2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bi kaç kez girdim telden canım doğrudur ama son sayfa dışında okuyamadan çıktım e ağız tadıyla geçmişi okuyamadan kk nın tadı çıkmıyo malum :) hatırlanmak mutlu etti beni soran sormayan herkese teşekkürler ah ahh sorma çok çok düşkün rahatına bir de bu aralar dur dur dur diyo işine gelmeyen bişey oldumu beyefendi ne derse o olcak bakalım napıcam ben bu yaramazla, senin prensesler nasıl canım herşey yolundadır umarım.

ne güzel bir haber hadi inşallah alırsınız canım.Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
darısı bizede dinimiz amin:)

evet cnm benden kaçmaz seni gördüm:)
yaklaşık 10 aydır burda aktifim ve kaçırdıgım 1 sayfa bile yokmaşallah bana
oğluşunun dur demeside çok komik:)çok akıllılar maşallah
benim kızımda herşeyi bana geitiriyo ve kaba bir sesle ''aaaaçççç'' diye bagırıyo'':))
yavaş yavaş dilleniyolar çok şekerler ya..2 yaşına doğru öyle tatlı oluyolarki öyle cevaplar veriyolarki gülmekten çatlarız artık
3 yaşına doğruda inatlaşıyolar4 yaşına doğru hiç söz dinlemiyolar
5 yaşına doğru bizi çok güzel bagırttırıyolar,komşulara kadar ses gidebiliyo

5 kisilik dedinde az daha yuregim agzima geliyordu ne diyon gizz inmemi inderecen bana :)))
Cnm sen vizeyi hallet tamam biletler benden ama cabuk ol Caglam 2 yasina girmeden gel ki ona koltuk almiyalim:)) ...Ceren abla artik onu kucaginda goturmen imkansiz sekerim ona bilet aliriz Caglayi onun kocagina verirsin olmazmi kardes kardes gelirler sac yolmalar olabilir ama olsun yaa o kadarda dimi :))

selammmmmmgidip yatacam çok yorgunum ama önce bi bakıyım dedim:)
bide neler yaptık anlatmassam olmaz
sabah erkenden çıktık yola(8 buçuk gibi)arabada eşimle papaz oldukkonuyu bile hatırlamıyorum çok saçma
bir şey yüzünden girdik birbirimizesonra çağla arabada kustusanırım midesi bulandı yollar çok virajlıydı..
hemde üstümeeeeneyse eşime dedim dur çocuk kustu,durdu bana böyle bakıyodedim insene bi yardım etsenee
zahmet edip indi üstümüze su döktükacayip gerildimama yinede pozitif olmaya çalıştım:101:
neyse gittik Allahtan geri kalan zamanımız güzel geçtidenizde biraz dalgalıydı
yinede pozitifim fena bir gün degildi:101:
çağla kahvaltı yapmadı sadece emdi ama yinede pozitif oldum:101:
öglen uymadan yemekte yemedi ama ben yine pozitiftim:101:
ceren düştü dizi kanadı ben pozitif:101:
beni denizde dalgalar içeriye çekti zor kurtuldum ama pozitifligim sayesinde çok rahattım:101:
en son dayanamadım artık negatif olmaya karar verdimneyseki herşey düzene girdi
çağla şiş tavuk yediceren sınıf arkadaşını gördü çok eglendi hep onlarla takıldı:82:
ben acayip dedikodular yaptım:101:4 kadın yol boyuna çıkıp 1 saat kafa dinledik..
neyse işte böyleee:)))
güzeldi işte

Son düzenleme:

Hayirlisi ile ins kavusursunuz..Insanin kendi evi gibisi kadar guzel birsey yok..Umarim rabbim gonlune gore verir cnm..Sanada demek tasinma gozuyor bu arada topikte ne kadar cok ev tasiyan oldu dimi...dur soyle bir sayimda ilk galiba yanilmiyorsam planner idi sonradan mybabylove , ben, sekersizyesilcay ve Tatlicadi baska gelmedi aklima mutlaka bilmedigimde vardir kesin :))

selam bir görünüp çıktım gibi oldu ama öyle değil...

