ne adresini biliyorum nede telefonunu:)gel biz senle özgenin dedikodusunu yapalım olmazmısenin diline düşmeye görelim:)) ver kız adresi gidipp bir dedikodunu yapıp geleyim:))
meleğim orası çok zor belkim mahirimin sünnetine geliriz:))
Basiniz sagolsun cnm...dugunlerden biraz ara verdiniz demek mecburen tabii cenaze varken olmaz haklisiniz iyi yapmissiniz katilmayarak ...
Yarin deniz demek ohhh miss gibi amanin dikkatli gidin gelin.. ins cok eglenirsiniz...
Bizde opuyoruz gizz seni..kizlarida yarin op benim icin simdi uyuyordur beyaz melekler...
arkadaşım için ettiğiniz güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar. nagişim ece 17 gün sonunda evde benimle yalnız kalınca bunalım takılıp huysuzdu bütün gün. karşı komşuma gidince bir anda düzeliyor dana işim gücüm yok kapı kapı gezdircem hanımı iyi alıştı:)) sizede geçmiş olsun geldimi hep üst üste geliyor sizde aksilikler canım Allah beterinden korusun diyelim. belimde fizik tedaviden sonra bayağı iyi oldu ama arada unutup yine paldır küldür dalıyorum işlere tekrarlıyor hafiften ağrı.
bu yazdıklarımıda okuyacak olursa eşim sizin izninizle selam söylüyorum kendisine:))
meleğim düğünsüz sünnetmi olur hiç:) biz burdan uçak kiralarız topikce geliriz:))
bebeğim çok güldüm gene eşine gına gelmesine:)) o bişeymi benim meme kamuya açık oldu yollarda. izmirde belediye otobüsünde bile emzirdim:))
meleğim düğünsüz sünnetmi olur hiç:) biz burdan uçak kiralarız topikce geliriz:))
bebeğim çok güldüm gene eşine gına gelmesine:)) o bişeymi benim meme kamuya açık oldu yollarda. izmirde belediye otobüsünde bile emzirdim:))
bende en son düğünde emzirmiştimen arkada moş masa vardı gittim oraya,elbiseyi havaya kaldıracak halim yok:)üstten açtım memeyi eşimde önüme barikat kurdu zaten kocaman adam kimse birşey göremedi:))
belediye otobüsünde emzirmene güldüm bununla ilgili bi fıkra vardı
Eki Görüntüle 780691
enişteye saygılar:18:
Ayy tam cikicaktim bu mesaja cevap yazmadan yapamadim...haklisin sekerim sunnet dugunsuz olmaz bak iyide oldu simdi bu vesile ile hepinizi buraya davet ederim ..aklinla cok yasa :)) olurmu olur valla
çok yaşa emi:)) ece sağolsun düğündede meme dedi de vermedim artık o elbiseylen:)) amcamda çok aç gözlüymüş sütlü sütlü napıcakmış:))
Bosuna dememisler nazar deveyi kazana insani mezara goturur diye ...valla ben nazara inanirim ve rabbim hepimizi kem gozlerden korusun ins..
Bizde 8 dis var ama gelen cok sayamadim valla arka damak tamamen sisik durumda..
Bu doctor kimse sevdim moral oldu valla benim esimin is yerinden cinli bir arkadasida demiski onlarin ulkelerinde gec konusan ve gec yuruyen cok akilli oluyormus inan bunun ne kadar dogru oldugunu bilemem ama iste insan bir seylere dayanmak istiyor ne bilem yaa..
Mahir bir kac adim atip hemen oturuyor yere oglum istemiyor resmen yurumeyi...
belki adam susamışsanane istiyo işte:)
ay yazacam aklıma neler geliyoda kesin kovulurum topikten
selamnasılsınız kızlar..
beni soracak olursanız fena degilim herzamanki gibi işte:)
bugün düğün vardı ama gidemedik çünkü eşimin bi akrabasını kaybettik..
bizi düğünde gören olursa ayıp olur o yüzden bizde ev oturmasına gittik geldik..
yarında denize gidiyoruz çocuklar tuzlu suya batsın..baya kalabalık gidecez 4 aile inşallah
güzel bir gün geçiririz..sabah erken gidecegimiz için şimdiden çağlaya yemek yapıyorum pişmesini bekliyorum
yoksa oturacak halim yok çok yorgunum..benim kızlar saat 9 buçuktan önce uyanmaz nasıl 8 de kaldıracam bilmiyorum:18:
kahvaltımızıda denize nazır yapacaz:18:yol 1 saat nasıl olacak bilmiyorum..
