Kızlar kızlar
ben yenı bı grup buldum benı cok heyecanlandırdı oyuzden sızlen de paylaşmak ıstedım sonra yokkk sen bılıodun da bıze nıe solemedın demeyın...
grup sayesınde montessorı eğitimiyle tanıştım ve arastırdım lakin grup sanırım yenı kurulmuş uyesı yok olabılır yada ılgılenen olmayabılır.gelmem dersenız ılgınızı cekerse de ben kıtabını aldım uygulamaya basladım ıstersenız sızlede paylaşırım bla bla sımdılık ben kacar yemek hazırlıcam oglene badışko uyurken...
bizde aynıyız chihiro hanım yemede Allaha şükür sıkıntı yok ama küçücük.benide bu durum işgillendiriyor.eğer burada çocuk endokrin olda hemen götürücem.sizden haber bekliyorum bu konuda.birde musab bilal günde en az 3-5 kez kaka yapıyor.acaba metebolizması mı hızlı.benimde oğlumu kontrole getirmem lazım korkuyorum kilo almamasından.umarım sadece çok hareket ettiği için kilo almamıştır. yoksam metabolizma hızı vs ölçülecek, ne bileyim işte çok iş gibi geliyor :44:
geceleri değil ömründe muhallebi yemedi, yemiyor ama makarna, et, tavuk, balık, yumurta vs ne bulursa yiyiyor. iştahı da yernde ama almamış kilo işteannem demesin mi" yürüdüğü için almıyo bu uşak" şimdi eşimle korkuyoruz ki, kilo almıyor diye bahçeye çıkarmaz, iş yaptırmaz filan
konuya ılgı gostermenıze benım gıbı heyecan duymanıza okadarrrr cok sevındım ki...sekersız zaten bezsız bebek konusunda da bana tam destektıchıhıronun ılkkez ılgısını cektım sanırım ama montessorı eğitim ve uygulamalarını metodunu ılk duyduğumda hep aklıma chıhıro geliyodu yalan değil...onun yolu yolmuş demekki...
ben tım seldın ın harıka cocuk nasıl yetiştirilir kitabını okuyorum cok da begendım resmen doğumdan ıtıbaren baslıyo aslında.yanı bızler ıçın hıç de erken değil.
sekersızım guzel bılgıler paylaşmışsın.rıca etsem aktıf olamayan grubumda da paylaşabılır mısın orada da bılgı bekleyen arkadasların oldugunu tahmın edıyorum.ve madem bu kadar ılgılenen var o başlık altında konuşalım sayfalardan secmek zorunda olmayalım.ozellikle chıhıro hanımcım sız bu yontemı doğumdan berı uyguluyosunuz ve ne yazıkkı değer bılmeyıp garıp oldugunuzu dusunmustum fekat mukemmelmişsiniz aslında onun ıçın demirbaş hatta grup yonetıcısı falan olun gelin ısığınızla aydınlatın bızlerı
ne güzel bir haber hadi inşallah alırsınız canım.Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
darısı bizede dinimiz amin:)
evet cnm benden kaçmaz seni gördüm:)
yaklaşık 10 aydır burda aktifim ve kaçırdıgım 1 sayfa bile yokmaşallah bana
oğluşunun dur demeside çok komik:)çok akıllılar maşallah
benim kızımda herşeyi bana geitiriyo ve kaba bir sesle ''aaaaçççç'' diye bagırıyo'':))
yavaş yavaş dilleniyolar çok şekerler ya..2 yaşına doğru öyle tatlı oluyolarki öyle cevaplar veriyolarki gülmekten çatlarız artık
3 yaşına doğruda inatlaşıyolar4 yaşına doğru hiç söz dinlemiyolar
5 yaşına doğru bizi çok güzel bagırttırıyolar,komşulara kadar ses gidebiliyo
Hayirlisi ile ins kavusursunuz..Insanin kendi evi gibisi kadar guzel birsey yok..Umarim rabbim gonlune gore verir cnm..Sanada demek tasinma gozuyor bu arada topikte ne kadar cok ev tasiyan oldu dimi...dur soyle bir sayimda ilk galiba yanilmiyorsam planner idi sonradan mybabylove , ben, sekersizyesilcay ve Tatlicadi baska gelmedi aklima mutlaka bilmedigimde vardir kesin :))
Nagihan:Geçmiş olsun canım hem kvye hem Yaren Nur'a
İlkim: inşallah içine sinen en güzel evi bulursun
Azraece:Arkadaşın evlenmiş hayırlı olsun hep mutlu olsun inşallah,sende prensesler gibi
olmuşsun düğünde
Babyceren: Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kokoş hatunum benimMutluluğunuz daim olsun,
bende sana hediye olarak şakira kemeri yolluyorummalum düğün çok
Çok yoğun ve yorgun bir haftasonu geçirdim kızlar,cuma gecesinden beri misafirlerim vardı,
dün ise kahvaltıya ayrı akşamına ayrı geldiler,güzeldi ama güzel olmayan ertesi gün kalkıp işe gelmek
Mira berbat bir şekilde isilik oldu cuma gecesi(alnı ve boynu),sudan çıkarmadım diyebilirim,ama hala biraz var.