hem biraz kendimi yabancı mı hissettim ne bir muhabete dalamadım...
birde bu günledre benim kız bir huysuz bir huysuz kime çekmiş bilmem. köpek dişleri çıkıyor dişler lorini zorluyor lorin beni
birde ben kızıma minyatür diyordum ama bizden küçüklerde varmış. neyse haydi sor sor söyleyeyim havasındayım. aslında bütün anneleri ve bebişleri biliyom ama karıştırıyorum iki ayda öğrenememişim. neyse dersime iyi çalışayım. önceki konularla yazmak istemiştim kreş gibi eğitim gibi falan falan geçmişiz oraları artıkbir yerinden yakalarım. bu gün burda tüm gün yağmur yağdı. onun rehavetide üstümde biraz. malum dışarıda çıkamadık tam yeltendik sokağın başında yakalandık koştur koştur eve. bizim kız cingarı çıkardı tabi neymiş yağmuru damlasını yani yakalayacakmış.
fotoğraf yükleyecektim ama hala beceremiyorum.ekle kısmından yapmaya çalıştım ama nafile. neyse bilen birisine danışmak lazım...

demek 2 yaş altı bedavaiyiymiş mahkeme kararıyla yaşımı küçülttürsem bende bedavaya uçabilirmyim
zaten hep derler hiç yaşını göstermiyosun diye:)
mahkeme işini halledeyim geliyorum yavyummm

Caglama ve Cerenemi gecmis olsun cok kotu kazalar gelmemis baslarina bunada sukur...
Pozitifligin sonu iyi olmus gunun sonunda mutlu ayrilmissiniz yani Negatifle baslamis olsaydin acep ne olurdu bak bunu bende bilemedim...
Benim oglanda bugun evde babasinin pisirdigi tatli misirdan yedi burda misirlar cok seker gibi ben hic sevmedim ama benim minnak seviyor nedense...
Bugun 2.5 saatligine kacamak yaptim tek basima gidip alisveris yaptim vay be bu bile lux olur hale geldi..oglana bir papuc aldim yumusak olanlardan evde giymesi icin kisin usumesin ayaklari dimi...kendime birsey alamadim malasef ne giysem sanki yakismiyor gibi geliyor bana, bende pasakli olmaya karar kildim...off ya sisko olmak cok kotuymus :44:

bizde ilk geldigimizde muhabbete dalamamıştık ama zamanla öyle dalışlar yaptık ki bir daha kopamadık:)
umarım sende bizler gibi olursun,kendini rahat bırak biraz gevşe herşey daha kolay oluyo
ayrıca ben biraz gevezeyimdir buna alışsan iyi olacak
2 kızım var.biri 4 yaşında ceren,digeri 15 aylık çağla..
senin kızının ismide ne güzelmiş lorinkulaga çok hoş geliyo
ah keşke burayada bir yagmur yagsa çok özledik resmen pişiyoruz burda..ha burası hatay antakya benim memleketim:))
fotograf yüklemeyi ben sana anlatayım doğru adrese geldin
bu konuda üstüme yoktur arkadaşlar bilir
yukarda isminin yazdıgı yer varya hah işte oraya tıkla gir içeri,sonra dümdüz aşagı in ,biraz sol yap orda albüm oluştur var.
orayada bi tıkla,daha ne diyim gerisinide sen bul:)bu kadar kolaya alışma arkadaşım:))
hadi bakalım eklede görelim güzel kızını ve güzel annesini

demek 2 yaş altı bedavaiyiymiş mahkeme kararıyla yaşımı küçülttürsem bende bedavaya uçabilirmyim
zaten hep derler hiç yaşını göstermiyosun diye:)
mahkeme işini halledeyim geliyorum yavyummm

Anam anam cok guldurdun beni
Senin durumunda kuculde cebime gir gibi olmus ama :))
Ins yaparsinda bedevaya ucarsin en cok bu durum benim isime gelir galiba :)) galibasi fazla kesin

öyle kaka şeyler söyleme kendinesen şişko degilsin canım..fotolarda gayet hoş gözüküyosun..ben zayıfım ama benim bile göbegim varçocuk doğurduk tabikide fit fücudumuz deforme oldu normal şeyler..zamanla düzeltiriz neolcakki:)
2 buçuk saat kaçamak süper ama bende bazen tek çıkıyorum pek zevk almıyorum çünkü telaş içinde işllerimi halletmeye çalışıyorum..
ne yapalım bunada şükür
pabucuda merak ettim
hayırlı olsun yakışıklımıza

Evt cnm Lorinden daha minyaturlerde var ama saglikli olsunlarda varsin oyle olsun ne yapalim ins zamanla duzelip serpilirler..bende ogluma citoz diyom isimler ne guzel takiliyor veriyor dimi...
Burda eskiye oranla sayimiz cok azaldi yani sen muhabbete girmek istedikten sonra cok kolay olucaktir zaten az kisiyiz olanlarida hemen katiyoruz sohbete cnm hic endise etme...