nagişim-kv için çok üzüldüm cnm inş en kısa sürede toparlar..senin için çok kıymetli çok iyi biliyoruz,Allah şifa versin cnm..
yaren nurumuzada geçmiş olsun..antibiyotigi soguk verebilirsin biz daha önce çok kullandık hep dolaptan çıkarıp verdim..
yürümesi içinde kocaman bi aferim diyorum fıstıga
azraececim--fotolarınızı gördüm çok güzel olmuşsun cnm çok begendim..zaten fıstık gibisin dahada fıstık olmuşsun:)
eceyede bayıldım ne giyse yakışıyo cimcime:)arkadaşınada mutluluklar diliyorum..
melegim--ay ne yazacaktım unuttum canım ya:26:neyse öptüm senide
ya belki adamın kötü niyeti yok belki annesinin sütü olmamıştır ondan canı çekmiştir olamazmı.)yazsana yazsana yazsana kovdurtmayız söz:)) belkim beykozda damlar gelir hissederde:))
slm canım kaç defa seni sorduk hatta bi kaç defa adını altta gördüm..slm gece güzellerigirmeyeli baya oluyo özlemişim topiği bebişleri ve güzelmi güzel annelerini...
biz tatile girdikten sonra hiç boş durmadık okulların kapandığı gün daha doğrusu seminerler biter bitmez soluğu van da aldık arkadaşımın düğünü vardı hem de ailemi ziyaret ettik ama baya uzun bi ziyaret tam 1 ay vanda kaldıkyusuf orada baya şımardı huy değiştirdi resmen ne yemesi ne uykusu yolunda değildi sonra evimize döndük bayram geldi kayınvalidemlere köye gittik sonra bir de görümce ziyareti derken sonunda evimdeyim bi kaç gündğr temizlikle uğraşıyordum yusuf çok şükür düzeldi biraz hala sallanarak uyuyo ama en azından daha kolay geçiyo uykuya, yemesi de iyi gibi ama ara öğünleri reddediyor meyve günde yarım muz biraz da şeftali erik falan ne bulursa artık azar azar yiyo işte yoğurdu ise hiç sevmiyo bir de resmen yemek seçiyo iştahla ağzını açıyo sevmezse eğer asla yemiyo, severse 2. tabağı da istiyo yürümemiz gayet iyi ama ilginç bişey var kendi kendine oturduğu yerden kalkamıyo ya bir yere tutunacak yada biz yardım edicez emeklemediğinden sanırım bu durum, konuşmasıda fena değil işte anne baba eda vedat kitap ağaç nenni mama, memmm , aç, al, attım, git, bu, burda, kalk , cücü ( bunu babam öğretti tüm küçük canlılara cücü diyo ya ) ve en sık kullandığı kelime cik her gördüğüne cik yapıyo ve öpücük atıyo sıpa baya yazdım ya ama birikti işte kusura bakmayın kızlar, umarım tüm bebişler iyidir bol bol yiyip mışıl mışıl uyuyorlardır ve annelerini hiç ama hiiiç üzmüyolardır artık daha sık girerim diye düşünüyorum ve hepinize iyi geceler diliyorum...
sagolasın nagişim..Babyim Allah rahmet eylesin oncelikle.
Yarin da guzel gecr ins cok eglenin. 1 saat yol ne olacak ki su gibi gidersiniz.
Yorumun icin de sagolasin arkadasim
Bayagi bir zaman oldu yazmayali sizlere.
Is yogun ev yogun hastalik yogun ve ben yogunum.
Hepinizi ayrı ayrı ozledim desem. Bi biskrem versem?
Evdeyim. Yaren nura 2. Banyosunu yaptırdım. Uyuttum kalktim. Dokunmadan uyumuyoruz da biz.sallamak rkar etmiyor da. Uyku arkadasi alacagiz artik. Ins alisir. Ben kalkinca yaygara kopuyor babaso ile yatmak istemiyor.devredip kalkayim dedim ama katilircasina ağlıyor beni istiyor. Artik herkesi taniyor. Bilincli hitaplarda bulunuyor. Anneyi zaten bilinçli söylüyordu.sabah babasi ise gidecegini anladi ondan once atlafdi kapiya. Sonra esim kapiya cikinca kosstu kucagina babasi alinca sirinlik edip guldu ve bana by deyip el salladi. Cok cadi ve isini bilen.