Geceleri eşimin yardımıyla biraz çabaladık, sık uyanmalarda eşim suyunu verdi ama evde misafirler olunca fazla başarılı olamadık çünkü ses çoktuBizim ev çok sıcak oluyor kızlar çatı katı ya ondan sanırım.
Herkese mutlu bir gün çok güzel bir hafta diliyorum
Günaydın annişler,
İlkimcim ev alma durumunuz varmış. hayırlı olsun kuzum. inşallah dilediğin gibi çabucak hallolur yerleşirsin...
beybim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. biz de 6 yılı devirdik martta çok şükür. ama tabi sen o yıllara bi çocuk daha sığdırmışsın ne güzelhep mutlu olun. (bu arada eşinin takozluklarına üzülme, bizimki de arada aynı takozlukları yapıyo. genlerinde var sanırım)
minyatür; lorini merak ediyorum ben ama.. ne yap ne et yükle fotoları
meleğim mahirin pabuçlarına bayıldım. minik farem benim...
feci yorucu bi haftasonu daha bitti. cumartesi günü biraz gezdik tozduk, balkonumuza rengarenk saksılar, çiçekler, ufak bi masa ve sandalye aldık. eve gelince hepsini ektim diktim falan. bitince çok şeker oldu. dün de ev temizliği yaptım. yatmadan defnenin ütülerini yaptım. dün gece kabus gibiydi. 20.30 gibi yatırdım... 23.00 sularında 5 kez kalkmıştı bile. gözü kapalı ağlıyo bi de. dişi ağrıyo sanırım. bu kez dolven verdim. yine uyandı ama biraz daha uzun aralıklarlacuma yazmıştım ya gece beslenmesi olayını yavaştan azaltayım diye. ama yok diş gelirken mümkün değil. çığplık çığlığa bağırıyor resmen. of neyse. böyle işte. zaten sabah kreşe bırakınca ilk defa ağladı. gerçi başka bi öğretmen inmiş almaya. onun da etkisi olmuştur tabi ama aklım onda kaldı işte bugun su savaşları varmış. bu haftası komple etkinlik dolu...
şimdilik gorusuruz takipteyim.
herkese iyi haftalar diliyorum. dün gece itibariyle uzun müzakere görüşmelerinden sonra resmen barıştım benimkinlen vatana millete hayırlı olsun:)) bebeğim ve chihiro ikinizinde evlilik yıldönümü kutlu olsun nice mutlu seneler diliyorum. ayrıca bebeğimin sürpizini çok merak ediyorum inşallah senin dediğin sürpiz çıkmaz çok güldüm dün gece okuyunca pozitif insan:))
ilkimcim şimdiden evinizde güle güle oturun:))
turuncu hala dönmedi galiba kvdesinden.
fotoğraf yorumlarınız içinde hepinize çok teşekkür ediyorum çok fena gaza getiriyorsunuz beni:))
Sagol cnm papuclar oyle ahim sahim birsey degil zaten 6 pound a alinan birseyde cok iyi olmazdi...esim hep der ucuz etin yahnisi yenmez diye bakalim bu papuc nasil cikacak? bizmi onu yiyecez o mu bizi ...gorucez:))
Resim cekip ekliyimmi istermisin cnm..
ay bu kötü bir şaka değilmiiiiişşşsaat 12 yi geçmiş evet açıklıyorum bugün eşimle benim evlilik yıldönümümüz
6 yılı geride bıraktık 7. yıla girdik
1-2 yaş için evde yapılabilecek 20 farklı Aktivite | durununannesi
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...m-bilgileri/231720-montessori-egitimi-67.html
bunlarda diğer linkler.kızlar bebeğinize aldığınız kitaplar neler .ben net çocuğun mink hayvan şekiller ve perosonun kitapları var.hikaye kitabı almak istiyorum.