Ah ah su yagmurlar yokmu bizim buralarda cok sulak nerde ise her gun yagiyor bu yuzden ben oglumu semsiye ve pushchair in rain cover ile cikariyorum yoksa evde hapis kaliriz bizi yagmur yildiramaz

saat 12 yi geçmiş evet açıklıyorum bugün eşimle benim evlilik yıldönümümüz
6 yılı geride bıraktık 7. yıla girdik
her erkek gibi bazen odunluk yapsada yinede seviyorum galiba o da beni seviyo:)
yani sevmeyipte napacakk meeccbuuurrr:)
birikmiş param vardı gittim cep telefonu aldım,dayanamadım 3 gün önceden hediyesini verdim
abimin kartıyla çektik birazda borca girdim ama ufak bir hesap yaptım 4 hafta üstüste kayanama gidersem,
çocuklara verecegi harçlıkla borcumu kapatabilirim
buna degermi bilemedim
neyse bi şekilde toplarım o parayı ben:18:
eşime dedim bana hediye alma istemiyorum ama yinede istiyorum galiba
sana bi sürprüzüm var dedi ama yarın sölücekmiş:18:çok meraklandım..
birşey almamış ama sürprizmiş:))aklıma kötü şeyler geliyo
hep gördügüm bi sürprizse kesin olay çıkaracam
neyse yarın olsun bakalım..

Sagol cnm papuclar oyle ahim sahim birsey degil zaten 6 pound a alinan birseyde cok iyi olmazdi...esim hep der ucuz etin yahnisi yenmez diye bakalim bu papuc nasil cikacak? bizmi onu yiyecez o mu bizi ...gorucez:))
Resim cekip ekliyimmi istermisin cnm..

melegim senle başbaşa kalmışız:)
iyiki varsın canım yoksa sensiz tek başıma ben burda ne yapacaktım:18:
aklıma ne geldi biliyomusun senin adını ilk duydugum an geldi
sen biyologla buluşmuştun topikte adın yazılıyodu işte ingiltereden geldi buluştular diye,
bende kim bu diye merak etmiştim sonra sen ingiltere dönüp yazmaya başlayınca seni daha iyi tanımaya başlamıştım
biraz anı gibi oldu ama aklıma geldi yazayım dedim:))
kujumuda hatırladım bak şimdiçağla hadtanede bronşitten yatmıştı ben burda yeniydim herkes geçmiş olsun falan yazmıştı kujumda bana özelden çok güzel moral vermişti çok ama çok hoşuma gitmişti ki sanırım mesajı hala duruyo
başka başkaaa:44:
cikirokkoyuda isim şehir hayvandan hatırlıyorum
mutlumuda ilk fotografıma yaptıgı yorumdan''hoş hatun kokoş hatun''kokoş sensin bi kere
annezeynoyuda biyologla buluşmasından
neyse sonra devam ederim şuan çok uykum var çağla ayaklanmadan gidip biraz yatsam iyi olacak..
öpüldünüz şeker şeyler

Eki Görüntüle 781013

Baby cim merakini hemen gidermek istedim ...iste aldigimiz papuclar yari vari patik seklinde

çıkıyodum ama çıkamadım:)
pabuçlara bak ya çok tatlı ben çok begendim cnm..güle güle giysin mahirim
bunların bana göre olanları varmı melegim,ayagım 39 numara:))
çok güzel ya bende bunlardan çağlaya alacam ama burası için daha çok erken çünkü yanıyoruzzzz

Rabbimden sizlere nice nice yillar dilerim..saglikli ve mutlu bir sekilde cocuklarinizla bir omur surun ins...
Esine aldigin hediyenin parasini odeme sekline bittim, sen bu cocuklari her gun gotur kaynanana en guzeli.. boylece tum isteklerini kapatirsin :)) sen cok uyanik bir gacisin billiyon dimi sekerim :))

Su surprizi bende merak ettim bak simdi...yarin hemen ilk isin bize yazmak olsun oki doki

Oy oyy ne gunlerdi dimi ...gecen sene idi ve ben daha dun gibi hatirliyorum..
Sende iyiki varsin cnm, sen olmasan bende cok yalniz kalirdim umarim hep birlikte diger annelerle cogalarak devam ederiz muhabbetlerimize...

Kujum evt yaa bir baska biri dimi benimde kanim ona cok kayniyor..ayrica biz hemsoyuz kanimiz kaynaktir biraz...ondan yani :))

Iyi geceler topic bende artik cikiyorum...
Bir duyuru:
Pinarda sekerim nerdesin yoksa izmire kv leremi gittin don gel artik ozledik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…