En buyuk surpriz imiz gectigimiz sali yurudugunu ilan etti biz zaten onun zaman zaman adim atmalarindan llkalkmaya çalışmaları ndan biliyorduk. Inadindan diyorum ben. Bandirmada olduğumz bir hafta boyuncaesimin ananesinin evindeki devamli merdiven inis ve ciikislari kalkma istekleri popoyu havaya dikip. Iyice ataklari baslamisti evvelden de. Son ataklardan sonra p.tesi oyun esnasında koltukta n inmeyi basardi yapamadigi tek sey buydu ve sali da yurumeye basladi. Rabbim ol demeden olmuyor.
Tahmin edersiniz ki kosturarak yuruyor:))
Is yerinde firsatim yok kizlar yemek yemeye bile.bileklerim ve ellerim uyusuk. Telden yazmak istemiyorum aslinda. Fizik Tedavi duzeltmedi beni demek ki.
P.tesi kolonoskopi oldum. Cok sulur guzzel gecti.uyandigimda hersey bitmisti. Tak diye uyanmisim.genel olarak sorun yok hemoroid disinda. Firsat bulursam sonuc gostermeye gidecem. 2 gun herkes gozumun onunde yemk yerken ben hic birsey yiyemedim. gun deli fisek gibiydim. Hic kotu etkisi olmadi.hazirlik asamasi berbatti. Devamli wcdeydim iki gun boyunca. Neyseki geçti gitti.
Kv. Hasta kizlaroksuruk halsizlik agrilar. Cigeri iltihaplanmis ilac kullaniyor. Hic boyle olmamisto. Ins en kisa zamanda ilerlemeden duzlir. Bronsitin ustundeymis. Cok uzuldum. Bi de kadin hasta hasta nasıl bakacak kiza. Isten izin alayim desem olmaz cok yogun ve bqna cok ihtiyqclqri var. Annem de durmaz kizim. Ne yapacam ben iki yasa geldiğinde araba borcu bitince krese vrrecez zaten.
Küçük kaynim bende ilkokul a baslayacak mecburenzaten artan azalmayan bir ailemiz vqr cok şükür
Yaren nur hasta yine.hapsuruk ile basladi.hapsuruk geçti. Oksuruk var balgamli. Hapsuruk ve ishal gecti. Burun akıyor. Peditus verdim cigerlere inmemisti ama bugun hirilti da basladine yapsam bilmiyorum.
Sanirim antibiyotik baslayacaz.
Son bir ay ev yer degisikligi kizimi cok degistirmisti huysuz mizmiz aglak olmiustu. Bandırma dada insanlar kizimin bu halini gordu. Ben de her gittiğim yerde aciklama yaptim nedense aslında boye degilildir benim kizim diye
Neyse eve döndüğünde ilk gece sabaha kadar agladi ama simdi eski huzurlu neseli yavrum geri döndü. Hastalik etkilemedi kuzumu cok sukur.
Antibiyotige baslasam mi su hirilti icin?
Bu arada 10 gundur isilik yavrum o da bandirmada oldu. Denize sojtuk iyi gelir diye ama gelmedi malesef. Dr herhangi bir sey yapmayin dedi sadece bol yıkayıp islak vucuda bebe yagi surun kurulamayin dedi.fayda yok hala. Cok yogun bacak ve kollar. Siz nasil basettiniz.orada hava bir garipti cok fazla ruzgar oldugu icin cam acamiyorsun. Cok terliyor bu kiz. Hemen su kesiyor. Bu kadari da anormal degil mi ya?
Yani bandirma bize pek yaramadi. Kv devde orda hasta oldu hatta esim ve bende bizimki gecti gerci hemen
Anladim ki bebisler icin duzen cok ama cok onemli. Gunduz uykularimiz kalmamisti simdi misil misil uyuyor yqvrum.
Kizlqr cok karisik oldu ama kizim suyu cok sevdigi gibi denizi de cok sevdi. Fok gibiydi.
