2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm cok uzuldum zature ciddi bir rahatsizlik ins rabbim sifa olur iyilesir...
Antibiyotigi soguk verebilirsin bizimkine ilaclarini soguk veriyorum birsey olmuyor...ama Yaren Nur hassassa cnm kasiga koy kenarda biraz beklettikten sonar ver..

Bizlerin cok sukur buyuk sorunumuz simdilik yok sadece dis olayi ve halan yuruyememe sorunumuz var..ins Mahir de teyzesi baslayacak ama ne zaman bilmiyorum :26:

Afiyet olsun bende cay yudumluyorum :))

Azraece prensesin annesi arkadasina hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin ins. Esin girmis okumus he. Korkulur valla bunlardan. uecos iyi mi sen iyi midsin belin nasil oldu cnm

Imla hatalarina ozur diliyorum telden yazmk ck zor ve ekran minicik kalıyor. Az onceki msj sonunda kv durumu nda gulme isaret i yapmisim farkettim. Tovbe tovbe ya.

Siz beni anlayin olur mu

O guzellik taninmazmi sekerim seni nerde gorsem tanirim

Ayy yazmayi unutmusum sevgili arkadasina mutluluklar dileriz rabbim utandirmasin ins...

Nagis rahat ol anacim hepimizin oluyor imla hatalari ama oyle kivama geldik ki burda artik lep demeden leblebiyi anliyoruz :))

Canim benim sagolasin amin dualarinizi bekliyorum kadina nazar degdi sanirim. Kv yani annem benim icin ck degerl li cok onemli. Ben onu cok seviyorum çünkü altin gibi bir kalbi var onun....offffff offff.

Onerin için sagol bitanem dedigin gibi yapayim.

Sanada afiyet olsun.

Mahirim de yurur uzulme. Yaren nur u dra goturdugumuzde henuz yurumemisti. Dr. Olsun 1, 5 yaaa kadar yurumemesi daha iyi cunku gec yurudukleri icin daha cok severler yurumeyi ve kucak istemezler daha az efor sarfeder daha cok gelisirler dedi
Benim bidik yeni basladi adim atiyor mu mahir

Bizde de cikmis 10 dis var et icinde de 3 disimiz var. Aa de kizim diyorum aaa yapip ağzını aciyor cadim.

arkadaşım için ettiğiniz güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar. nagişim ece 17 gün sonunda evde benimle yalnız kalınca bunalım takılıp huysuzdu bütün gün. karşı komşuma gidince bir anda düzeliyor dana işim gücüm yok kapı kapı gezdircem hanımı iyi alıştı:)) sizede geçmiş olsun geldimi hep üst üste geliyor sizde aksilikler canım Allah beterinden korusun diyelim. belimde fizik tedaviden sonra bayağı iyi oldu ama arada unutup yine paldır küldür dalıyorum işlere tekrarlıyor hafiften ağrı.

bu yazdıklarımıda okuyacak olursa eşim sizin izninizle selam söylüyorum kendisine:))

kızlar ya eskişehirden kimse yok dimi burdan:)) aksilik olmazsa nasipse 7 eylülde eskişehirde olucam arkadaşımın düğünü için 2 günlüğüne. sanırım forumun en gezgini ece olacak yavrum şehirler arası otobüslerde büyüdü git gel git gel yapa yapa:))

selamnasılsınız kızlar..
beni soracak olursanız fena degilim herzamanki gibi işte:)
bugün düğün vardı ama gidemedik çünkü eşimin bi akrabasını kaybettik..
bizi düğünde gören olursa ayıp olur o yüzden bizde ev oturmasına gittik geldik..
yarında denize gidiyoruz çocuklar tuzlu suya batsın..baya kalabalık gidecez 4 aile inşallah
güzel bir gün geçiririz..sabah erken gidecegimiz için şimdiden çağlaya yemek yapıyorum pişmesini bekliyorum
yoksa oturacak halim yok çok yorgunum..benim kızlar saat 9 buçuktan önce uyanmaz nasıl 8 de kaldıracam bilmiyorum:18:
kahvaltımızıda denize nazır yapacaz:18:yol 1 saat nasıl olacak bilmiyorum..

