre yürüyolar anlarız:)bide tırmanma halleri var tabi..

canım benim zeynomda 2-3 aydır kilo almıyor 11 de takılıp kaldık ama bende hareketli olmalarına bağlıyorum gerçi nekadar zayıflasa zeynomun bacakları tombik yinede çeke çeke orası çekmiş annesinee Zeyno bazen hergün yarım bazende gün aşırı muz yiyor mesela ama kılo aldırmıyor canım ya bencede boya gidiyor yediklerii bu cmt doktora gidicez bakalım öğrenelim boyunu posunu, birde kan tahlili yaptırıcaz bakalımmm:26:

selam cnmsizinki tahta beşiklerdenmi:26:bizde park yatak var şimdilik çağla rahatça yatıyo..
ceren 3 yaşına kadar park yatakta yattı sonra genç odası aldım ama 3 yaşında bile tek başına bırakamadım..
düşebilir diye çok korktum..yatagın yanına sandalyeler diziyodum..ki zaten ben dogum yapınca yşne yanımıza gelip yattı..
acaba zeyno sıcak diyemi yatagında rahat yatamıyo:26:belki kışın uyur..
yine bilmedim 0 verdim kendime:)

aynen canım bizde 11 de takılıp kaldıkhatta çağla 11 buçuk kiloydu yarım kilomuzuda kaybettik:26:
zeynonun tombik bacaklarını yerim
benim bacaklar zayıf acaba kızımda banamı çekmiş:26:yine bir klasik olan şu lafı söylemek istiyorum''amannnn saglıklı olsunlarda gerisi önemli degil''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…