Sagol melegim ama bu tatilin getirisi kötü oldu. Kvyi acile goturmusler zaturreymiscok cnm sikildi buna. Dedim evde rahat birakmazlar seni gel bana hemen. Malum evde 7 çocuk var buyuklu kucuklu. O da rahat durmaz kosturur. Onbes gun yat dinlen demisler
Antibiyotigi dr vermisti bugüne kadar gecmezse ver demisti bende bir saat once hazirladim verdim.
Dolapta saklanmali yazıyor. E bir daha icirecegim zaman soguk mu verecem bir bilen varsa yazsin arkadaslar.
Kuzum şimdi uyudu. Bende bir kahve yaptim balkonda oturacam
Melegim sen nasilsin mahir pasa nasil hersey yolunda mi uzundur konusmadik cnm benim ya..
nihayet yazabiliyorum çok şükür:)) arada girip okumaya çalıştım ama tam takip edemedim sizi. eşim sağolsun girip yazdıklarımı okumuş annemlere beni şikayet etti bunun için.neyse dün itibariyle marmarise döndük. düğünümüz çok güzel geçti en yakın arkadaşım sırdaşım artık evli ve ben onu zırt pırt arayamıyorum:)) düğünden biraz resim ekliyim bakalım beni tanıyabilecekmisiniz:)
nihayet yazabiliyorum çok şükür:)) arada girip okumaya çalıştım ama tam takip edemedim sizi. eşim sağolsun girip yazdıklarımı okumuş annemlere beni şikayet etti bunun için.neyse dün itibariyle marmarise döndük. düğünümüz çok güzel geçti en yakın arkadaşım sırdaşım artık evli ve ben onu zırt pırt arayamıyorum:)) düğünden biraz resim ekliyim bakalım beni tanıyabilecekmisiniz:)
Azraece prensesin annesi arkadasina hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin ins. Esin girmis okumus he. Korkulur valla bunlardan. uecos iyi mi sen iyi midsin belin nasil oldu cnm
Imla hatalarina ozur diliyorum telden yazmk ck zor ve ekran minicik kalıyor. Az onceki msj sonunda kv durumu nda gulme isaret i yapmisim farkettim. Tovbe tovbe ya.
Siz beni anlayin olur mu
Cnm cok uzuldum zature ciddi bir rahatsizlik ins rabbim sifa olur iyilesir...
Antibiyotigi soguk verebilirsin bizimkine ilaclarini soguk veriyorum birsey olmuyor...ama Yaren Nur hassassa cnm kasiga koy kenarda biraz beklettikten sonar ver..
Bizlerin cok sukur buyuk sorunumuz simdilik yok sadece dis olayi ve halan yuruyememe sorunumuz var..ins Mahir de teyzesi baslayacak ama ne zaman bilmiyorum :26:
Afiyet olsun bende cay yudumluyorum :))
Canim benim sagolasin amin dualarinizi bekliyorum kadina nazar degdi sanirim. Kv yani annem benim icin ck degerl li cok onemli. Ben onu cok seviyorum çünkü altin gibi bir kalbi var onun....offffff offff.
Onerin için sagol bitanem dedigin gibi yapayim.
Sanada afiyet olsun.
Mahirim de yurur uzulme. Yaren nur u dra goturdugumuzde henuz yurumemisti. Dr. Olsun 1, 5 yaaa kadar yurumemesi daha iyi cunku gec yurudukleri icin daha cok severler yurumeyi ve kucak istemezler daha az efor sarfeder daha cok gelisirler dedi
Benim bidik yeni basladi adim atiyor mu mahir
Bizde de cikmis 10 dis var et icinde de 3 disimiz var. Aa de kizim diyorum aaa yapip ağzını aciyor cadim.
kızlar ya eskişehirden kimse yok dimi burdan:)) aksilik olmazsa nasipse 7 eylülde eskişehirde olucam arkadaşımın düğünü için 2 günlüğüne. sanırım forumun en gezgini ece olacak yavrum şehirler arası otobüslerde büyüdü git gel git gel yapa yapa:))
kızlar ya eskişehirden kimse yok dimi burdan:)) aksilik olmazsa nasipse 7 eylülde eskişehirde olucam arkadaşımın düğünü için 2 günlüğüne. sanırım forumun en gezgini ece olacak yavrum şehirler arası otobüslerde büyüdü git gel git gel yapa yapa:))
arkadaşım için ettiğiniz güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar. nagişim ece 17 gün sonunda evde benimle yalnız kalınca bunalım takılıp huysuzdu bütün gün. karşı komşuma gidince bir anda düzeliyor dana işim gücüm yok kapı kapı gezdircem hanımı iyi alıştı:)) sizede geçmiş olsun geldimi hep üst üste geliyor sizde aksilikler canım Allah beterinden korusun diyelim. belimde fizik tedaviden sonra bayağı iyi oldu ama arada unutup yine paldır küldür dalıyorum işlere tekrarlıyor hafiften ağrı.
bu yazdıklarımıda okuyacak olursa eşim sizin izninizle selam söylüyorum kendisine:))
canım benim eşimin kuzeni orda oturuyo adı özge,istersen adresini veriyim bi tanışın
yani boşa gitmemiş olursun birileriyle tanışmadan dönme diye dedim:))
Masallah gez cnm gez Ecenin gozu gonlu acilir ogrenir hem ...Buraya da yolunuz dusermi ben umitlenmeye basladim belki burdada dugun olur :))olmazmi :))
selamnasılsınız kızlar..
beni soracak olursanız fena degilim herzamanki gibi işte:)
bugün düğün vardı ama gidemedik çünkü eşimin bi akrabasını kaybettik..
bizi düğünde gören olursa ayıp olur o yüzden bizde ev oturmasına gittik geldik..
yarında denize gidiyoruz çocuklar tuzlu suya batsın..baya kalabalık gidecez 4 aile inşallah
güzel bir gün geçiririz..sabah erken gidecegimiz için şimdiden çağlaya yemek yapıyorum pişmesini bekliyorum
yoksa oturacak halim yok çok yorgunum..benim kızlar saat 9 buçuktan önce uyanmaz nasıl 8 de kaldıracam bilmiyorum:18:
kahvaltımızıda denize nazır yapacaz:18:yol 1 saat nasıl olacak bilmiyorum..
nagişim-kv için çok üzüldüm cnm inş en kısa sürede toparlar..senin için çok kıymetli çok iyi biliyoruz,Allah şifa versin cnm..
yaren nurumuzada geçmiş olsun..antibiyotigi soguk verebilirsin biz daha önce çok kullandık hep dolaptan çıkarıp verdim..
yürümesi içinde kocaman bi aferim diyorum fıstıga
azraececim--fotolarınızı gördüm çok güzel olmuşsun cnm çok begendim..zaten fıstık gibisin dahada fıstık olmuşsun:)
eceyede bayıldım ne giyse yakışıyo cimcime:)arkadaşınada mutluluklar diliyorum..
melegim--ay ne yazacaktım unuttum canım ya:26:neyse öptüm senide
bebeğim yazmanı bekledim kaç dakikadır:)) şimdiden iyi eğlenceler size denizde.
meleğim orası çok zor belkim mahirimin sünnetine geliriz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?