nagişim-kv için çok üzüldüm cnm inş en kısa sürede toparlar..senin için çok kıymetli çok iyi biliyoruz,Allah şifa versin cnm..
yaren nurumuzada geçmiş olsun..antibiyotigi soguk verebilirsin biz daha önce çok kullandık hep dolaptan çıkarıp verdim..
yürümesi içinde kocaman bi aferim diyorum fıstıga

azraececim--fotolarınızı gördüm çok güzel olmuşsun cnm çok begendim..zaten fıstık gibisin dahada fıstık olmuşsun:)
eceyede bayıldım ne giyse yakışıyo cimcime:)arkadaşınada mutluluklar diliyorum..

melegim--ay ne yazacaktım unuttum canım ya:26:neyse öptüm senide

Bosuna dememisler nazar deveyi kazana insani mezara goturur diye ...valla ben nazara inanirim ve rabbim hepimizi kem gozlerden korusun ins..

Bizde 8 dis var ama gelen cok sayamadim valla arka damak tamamen sisik durumda..
Bu doctor kimse sevdim moral oldu valla benim esimin is yerinden cinli bir arkadasida demiski onlarin ulkelerinde gec konusan ve gec yuruyen cok akilli oluyormus inan bunun ne kadar dogru oldugunu bilemem ama iste insan bir seylere dayanmak istiyor ne bilem yaa..
Mahir bir kac adim atip hemen oturuyor yere oglum istemiyor resmen yurumeyi...

canım benim eşimin kuzeni orda oturuyo adı özge,istersen adresini veriyim bi tanışın
yani boşa gitmemiş olursun birileriyle tanışmadan dönme diye dedim:))

Masallah gez cnm gez Ecenin gozu gonlu acilir ogrenir hem ...Buraya da yolunuz dusermi ben umitlenmeye basladim belki burdada dugun olur :))olmazmi :))

enişteye bizdende saygılar selamlar
:18::18:

canım benim eşimin kuzeni orda oturuyo adı özge,istersen adresini veriyim bi tanışın
yani boşa gitmemiş olursun birileriyle tanışmadan dönme diye dedim:))

senin diline düşmeye görelim:)) ver kız adresi gidipp bir dedikodunu yapıp geleyim:))

Masallah gez cnm gez Ecenin gozu gonlu acilir ogrenir hem ...Buraya da yolunuz dusermi ben umitlenmeye basladim belki burdada dugun olur :))olmazmi :))

meleğim orası çok zor belkim mahirimin sünnetine geliriz:))

Basiniz sagolsun cnm...dugunlerden biraz ara verdiniz demek mecburen tabii cenaze varken olmaz haklisiniz iyi yapmissiniz katilmayarak ...

Yarin deniz demek ohhh miss gibi amanin dikkatli gidin gelin.. ins cok eglenirsiniz...
Bizde opuyoruz gizz seni..kizlarida yarin op benim icin simdi uyuyordur beyaz melekler...

bebeğim yazmanı bekledim kaç dakikadır:)) şimdiden iyi eğlenceler size denizde.

çok sagol canımsın
kalabalık olacaz inşallah egleniriz tek sıkıntım emzirmek olacak çünkü çağla acayip memekolik bir çocuk oldu..
hiç abartmiyorum sanırım günde 50 defa emziriyorumdur
aç kapa aç kapa valla sütyenlerim mahvoldu:)
ben bile gögsümü görmekten bıktımzaten eşim hiç bakmıyo artıkgına geldi adamada
neyse işte tek korkum bu bakalım zilli rahat verecekmi:)

meleğim düğünsüz sünnetmi olur hiç:) biz burdan uçak kiralarız topikce geliriz:))

bebeğim çok güldüm gene eşine gına gelmesine:)) o bişeymi benim meme kamuya açık oldu yollarda. izmirde belediye otobüsünde bile emzirdim:))

Kizlar acaip uykum var affiniza siginarak ben cikiyorum ...sevgi ve saygi ile kalin ..iyi geceler ..
AzraEce sekerim enisteye bizden de selam olsun ...ona bir diyecegim var lutfen seni bizden mahrum birakmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…