Biz de 3 aksam yalniz ciktik.kaplicaya gittik guzeldi. Bir saat oldu ya.kuzu uyandi.arada gelmeye calisacam. Hepinizi öpüyorum ve saglik diliyorum ALlah bol saglik versin hepimize
Bqndirmada istah da gitmisti. Birkac gundiur iyi oldu Ama.bizimkide çoğunlukla kendi yemek yemek isteyenlerden.ozellikle kofte patateste cok basarili
her yeri geziyon şurada iki adımlık yere gelmiyon küstümkızlar ya eskişehirden kimse yok dimi burdan:)) aksilik olmazsa nasipse 7 eylülde eskişehirde olucam arkadaşımın düğünü için 2 günlüğüne. sanırım forumun en gezgini ece olacak yavrum şehirler arası otobüslerde büyüdü git gel git gel yapa yapa:))
Canım başınız sağ olsun.selamnasılsınız kızlar..
beni soracak olursanız fena degilim herzamanki gibi işte:)
bugün düğün vardı ama gidemedik çünkü eşimin bi akrabasını kaybettik..
bizi düğünde gören olursa ayıp olur o yüzden bizde ev oturmasına gittik geldik..
yarında denize gidiyoruz çocuklar tuzlu suya batsın..baya kalabalık gidecez 4 aile inşallah
güzel bir gün geçiririz..sabah erken gidecegimiz için şimdiden çağlaya yemek yapıyorum pişmesini bekliyorum
yoksa oturacak halim yok çok yorgunum..benim kızlar saat 9 buçuktan önce uyanmaz nasıl 8 de kaldıracam bilmiyorum:18:
kahvaltımızıda denize nazır yapacaz:18:yol 1 saat nasıl olacak bilmiyorum..
nagişim-kv için çok üzüldüm cnm inş en kısa sürede toparlar..senin için çok kıymetli çok iyi biliyoruz,Allah şifa versin cnm..
yaren nurumuzada geçmiş olsun..antibiyotigi soguk verebilirsin biz daha önce çok kullandık hep dolaptan çıkarıp verdim..
yürümesi içinde kocaman bi aferim diyorum fıstıga
azraececim--fotolarınızı gördüm çok güzel olmuşsun cnm çok begendim..zaten fıstık gibisin dahada fıstık olmuşsun:)
eceyede bayıldım ne giyse yakışıyo cimcime:)arkadaşınada mutluluklar diliyorum..
melegim--ay ne yazacaktım unuttum canım ya:26:neyse öptüm senide
Kizlar esim henuz gelmedi ve ben bu gece nedense uyuyamadim. Yogunlar. Eli kulqginda gelecek bekliyorum.
Ben de buraya sardim. Dusunup duruyorum kafa dagitiyorum.
Herkesin albümü ne baktim yeni resimler var mi diye.
Ilkim tatlicadi beykoz aklimda kalanlar sizde neden hic resim yok bakayim?
Gorelim findiklarinizi.
Neyse artık ben kacar. Yarin guzel bir gune uyaniriz ins.
Topigi kim acacak bilmem ama suan benle birlikte üye olarak katılan bir arkadaşım daha var. Hayirli geceler sabah geleceklere gunaydin.
gelelim soruma
BEN KIZIMA İYİ BİR ANNELİK YAPAMADIGIMI DÜŞÜNÜYORUM SEBEBİ DE YEMEK KONUSU
1-BAZEN YORGUNLUKTAN TEK ÇEŞİT ÇORBA EKMEKLE GEÇİŞTİRİYORUM YAVRUCAGIZIN ÖGUNLERİNİ
2- BAZEN AZ YIYO BEN DE YOGUNLUKTAN tAKIP EDEMİYRUM SONRAKİ OGUNE KADAR AÇ GEZİYO YAVRUM NASIL ANLADIGIMI SORARSANIZ BAEN EVDE KALDIGIM GÜNLER YEMEK YOGURT MEYVE MUHALLEBİ FALAN DEVAMLI BİŞEYLER VERİYORUM YİYO AMA İŞTEYKEN AÇ GEZİYO KUZUM.
3- BAZEN AKŞAM İŞYERİNE EVDE YEMEKHAZIRLAYAMIYORUM MAKARNA FALAN GEÇİŞTİRİYORUZ AMA VAYRUMA ÖZEL DE BİŞEY YAPAMADIGIM İÇİN KENDİME KIZIYORUM.
BANA ÖNEREBİLECEGINIZ PRATIK ŞEYLER VARMI KIZIM HERSEYDEN YESİN İSTİYORUM AMA YAPMAKTA ZORLANIYORUM.
ÖNERİLERİNIZI BEKLİYORUM.
AMA YANLIŞ ANLAMAZSANIZ BANA İŞE GİTME DEMEYIN İNANIN DENEDİM BENSİZ İŞLER REZİL OLUYO GİTMEK ZORUNDAYIM.
FARKLI ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZE MUHTACIM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?