10 ağustosta bizim evlilik yıldönümümüzdü.ben eşime parfüm ve saat aldım.eşimde bana evlilik terapisi hediye etti.şimdiye kadar eşimden aldığım en güzel hediyeydi diyebilirim.
hımm demek kızkardeşlerin burda ne güzel belki sende gelirsin bi gün tanışırız..yav arkadaşlar bana güleceksiniz ama söylediğiniz gibi yapıyorum. ama bende bir albüm bölümü falan çıkmıyor. profil resmini değiştirdim bende bu ara masaüstünde o varmış yaş gününde çekilmişti. antakyayı bilmezmiyim. ben mersinliyim. eşim maraşlı ama adanada okuduk çalıştık. ama asıl önemlisi sıkı dur iki kız kardeşimde antakyada oturuyor. çok fazla arkadaşım var kardeşlerimden öncede çok giderdim. çok severim çok farklı bir dokusu var... daha önce yazmıştım kendimi 40 yaşındayım 20 yıldır evliyim. 15 aylık elif lorin adında bir kızım var 2,5 yıldır almanyanın köln şehrinde ikamet etmekteyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
hadi gözün aydın x men abimizle barışmıssınherkese iyi haftalar diliyorum. dün gece itibariyle uzun müzakere görüşmelerinden sonra resmen barıştım benimkinlen vatana millete hayırlı olsun:)) bebeğim ve chihiro ikinizinde evlilik yıldönümü kutlu olsun nice mutlu seneler diliyorum. ayrıca bebeğimin sürpizini çok merak ediyorum inşallah senin dediğin sürpiz çıkmaz çok güldüm dün gece okuyunca pozitif insan:))
ilkimcim şimdiden evinizde güle güle oturun:))
turuncu hala dönmedi galiba kvdesinden.
fotoğraf yorumlarınız içinde hepinize çok teşekkür ediyorum çok fena gaza getiriyorsunuz beni:))
6 pound ucuz değil kihem ne demiş atalarımız: çocuğun yediği helal, giydiğ. haram ben de, özellikle kıyafetten yana ucuzcuyum
haftasonunda ucuz ama rahat bir ayakkabı aradım Orhan Cemal'e ama bulamadım. çok ucuz ve rahat ayakkabılar var fekat pempe ve çiçekliben de, çiçeklerini kesip, laciverte boyayıp giydirmeyi düşünüyorum
not: fena halde ciddiyim
ay bu kötü bir şaka değilmiiiiişşş
gerçekten aynı gün evlenmişiiizzz
aynı gün evlenip, 2 gün arayla da çocuk doğurmuşuz
kaderin cilvesi...
talaycım; kk daki topiği yaklaşık 1 ay önce keşfedip soluksuz okudum butun sayfaları ve cok beğendim. ancak artık aktif olan bi topik değil maalesef. zaten eski yazanların şimdi blogları varmış.
biz defneyle aktarma oyununu denedik. pirinçle yaptığımızda pek başarılı olamadık çünkü defnoş pirinçleri savurmaya veya ağzına atmaya çalıştı.ama suyla yaptığımız daha başarılı oldu ve ilgisini cekti.
bir de nesnelerin adını söyleyip göstermesini veya getirmesini istiyorum. çoğunlukla doğru yanıt veriyor. kartlarla da yapmayı deneyeceğim.
bir de haftasonu çok güzel bi sey farkettim. salonda yerde duran iki kitabı vardı. ismini söylediğimi getirmesini istedim ve doğru bildi. yani hangi kitabın "fil fifi" hangisinin "kelebek pırpır" olduğunu ayırt edebiliyor. kitap diye herhangi birini getirmiyor. özellikle adını söylediğimi getiriyor.
bizde de pearsonun renkler kitabıyla, 3 tane karton kitabı var. "fil fifi", "hipopotam hipo", ve "kelebek pırpır" bunların dışındakiler henüz onun eline vermeye müsait değil. ama "benim adım lulu" serisi var. onu almayı düşünüyorum. buradan köşeminderi almıştı yanlış hatırlamıyorsam. bi arkadaşım daha almış ve memnun kalmış. ben de sipariş vericem. mikado yayınlarının
10 ağustosta bizim evlilik yıldönümümüzdü.ben eşime parfüm ve saat aldım.eşimde bana evlilik terapisi hediye etti.şimdiye kadar eşimden aldığım en güzel hediyeydi diyebilirim.
super modern bı koca.
daa yalnız sana mı almış bu terapiyı kendı de gıtcek dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?